Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 581
  • 641
  •   1
Отговори
# 225
danielad а би ли споделила цената за операцията и цената на имплантите?

# 226
danielad а би ли споделила цената за операцията и цената на имплантите?
Thinking

# 227
  • София
ru_ n.i.k.elena Всичко е 3300 евро

# 228
момичета искам да питам цените на ринопластиката в какви граници варират,моят нос не е лош но от малка съм решила че искам точно определена форма на носа,та да знам  колко лева ще ми трябват за това мое удоволствие.. newsm78

# 229
За ринопластика- към 2000-3000 лева, зависи от хирурга и дефекта. +- разбира се, но горе-долу толкова.

# 230
момичета искам да питам цените на ринопластиката в какви граници варират,моят нос не е лош но от малка съм решила че искам точно определена форма на носа,та да знам  колко лева ще ми трябват за това мое удоволствие.. newsm78

PeaceМожеш и със 7-800 да минеш-дори има вратичка и през здравна каса-в тялото има доста инфо по въпроса Hug

# 231
shte me proshtawate ama sam na rabota i nqma da moga da izcheta wsichko,ta az sam ot otchaqno nujdaeshtite se za nowi cici. Embarassed.weche imam dwe dewoiki,koito bukwalno mi smaliha chashkite ot "D" na 00-wisqshti
loshoto e che az sportuwam aktiwno i daje profesoinalno i neznam dali moga da si sloja implantanti i za kolko wreme shte trqbwa da spra s aerobikata .molq pomagaite ,ako nqkoi znae  baby_neutral

# 232
  • Sofia
При активен спорт се препоръчва имплантите да са НАДмускулно. Причината е, че ако се сложат под мускула може да избута импланта. Но няма проблем за надмускулно. При надмускулното възстановяването е по-бързо, виждам че това те вълнува.
Ще трябва да сперш напълно спорта за месец, след това може да започнеш полега но без особено напрягане на гръдните мускули в началото.
Ако имаш още въпроси казвай Sunglasses

# 233
  • софия
mimeime,аз си направих лазерна липосукция в клиника есте и наистина си отиваш веднага.резултат има след 20 дни.не боли .но резултатите са по -малки от колкото при другата липосукция.наи много 1 см,на обиколка на крак

# 234
Темата е трепач ! Златни сте !  newsm20

Има неща , които със спорт newsm39 и диета не се оправят - цици, нослета , устни......Да живеят възможностите (и пълния джоб   Wink ).Радвайте се на живота, момичета.Браво за смелостта!

# 235
Аз съм се навила за ринопластика. Носа ми е ужасен, чакам само да порасне още малко детето. Все пак пазене трябва след това. Живот и здраве през есента съм я планирала операцията. Страх ме е само от упойката, досега съм оперирана 3 пъти с обща упойка, но ще направя консулт и ще преценя. За цените нямам много инфо, но те така или иначе варират. Има ли някоя от вас с ринопластика?

# 236
Имам правена операция за повдигане на бюста при д-р Николай Георгиев.
Цената беше 2000 евро преди около 2 години.

# 237
Сестра ми си прави наскоро ринопластика при Евстатиев, излезе й около 1600лв.
За резултат е още рано да се говори, още е подута...
Имам чуството, че носа не й е идеално прав, но изглежда добре.
Освен това май едната ноздра й е по-различна от другата, силно се данявам да е отток и да спадне с времето.
Макар, че тя каза, че на такъв ужас няма да се подложи втори път, независимо какъв е резултата.

# 238
Момичета с такива корекции дайте да си направим наша тема.
Има много пускани теми, нека обединим опит и споделим.
Доста девойки ми пишат на лични с въпроса за силикона, нека се осмелят и тука да пишат.
Всеки от нас да напише за преживяното как е минало, чувството после.

Ето моята история.
Година и половина след раждането на дъщеря ми си поставих имплантанти в бюста, 300 кубика, висок профил, Над мускула, грапави, кръгли , Евросиликон. Операцията извърши д-р Ст.Михайлов от Военно медицинска академия. като цяло операцията мина добре, но упойката не ми понесе беше ми лошо доста време, болки почти нямах.Гледах си детето 10дена след операцията САМА.
Много съм доволна от резултата.
Ще отговарям на всички въпроси ако някой има такива  bouquet
Освен това май едната ноздра й е по-различна от другата, силно се данявам да е отток и да спадне с времето.
Макар, че тя каза, че на такъв ужас няма да се подложи втори път, независимо какъв е резултата.

# 239
Момичета с такива корекции дайте да си направим наша тема.
Има много пускани теми, нека обединим опит и споделим.
Доста девойки ми пишат на лични с въпроса за силикона, нека се осмелят и тука да пишат.
Всеки от нас да напише за преживяното как е минало, чувството после.

Ето моята история.
Година и половина след раждането на дъщеря ми си поставих имплантанти в бюста, 300 кубика, висок профил, Над мускула, грапави, кръгли , Евросиликон. Операцията извърши д-р Ст.Михайлов от Военно медицинска академия. като цяло операцията мина добре, но упойката не ми понесе беше ми лошо доста време, болки почти нямах.Гледах си детето 10дена след операцията САМА.
Много съм доволна от резултата.
Ще отговарям на всички въпроси ако някой има такива  bouquet

Здрасти.Моя приятелка скоро си прави ринопластика и е много доволна,но много бавно и спаднаха оттоците.

Общи условия

Активация на акаунт