Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 517
  • 641
  •   1
Отговори
# 585
Само да кажа да не се решаваш толкова бързо за повдигане на бюста. Толкова много ли е увиснал, че само с импланти да не става. Rolling Eyes Имай предвид че повдигането оставяло доста белези.
според Тепавичарова трябва да се направи повдигане, никой друг не ми каза за това, но пък Динев искаше 485сс, за да изпълни кожата....и тя каза за този вариант, но според нея няма да се получи добре..............

# 586
Само да кажа да не се решаваш толкова бързо за повдигане на бюста. Толкова много ли е увиснал, че само с импланти да не става. Rolling Eyes Имай предвид че повдигането оставяло доста белези.
според Тепавичарова трябва да се направи повдигане, никой друг не ми каза за това, но пък Динев искаше 485сс, за да изпълни кожата....и тя каза за този вариант, но според нея няма да се получи добре..............

Ти си преценяш. Аз просто реших да споделя това, понеже преди известно време бях на консултация с майка ми, за нея.И тя си мислеше че първо трябва повдигане. Но лекаря категорично каза, че няма нужда, защото само с импланта ще се получи добре, и няма смисъл допълнителни белези и пари. И при нея има увисване, но може би пък тя да е с по-малък бюст... Иначе на нея й казаха 325cc след като й премери каквото трябва.

# 587
Здравейте, доколкото разбрах от предишни постове лазерната липосукция няма толкова добър резултат, но защо е предпочитана тогава? По-безопасна ли е или възстановяването е по-бързо, или има друга причина?

# 588
Киша според мен първото , което трябва да направиш е да се информираш по- задълбочено. При теб имплантите няма да са само, за да увеличат бюста ти и затова е хубаво сама да прочетеш малко повече, за да може като ходиш на консултации да знаеш какво да питаш и да можеш да сравниш мненията на хирурзите.
Във форума на тялото.бг има цял подфорум за Мамопластика.Има страшно много информация, но ако прочетеш ще си много по- наясно като цяло с корекцията на гърди.
Незнам защо, но оставам с впечатлението, че имаш птоза.Това е увисване на бюста.Има няколко степени.Мисля че са 4.В зависимост от това коя степен си зависи как ще се процедира.Ако не е много голямо може да ти се сложат просто по-големи импланти и те да изпълнят кожата , която имаш.Ако е малко по- висока степен може да ти сложат импланти и да се обере кожa около ареолата.Белезите не са страшни.Ако горните 2 варианта не са подходящи вече се прави разреза котва.Един вертикален от ареолата към гънката на гъpдата ти, и втори в самата гънка.Изрязва се излишното и остават белези.Не са страшно, но си ги има.Просто ако решиш да се печеш по монокини ще се виждат.Но пак казвам не са тоооолкова ужасни.Виждала съм снимки на момичета с такива.
Другото , което е -има хирурзи, които ще ти направят повдигането с импланти в една операция.Зависи си от лекаря.Явно Тепавичарова ги прави отделно доколкото разбирам от поста ти.И това е важно, защото всяка операция е с упойка , а това не е шега работа.
Съвет от мен-прочети хубаво, информирай се максимално и тогава отиди при още няколко хирурга.
Успех!!!

# 589
Здравейте момичета,
Привет и от мен.Преди година и половина бях оперирана от рак на гърдата и сега сам решила да правя реконструкция.При срещата с пластичния хирург избрах да направя корекция на гарда с поставяне на имплант под гръдния мускул ... моля ако някои има подобно преживяване нека сподели ...

winnen искрено съжалявам за това, което си преживяла.Надявам се, че всичко вече е минало и сега си жива и здрава.Хубаво е , че си се решила на реконструкция.Аз съм с операция за увеличаване на бюста, подмускулно,335cc.Сложих ги преди година и няколко месеца и до този момент всичко е наред и съм много доволна.Питай какво по-точно те интeресува.Ти при кой доктор ходи?Какво ти каза?
p.s.Между другото и свекърва ми е с операция за корекция след рак на гърдата, но тя е с имплант с физиологичен разтвор, защото тук в САЩ това е по-честа практика.

