Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 528
  • 641
  •   1
Отговори
# 180
Айде пак за ботокса. Много искам да ми сложат, ама ме е срам нямам 30 год, пак не се харесвам в последно време, кожата ми е суха и може да стане по зле. Много ми хареса изказването след втория път и няма нужда след дълго време ботокс да се слага, ама дали е така наистина. И друго да попитам след тази процедура какви кремове ползвате или както обикновенно. Ох незнам, но имам  нужда определено, много се усмихвам и това дава отражение  Mr. Green

# 181
не съм много в час с тези работи,но няма ли да е по-добре първоначално да се започне с някой по-лек филър  newsm78 има доста видове...

# 182
не съм много в час с тези работи,но няма ли да е по-добре първоначално да се започне с някой по-лек филър  newsm78 има доста видове...
Ботоксът и филърите се прилагат при различни зони и за различни цели.

Между другото, ботокс се слага масово на жени под 30 години в целия свят, малко са лекарите, дето ще върнат някоя клиентка, вместо да вземат лесни пари.

# 183
  • София
Е такива цици искам.Дали тва са кръгли импланти. newsm78

# 184
# 185

Ботоксът и филърите се прилагат при различни зони и за различни цели.

Между другото, ботокс се слага масово на жени под 30 години в целия свят, малко са лекарите, дето ще върнат някоя клиентка, вместо да вземат лесни пари.

да,това е така,но защо да започва с ботокс още ненавършила и 30г. ...? за лекарите ...нормално е да ти кажат,че няма проблеми -нали ще изкарат пари!
п.п.важно е всеки сам да прецени откъде да започне и до къде ще стигне!

# 186
След поставянето на импланти не ви ли се струваше,че гърдите не са еднакви,че едната  боли повече от другата и как се отървахте от болките в гърба?
Да се отървеш ? Тя болката на мене вече ми е приятел  Mr. Green Свиквай и ти  Laughing

# 187
Ами аз търся ефекта, който само ботокс предизвиква, а именно спиране на прекалените мимики, то ако има такъв лек филър, който да замести ботокс  за тази цел, моля те дай инфо докато не съм се боцнала. Praynig  Ноооо, определено искаааааааам ...

# 188
Е такива цици искам.Дали тва са кръгли импланти. newsm78

Да,това са кръгли.

# 189
Добро утро!
Жожо,и ли споделила дали вече има резултати от лазера!

# 190
  • София
Айде запис и от мен 8)99% съм се навила за силикон,в етап на проучване на лекар съм,спряла съм се на И.Стоянов и Н.Георгиев,обаче най-ме е страх дали ще преценя правилно сс Rolling Eyesхич не искам да ми станат много големи-тип Десислава Sickа пък в същото време да не би да си ги направя много малки ooooh!А най-ме е страх да не се наложи не дай си Боже повторна корекция PraynigОт една седмица съм се зачела в тялото и още повече се обърках Embarassedтака че хайде споделяйте всичко което се сетите около операциите ви Praynig HugТормози ме и това че незнам колко време няма да мога да си вдигам детето  Confused

# 191
Айде запис и от мен 8)99% съм се навила за силикон,в етап на проучване на лекар съм,спряла съм се на И.Стоянов и Н.Георгиев,обаче най-ме е страх дали ще преценя правилно сс Rolling Eyesхич не искам да ми станат много големи-тип Десислава Sickа пък в същото време да не би да си ги направя много малки ooooh!А най-ме е страх да не се наложи не дай си Боже повторна корекция PraynigОт една седмица съм се зачела в тялото и още повече се обърках Embarassedтака че хайде споделяйте всичко което се сетите около операциите ви Praynig HugТормози ме и това че незнам колко време няма да мога да си вдигам детето  Confused
   Здрасти.Моят съвет е следният.Първо недеи да ходиш само при двама лекари.Казвам ти го от опит.Провери хубаво преди да правиш каквото и да е било.Възтановяването е около 6 седмици.Аз съм с 6 операции от импланти.Махнах ги 2000г.А сега на 14 трябваше да си слагам пак,но го отложих за 10.02.Мога да кажа че знам доста по въпроса.Обиколих почти всички лекари в София и трябва да ти кажа ,че всички говорят различни неща.Незнам какво те е накарало да се спреш на двамата за които пишеш,но ако отидеш на консултация ще видиш че и двамата говорят различни неща.За човек които незнае за какво става въпрос техните обяснения са много убъркващи.Внимателно подбери имплантите които искаш да слагаш.Имаи предвид това,коя фирма ти дава гаранция за евентуално втвърдяване.Ако нямаш такава ако стане нещо ти трябва да си платиш от теб за нови импланти

# 192
  Големината я определяш ти.Мерките се взимат така/ обиколката на джоба на гърдата ти/След това от ореолата надолу трябва да имаш 8см за да ти доиде белега на свивката.Не при всички жени могат да се слагат през ореолата.За да са на правилната височина трябва да ти се измери един триъгълник от врата до ореолите.Аз стигнах до там че намерих почти всички вносители на импланти за да си направя сметка какво да си сложа.Не си слагаи евросиликон.В него има голям % вода .И прави по честа контрактуда.

# 193
От лазера първите резултати вече се виждат  Grinning но още има какво да се желае. Бавничко става, но поне със сигурност работи и не се отпуска кожата, там където и направена интевенцията. По-бавно е от липосукция, но при всички положения е по-добре за организма

# 194
buba1101 ти направо ме застреля със постове си  ooooh!
Първо не разбрах как си със 6 операции ОТ импланти ??
И каква е тая гаранция за  евентуално втвърдяване  Shocked
И как така големината я определяш ти ?? Лекаря за какво е ?
И това за 8-те см от Ореолата също не разбрах ?? Ако ги нямаш тия см кво става  Rolling Eyes
И колко точно процента вода има в имплантите на Евросиликон ? И в кой модел  newsm78
А и за контрактуДата да ми обясниш ако може  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт