ОКТОМВРИ рожден вече дойде, купонът с пълна сила тече

• 51 149
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • София, откъм тъмната страна
Милена Честит Рожден Ден! Да си здрава, весела и усмихната и да те слушат всички заобикалящи, да нямаш ядове, а само весели поводи!!! Ша ся почерпя ако може с ягодките от тортата, че са ми любими.
Ади Честито и на теб! Спокойно бременеене! И хич не им обръщай внимание на докторите дето само глупости обичат да говорят. Съчувствам ти за сутрешното гадене, аз до 4- тия месец си лежах с кофичката до леглото.... дано при теб отмине бързо.

За нас нищо интересно не мога да кажа, ремонта продължава, появиха се изненади в коридора - сега около дъждовете протече вода от комина а той се пада точно там, където ни е ключа за лампата. Добре че не бяхме боядисали още. Сега си имаме едно водопадче мръсно черен цвят в коридора. Добре че спря да вали. Сега и комина трябва да ремонтираме и то сами, защото докато организираме входа ще мине лятото сигурно.... Друго да ви се похваля купихме си надуваема спалня  Crazy. Наложи ни се защото сега спим на дивана в хола, а като почнем ремонта трябва да го изкараме на балкона, че е много голям и трябваше да спим на открито. Мъжа малко се дърпаше за надуваемото легло, ама аз отидох и го купих на своя глава, че не ми се спи на балкона  Shocked. Ама да ви кажа доста е удобно, само го пазя малкия да не му види сметката с някоя по-остра играчка.
Сега ви оставям, че работата ме зове, пиша го тоя пост вече един час.

# 151
Здравейте ... сигурно се досещате, че щом пиша, значи съм нощна ... няма как иначе ... вкъщи съм почнала цялостно почистване на апартамента, ще се местим с Драго в северната полярна спалня, а южната става детска ... и тая седмица все вися по прозорци и по простори .. а от тия препарати ръцете ми са по- зле от шкурка, а душата ми  лъха на Менделеева таблица, на всичко отгоре, докато мих прозорци днес, ги бях отворила всички и тая вечер бях със супер главоболие, чак сега почна да ми поминава ... И целия този зор и бързане е защото Никол в неделя отиде да гостува на нашите, и докато я няма искам всичко да заблести, че като си дойде да почва отначало  Laughing
Иначе тя там е добре .. случи на хубаво време, по цял ден е навън, обрала всички лалета, мама каза че тази година няма да имаме ни доматки, нито краставички - разсадите са изскубани и дадени на пиленцата да ядат   Laughing .. играе, яде / явно чистия планински въздух й отваря апетита   Grinning /..  Днес ходили на Монтана да търсят детски касов апарат, какво пък й щукнало това, не стига че тук в магазина дето пазаруваме, правим винаги опашки, но тя ако не маркира продуктите ни , неможе да я бъде ... даже иска да ги мине пак, не ме жали, че като е с мен, тройно повече ми олеква протмонето  Laughing 
И така ... нещо бая ми се доспа, днес много се изморих вкъщи и сега умората си казва думата, пък и е вече 3 часа ..
Ох, да ви кажа колко плаках в неделя като нашите си тръгнаха с Никол ... все едно някой ми изтръгна сърцето .. кво нещо е да си майка .. гушнах възглавничката й и така се наревах , а тя въобще не й е мъчно за нас .. като искаме да говорим с нея , набързо ни каже по нещо, казва едно чао и затваря ...  Laughing  Искам да идва събота, за да отидем и ние и да си я нагушкаме вече ...  Grinning

Айде да попрочета някой вестник, да отмине малко време , че едвам гледам вече. .  Laughing

Ади, много се радвам за теб, стискам палци всичко да е наред и непременно ще се обадя за ЗОО-то ...  Peace

Честит Празник на всички именници и Честит Рожден Ден на русата Руска ... сори за закъснението!!!
Живи и здрави да сте и много,много, много, много, много щастливи!!!  Heart Eyes

Лека нощ!  smile3524

# 152
Здравейте момичета Hug

Направо съм забравила да пиша във форума SickКато чета какви хубави неща се случват и направо се амбицирах да стана по- активна. Peace Организира ли се среща или само така разбрах?! Хайде наистина да се съберем,че децата вече абитуренти ще станат,докато се наканим да се видим #Crazy

Искам на всички да пожелая Весели празници! Да са ви здрави,красиви и червени яйцата easter easter и меки козунаците!

# 153
И аз искам да пожелая на всички много весело посрещане на празника  easter easter с много усмивки, послушни деца и хубаво пролетно време!
Понеже тия дни ще ни е натоварено откъм роднински събирания едва ли ще имам време за компютъра да не ви пропусна.
Пък дано скоро се организираме за среща, аз бях само на една, ама ми хареса та ми се ще с Давид да повторим.
  bouquet за всички и доскоро!

П.С. дано ма разпознаете, че смених и ник и аватар.....

# 154
Весело изкарване на празниците и от мен!  Heart Eyes
Бъдете живи и здрави и не спирайте да се усмихвате
!

Ние ще ходим при нашите, утре съм си пуснала нощната, та поне 2 дни да поостанем,че и мен ми домъчня  ... нямам търпение да си гушна Никол, така ми е мъчно, дано бързо да минава днешния ден /дневна съм, иначе да съм си там вече  Laughing/ ..   Peace

А на вас успех с чукането и гледайте някой да не остане недочукан .... това е най- важното!!! / с кокошите яйца, имам предвид/   newsm10  Laughing

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 11:17 от Irena80

# 155
Честит празник и от мен!

Първото яйце Червено,
туй е зaдължително,
със цвекло добре свaрено
ще го оцветим знaчително.

Второто яйце във Синьо
с синятa метличинa,
тa дa пометем през прaгa
злото в дън къртичинa.

Третото яйце във  Жълто
с лук и ореховa шумa,
дa е житен клaс нa пълно,
дa покривa дaже друмa.

A четвъртото в Лилaво
от нaбрaни боровинки,
плод дa връзвaт все нa здрaво
сливи, ябълки в грaдинки.

Петото – Зеленооко
от зелени треволяци,
дa е нa сърце широко
и изпълнено с мерaци.

Шестото дa бъде Бежо
от еловите шишaрки,
после пъргaви ръчици
ще  му сложaт шaрки.

Ние вече се прибрахме в Елхово и ви нося хубава новина, ходих на триизмерен ехограф и този път щъркелът е с розови гащи  Heart Eyes
Другата новина, което едва ли ще учуди някой е, че Вальо изпочупи всички яйца, които имаше боядисани, в началото искаше да се чукне с всеки, но по едно време го гледаме хванал две яйчица и си ги почуква и пее: "Чук-чук чйчице, имаш ли си сърчице..."  Mr. Green   Другата новина е, че моят мъж пак изчезва за месец в Гърция и аз съответно мисля да си взема още болничен, че ще ми дойде в повече и Вальо и работа, и всичко...  Tired
Това е за сега от мен, скоро пак ще се разпиша тук Wink

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 18:43 от Steli_Meli

# 156
Честит празник момичета!
Сядам за малко пред компютъра да ми слегне храната, че днес бяхме на гости в кумовете и се освинихме жестоко. Да ви се похваля, че успях да сваря яйцата само с 1 бр. фира Grinning. Ама нещо цветовете не ми хванаха много добре, та ми бледнеят нещо. Вчера с кумата месихме козунаци... вкусни са, ама мъжете като ги видяха питаха кви са тия баници.... Crazy Абе весела работа. А Давид непрекъснато търчи с едно лилаво яйце и иска да се чука, цяяял ден го държа та чак яйцето почти си възвърна белия цвят, а той целия вече е лилив...  Party Важното е купон да става. 
Steli_Meli честита ти розова новина, пожелавам ти всичко най-хубаво!   bouquet

Малкия ми досажда (как така ще обръщам внимание на компа, а не на него...) мислех още да понапиша, ама ще го оставя за след празниците (в работно време  Twisted Evil).

Това е.
Пожелавам ви здраве, добрина и весели изживявания!

# 157
  • София
Христос Воскресе! Да сте живи и здрави и все така мили!  bouquet

# 158
Eхоооо, има ли някой ... видяхте почивни дни и се скрихте от света ...  Laughing
Само аз ли работя, когато хората не ???  Thinking Crossing Arms

# 159
Момичета, признавам, за бой съм.  Embarassed

Не съм писала от сума ти време.  Embarassed

И понеже мисля, че се казва 40 дни след Великден, Христос воскресе!
Да сте живи и здрави, децата да растат здрави и щастливи и благословени!