# 590
здравей Mickey 82....благодаря ти за бързия отговор...ами и аз като свекърва ти не живея в БГ ,операцията ще я правя в Holland ,а утре ще ходя при хирурга за да уточня какъв метод искам да използвам - аз се спрях на имплант... до колкото ми е известно от предния ни разговор при импланта се правят 2 операции - първия път се слага това с физиологичния разтвор и се пълни периодично за разширение на кожата е и 6 месеца по-късно се поставя импланта... ами интересува ме след операзита има ли болки , какъв е възстановителния период и най-вече може ли да се спортува в смисъл фитнес ,плуване ...чувала сам че се получава и умора при някои жени и затова всяка информация ,която може да ми бъде полезна ще я прегледам ... иначе при операциите на гърдата (2 бяха) нямах никакви болки след това ,абе все едно не съм била оперирана ,нищо не разбрах ... след 2 дни вече спортувах...

# 591
  • Бургас/Пз
Може ли някой да сподели инфо за слагане на импланти през подмишницата. Много се чудя дали се вижда белегът след това и колко е голям. Дали също е болезнена като тази под гърдите или е повече или по-малко????

# 592
Киша според мен първото , което трябва да направиш е да се информираш по- задълбочено. При теб имплантите няма да са само, за да увеличат бюста ти и затова е хубаво сама да прочетеш малко повече, за да може като ходиш на консултации да знаеш какво да питаш и да можеш да сравниш мненията на хирурзите.
Във форума на тялото.бг има цял подфорум за Мамопластика.Има страшно много информация, но ако прочетеш ще си много по- наясно като цяло с корекцията на гърди.
Незнам защо, но оставам с впечатлението, че имаш птоза.Това е увисване на бюста.Има няколко степени.Мисля че са 4.В зависимост от това коя степен си зависи как ще се процедира.Ако не е много голямо може да ти се сложат просто по-големи импланти и те да изпълнят кожата , която имаш.Ако е малко по- висока степен може да ти сложат импланти и да се обере кожa около ареолата.Белезите не са страшни.Ако горните 2 варианта не са подходящи вече се прави разреза котва.Един вертикален от ареолата към гънката на гъpдата ти, и втори в самата гънка.Изрязва се излишното и остават белези.Не са страшно, но си ги има.Просто ако решиш да се печеш по монокини ще се виждат.Но пак казвам не са тоооолкова ужасни.Виждала съм снимки на момичета с такива.
Другото , което е -има хирурзи, които ще ти направят повдигането с импланти в една операция.Зависи си от лекаря.Явно Тепавичарова ги прави отделно доколкото разбирам от поста ти.И това е важно, защото всяка операция е с упойка , а това не е шега работа.
Съвет от мен-прочети хубаво, информирай се максимално и тогава отиди при още няколко хирурга.
Успех!!!

благодаря ти много за информацията Hug...аз вече съвсем се обърках и не знам какво да правя. притесняват ме големите импланти, които Динев иска да ми сложи-485сс Rolling Eyes, но пък знам, че работи с много добра анестезиоложка....на този етап вече Енчев ми се струва малко несериозен, не знам защо....Тепавичарова с тази държавна болница, ми се струва, че прави операциите по стари методи и все ми говереше за кръвозагуба....ще видя и този Скерлев...при Н.Георгиев нещо не искам да ходя и си мисля само да отида и при И.Стоянов за мнение.....

# 593
  • Sofia
Киша, не разбрах кой от лекарите какъв метод ти предложи за поставяне newsm78 Под или над мускула?
Понеже явно имаш силна птоза, а тези кубици 485 са направо страшно много. Ако е над муслула това здраво ще ги изпълни, но и вероятността за последващо допълнително увисване е сериозна. Така че аз лично не бих пренебрегвала мнението на Тепавичарова, тя може би точно това се опитва да избегне.
Winnen, пожелавам ти и аз да си първо жива и здрава, а другото да не те притеснява, ще се коригира Hug
Ще ми е интерено да споделиш с какви импланти и какъв метод на поставяне ще ти предложат в Холандия. Както виждам си споменала физиологичен разтовор, интересно дали под или над мускула и къде ще е разреза.
Иначе не се притеснявай, болката е 1-2 дни, аз с няколко Аулина (обикновен обезболяващ прах) се чувствах добре, но все пак зависи и от метода. Подмускулния боли повече.

