Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 525
  • 641
  •   1
Отговори
# 465
Blagodaria za otgovora.  :bouquet:6tom moje i kolkoto poiska6 i niama minimum tova si e 4udesna investicia!

# 466
  • Sofia
Blagodaria za otgovora.  :bouquet:6tom moje i kolkoto poiska6 i niama minimum tova si e 4udesna investicia!

Не съм казала, че няма минимум, все пак има значение дали има производител, който прави толкова малки, колкото искаш.
Но иначе познавам хора с 200, 230, 245.

# 467
Аз съм си правила ринопластика преди година и три месеца,при Николай Георгиев  Peace

Остана ли доволна от резултата? За Н. Георгиев или за Е. Георгиев имаше много лоши отзиви?  newsm78

# 468
  • София
Не знам дали е имало лоши отзиви,не съм се интересувала...просто ми казаха че той е най-добрия и затова при него си я направих.Моят нос не беше толкова зле и почти не си личи,така че знам ли  Rolling Eyes погледни отзивите и при други лекари  Peace
Аз съм доволна!

# 469
А някой правил ли си е ринопластика? Нека да сподели.  Peace
Не съм си правила.Но съм изчела почти всичко възможно. Mr. Green Както и съм прегледала един тон снимки. Май единственият с почти 99% процента доволни клиенти за ринопластика е Джамбазов.
Аз лични не харесвам работата на Ники Георгиев, специално за ринопластика. Peace
Разгледай във форума на тялото.

# 470
Който се интересува от отопластика,да пита Laughing

# 471
  • София
Не съм си правила.Но съм изчела почти всичко възможно. Mr. Green Както и съм прегледала един тон снимки. Май единственият с почти 99% процента доволни клиенти за ринопластика е Джамбазов.
Аз лични не харесвам работата на Ники Георгиев, специално за ринопластика. Peace
Може ли линк към сайта на клиниката на Джамбазов  ?

# 472
Може ли линк към сайта на клиниката на Джамбазов  ?

Линк към сайта му нямам. Мога да дам към темата за него във форума тялото.бг. Тя там е и най-голямата тема в раздела за ринопластика.Знам че оперира и в София и в Пловдив.

# 473
  • София
Аз намерих в тялото,ама не ми трябва това....
Мерси все пак  Peace

# 474
Ето сайта на Джамбазовhttp://www.sinumed.net/ung/dr_jambazov.html.

# 475
  • София
Благодаря!
...и аз този намерих,но си мислех че има и друг,лично негов  Rolling Eyes

# 476
Благодаря!
...и аз този намерих,но си мислех че има и друг,лично негов  Rolling Eyes

Това е негова клиника мисля или нещо такова беше PeaceАз лично съм ходила там,а операции прави и в Каспела.

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 09:30 от ббб

# 477
  • София
Аааааа ясно  newsm10
Благодаря!

# 478

Ехоооо...да сте чували за фотошоп!? Mr. Green

По темата-чета ви Flutter(така,че пишете Mr. Green)

# 479
Някой слагал ли си е ботокс?Ако да- при кой лекар, и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт