Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 547
  • 641
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia

П.С Наде утре ще ти звънна да мина през работата ти Peace

Добре, и аз ще дойда!  Grinning

# 151

П.С Наде утре ще ти звънна да мина през работата ти Peace

Добре, и аз ще дойда!  Grinning
Ми звънни Party

# 152
Мирела преди малко получих снимките. Много хубави са ти станали. Честито и поздравления за темата.

# 153
Meрсиии, много ще е хубаво , ако някое момиче с под мускула се съгласи да покаже снимка за да може да напрявят разлика тези, които още се двуумят.

# 154

При д-р Заякова увеличаването на устни е 600 лв,но след 1 година трябва да се попълват наново

# 155
...за да може да напрявят разлика тези, които още се двуумят.

двОумят...  Whistling
Извинявам се, но просто авторката на темата често ме впечатлява с провописа си - особено пък в такава "естетична" тема...Tired

# 156
Добре, че с нещо те впечатлих Joy ходи в другата тема за правописа, не мисля, че някой се касае в тази тема от учителските ти пориви.

# 157
трия си поста Peace

# 158

двОумят...  Whistling
Извинявам се, но просто авторката на темата често ме впечатлява с прОвописа си - особено пък в такава "естетична" тема...Tired

и ние се впечатлихме от твоите знания и умения по прАвопис... Peace

# 159

двОумят...  Whistling
Извинявам се, но просто авторката на темата често ме впечатлява с прОвописа си - особено пък в такава "естетична" тема...Tired

Има малка разлика между печатни и правописни грешки  Wink  Затова не поправих "да напрЯвят" в същия пост... А и мисля, че обосновах забележката си изобщо.
Но тъй като не съм естетично-външно-коригирана, явно мястото ми наистина не е тук... Извинявам се още веднъж за спама   bouquet

# 160
Авторката може с много други неща да впечатлява  Heart Eyes, така че последна грижа й е правописа!!
Ако нямаш какво да правиш не го прави тук, аман от спамъри!!!  Close

# 161

двОумят...  Whistling
Извинявам се, но просто авторката на темата често ме впечатлява с провописа си - особено пък в такава "естетична" тема...Tired
estelle79 толкова ли няма какво да правиш?Ей, отвори правописния речник-сигурна съм, че ще ти бъде интересно  bouquet

# 162

двОумят...  Whistling

Има малка разлика между печатни и правописни грешки  Wink  Затова не поправих "да напрЯвят" в същия пост... А и мисля, че обосновах забележката си изобщо.
Но тъй като не съм естетично-външно-коригирана, явно мястото ми наистина не е тук... Извинявам се още веднъж за спама   bouquet

Ами да....Силикони си слагат, косите си удължават, муцуните си правят по- така някак да са, а грам мозък в главата нямат- правописни грешки допускат, че и не се извиняват почтено след това  ooooh! Но надежда има- все още е останала и някоя друга "некоригирана" дама, че да бди зорко за правописа из интернет пространството и да прави язвителни забележки на провинилите се "силиконки"  Tired

estelle79, ако си била така добронамерена и си държала много да се поправи, можеше да и кажеш за допуснатата от нея грешка на лични, а не да и правиш такива забележки  Peace Не сме в училище- всеки пише както може/ иска и не е нужно да има играещи ролята на Госпожа Учителката. А ако държиш да се посмееш или възмутиш публично на грешката на когото и да било- има си отделна тема за тази цел! А и само информативно- аз един път бях написала обем с "у" - нямам идея как и защо, но в бързането съм го направила, а определено нямам проблем с елементарния правопис и знам много добре как се пише обем. Хайде сега иди кажи коя грешка е от бързане и коя от незнание  Twisted Evil

Сега по темата- някой питаше за филъри за назо- лабиалните гънки. Свекърва ми си направи пак с Бразилски гел точно там и станаха супер, но само 1сс бързо спада и ще трябва да се повтарят скоро пак. Предполагам, че след второто инжектиране ще си останат както трябва. Иначе резултатът беше страхотен- тя си е младолика по принцип, но лицето стана като на ученичка веднага  Grinning

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 16:19 от *MILADY*

# 163
  • София
И тая тема ли прецакахте с тия правописни грешки бее....... Confused
Някои пишат с дете в ръцете,други бързат,трети като мен пишат вечер н тъмно и правят грешки,голем праз.

Та кво викате са,я кажете за този липодрифинг ли къв беше,дето снощи му правиха на Азисчо в Пълна промяна. Laughing

# 164
И тая тема ли прецакахте с тия правописни грешки бее....... Confused
Някои пишат с дете в ръцете,други бързат,трети като мен пишат вечер н тъмно и правят грешки,голем праз.

Та кво викате са,я кажете за този липодрифинг ли къв беше,дето снощи му правиха на Азисчо в Пълна промяна. Laughing

аз си правих вдойната гушка с този лазер. вълшебна работа ви казвам. не боли, после имах дамо една лека сининка, колкото гравата на кърфица, където е влязба едната игла. след 1 час си тръгнах и сега си чакам разултата. не е като обикновената липосукция. нищо не те боли после, но трябва да се чака за резултата. първите идват след 2 месеца - не по-рано. сега след коледа точно правя 2 месеца и ако започне да изчезва, казвам ви направо ще се абонирам за Ники Георгиев. Само при него го има този лазер. Дано още хирурзи си го купян, защото за пациента е по-леко.

Общи условия

Активация на акаунт