# 594
всички са единодушни за подмускулно Rolling Eyes

# 595
Blagodaria NBM za hubavite pojelania.Ami pri vsichki sluchai shte e  podmuskulno ,no dnes sam pri hirurga da se utochnim...toi mi beshe predlojiol i druga operazia bez implant ,no az predpochitam sas ... ami posle shte kaja kakav implant sam predpochela ...no operaziite shte badat 2 prez okolo 6 meseza ,parvia pat se slaga tova s fiziologichnia raztvor i vatreshna klapa za razshirivane na kojata e i sled tova se maha tova neshto i se slaga implanta ... tuk ima edna 73 god jena ,koiato si e pravila takava korekzia predi 17 god na ednata garda i niama mardane ...obache sega rekonstruiranata garda i e kato na mlado momiche a drugata ne e i iska da korigira i neia hahah

# 596
P.S.Часа ми се отложи за следващата седмица ,хирурга ми има много операции днес ... затова ще се включа по-късно отново Simple Smile

# 597
winnen ще чакаме да кажеш какво ти е казал доктора....сега да ти кажа от опита в нашта къща:
- първо от мойта операция.Много си зависи какъв ти е прага на болка.Аз издържам на много .След операцията не съм пила никакви обезболяващи.Даже в клиниката не исках като ме попита сестрата.Но поне 2 седмици чувствах дискомфорт понеже ходех със стегнат сутиен и една лъщична лента, която натиска импланта надолу, за да си заеме позицията.Тъй като и ти ще си подмускулно може и да се наложи да я носиш и ти.Зависи от доктора ти.Имай впредвид , че ако спортуваш и имаш здрав мускул ще трябва време той да се поотпусне.Болка в самите гърди почти нямах.Но тъй като в началото се спи по гръб, самият ти гръб боли.
Като цяло първия месец не е хубаво да се тренира.След това ти ще си усетиш кога си готова.Трябва хубаво да се пазиш.Поне месец е хубаво да не вдигаш тежко.Някои ще ти кажат, че може и някои неща да не ги спазваш,НО вярвай ми , когато не се спазват може да се получат усложнения...знам за такива случаи.
-сега за свекито-тя е на 86 години и операцията и беше преди година.При нея изрязаха цялата гурда и след това са и сложили имплант с физиологичен разтвор да се отпусне кожата, за да има място, за другия.И при нея е подмускула.Единственото, което няма е ареола и зърно, но просто ни е страх от трета операция ,заради възрастта и други мед. проблеми.Иначе тя искаше да ляга пак на операционната, че тамун да и повдигнели и другата гурда.сега е много добре.Гърдата си е нормална.Не я боли, няма дискомфорт.Има хубава форма.И двете предни операции както при теб ще са бяха ок.Абе не е страшно....мен ако питаш страшното вече си го минала...
Стискам палци и чакаме да кажеш как е минала консултацията...

# 598

[/quote]благодаря ти много за информацията Hug...аз вече съвсем се обърках и не знам какво да правя. притесняват ме големите импланти, които Динев иска да ми сложи-485сс Rolling Eyes, но пък знам, че работи с много добра анестезиоложка....на този етап вече Енчев ми се струва малко несериозен, не знам защо....Тепавичарова с тази държавна болница, ми се струва, че прави операциите по стари методи и все ми говереше за кръвозагуба....ще видя и този Скерлев...при Н.Георгиев нещо не искам да ходя и си мисля само да отида и при И.Стоянов за мнение.....
[/quote]

Киша аз съм оперирана при Стоянов и съм доволна, бих ти препоръчала да отидеш и при д-р Заякова ако можеш.Лошото е, че тя оперира във Варна, но пък е много добър пластичен хирург.Тонев също има много хубави правени гърди.Д-р Анастасов също е добър.Доколкото съм чувала той оправя доста от грешките на колегите си.
А относно Тепавичарова-за нея съм чувала само хубави неща.Като специалист зная, че е от най-добрите.Това съм го чувала от лекари анестезиолози,които не работят с нея.А относно това, че работи в държавна болния, изобщо не значи, че методите и са стари.Просто няма частна клиника като другите
А относно 485cc-да, големи са, но явно и ти имаш доста кожa.Виждала съм 3 мацки с по 500 cc и много ми харесаха.Ако те интересува ще ти кажа къде да прочетеш и да им поискаш снимки.

# 599
Може ли някой да сподели инфо за слагане на импланти през подмишницата. Много се чудя дали се вижда белегът след това и колко е голям. Дали също е болезнена като тази под гърдите или е повече или по-малко????
Ани белега не се вижда,и не е голям както и при другите разрези,но от това което съм чела знам,че възтановяването е по болезнено в сравнение с разреза под гърдата и през ареолата,а е и много по труден,като техника,аз лично не го харесвам този начин на поставяне,но всеки си решава сам,има много момичета с импланти прз мишницата и са доволни!

Общи условия

Активация на акаунт