Трябва да си отделя един час да прочета назад и ще ме извините, че няма да го направя днес. Като си помисля, че утре се завръщаме зад компютрите, ми се иска да крещя  Sick

Ние сме добре. Е, кашлици и сополи не ни оставят на мира, бърборим все по-интересни неща и си лудеем както винаги.
Обещавам да влизам по-често в темичката ни и ви пращам на всички целувки! От Андрея също, разбира се!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 160
ПРИВЕТ МОМиЧЕТА
 Hug  bouquet Hug

редно е да почерпя, че нали имах именден на Великден та ето да се отсрамя  Blush макар и със закъснение

С тези празници се омързелих тотално...но как няма да е така като 10 дни почивка са си цяла отпуска, ходихме до морето при бабата , времето беше ужасно, но пък настроението беше на 6 , поглезихме се включително и със СПА процедури, че баба се е обзавела с Руска баня, казахме здравей на морето, не че ставаше за разходки, че беше облачно, на отиване ходихме до Шипка, а на връщане посетихме Жеравна , което за нас си е постижение да отчетем толкова странични мероприятия покрай пътуването до морето.... В София забавлението ни е както винаги градинката пред блока, и по изключение Зоопарка в неделя..беше бъкано с народ, аз отдавна не бях виждала такова стълпотворение там, а вчера ходихме на военния парад Диди вика УРАААААААА с батковците войници, после се поразходихме по паветата и като се прибрахме съответно пак имаше трапеза и днес мъка........ не е истина че отново трябва да влизам в релси

Мили, да знаеш че те гледах в седмицата преди Великден в Перфектната вечеря , само дето пропуснах твоята вечер, че бях на родителска среща, а после от заплес изпуснах и повторението, но затова пък те нацелих при "ПЕЙ с МЕн ", тотално ти се накефих на въпросите дето им зададе на учасниците и най- вече този с НАГРАДАТА..... пак се изплъзнаха с завоалирания отговор ..ама звезди кво да ги правиш  Joy  циции с цициите  hahaha

приятна работна седмица   bouquet

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 16:43 от wily

# 161
  • София
Здравейте момичета, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Да сте здрави и силни, децата да ни радват и слушат!

Днес никак не ми  се работи, цяла сутрин отговарям на куп тъпи мейли - имам чувството, че само аз съм почивала през прзниците и че не съм идвала в офиса цяла вечност - всичко ми е досадно и чуждо...  Confused

но пък си починахме добре. Ние бяхме на Халкидики от 1-5 май, беше супер! Времето беше адско горещо, изгорели сме, само водата в басейните и в морето си беше студена, но пък имаше вътрешен басейн и така нищо не ни липсваше  Peace Хапвахме си стабилно, даже си позволявах по 1-2 бейлиса на ден  Embarassed, не ми стига воля за пълно въздържание, какво да се прави, а и като е без пари  Mr. Green. То не че е без пари, де, така или иначе си си го преплатил, ама на момента не го плащаш - как да не удариш един... Важното е, че изобщо не ми се гадеше (установих, че ми се гади когато не съм се наспала или съм изморена - като снощи, например, или просто София ми влияе зле и с пристигането си се втурнах да прегръщам тоалетна  Mr. Green )

Мила, една вечер ти чух гласа докато мъжете прехвърляха програмите на телевизора (те се редуват) и  се развиках да върнат - та те гледахме в пей с мен  Hug много мило ми стана  Hug За съжаление хванахме само края и докато разкажа на мъжо коя си и от къде се познаваме - и вече ти благодариха за времето и въпросите  Crazy А, сега ми изплува - ние бяхме в Петрич, спахме една вечер там на път за гръцко, да преполвим пътя, та там - в хотела те гледахме - ама ти защо не си писала 1 ред - гледайте еди-кога си, еди какво си!  Hug
Аз си признавам без бой (изобщо не искам никого да засягам), че съм повече фен на мюзик айдъл, по-успешно ми се струва и пей с мен малко го отсвирвам. Всъщност бих го гледала, ако не съвпадаше по време с айдъла, или поне концертите да са в различни вечери - ама те - голяма конкуренция, голямо чудо, мерят си пишките и какво....от това май само и двете предавания губят, ама кой ли ме пита пък мене....

Иренка, обещавам да добавя новата мама в списъка, а тя писала ли е тук? нещо съм пропуснала май....

