Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 525
  • 641
  •   1
Отговори
# 420
Аз си сложих декември месец хиалуронова киселина,а сега нямам и следа от нея в устните.Сложих една ампула Рестилен на двете устни.Първата седмица добре обаче след това нямаше никои   Close.Не ти препоръчвам филърите  Peace

# 421
за устни вече де внасят американски импланти - "пермалип". страхотни са  Peace Д-р Николай Георгиев ги слага. Просто нямам думи. Американците пак се казаха думата на най-добри в занаята
а каква е цената и как стоят,естествено ли или си  личат?

мисля, че има снимки в сайта на вносителите. пусни в гугъл " пермалип" и ще ти излезе сайта. за цени - виж в сайта на д-р николай георгиев. мисля, че там трябва да има. знам, че вносителите правиха кастинг за доброволки - да им слагат безплатно и именно д-р георгиев ги слага. много бяха доволни всички.
намери и сайта - www.jdmedicals.com - там търси

# 422
Нека някой, който има информация или си е правил уголемяване на устни, но не със силикон, а с хиалуронова киселина или пък това другото ...май липофилинг се казва (Увеличаване на устни със собствен мекотъканен коктейл по метода на Д-р  Колман) да сподели нещо. Особено ме интересува трайността на това нещо. Благодаря предварително.

И мен ме интересува. Четох, че хиалуроновата киселина не е много добър метод, защото вероятността от алергични реакции е много голяма. За сега липофилинга се оказва най-добрия метод, защото се използват твои мазнини и няма вероятност от отхвърляне и алергия. Не знам обаче в кои клиники се прилага този метод и колко струва.

Аз - с х. киселина. Сложих 2/3 ампула първо - за пълнеж и контур. Трябваше да ида на контролен/корекция след 2 седмици - не отидох. Едва след (не помня точно) 4-5 месеца отидох и ми сложиха остатъка само на контур. Трайността бе около 5-6 месеца, трудно ми е да преценя точно. Легендата гласи, че ако слагаш редовно - трайността се увеличава. Никакви алергии не съм имала, бях подута 3-4 дни, може би е заради упойката, не заради филъра. Сега е време да ходя пак, но не мога да се организирам. Склонна съм да пробвам и друга клиника, ако някой е доволен, моля да каже.

Снимки нямам, но така или иначе - снимката на една не може да е показателна за други.

А в София ли е клиниката, в която си ходила?

# 423
знам, че вносителите правиха кастинг за доброволки - да им слагат безплатно и именно д-р георгиев ги слага. много бяха доволни всички.
намери и сайта - www.jdmedicals.com - там търси

Не бих казала, че всички са много доволни; както и че е създаден "революционен продукт" едва ли не. Има повече странични реакции и рискове от която и да било друга хирургична намеса Naughty  Crossing Arms
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=10728

# 424
май липофилинг се казва .....Особено ме интересува трайността на това нещо. Благодаря предварително.
Аз си правих липофилинг на устни и назолабиални гънки преди три месеца. Трайността е постоянна - тоест това, което ти остане след абсорбирането на мастните клетки - ти остава перманентно (завинаги).
Ето тук съм писла повече по темата и има линк със снимки, където може да се проследи хронологията...
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=9886&postdays=0& … =asc&start=25

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 13:50 от gwendoline

# 425
не знам лично аз съм много доволна от филъра и ми беше доста траен,може би различните организми,по различно време се разграждат

# 426
  • София
А в София ли е клиниката, в която си ходила?

Да, в Дерма Про.

# 427
Здравеите дами.
Из4етох вси4ко,но не намерих информацията която ме интересува.Решила съм да си слагам нов ЛИК(гърди),но ме интересува безкръвна операция през пъпа,видях през НЕТА 4е за сега се правят само в клиника ЕСТа клиник,но няма цени .Аз съм слаба и ниска,много съм проблемна,припадъци от болки,гър4ове и т.н.затова ме интересува през пъпа.Гледала съм серии на известни хирурзи в USA,възтановяването е бързо и без болки,а след кърменето останах БЕЗ,но имам намерене за втора бременост.Моля ви за свежо инфо в цяла България и за вашите съвети.Планирам операция през лятото,само тогава имам възможност.Благодара....

