ЕНДОМЕТРИОЗА - да поговорим!

• 133 137
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 360
прочетох всички теми в зачатие и тук, и почти през постинг-"преживях спонтанен аборт"

# 361
  • София
прочетох всички теми в зачатие и тук, и почти през постинг-"преживях спонтанен аборт"

Аз не съм чела тези теми. И явно добре съм направила.  Thinking Момичетата, които са преживели спонтанни аборти след лечение с инжекции на ендометриоза кога са забременели? Не мисля, че е случайно, че моят док ме кара да изчакаме 2 МЦ и тогава да опитваме. 2 мои приятелки забременяха след това лечение и не са имали аборти. Приятелка на моя колежка също.
Но, ако има останали някакви ендометриозни клетки, които макар и да не са видими, пречат на имплантирането на оплодената яйцеклетка.
edno_momiche, спри да четеш темите за ендометриоза и да си задаваш въпроси. Досега всичко, което е трябвало да направиш за здравето си, си го направила вече. Успокой се и успех!  Hug

# 362
ох дано да греша

# 363
дано да грешиш! защо не се насочиш към по-оптимистични темички - аз така правя ,че и без това не мога да спра да мисля... Shocked   bouquet

# 364

Дано новините при Хри да са добри!  bouquet
Знаете ли нещо за т.нар "метаболитно лечение" със Севит-Форте. Единственото ,което разбрах , е че се провежда в "Интермед Прима " в Пловдив. В страницата на клиниката изрично е подчертан добрия резултат от лечението, което е нехормонално, не оперативно и за това много щадящо.  Търсих във форума и се оказа, че момичета с миома имат някакви наблюдения върху препарата. Едномесечен курс с него е около 300 лв. Питам се дали си струва да се опита щом може да ни спести доста главоболия.

# 365
  • София
Чела съм за това лечение, но опит нямам. Естествено е клиниката да си прави реклама на сайта си, като го хвали.  Thinking Питай в ЗАЧАТИЕ в под форум "Стерилитет при жената", където са темите за ендометриозата дали някой е бил на това лечение и какви са резултатите.
 Hug

# 366
Здравейте момичета, знаете ли че пак имаме спънки с инжекциите? Касата няма Decapeptyl Depot. Щяла да го внесе едва в края на месеца. А аз трябва да си сложа последната инжекция утре.  newsm45 Какво да правя незнам  Weary

# 367
Имате ли представа колко може да се забави слагането?
А някоя от вас има ли останала инжекция за продажба?

# 368
Мдаа, ще питам тук-там. Може да се окаже достатъчно ефикасно за случаи като нашите, кой знае?  newsm78

# 369
  • София
Е, не. Това е безобразие.  #Cussing out Луди направиха момичетата, които се лекуват от края на м.г.
zizy, ако не го намериш, не бий друго лекарство... Няма ли как да обиколиш повече аптеки, които работят с НЗОК. Ох, дано да го намериш това лекарство...  Praynig

# 370
Kia тук в Габрово само на една аптека е позволено да продава тези лекарства  Sad Жената звъня в регионалната каса тук в града, после пък те се обадиха до София, но нищо. Няма го дари на свободна консумация. Незнам какво да правя  Cry

# 371
Знаете ли колко дена по-късно може да се бие? Незнам какво ще стане ако го заменя с друго ?! Но съвсем ще ги омеся - това ще е трети препарат  Cry Май лечението беше до тук  newsm45 Дали ще има ефект ако го спра до тук?

# 372
  • София
zizy, не сменяй повече лекарството. Пусни нова тема в проблемното: "Търся Декапептил Депо. Спешно" и със същото заглавие пусни и в ЗАЧАТИЕ в "Стерилитет при жената". Дано някоя съфорумка, която е спряла лечението и е взела някакви ампули Декапептил да може да ти даде.
Лекарството може да се сложи с 1 -2 дни закъснение.
Стискам палци.  Peace

# 373
някои си го купуваха от Турция. Едва ли ви е до това, но ако имате близки , които пътуват в съсседните страни не ви го вземат оттам?
 #2gunfire Ужас!

# 374
Zizy, свържи се със  аптеки Борола.Намери телефона им от интернет и се обади там.Те ще ти кажат как ще ти доставят лекарството по здравна каса.Аз в петък получих моята инжекция Декапептил.

Общи условия

Активация на акаунт