Любче, поздравления за козунаците! Това е нещо, с което май никога няма да събера кураж и желание да се заема, но се възхищавам на хора, които се надгърбват с тежката задача! Иначе и Мишо искаше да изпочупим всички яйца на веднъж, само че той си ги прибираше в джобчетата, за после, ама пак беше яко омазан в бои, даже в разноцветни, не само в лилаво  Mr. Green ама и те какви бои правят - докато обелиш едно яйце и цялата боя по пръстите ти, а яйцето накрая бяло остане  ooooh!

Марго завърнахте ли се от морето???? Как е Здравко? Какво стана с бара на плажа?
Беше ме питала в преден пост във връзка с едни снимки от Трявна - да, познала си го, Мавриков е това, от господари на ефира. Ние сме съседи, приятелски сем, с жена му всяка събота по традиция пием кафе, обядваме заедно (редуваме се у тях, у нас) и т.н. А децата са много странни - когато не са заедно се търсят, Мишо като чуе, че излизаме с Биби (така се казва малката) и пощурява от радост и само 5 мин след като се съберът и вече се карат за нещо...напоследък е по-добре, повече играят, но в един момент прещракват и се започват писъци и дърпане на играчки. Наистина е бременна Валя, даже след месец ще ражда, по прогнози пак момиче. Въобще - само момичерта се раждат май, момчетата са на изчезване  Mr. Green

Стели Мели Честит ти розов видеозон  Hug Лека бременност до края! Сега имате задача да мислите розови имена Simple Smile Вальо очаква ли сестричката? Как го подготвяте за "батко"? Мишо е склонен към абсолютен егоизъм (може би повечето деца, всъщност), а и много ми прави напук - гледа ме в очите като му казвам НЕ и го прави...та вече се притеснявам как ще се отнася с бъдещото бебе  ooooh!

Да ви кажа как се проявихме в хотела (то беше комплекс от двуетажни къщи в един парк, а не голям хотел с едно тяло) - та, имаше градински пръскачки да поливат тревата, които ги пускаха, така че да стигат до края на тревната площ. Да, ама още първата вечер си хоим по алеята към ресторанта за вечеря и - пръскачките тръгват с пълна мощ - нашия намерил крана и ги надупил до последно, те пръскат цялата алея, народа подскача в чемширите отстрани да се пази, а нашия не може да ги изключи, щото и него го пръска  ooooh! Една германка ги изключи и нещо му обясни, ама той не се смути много, подмина ни напред и отиде да пусне следващите  ooooh! На другия ден до крановете имаше табели - едно дете - задраскано  Embarassed
А на границата пък аз направих суматоха - на излизане от гърция поглеждат личните карти. Добре, ама валеше дъжд, и митничара си седи в кабинката, да, ама на нас не ни работи "моето" стъклото - не се отваря, и аз не мога да подам картите и паспорта на Мишо през прозореца, затова тръгнах да слизам, добре, обаче едната карта ми се приплъзна и - падна в една канафка точно пред прозорчето  Mr. Green сред едни боклуци, жълтее се на дъното  ooooh! Казах на митничара, той се развика нещо на гръцки, ядоса се. Мъжа ми слезе да вдига решетката на шахтата, че после не мога да мина нашата граница (иначе бих я зарязала там),ама тя не помръдва, направихме опашка, голяма мъка да вдигне решетката, да извади картата - направо легна на пътя, че дълбочко беше, а аз се хилих като идиот, вместо да се чувствам гузна  Mr. Green ама такъв смях ме беше налегнал, че още повече ядосах митничаря  Mr. Green само ме сочеше и крещеше нещо. Накрая му подадох омазаната карта, но той не пожела да я вземе (що ли Simple Smile ) и продължихме. След нас вече не искаше карти, само се размаха да минават, че задръстване направихме.
Та това е около нас, аз се разписах, а работата си стои, ама днес така не ми се работи....
Чао за сега и до скоро!
ЯЯя, Вили ме изпреварила,явно отдавна пиша - Честит ти имен ден на патерици! Да ти е сладък живота, да те радват децата и да те слуша и глези съпружеското тяло  Hug

# 162
Е, хайде и аз да попиша малко!
Да ви поздравя и аз с Воскресението Христово! А на моята приятелка Вили, макар и на патерица и желая всичкото здраве, щастие и любов на света!
Ади, сега и аз да разкажа за нашите пътувания. Само, че за разлика от вашето, нащо не приключи весело. Просто тази год. ми е тръгнало СУПЕР ЯКО с Ками. Вече 3-ти мес. само проблеми около това дете.
Тръгнахме за морето с няколко цели:1.Да я изведем от София за разнообразие, а и заради неустановена, упорита, едномесечна кашлица. 2. Да сме заедно с баткото на Цветница. 3. Да разбера каква е врътката с въпросния бар.
И такааааа....Отиваме там привечер на 17.04. Здравко ни настанява в студио. Вечерта пускаме климатика да постоплим малко стаята. Като се разхвърча прах, мръсотия, мъховете изпод леглата и те изкочиха-  Sick кошмар!!! Камелия нестига, че кашляше, ами направо се удуши. Добре, че пиеше сироп Кетотифен /противоалергичен/, та заспа след приема му. Изпих и аз 1с.л. от него, надрусахме се качествено и спахме до 10ч. А Вожда, миличкия заспал към 2 и в 5ч вече бълбукаше кафе в кафеварката Heart Eyes Сутринта се оплаках на Здравко, оборудвах се с прахосмукачка и кофа с парцал и лъснах всичко.
Времето беше хубаво и ходехме всеки ден до плажа Ками да се рови в пясъка, а след обяд си играеше в горичката на комплекса. На 3-я ден обаче се събуди със залепнали мигли от гурели- нямат изчистване от дългите и мигли. На другия ден пак така, кашлицата намаля като честота, обаче стана по- дълбока. Здравко извика лекар, практикуващ в Германия, братовчед на собственика, построил първата частна клиника в Сл. Бряг. Преглежда я обстойно, слуша и дробовете...гледа и ушите, опипва и лимф.възли, всичко...И отсече: гърдите и са чисти, но има някаква инфекция, може би конюктивит. Изписа ни хидрокостикостеродидни капки, от които имаше видим ефект още на другия ден.
Върнахме се от там на 23.04., за да можем на 24-ти да си изкъпем яйцата в купички с боички Grinning На другия ден след обяд ми направи някаква темп.37,5. Дадох и панадол и айде на бабин дом, пък аз на работа-нощна. В събота към 11,30 свеки ме събужда и ми казва, че Ками има висока темп., но незнае колко е, немогла да я измери. А и през нощта правила /що не ми е звъннала още тогава, никой не знае/. В 12ч бях при Камелия и като и премерих темп. лошо ми стана- 39,9. А свеки я облякла с всички възможни дом. дрехи /чоропогащник, ват.анцунг,потник, тениска, блуза, горното на анцунга/ и я завила с дебел юрган. Миличката беше се сварила, с червени пъпчици по врата, бузите, навсякъде. Съблякох я по гащи, дадох и Нурофен и т.н. Като свали темп. до 38 я закарахме в дежурния кабинет на Медик /те заместват 10-та поликл. в почивните дни./. Попадаме на някаква глуха Нефертити, която беше с гръб на вратата и гледаше на макс. сериал. Два пъти крещя: ДОБЪР ДЕН! Ама тц- не чуе. Ками се разрева и тя чак тогава зацепи. Казах и за какво сме отишли и тя като запчна да слуша дробовете на Камелия, та поне 10мин. слушане. И накрая отсече: това дете е за снимка, съмнявам се за пневмония, няма да ви изпиша нищо без снимка, отивайте в болница Shocked Написа набързо лист за прием в болница и край- нищо друго. Разправям и аз, че от 1мес. педито знае, че кашля, твърди, че гърдите са и чисти. Слушал я е още 1 лекар...и т.н., обаче тя: те може и да не са чули, ама аз чувам! бла-бла-бла
Тръгнахме си от там, решихме да минем през нас да я преоблека, че вече плуваше в пот от свалената тем., а тя взе та заспа. В 16,30 решихме да обиколим за рентген. Да, ама нъцки- няма работещ. Нито в Торакс, нито във Вита, нито в Биочек. Имат апаратурата, ама нямат лаборант. Елате, викат утре. Прибрахме се пак в къщи да хапне това дете нещо. После се сетихме, че не сме пробвали в Пирогов. Хайде пък там. Да, ама там нямат педиатър-пулмолог, няма кой да назначи снимка. Платихме си на касата 20лв, снимаха я, разчетоха я. Имало някаква съмнителна сянка отляво, но не било пневмония. Със сигурност било тежък бронхит. От Пирогов със снимката в педиатриата на МА. През това време Ками пак с тем. над 39, аз отказах прием в болницата, изписаха ни Аугумнтин на 8ч и си тръгнахме. Беше станало 23,15ч Хората отиваха на църква, а ние търсехме аптеки...
Темп. ни продължи до вторник на обяд. На няколко пъти беше 40 град., а сваления вариант не стигаше под 38. Направо се побърках, а тя как издържа ooooh! незнам. Какво беше това чудо хем антибиотик, хем температуропонижаващи /редувах Панадол,Нурофен, Ефералган/ цели 3 денонощия. Във вторник педито ни сменит АБ със Зинат на 12ч. Започна разстройство, като се закашля повръща.....и всичко това в тъмно зелен цвят. Мислех, че е странично действие от АБ, но зеления цвят не бил от него. След 100-ната косултация с педито и се оказа, че бронхит може да се развие не само от простуда, грип, а и от интоксикаця Shocked От вдишване на отровен и мръсен въздух може да се възпали бронхиалната мрежа.
Като върнахме лентата назад във времето кога се появи кашлицата се оказа, че съвпада с разболяването на котарака ни. По същото време той беше започнал да се опикава, а урината му смърдеше на ацетон Sick Аз съм дезинфекцирала уж с Доместос, белина, препарати и по малко, по малко сме съсипали на детето бронхите  ooooh! В дет.град. също мият с евтина белина и така.....Направо се почувствах толкова виновна. Котарака го бяхме евтанизирали на 15-ти април, преди да заминем за морето, ама какво от това, вече е било късно за Ками. Затова са и били залепени и очите- опитвал се е организма да се чисти от инфекцията. Затова е акала и повръщала тъмно зелено. Сега е вече добре, аз тръгнах пак на работа. Е, кашля по 3-4 пъти/ден, но това е нищо.
За барчето и амбициите на Здравко. Ами подписа договора за наем от 1.05.- 30.09. Ще има почиващи от 15.05., до тогава има още да подрежда, зарежда. Докато бяхме там той сам си го боядисваше, освежаваше. Имам и снимки. Надявам се да се справи! Иначе не ми се мисли. По 2 хил.лв./мес. му е наема. Не е лошо барчето, компл. е на пътя на Сл.бряг., пък да видим newsm78

Мацки, пиша ви от работата. Наближава време да си тръгваме. Имам още какво да пиша, ама довечера. Ще си продаваме апартамента и ми трябват съвети от някои от вас, които са минали по този път. Паралелно с това ще се ослушвам за парцел /къща/ в най- близките околни села. Ако чуете, че някой си продава земицата- свиркайте.

Щях да забравя Naughty  ('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241437');

Айде много ви здраве от мен.   bouquet за всички!!!

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 00:59 от Кучегонка

# 163
Здравейте и от мен - грешната мадона с големите бомби и големия корем  Mr. Green

Вече не мога да се понасям, влязох в 6-тия месец, а съм +10 кг! Току-що оставих Валенцето на градина и сядам да ви се отчета как минават безгрижните ми, безмъжки дни! Вчера хубаво се разходих с една бременна колежка, защото беше мноооого топло, но като заваля от обед, та до вечерта, сега пък една гъста мъгла... чудо! Реших все пак да си остана вкъщи да въдворя малко ред, че от разходки не ми остава време май Simple Smile С Деянски не се чувам много много, защото макар че е в петзвезден хотел в Гърция, интернета им е уайърлес и е направо "интернетлес", та връзката прекъсва постоянно и е голяма мъка даже и да си пишем по скайпа, пък камо ли да се чуем! Много му е мъчно за Вальо и за мен естествено Wink Сложили го в някакви смени ненормални, и сега макар че са двама българи не се засичат често и му е скучно! Ходят всеки ден на един час път от Александруполис на гръцко-турския ГКПП и там уж дават съвместни смени с гърците, нищо че тук не работи на ГКПП, а на зелена граница! Crazy

Вили, какви са тези сладкиши знаеш ли кколко налитам на сладичко  Blush Да ти е живо и здрави името и много да те радва! (нали така се казваше Wink )
Мили, аз пък никъде не успях да те гледам, че много не се свъртам пред телевизора и сега много ме е яд, няма ли някъде из нета качена Перфектната вечеря ???
Марго, добре сте си изкарали празниците  Sick А това с белината съм го правила със себе си, и от тогава много внимавам как чистя, беше ми се възпалило всичко, уши, очи, нос, гърло... направо се бях изгорила от изпаренията, и бях цялата в пъпки и афти из устата, наистина си е голямо натравяне. Давай й колкото се може повече течности наред с антибиотика, няма как без него да се оправи! Hug
Иренка, сядай да четеш и после чакаме анализ Wink
Кали, толкова ли е трудно с двете моми?  Shocked Като знам каква редовна беше, а сега те няма чак се притеснявам  Tired
Руске, слушай сега, масата хубаво я направи за рожденния ден, ама от тогава никаква те няма, пък и шведите липсват  smile3506
Хайде и новите мамчета, разказвайте да има пресни новини, ние винаги сме отворени за свежи попълнения  Hug

P.S. Специално редактирам за Ади, сега се върнах по-назад и прочетох тревогите ти около бременността, та да ти кажа:
1. Такива лекарки като тази в Майчин Дом  #2gunfire как може, това е най-прекрасното нещо, което може да се случи на една жена, а тя "ЛЕКАРКА" така да ти говори... Отсвирвай я!  #Cussing out
2. За лекар не мога да те посъветвам, имам една позната тук, която е на 43 години и чака близнаци, след инвитро и ще ражда в София, та тя каза, че обиколила доста лекари, малко като на интервю за работа ги е карала Wink и си е избрала д-р Дяволов от Майчин Дом, бил много човечен и добър специалист! Не знам доколко мнението и е меродавно, но тя ходи по лекари от 12 години и сякаш има добра представа или поне интуиция! Аз бих те посъветвала да разпиташ всичките си познати, включително и нашите майчета тук да ти дадат съвет! Аз за съжаление съм далече  ooooh!
3. За гаденето, при мен беше същата работа докато не влязох в 4-тия месец, даже и към средата му  Crazy , което не е окуражаващо за теб, но пък при всеки човек си е различно! И аз с Вальо нямах никакви такива симптоми, нито гадене, нито повръщане, нито в последствие изпитвах такъв глад както сега!  Embarassed Че аз за цялата си бременност бях качила 11 кг, а сега не ми се мисли какъв   261uu ще стана!  Sick Лошото е, че само времето лекува това гадене, нищо друго не помага, какво ли не пробвах! Sad

Та това исках да се доизкажа!  bowuu
Хайде чао и лек ден за сега от мен! На близо съм, така че ще следя кой пише Wink

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 09:07 от Steli_Meli

# 164
я какви сте били активни в първия работен ден.... намирисва ми , че не ви се е работило и сте писали...като мен де... hahaha Joy

Марго, аз очаквах разказ изпълнен с приятни преживявания по морето при баткото а вие здраво сте го загазили от към болести... но важното е че след толкова ходене по доктори сте открили от какво е причинено всичко и вече ще си имаш едно на ум...аз например такова чудо като белина не ползвам... не че с другите препарати не се тровя..ама пък не чистя често..та още съм читава  hahaha Joy ........кажи повечко за апартамента .... travel... да не си решила да се изнасяш на село... или само виличка си търсиш..ще обменим инфо тамън... ние от 10 години мислим да си купуваме и все с мисленето си оставаме...даже сега на връщане от морето минахме през едно село , по препоръка на кума да видим кво е и дали ще ни хареса за целта..ама къщите малко соц ми идват..и май няма да е това нашето село ... Thinking
линка за снимките ти не е към твоя албум., а към SNIMKA.com .......пробвай пак да го пуснеш

Ади, радвам се че сте си изкарали добре по гръцко... аз навивах нашият татко да ни води ама не ни огря.... сега съм решила да  извадя паспорти на дребните и после да ръчкам мъжо за едно чуждоземско -гръцко море..още повече че моичкият знае езика им.... и няма да имаме този проблем, а случката ти с личната карта ме сри тотално... 

Стели, тези кила са нищо..аз като се сетя че стигнах до +20 и ми става лошо..гледай там да сте здрави , килцата после ще ги мъчиш,  Hug

слънчев ден на всички.. пишещи и четящи     Nature Sunny   Nature Sun With Face   Nature Sunny

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 09:40 от wily

Общи условия

Активация на акаунт