# 428
  • София
Здравеите дами.
Из4етох вси4ко,но не намерих информацията която ме интересува.Решила съм да си слагам нов ЛИК(гърди),но ме интересува безкръвна операция през пъпа,видях през НЕТА 4е за сега се правят само в клиника ЕСТа клиник,но няма цени .Аз съм слаба и ниска,много съм проблемна,припадъци от болки,гър4ове и т.н.затова ме интересува през пъпа.Гледала съм серии на известни хирурзи в USA,възтановяването е бързо и без болки,а след кърменето останах БЕЗ,но имам намерене за втора бременост.Моля ви за свежо инфо в цяла България и за вашите съвети.Планирам операция през лятото,само тогава имам възможност.Благодара....

Д-р Стоянов (Есте Клиник) ми е казвал, че с този метод се поставят само импланти с физиологичен разтвор, слага се обвивката и се пълни след това. Има си доста недостатъци този начин.

# 429
Здравеите дами.

Д-р Стоянов (Есте Клиник) ми е казвал, че с този метод се поставят само импланти с физиологичен разтвор, слага се обвивката и се пълни след това. Има си доста недостатъци този начин.

Да и аз това съм 4ела,но този проблем е бил разрешен с годините ,техниката и способността на доктора.Незнам това което гледам по ТВ все пове4е ме убеждава за този метод.Само в Есте Клиник ли има специалист?А цена?Предполагам 4е ще е над 4000 евро.Информации?

# 430
  • София
Не вярвай толкова на всичко, което показват по телевизията. Това, което аз знам, не от личен опит разбира се е, че на тези импланти можеш да им чуеш бълбукането и с времето спадат, защото клапата им изпуска от течността. Рискът от КК е по-голям. Предимствата - може да се постигне много голям размер, и ако се спукат, физиологичният разтвор просто се резорбира от организма и опасност няма.

# 431
jufka и аз съм на мнението на serpentine....по- добре го обмисли хубаво,защото имплантите с физиологичен разтвор не са лоши ,но имат много по-малко предимства. Въпреки,че са усъвършенствани с времето задължително е необходима смяната им, тъй като клапата им изпуска.Аз живея в САЩ където ги слагат най -вече.В последно време все повече започват да ги заменят с тези със силиконов гел.
Ще ти кажа и причината да използват тези с разтвора до сега-преди години се е слагало течен гел и от тогав след редица проблеми просто хората са били наплашени.За щастие сега нещата се променят,тъй като всичко вече е различно.
Хубаво си помисли,но съвета ми е за геловите импланти.
Свекърва ми беше оперирана от рак на гърдата и при операцията за реконструкция и сложиха имплант с разтвор,които пълнеха постепенно,за да ратегне кожата.Сега е със силиконов с гел.По мое мнение геловите са по хубави на пипане.Другите са като торбичка с вода...
Иначе Илио Стоянов е добър хихург и най-вероятно ще ти сложи каквото поискаш-при него операцията е 6000 лв,а имплантите отделно.Незнам какви парички са физиологичните,но по-принцип са по-евтини от геловите.
Дано съм ти помогнала...и да пишеш като решиш... Flutter

# 432
аз като погледах малко снимки и видях какви поразии може да станат ooooh!,направо се отчаях.а в същото време гърдите ми съвем висят #Cussing out.в моя случах ще трябва повдигане и малък имплант...като чета-по-добре е да са кръгли,грапави и подмускулно....май при Стоянов ще ходя....плаща ли се консултацията newsm78

# 433
  • София
аз като погледах малко снимки и видях какви поразии може да станат ooooh!,направо се отчаях.а в същото време гърдите ми съвем висят #Cussing out.в моя случах ще трябва повдигане и малък имплант...като чета-по-добре е да са кръгли,грапави и подмускулно....май при Стоянов ще ходя....плаща ли се консултацията newsm78

Да.

# 434
Исках да питам като си поставите имплантите колко време след това трябва да се подновят,защото все пак ме са вечни?

Общи условия

Активация на акаунт