. Наложи ни се защото сега спим на дивана в хола, а като почнем ремонта трябва да го изкараме на балкона, че е много голям и трябваше да спим на открито. Мъжа малко се дърпаше за надуваемото легло, ама аз отидох и го купих на своя глава, че не ми се спи на балкона
/.. Днес ходили на Монтана да търсят детски касов апарат, какво пък й щукнало това, не стига че тук в магазина дето пазаруваме, правим винаги опашки, но тя ако не маркира продуктите ни , неможе да я бъде ... даже иска да ги мине пак, не ме жали, че като е с мен, тройно повече ми олеква протмонето 

Като чета какви хубави неща се случват и направо се амбицирах да стана по- активна.
Организира ли се среща или само така разбрах?! Хайде наистина да се съберем,че децата вече абитуренти ще станат,докато се наканим да се видим 
и меки козунаците!
с много усмивки, послушни деца и хубаво пролетно време!
за всички и доскоро!

. Ама нещо цветовете не ми хванаха много добре, та ми бледнеят нещо. Вчера с кумата месихме козунаци... вкусни са, ама мъжете като ги видяха питаха кви са тия баници....
Абе весела работа. А Давид непрекъснато търчи с едно лилаво яйце и иска да се чука, цяяял ден го държа та чак яйцето почти си възвърна белия цвят, а той целия вече е лилив...
Важното е купон да става. 

макар и със закъснение
циции с цициите 
Хапвахме си стабилно, даже си позволявах по 1-2 бейлиса на ден
много мило ми стана
За съжаление хванахме само края и докато разкажа на мъжо коя си и от къде се познаваме - и вече ти благодариха за времето и въпросите
А, сега ми изплува - ние бяхме в Петрич, спахме една вечер там на път за гръцко, да преполвим пътя, та там - в хотела те гледахме - ама ти защо не си писала 1 ред - гледайте еди-кога си, еди какво си! 

Лека бременност до края! Сега имате задача да мислите розови имена
Вальо очаква ли сестричката? Как го подготвяте за "батко"? Мишо е склонен към абсолютен егоизъм (може би повечето деца, всъщност), а и много ми прави напук - гледа ме в очите като му казвам НЕ и го прави...та вече се притеснявам как ще се отнася с бъдещото бебе
Една германка ги изключи и нещо му обясни, ама той не се смути много, подмина ни напред и отиде да пусне следващите
На другия ден до крановете имаше табели - едно дете - задраскано
Казах на митничара, той се развика нещо на гръцки, ядоса се. Мъжа ми слезе да вдига решетката на шахтата, че после не мога да мина нашата граница (иначе бих я зарязала там),ама тя не помръдва, направихме опашка, голяма мъка да вдигне решетката, да извади картата - направо легна на пътя, че дълбочко беше, а аз се хилих като идиот, вместо да се чувствам гузна
) и продължихме. След нас вече не искаше карти, само се размаха да минават, че задръстване направихме.
кошмар!!! Камелия нестига, че кашляше, ами направо се удуши. Добре, че пиеше сироп Кетотифен /противоалергичен/, та заспа след приема му. Изпих и аз 1с.л. от него, надрусахме се качествено и спахме до 10ч. А Вожда, миличкия заспал към 2 и в 5ч вече бълбукаше кафе в кафеварката
Сутринта се оплаках на Здравко, оборудвах се с прахосмукачка и кофа с парцал и лъснах всичко.
На другия ден след обяд ми направи някаква темп.37,5. Дадох и панадол и айде на бабин дом, пък аз на работа-нощна. В събота към 11,30 свеки ме събужда и ми казва, че Ками има висока темп., но незнае колко е, немогла да я измери. А и през нощта правила /що не ми е звъннала още тогава, никой не знае/. В 12ч бях при Камелия и като и премерих темп. лошо ми стана- 39,9. А свеки я облякла с всички възможни дом. дрехи /чоропогащник, ват.анцунг,потник, тениска, блуза, горното на анцунга/ и я завила с дебел юрган. Миличката беше се сварила, с червени пъпчици по врата, бузите, навсякъде. Съблякох я по гащи, дадох и Нурофен и т.н. Като свали темп. до 38 я закарахме в дежурния кабинет на Медик /те заместват 10-та поликл. в почивните дни./. Попадаме на някаква глуха Нефертити, която беше с гръб на вратата и гледаше на макс. сериал. Два пъти крещя: ДОБЪР ДЕН! Ама тц- не чуе. Ками се разрева и тя чак тогава зацепи. Казах и за какво сме отишли и тя като запчна да слуша дробовете на Камелия, та поне 10мин. слушане. И накрая отсече: това дете е за снимка, съмнявам се за пневмония, няма да ви изпиша нищо без снимка, отивайте в болница
незнам. Какво беше това чудо хем антибиотик, хем температуропонижаващи /редувах Панадол,Нурофен, Ефералган/ цели 3 денонощия. Във вторник педито ни сменит АБ със Зинат на 12ч. Започна разстройство, като се закашля повръща.....и всичко това в тъмно зелен цвят. Мислех, че е странично действие от АБ, но зеления цвят не бил от него. След 100-ната косултация с педито и се оказа, че бронхит може да се развие не само от простуда, грип, а и от интоксикаця
Аз съм дезинфекцирала уж с Доместос, белина, препарати и по малко, по малко сме съсипали на детето бронхите
В дет.град. също мият с евтина белина и така.....Направо се почувствах толкова виновна. Котарака го бяхме евтанизирали на 15-ти април, преди да заминем за морето, ама какво от това, вече е било късно за Ками. Затова са и били залепени и очите- опитвал се е организма да се чисти от инфекцията. Затова е акала и повръщала тъмно зелено. Сега е вече добре, аз тръгнах пак на работа. Е, кашля по 3-4 пъти/ден, но това е нищо.
('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241437');
за всички!!!
С Деянски не се чувам много много, защото макар че е в петзвезден хотел в Гърция, интернета им е уайърлес и е направо "интернетлес", та връзката прекъсва постоянно и е голяма мъка даже и да си пишем по скайпа, пък камо ли да се чуем! Много му е мъчно за Вальо и за мен естествено
Сложили го в някакви смени ненормални, и сега макар че са двама българи не се засичат често и му е скучно! Ходят всеки ден на един час път от Александруполис на гръцко-турския ГКПП и там уж дават съвместни смени с гърците, нищо че тук не работи на ГКПП, а на зелена граница!
Да ти е живо и здрави името и много да те радва! (нали така се казваше
)
А това с белината съм го правила със себе си, и от тогава много внимавам как чистя, беше ми се възпалило всичко, уши, очи, нос, гърло... направо се бях изгорила от изпаренията, и бях цялата в пъпки и афти из устата, наистина си е голямо натравяне. Давай й колкото се може повече течности наред с антибиотика, няма как без него да се оправи! 

как може, това е най-прекрасното нещо, което може да се случи на една жена, а тя "ЛЕКАРКА" така да ти говори... Отсвирвай я! 
и си е избрала д-р Дяволов от Майчин Дом, бил много човечен и добър специалист! Не знам доколко мнението и е меродавно, но тя ходи по лекари от 12 години и сякаш има добра представа или поне интуиция! Аз бих те посъветвала да разпиташ всичките си познати, включително и нашите майчета тук да ти дадат съвет! Аз за съжаление съм далече 
, което не е окуражаващо за теб, но пък при всеки човек си е различно! И аз с Вальо нямах никакви такива симптоми, нито гадене, нито повръщане, нито в последствие изпитвах такъв глад както сега!
ще стана!
Лошото е, че само времето лекува това гадене, нищо друго не помага, какво ли не пробвах! 

........кажи повечко за апартамента ....
... да не си решила да се изнасяш на село... или само виличка си търсиш..ще обменим инфо тамън... ние от 10 години мислим да си купуваме и все с мисленето си оставаме...даже сега на връщане от морето минахме през едно село , по препоръка на кума да видим кво е и дали ще ни хареса за целта..ама къщите малко соц ми идват..и май няма да е това нашето село ...