Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 570
  • 641
  •   1
Отговори
# 285
  • при Arctic Monkeys
аз съм в Северна Италия - без да съм правила щателно проучване на доктори, възможности, цени и т.н. в каталог, който ми попадна едва ли не случайно, но касае място в нашия регион, се цитираха цени 6,000-8,000 евро  Rolling Eyes : ама може и да са някакви хипер цици тези  bowuu За БГ май някой беше споменал 5,000 лв?

Вече не е 5000, започват от 3000 евро и в зависимост от лекаря могат да достигнат и тези цени, които си посочила за Италия.
глупости.
моя приятелка си прави преди седмица.
д-р Динев, подмускулно, гладки, 400 кубика - точно 5 бона. срахотни са Confused

# 286
  • Sofia
Д-р Динев е от най-евтините все още наистина, цените му са между 2200 и 2700 Евро в зависимост от имплантантите.
Между другото- това е и моят лекар- и моите са перфектни Mr. Green
На тези цени все още оперират и някои варненски лекари.

# 287
# 288
Как не съм видяла темичката досега, за да се запиша и аз тук.... ooooh! Sunglasses
Преди 10 месеца си правих мамопластика - подмускулно, 375 сс при Николай Георгиев... повече от доволна съм; единственото, за което съжалявам, е, че не си ги направих по-рано Sunglasses Правих и брау-лифт (повдигане на вежди) при същия доктор - ефектът наистина е доста сполучлив... Замислям и някои други процедури есента... Flutter Sunglasses

# 289
За тези, които ме питаха за брау-лифта... Flutter
Принципно това е вид лифтинг, а лифтингите се правят след 40 г. възраст! Но тъй като повдигането на вежди е свързано само с няколко милиметрови разрезчета над слепоочието в линията на косата, не се води агресивна процедура като лифтингите, а доста по-олекотена корекция, която някои момичета си я правят, за да освежи лицето им или да придобие формата на окото леко бадемова извивка... Sunglasses (Между длругото на всяка участничка в Пълна промяна правиха тази процедура, защото отраз маха "намръщената" гънка между веждите, както и някои хоризонтални гънки на челото, опъва леко и отпуснатата кожа под очите)...Трае час и половина като процедура, след което десет дена се ходи с едни щифтчета (като миниатюрен телбод) в косатанад линията на веждите, на около три пръста навътре от слепоочието... Разрезчетата са много малки, по-точно са няколко бода, откъдето е издърпана кожата. След като се свалят - около месец още не можех да спя добре на двете си страни, усеща се лек дискомфорт... Ефектът издържал между седем и десет години, в зависимост от еластичността на кожата и възрастта, но при всички случаи след тези години лицето изглеждало по-добре от първоначалния си вид... Доста литература изчетох преди операцията Thinking Sunglasses Цената принципно е около 1200 - 1300 евро; за мен беше преференциална и доста по-ниска от обявената, тъй като съм си правила и друга корекция в клиниката... Друго не се сещам май... Sunglasses

# 290
  • при Arctic Monkeys
Между другото- това е и моят лекар- и моите са перфектни Mr. Green
мръсница Crossing Arms
ще ме накарате и аз да легна под ножа, значи Wink
докато са още на тия цени... Simple Smile

# 291
ей много нови попълнения има  Grinning

# 292
Записвам се да следя темата и да благодаря на gwendoline за инфото, предоставено в другата тема за бръчките.
Смятам да си направя запълване на назолабланите гънки /така ли се нарича Rolling Eyes/ и събирам информация за това.
Сега ще изчета тази тема.

# 293
Записвам се да следя темата и да благодаря на gwendoline за инфото, предоставено в другата тема за бръчките.
Смятам да си направя запълване на назолабланите гънки /така ли се нарича Rolling Eyes/ и събирам информация за това.
Сега ще изчета тази тема.
Заповядай   http://www.legeartisbg.com/

# 294
Момичета и аз  се записвам тук.
На 18.07.2008г. 335сс,кръгли,висок профил при Николай Георгиев.Много съм доволна,въпреки че още ми е некомфортно.Утре ми махат конците Wink

# 295
Люси, да са ти честити! Hug
Може по-нататък и снимчици да пуснеш, да им се порадваме и ние. Mr. Green

# 296
Здравейте и от мен,
април месец се оперирах при д-р Тонев в Пловдив,290 сс,подмускулно.Страшно съм щастлива от резултата и работата на лекаря

# 297
еее и тук да се запиша - 350СС подмускулно, преди 10 месеца, Николай Георгиев. Всичко мина леко, пих аулин за болката след това, само няколко дни, 2 седмици след това вече нямаше проблем. Виждат се малко на аватара. Нямам намерение за други интервенции в близко бъдеще. Естествено имам си недостатъци, но смятам да ги коригирам с други методи  Wink

# 298
  • София
Съжалявам, ако се повтарям, но не можах цялата тема да изчета  Embarassed Някоя правила ли си е операция за намаляване на гърди?Интересуват ме белезите и цените,съответно и мнения за специалисти също ще са ми от полза Hug

# 299
Здравейте и от мен,
април месец се оперирах при д-р Тонев в Пловдив,290 сс,подмускулно.Страшно съм щастлива от резултата и работата на лекаря
казвай каква е цената  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт