ЕНДОМЕТРИОЗА - да поговорим!

• 133 138
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 375
Момичета днес се обадих на гинеколога, който ми слага инжекциите тук в града, защото професора който ме оперира е чак от Плевен - и той ми каза да си купя противозачатъчни (Рерулон) и да ги пия докато дойдат в края на месеца инжекциите. Какво ще кажете по въпроса?  newsm12 Той ми каза да ги пия, защото да може да не ми дойде - понеже не се знаело колко точно  е действието при мен. Дайте съвет моля ви  newsm17

# 376
Миличка съжалявам че така се е случило със Здравната каса. Аз на твое място бих си закупила инжекцията от София или от някое момиче от форума. Колкото до противозачатъчните не мога да коментирам, не съм веща по въпроса. Аз все пак не бих прекъснала лечението на твое място. Стискам палци каквото и да решиш Praynig

# 377
Zizy, не можа ли да се свържеш с аптеките Борола в СофиЯ? Те са вносители на Декапептила за България. За един ден лекарството ще е при теб.

# 378
ani4ka drebosu4eto можеш ли да ми дадеш телефона им - аз нещо неможех да го намеря  Sad А чрез тях колко струва Декапептила?

# 379
Намерих телефона на Борола, но уви - ще има в края на месеца или началото на другия  newsm45

# 380
  • София
Намерих телефона на Борола, но уви - ще има в края на месеца или началото на другия  newsm45
Пита ли plazma дали си е взела декапептил?

# 381
Zizy, отиди в касата иги попитай какво да правиш? А защо не си сложиш отново Диферелин? Нали са взаимнозаменяеми?

# 382
  • София
О, Аничка, не трябва така непрекъснато да се сменя лекарството. Веднъж вече го е сменила. Моят док каза, че колкото и да има едни и същи вещества в лекарствата, никога не действат напълно еднакво.  Sad По-добре да спре с лечението сега, отколкото непрекъснато да сменя лекарства... Повечето от момичетата минават с 4 инжекции, а Зизи е сложила вече 5. Дано да не е проблем и да не са оставили някакви видими огнища по време на операцията.  Praynig

# 383
Аз не знаех, че става въпрос за шестата инжекция. Просто се опитвам да помогна.

# 384
Аз доколкото видях в другата тема едно момиче и е отговорило, че има Декапептил newsm78

# 385
  • София
Аз не знаех, че става въпрос за шестата инжекция. Просто се опитвам да помогна.
Всички се опитваме да й помогнем.  Hug
Аз си мисля, че това ще й е шеста инжекция, защото, май, беше сложила 3 Диферелин.  Thinking

# 386
Момичета много ви благодаря, че се опитвате да ми помогнете. Да това ще ми е шестата инжекция.
Момичета днес разбрах, че още има човечни хора готови да помогнат в труден момент. Пуснах тема, че търся Декапептил и едно момиче се отзова напомощ. Свързах се с нея и сега чакам да ми я изпрати инжекцията. Направо немога да повярвам още, че имах такъв късмет да попадна на такъв човек като нея. Страшно съм и благодарна за това което направи за мен.

# 387
аз също открих много човещина и помощ от момичетата в този форум.надявам се с обща подкрепа всички да успеем в трудното начинание.най-голяма радост почувствах когато Kia (която преди 6 месеца)помогна на мен сподели че вече е бременна

# 388
И аз благодаря на Kia, rossy-pm и всички момичета от форума, които ми помогнаха. Дано има вече само хубави новини. Заедно ще си даваме кураж и ще успеем!

# 389
  • София
Благодаря ви за милите думи.  Hug Ще помагам на всички с каквото мога и занапред.  smile3525 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт