ОКТОМВРИ рожден вече дойде, купонът с пълна сила тече

• 51 143
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Надявам се така вече да е добре линка.  Сутринта явно много ми се е спало. Отдолу излиза още един албум, незнам що не можах да го махна.
Някои от снимките са меко казано лоши, не съм Вили Wink все пак. А и това са ми първите стъпки в цифровата фотография Laughing Heart Eyes Ще мЪ прощавате!

Вили, до края на месеца сигурно ще го пуснем тоя хамбар за продажба. Трябва да се делим с братО, нема начин. И да, мисля да живея в къща с дворче. Няма значение колко ще са голями. Аз съм израстнала в къща и вече 20г. откакто съм в тъпата София не мога да се примиря със затворничеството си в 3 стаи. Попаднала съм на 2-3 местенца наоколо, но само като нетинфо, не съм ги виждала на място. Предпочитанията са ми Нови Искър. Все пак свеки поне лятото да ми е под ръка. Иначе сега като се започне карането и връщането на Ками до там през ден ooooh!та чак до ноември.
Незнам ти какво искаш, но все още се намират прилични предложения за имоти в този район. В Пролеша и Мало Бучино също. Незанам до колко км. извън София ви трябва и за какво ползване- като вила или целогодишно. И зависи какво искаш с къща или само парцел. Аз лично предпочитам празен парцел. Ади ще каже колко излиза на кв.м. проект за къща и колко на кв.м. самия строеж. Има и много красиви финландски дървени къщи, от спец. обработени трупи, правени във Финландия, а не в Булгаристан. Варианти много..... Ще го обсъждаме в скайп, щото тук ще досаждаме на другите.
За момента ми трябва добра агенция за недв.имоти, която да ми намери качествен клиент за апартамента. Може и 1г. да го продаваме, ама без пари няма да го дам.

Утре ще ви попиша пак, че Камелия ми досажда. Искала да си реди пъзели на компа и само ме бута Close

# 166
Марго, първо се впуснах да ти разгледам снимките... Бара много ми хареса и като интериор и като екстериор! Не съм си представяла обаче, че момчето ти е тоооолкова голямо, ама пък е симпатяга  Flutter А Ками като я видях на снимките с кучето и направо ревнах, много ми е миличка!  Heart Eyes Колкото до продажбата на апартамента и до финландските къщички, ама изобщо няма да ни досадите. На мен лично ми е много любима темата със сглобяемите къщи и даже живо ме заинтригува с тези "корекомските" от Финландия. Ние живеем в къща, по-скоро етаж от къща и си искаме нещо самостоятелно широко на един етаж, така че коментирайте смело и аз ще се включвам Simple Smile А за апартамента колко квадрата е и колко парички му искате, да знам и аз, че може да излезе някой познат клиент!   Sunglasses

# 167
ЗДРАСВУЙТЕ

Марго, този път си се справила с линка....а снимките са си хубави при такъв материял за снимане , направо си се справила чудесно   smile3509  bouquet ... колкото до къщата , ами ние искаме някаква съборетина за малко пари, която да ползвам за да си подържам селското в мен... не искам да живея целогодишно в такава....аз за разлика от теб ПРЕДПОЧИТАМ да си живуркам в АПАРТАМЕНТ...  hahaha Joy а къщата да ходя събота , неделя с децата да си отпочиваме и за разнообразие....съответно да е на близо около Софето..., до горичка с рекичка..абе идилия..ама май скоро няма да ме огрее че много искам а малко давам  Hug със строителство не ми се занимава така че търся нещо което да не падне в близките 10-20г.... че мисля да изкарам още толкова че и отгоре  afwitch
за добра брокерка или агенция се сещам за една мацка, който е от 100 години в бранша..и е хиена в него..но ще трябва да изровя от някъде нейни телефони..иначе бих ти препоръчала нашата с която купихме..но тя си смени бранша и сега е ресторантьорка... смело пиши и тука..че виж и други ги вълнуват къщите ама си траят... hahaha Joy може да изкочи някой заек..току виж из храстите на БГ.МАМА   surpriseuu

при нас всичко е спокойно..даже от утре оставаме сами с Диди, че каката заминава на зелено училище за 3 дни  до Велинград, а татко ни както обикновено си измисли едно неотложно пътуване ....... добре че сме на работа , а Диди на градина, че иначе ще лудна с нея сама у дома... не знам как е при вас но Диди е страшно досадна на моменти ме изморява само с това че трябва да я слушам и да давам признаци че я разбирам... Петя никога не е била такова дете , това на кого ли прилича ....  newsm78 Shocked такова комуникативно... и подробно.. ужас  ooooh! а колко е учтива думи нямам..след всяко мое действие казва БЛАГОДАРЯ мамо... МОЛЯ мамо...да паднеш от срам..че не си му ти учителя... каго говори наужким по телефона такива ги ръси ... пак от учтивите форми..което е нетипично за мене..явно от другаде попива тези знания и качества  4470

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 15:37 от wily

# 168
Еййй, само 3-4 майки ли останахме у темичката, бе? Къде са другите? newsm78
Както и да е, ще си хортуваме, пък дано заинтригуваме някоя мама и да се включи и тя.

Стели, не е това бара, дето е взел. Това от снимките са механата и барчето към компл. Крим в Св.Влас. Там, където спахме ние. А наетото барче съм го снимала в гръб с надписа Палм Корт, Слънчев бряг. В него не се влизаше от бои, миризма и боклуци. Пред него е сниман сина ми в работните дрехи. Това барче ще обслужва 4 блокчета /самия компл. Палм Корт/ и прилежащите им 2 басейна. По- натам в сезона може да имам вече и актуални снимки.
Иначе механата е супер. Направена е с мн.мерак и лично мен ме успокояваше обстановката, когато седяхме в нея. Някак си потъваш в друг свят....
А кучето /Крим/ много ни помогна във възстановяването на Камелия. Като я видеше и започваше да скимти от радост. Нали си е бебе още, на 3 мес. Тя явно усещаше, че и се радва, защото като и доскучаеше и веднага ме караше да ходим при него. Нито един път не го докосна, само с желанието си остана. Не можа да пребори страха. Но е голяма победа все пак. Явно навременната намеса на психолог има значение. Ако се бяхме забавили и отложили тези консултации може би страха щеше да е направо непреодолим, знам ли newsm78

Вили, душо, аз също не ползвам белината като почистващо средство, но с този болен котарак се бях смахнала на тема инфекции и зарази. Понеже не се издържаше финансово вече с този Доместос и затова прибягнах и до ароматизираното Аче. Слагала съм уж по малко, но в комбинация с миризмата на ацетон от животинската урина Sick се е съсипала Палечка.
Кажи сега за колко пари търсите нещо? Моите родители продават и парцел в с. Белопопци, м/у Г. Малина и Байлово. Не ти го предлагам. Когато Мила търсеше да си купи съм го предлагала на нея, обаче тогава старейшината не искаше да продава. Само да ти кажа, че там и в Байлово има такива изгодни предложения, че няма как да не си харесате нещо. На 35км е, само зеленина и рекички. Никога не е имало там заводи и въздуха е кристален направо. Обожавам го този район, но за целогодишно живеене ми е далече Sad За уикенд се е утепало. Ще се ровна из имотите и ще ти дам линк към някоя оферта със снимка, ще се убедиш сама. А, забравих да ти кажа, че м/у двете села има язовир. Ако мъж ти е рибар- това е неговото царство Grinning За цените само като ориентация да ти кажа, че в нета има оферти на по 15-20 евро/кв.м барабар с къщите. Нашия парцел е точно до реката, почти в центъра на селото, но е 500м. В съседство е парцела от 500м на братовчедка ми /баща ми и чичо ми си поделиха този декар/, а тя е опасна хиена Heart Eyes Намерила била купувач за целия декар на 25 евро Rolling Eyes Просто, защото не искал по- малко от декар бил съгласен на цената. Иначе все намирал празни парцели до 700-800 кв.м. А и двата заедно имат излаз на 2 улици и река, с овощни дървета, бунар и т.н.

Вили, за Дидката се замислих Rolling Eyes Моята е същата мини- махленска дама Joy Айде за моята да кажеш, че е като майка си...не спира да blahblahНо твоята наистина незнам на кой? Rolling Eyes Да не е на инкасатора, мари?  Laughing Grinning Я върни времето назад да си спомниш,пък няма да казваме на никой,  Winkнали знаеш. На мен можеш да кажеш спокойно newsm73. Виж на Руска не казвай, че и в Русия ще разберат. Grinning На Драганова също- Правец се гръмне #Bad Talk

Стели, корекомските къщички можеш да ги намериш с търсачката. Фирмата е HONKA. Много са ЯКИ, предполагам цените им - също.
Нашия ап. е хамбар- 100кв. с тавани 3м, партерен, на светофар и трамв.спирка. На 200м /един светофар/ от МОЛ София. В съседните кооперации идентичните апартаменти отдавна са банки. ОББ, Уникредит Булбанк, с/у нас е Общинска. Това за тристайните като нашия. Двустайните партерни пък са офиси за алум. дограма, маг. за електрокомпоненти, маг.хр.стоки. Цените са ужасни за купувач  Mr. Green, но суперски за мен- 2200-2500 евро/кв.м. Laughing Затова в предния си пост казах, че ще го продаваме докато трябва.  Комисиона за някой брокер- хиена също няма да е малък, така че се надявам на брокерски интерес.
Пък после къде ще влача катуна  33uu
За килограмите да не ти пука. После ще ги стопиш като започнеш да търчиш м/у хлапетата. Да не мислиш, че ще си полежаваш като сега finger Само ЧАНЧ те чака после. С тази малка разлика от 4г да не мислиш, че ще си четеш книжки? Важното е да сте здрави и всичко да мине нормално, пък кг. са най- малката беля.
 Ние с Вили все отслбваме, все гладни и дебели стоим,пък какво??? Да не сме за изхвърляне, я Naughty Но може пък да сме дебели, щото са ни големи разликите между децата. Ако знеш какъв рахат е да има на кой да си оставиш бебока за 1 час и изтичаш до фризьорката, до пазара, до комшията Wink за захар  Wink
Ками съм я оставяла при брат и и другите келеши, които киснеха все у нас. Приспят я в количката, за да могат да я бутат по стаите, сложат количката до компа и така. Дават вода, залъгалка, сменяли бяха 1 път памперса. Правят се на маймуни около нея и тя мълчи, кефи се. После като проходи я мъкнеше с него в кварталното кафе, че така сервитьорките се отплесвали и обърквали сметката Heart Eyes Ей такива щуротии, но не е като да гледаш непрекъснато дали няма да направи нещо на бебето, защото самия той си е още почти бебе.

Къде се затриха Мили, Кали, Рени? Липсвате ми, еййййй.....Ади само влиза чат-пат да ни разсмее с Мишовите патила и толкоз.

Девойки, ще си лягам. Пералнята изпра, ама не ще да hang сама. Отивам да ги нахвърлям по въжетата и да се трупясвам. Бях дневна, станала съм в 6ч. В момента съм с 4 чистак- бърсак нови колежки, още се учат и мн.се изморявам. А и нали вече съм си newsm27 та бързо ми свършват батериите.
Лека нощ на всички ви и до скУро!!!!

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 17:15 от Кучегонка

# 169
  • София
Здравейте, поглеждам всеки ден тук и се радвам като има какво да чета, ама все не ми стига време и да попиша...
Днес обаче бях на лекар сутринта, след малко ще си ходя, че имам остра нужда от фризьор - както казах на колегите "днес закъснях, затова смятам да си тръгна по-рано".

Стели  Hug мерси за загрижеността, аз се успокоих след онези "мили думи" на г-жа доктоцирата, ама не съм ви занимавала. С 2 думи - след като ми каза милата женица, че не се вижда още сърдечна дейност се изтрелях в Токуда и си записах час за някакъв д-р Димитров, доста го спрягат из форума - обаче чак за днес, т.е. беше за след месец. За другите прехвалени от Токуда имаше часове за още по-нататък, та затова се спрях на Димитров. Ама не можех да чакам толкова - то е ясно. Ходих до личната да ми даде направление за ЖК (в Токуда съм на платен прием), звъннах на кумата ми, че техния пък кум е акушер-гиноколог в Майчин дом - оказа се, че напуснал човека, не се занимава с раждания вече, направил си фирма за лекарства  ooooh!, но все пак (за да му тече лекарски стаж) дава ЖК в някакъв диагностично-консултативен център Полимед (на Руски паметник, до тогава не подозирах за съществуването му). Та ходих там, записах се за ЖК по здравна каса, гледа ме човека (д-р Праматаров се казва) - имаше си сърдечна дейност, всичко си е нормално, има пъпна връв - виждала се  Crazy Даже каза, че май прилича на съседа, ама да си трая за сега  Joy Беше адски любезен, много спокойно и отпускащо ми подейства  Peace Даде ми направление за изследвания и тези дни трябва да взема да си ги направя вече  Crazy
Днес пък великия д-р Димитров ми сбърка датата на термина  hahaha до сега преглеждах камари с калкулатори, ама карай, това не е никак важно.
Иначе съм толкова сънлива, лесно се изморявам, а като се изморя и почва да ми се гади  Crossing Arms
А каква камара за гладене ме чака довечера  ooooh! дано ми останат сили - така де, ще си почивам следобед, на фризьор мисля да ида  Crossing Arms (това май вече гхо писах  Crazy )

Марго вие златен апартамент сте имале бе жена  Peace Няма да е трудно да го продадете, виж с новата покупка няма да е толкова просто...
Това, за което мога да те ориентирам като цени е: за проектиране - излиза ти около 12-15 евро/м2. Това е всичко - архитектура, конструкции, ВиК, ОВ, Електро, озеленяване, геология, Вертикална планировка, ПБЗ и външни връзки. Обаче - зависи къде е, има ли канализация, как стои въпроса с водата, с трафопоста...много внимавайте из Кокаляне и Бояна, че има свлачища - има изгодни имоти, но ти спестяват геоложката обстановка и се оказва, че не е добра идея да строиш там  Naughty или трябва да хвърлиш мноооого пари за укрепване на свлачището...Друго - ако е много наклонен терена - също се хвърлят доста пари за вертикална планировка - да си заравниш алеи, трябват доста подпорни стени - пари в земята заравяш!
За строителство - ако сам ще си се занимаваш (не наемаш фирма да ти строи) може да влезеш в 200 евро/м2, ама трябва да си в час и да ги разритваш мангалите яко, та да бачкат. Сглобяемите къщички са супер (аз съм им фен), но у нас са доста скъпи - мин 500евро/м2, ако искаш хубави изолации, дограми и т.н. стигаш до 1000 евро/м2...
Не се хващайте да ремонтирате, да усилвате, да пристроявате нещо започнато и недовършено - това е най-голямата набутвация! То зависи от започнатото, де, това е много общо казано, ама трябва добра сметка да си правите, че тези неща, дето уж са готови и "само още малко му трябва" - накрая сметките ти от никъде не излизат  Naughty
Още нещо - ако е празен парцел (то и да не е празен е същото, де) гледайте му лицето - знаеш, че има отстояния до съседните, мин 3м, някъде във визата ти дават и повече - т.е. като се прибереш по 3м от двете страни колко "лице" ти остава за къщата  Peace Ако пък е построено - узаконено ли е, имало ли е проект, още повече ако е калкан - съседните може да кажат, е не са били съгласни и тогава...бутате в най-лошия случай, или безкрайни гонения и жалби в местната община. 
Също много важно - ако е вилна зона в регулация ли е! Иначе строителство - йок. Или 2 год процедура по влизане в регулация.
Ако се сетя още нещо ще пиша, ти смело питай, като ви изпадне нещо - също сподели  Peace И нека е в темата, какви са тия скайпове  Crossing Arms тъкмо ще я бутаме напред, че иначе съвсем не върви  Wink

Сега ви оставям, ще си разпечатам няколко планчета за преглеждане, да си имам занимание докато седя намацотена с боята  Mr. Green

# 170
  • София
Здравейте бе мацки, къде сте всички???
Все поглеждам, че няма "ново", то чак невероятно...сама си пиша тук вече  Mr. Green
Аз да се похваля - май ми минаха вече симптомите на гадене, щом и кафе ми се припи - на добре е  Peace Остава и да не ми се спи толкова и да не съм толкова разсеяна...
Пробвах да пиша в "новата" си отчетна тема, ама нещо не се получава, то насила работата не става...искам си при вас  Hug и дори и да ви няма - аз пак ще си пиша, пък  Crossing Arms

Марго нещо ми хвана окото в предния ми пост - яко съм те дезинформирала, поправям се веднага - мнооого сори  Praynig
За строителство - ако сам ще си се занимаваш (не наемаш фирма да ти строи) може да влезеш в 200 евро/м2, ама трябва да си в час и да ги разритваш мангалите яко, та да бачкат. Сглобяемите къщички са супер (аз съм им фен), но у нас са доста скъпи - мин 500ЛВ/м2, ако искаш хубави изолации, дограми и т.н. стигаш до 1000 ЛВ/м2...

# 171
Ади, и аз съм така с новата отчетна!!!  #Cussing out Колкото и пъти да се пробвам да пиша, нещо все минавам незабелязана! Ама нищо здраве да е! Колкото до сънливостта, не се тревожи, аз пък  от прекалена сънливост минах на будуване, спя по много малко нощем, а само като си помисля какво ще е после  ooooh! А за къщичките можеш ли да ни препоръчаш някоя фирма, за да мога да разгледам проектите им и т.н. Нещо средно като цена, да не са от най-луксозните, но все пак да са качествени  Mr. Green
Аз не съм писала, защото цяла седмица ходех до болницата, стоим в отделението за болничен (аз и такива като мен), но само до обед, за да може да си вземем после 30 дни домашен, та като се върна докато се разходя на вън, да се прибера да хапна, да полегна (без да спя естествено  Mr. Green ) и то става време да прибирам Вальо от детската градина, а после се започва едно гонене по улиците и истерично крещене  Confused Не знам какво ще го правя този човек като се роди бебето, с нетърпение чакам баща му да се върне вече от таз командировка... Между другото Деян ще си идва за мъничко в неделя вечерта, понеделник аз веднага, естествено, го грабвам и отива ме на разходка в Стара Загора + преглед на триизмерен ехограф, за да може да си видим произведението как е!  Crazy Вторник ще си тръгва на обратно към Църгвие ( Гърция на Вальов език, което аз лично трудно произнасям), и окончателно го очакваме да се завърне на 30 май, а специално за рожденния му ден на 1 юни съм подготвила подарък, уикенд в ето този хотел в Созопол: http://www.theseushotel.com/ Какво ще кажете за интериора  Sunglasses ??? И така аз си казах, каквото имах да казвам, сега са на ред тези, които само четат  Mr. Green

# 172
ето ме...  Hug  bouquet Hug

Стели и Ади, като не ви се получава в новата отчетна пишете си при нас..то и без това останахме малко от набора в отчетната , та поне да се освежи с вашите очеквани бебенца...
 Heart Eyes
около нас нищо ново под слънцето....Диди и станала още по капризна на обличане и постоянно дразни кака си с поведението си... та леко казано съм луднала вечер като се приберем..добре че времето вече става да по дълго висене по площадките, та като сме вече в къщи е уморена и се ядва положението   ooooh!
да ви се похваля на 6 юни заминавам с приятелки за РИМ... та сега кипи трескаво подготвяне на пътуването... организираме си го сами... и то главно аз...та проучвам забележителности , маршрути и т.н. ... дано само не сгафя с организаторските си планове..че другите на мене разчитат...  Praynig а и от събота съм отново с кичури... направи ми ги една мама от Спамърската тема.. даже ми изправи косата да се видя кво съм чудо ... не можах да се позная..а Диди като ме видя..първо се ококори  Shocked ама после разпозна скъпоценната си мама с мене  hahaha Joy Петя определено не ме хареса..но повечето защото приличам на Диди , а не на нея... либов...дъщерна ви казвам.. bowuu

лека седмица на всички Ви  Hug

# 173
Ауууу, Вилииии, в Рим викаш, ааааа??? Да не си забравиш апарата Naughty Ще чакаме снимки. От 6-ти до кога? Нали щяхме да си правим срещичка Rolling Eyes
Много ми се ще да се съберем. Крайно време е. Колата ми е при Иренкин Дражко на ремонт. Той също ме питаше дали сме говорили нещо за среща. Ирена ни е сърдита Rage, че на 12.05. не сме се сетили Banghead за рожденния и ден. Права си е- егати оФсите сме Embarassed

Драганова, Иренке, не се сърди МИЛО!!!! Не е умишлено! Нали момичета? Да си жива и здрава, зло да те забрави! Пък да направиш нещо сладичко, да ни донесеш като се съберем.  Упс, Стели.....извинявай, забравих, че обичаш сладкото. На Ади незнам какво и се хапва. Дано и на нея да е сладко /значи носи мома/.

Стели, хубав е хотела. Дано да си прекарате чудесно и интересно. Сега е топло вече там. Дано и тогава случите на хубаво време.

Ади, хайде разкажи повечко за къщите, де Praynig Ти самата правиш ли проекти по идея на клиента или само по типови проекти? Мога ли да използвам мнението ти, ако си харесаме парцел или къща за преустройство? Иначе как да преценя дали си заслужава newsm78 И какво ти Кокаляне, Бояна, Драгалевци...Аз се оглеждам по северната дъга- Нови Искър /заради свеки/, Мировяне... Даже в събота привечер ходихме с чичото на Вожда да гледаме един обявен в имот.бг парцел, пък то като наизкочиха злобни съседи...та ни заведоха и по други няколко наоколо, които не са обявени в агенциите. Продават се от уста на уста, по махленски. И то с по 10евро/кв.м. по- евтино. Шашнах се като видях какви къщи вече са струпали, като Боянските. И въздуха чист, тихо, зелено...мечта! Говоря за високото на Курило, на баира. Не си мислете, че е далече или диво. Точно на 17 км от МОЛ София е Grinning, демек от нас. А от нас до Младост 3 например е 15км. И до Нови Искър стигаме по- бързо, отколкото до Слатина /при бившата зълва/.

Ох, доспа ми се. Отивам да се сгъна в поза "кламер" на диванчето и да поспя до 7,пък после в къщи пак. Само като се сетя, че в къщи мъж на креват ме чака.....мммммм.....
Хайде, останете си със здрве! И   love001 на дечковците!!!

# 174
Ауууу, Вилииии, в Рим викаш, ааааа??? Да не си забравиш апарата Naughty Ще чакаме снимки. От 6-ти до кога?

за съжаление е само за 3 дни.... като приказката всяко чудо за три дни... та и ние..първоначално бяхме предвидили 4 , но от авиокомпанията отмениха полета на 5 , та сега отлитаме на 6 и се връщаме на 9... живот и здраве..че вече го изболедувах този Рим ... от толкова врме му се точа... hahaha Joy

Иренке, ти не се сърди за поздравленията по случай Рождения ти ден... то нас вече склерозаа ни гони..ама пък и ти вземи влез и почерпи и ние ще се сетим да те поздравим..забрави ли че Ками вече няма време за отчети , а тя основно ги следеше тези дати и ни подсказваше за настъпващите празници.. айде недей се сърди и

бъди жива и здрава, а що не и едно момченце като ново попълнение на семейството ви

# 175
  • София
Здравейте съфорумки,
мислих, че ще имам за четене едно 10-тина страници, а вие - никакви ви няма, едвам намерих темата  Crossing Arms

Иренката,   bouquet поздравления за отдавна отминалия Рожден Ден! Да си все така чаровна, весела и обичана майка и съпруга!

Стели, как е бременността? Как изкарахте на Созопол? Случихте ли на време? Пусни някоя снимка да видим как е морето тази година  Mr. Green там ли си е или се е преместило  Hug

Вили, от теб пък чакаме италиански впечатлени и, разбира се, снимки! Кво прави Папата  Mr. Green ? Как се чувства

Марго, май малко късно ти отговарям, извинявай душо за което, ма по-добре късно...ако си закупувате някъде къща или парцел - всеми ме с вас (ако искаш, де и ако е удобно) да хвърля едно око, ей така, за сигурност. Особено ако е къща! То парцел - там е ясно, щом е в регулация - няма проблем, ама ако има къща е по-добре да дойда да я видя, да опънем 2-3 ролетки и ще седнем с теб да начертаем едно-друго като разпределение - какво може да излезе.
А за дървените къщички - не знам да се произвеждат изобщо в БГ. Внасят ги. И всичките са типови проекти, тук само ги адаптират, и то фирмите-разпространители. У нас май още нямаме лицензи за такива манифактури. Но това, че са типови нищо не значи - те позволяват доста варианти. За съжаление не мога ви препоръчам фирма, само съм чела за тях - примерно във вестник "строителство", и в разни специализирани списания за имоти (получаваме някакви в офиса  Crazy ), т.е. виждала съм реклами на разни фирми, което изобщо не е гаранция, че са най-добрите. Имам и един колега, ама отиде да си живее в Хасково, баща му работи във фирма-вносител на такива къщи от Турция. Малко съм му позагубила дирите на въпросния колега, но мога да го потърся и да го питам какво предлагат.

Да ви се похваля - днес записах Мишо на градина. Приеха ни - което го приемам като лично постижение - че съм се преборила с великата "Система" на заветната дата 04.02.2008 и сме приети във 2 желание (за първото ни желание имаше обявени 0 свободни бройки, ама аз кандидатствах за спорта).
Сега умувам дали да го пускам, че като се застоя в къщи с новото попълнение (Здраве и живот) ще ми идва доста далечко градината (тя ми е удобна ако ходя на работа), също догодина по това време горе-долу пак ще ми трябва детегледачка...не знам, още ще го мисля. Ако задържиме кака Мими тя ще ми помага и с новото бебе, ще мога да излизам за малко (между храненията) - от всякъде ми е по-добре, ама таткото ще трябва да се поузори да ни отглежда всички  Mr. Green въпреки че сега свят ми се завива от осигуровки, та да получавам голямо майчинство - полакомих се за голямо майчинство, ама докато започна да го получавам ми излиза  #Crazy около 600лв/месец за осигуровки - мъкааааа

Обещавам да пиша пак скоро, ама и вие се поразмърдайте, де....така де, дори не може да се оправдаем, че има много за четене и все не стига да почнем да пишем  Mr. Green

# 176
на някой да съм липсвала... докато бях в Рим.... май НЕ....
 така както върви темата, можем да си я пишем докато децата навършат 18.... hahaha Joy

Ади, честито ви класиране за градина..то си е направо постижение, като гледам по колко чакащи има

момичета, кво правите...та не пишете... работите или мързелувате... я се стегнете..вижте мене... и до Рим отидох и се върнах , а вие не сте писали... изобщо... с малко изключения де....

Рим, е страхотен град с много история и забележителности, просто на всяка крачка има какво да се гледа...снимки направих като за световно, но още нищо не съм качвала по сайтовете..но ще го направя и ще ги споделя с вас... който не е бил и има възможност горещо го приканвам да го стори, не можете да си представите какво преживяване е самото посещение... ние сами си го организирахме и сме много доволни от всичко, като се почне от самолета, хотела и последващите красоти който видяхме, само имам забележка по отношение на храната и кафето... но това е сигурно заради комерсиализирането на бизнеса... пиците им може да са вкусни..но ние чак последния ден попаднахме на що годе добри, а кафето им е превъзходно, но пък толкова късо..че трябва да изпиеш поне 10 за да достигнеш дозата като у нас... падаше голям смях докато ги накараме да ни направят по-дългичко кафе... а иначе като вкусови качества е неповторимо...
Видяхме и папата в неделя прави служба и ние като видни пилигрими се наредихме на площада пред Свети Петър  и въпреки лекия дъждец го дочакахме да се появи на едно прозорче ... добре че се бях въоръжили с бинокъл..та поне да го видим по-добре....  bowuu
не ме бива в разказите..но то си е за виждане .............с думи прости не може да се опише величествената гледка на Колизеума, ПАНТЕОНА ИЛИ ПЪК ХИЛЯДИТЕ КАТЕДРАЛИ , БАЗИЛИКИ И ЦЪРКВИ пръснати из центъра на Рим.............
а пък какви церемонии при венчавките правят..... губя дар слово ,... то не са тоалети не са украси в самата църква, бяхме свидетели поне на 10 такива събития докато се моткахме по Капитолията, но накрая не се стърпяхме и влезахме и да погледаме малко от ритуала..е ако можех да изживея наново живота си щях да стана католичка и да диря мъж от италия, за да имам такава венчавка... иска ми се ама нема...дето се казва... а гостите на самите сватби ако знаете колко са официални..е как не видяхме един облечен неглиже..както е при нас ... няма млад , няма стар всички са с костюми, и рокли при това красиви... и друго ми направи впечатление, на фона на толкова официално облечени мъже е как не видяхме поне един ШКЕМБЕСТ италианец..въпреки националната си кухня в която преобладават тестените храни , нямаше нито един мъж със стърчащ корем  hahaha Joy
 спирам, че докато пиша тези редове ми се иска да затворя очи и да се пренеса пак там.... Hug

лек ден на всички   bouquet

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 09:18 от wily

# 177
Eхааа ... здравейте момичета,
видях раздвижване и веднага се включих ... мерси за поздравите за рожд. ден.... Маргото малко е попреувеличила с моето сърдене, щото такова нямаше ... аз да не съм тийн вече ... сега ме вълнува само РД-то на Никол, а на моя се чувствам както всеки друг ден , даже си бях и на работа.. пука ми, та дреме ми ..  Laughing

Ади, радвам се, че с бременеенето всичко е наред ... все така да е, давай момиче .. с теб сме  Heart Eyes
Вили, знам че си скромна на думи /не сме от една партия в тва отношение  Laughing/ , ама постарай се мацко, дай повече инфо и най- вече снимки ... а аз обещавам, че с удоволствие ще чета за екскурзията ти до Рома ...  Laughing

Аз в момента съм на вълна шоф. курсове .. удъртях вече, изкарах допълнително какви ли не курсове, но за шофьор все не оставаше време, а ми е мечта още от гимназията...
Другата седмица ще ида да запиша курса, че сега още се двуумя между 2 школи и незнам ... но пък съм толкоз ентусиазирана, че научих правилника и листовките, преди да съм почнала .. а преди 10-15мин. от един сайт си бях онзи ден поръчала новото учебно помагало за 2008год., та слизах да си вземе пратката от доставчика и сега ще заседна да го попрегледам ... Дано стане шофьор от мен ...  Praynig
Иначе бях нощна тая нощ, и докато доставчиците не ме събудиха, така бях заспала, че в един момент се събудих и незнаех къде се намирам, къде е НИкол, кой ден сме .. стреснах се от нещо и скочих и незнаех на къде да тръгна .. егати шматката съм ...  Laughing
Тая вечер чак в 17:30ч трябва да си вземем децата от градина, че ще им раздават някакви книжки, явно за изминалата учебна година, какво са научили .. незнам ..  и други някои неща, които учителките й още пазят в тайна ... довечера ще видим на сбирката  Laughing 
Във вашите дет.градини събират ли пари за учебници ... нашите учат по някаква програма, непомня как й беше името , та събират по 32лв. за следв. учебна година /от септември/ ...

Сега за Никол да ви кажа:  добре е ..., станала е като картечница в говоренето, надмина ме и мен и Драго / а двамата уж бяхме ненадминати в това  Laughing
Няма да ви разправям надълго и нашироко какви ги твори, щото нейните БИСЕРИ нямат край и все нови ...  вика ми в неделя, след като за 50-ти път сигурно се скарахме за деня и за 50-ти път ми каза: "вече не си ми приятелка", та накрая ми рече : "ако те хвърля в контейнера да те изядат кучетата, добре ли ще ти е?" .... на леля си онзи ден: "лельо, ти не ме ли обичаш вече, че като бях почивка сега /нали беше дъжд тия почивни дни и не си взеха 2-те дажбата от разходка по женски  Laughing / ТИ забрави да ме заведеш на кафенце?!" /те не пропускат почивен ден, без да идат на Ботевград по магазините ,на люлките и на кафе ... ако съм на работа, като се приберат минат и през хотела да ме видят и се прибират/ ... двете ни КОКОНИ са те  Laughing 
Ох, да ви кажа как се запознава нашата: преди месец някъде в един дъждовен ден дойдоха с леля си в хотела/ бях дневна/ .. видя 1 човек работещ на лаптопа си на лоби бара и се запъти към него / той е германец, работи на новостроящото се голф- игрище и живее в хотела за неопр. период от време .. и така нашата се насади до него на едно сапаре и почна : " офф, какво лошо време е днес ... вкъщи имам хубав чадър, но сега не го нося, а ти имаш ли .. да не те намокри, като излезеш навън ... " и продължава ..  "ти си работиш тука на копЮтъра .. аз вкъщи играя игри на него ... а ходиш ли на море, че аз чакам да стане повече слънце и мама и тати да ме водят да се пека на плажа  Laughing", той не знае бълг. естественно и й говори на английски: да да, добре съм, а ти как си  Laughing  и така в продължение на 5-10 мин., 2-мата си беседваха на разл. езици, но разговора им, за който ви писах ми го предаде леля и една колежка, че аз имах работа на рецепция и не ги слушах  ... вярвате ли ми че Никол го сбърка тоя германец, а колегите ми направо се попикаха от смях ...  Laughing После тя като си тръгна, почнахме с него да си говорим за Никол, той разбра още от самото начало че е мойто дете и като се завъртя един интересен разговор, та и до ден днешен като ме види че съм на смяна и почнем да си лафим, времето минава като за световно ... От тази история , до сега, задължително преди Здравей ме пита: Къде е Никол ... и кога ще дойде  в хотела  Laughing Laughing Laughing  ...  много свестен човек ... добре че Драго не ревнува, че много добри приятели станахме с него .. даже с шефката решихме да идем тоя петък на ресторант с мъжете ни и да го поканим и него .. в БГ такива мъже не се срещат, освен че е готин , е и много добър ...   Та така с нашата флиртаджийка ..  развързва запознанства, няма абсолютно никакво притеснение от никой, познатите ги поздравява, поразпитва ги, кой къде отива, защо, кога ще се прибере, всичко да знае клюкарката, а с непознатите се запознава и пак започва разговора - кой, къде, кога, защо, колко ..  Laughing мислела съм чи че Никол ще е като брат ми/ все до полата на мама беше като малък  Laughing/ , а тя се чуди кой къде ще е викне да заминава, нашите бяха ходили до Плевен по- мин. седмица и минаха за малко да ни видят , а тя реши че пак са дошли да я вземат и почна да си събира багажа, та и рев настана, като разбра че няма да я огрее  Laughing  - радвам се че е самостоятелна, няма да имаме проблеми в това да обикаля през ваканциите си всички баби и дядовци /нали при нас са много на брой, че докато мине през всички и ваканцията се изнизала.. пък и всички вече я искат, досега беше малка, страх ги беше да не плаче за нас, а сега нашите викат, че ако са знаели че в това отношение няма проблеми, по отрано да са я взимали ... най- сетне МЛАДОЖЕНСКИЯ ни живот с Драго ще се поразнообрази, на нея само й дай:  Гъз Път Да Види  Laughing Laughing Laughing  ... Да се оплача, че вече не обича да ми помага .. сега като я помоля за нещо, тя все е заета .. "не виждаш ли, че съм заета, абсуЛд да ти помогна сега - танцувам или еди какво си друго прави"  Laughing ... в градината строява децата , и като някоя госпожа се скара на някое дете за нещо, и тя нареждала като папагал същото, а в добавка и с РАЗМЯТАНЕ НА ПРЪСТ  Naughty Laughing  .....
Много неща се струпаха да изкореняваме ...  като мине покрай нас някой непознат и той естествено не ни поздрави /нормално, като не се познаваме/ и тя казва: ТОЯ/ТАЯ защо не ни поздрави .. и то в момента на разминаването, направо откачам от срам ... и й казвам ако иска да ми каже нещо за някой, да казва: ТАЗИ ЛЕЛИЧКА или ТОЗИ ЧИЧКО .. но чак като отминат, че не е хубаво така ...  Laughing  Нема братко ... тоя, тая , оная .. като циганките  Sick ..
Също така обича да прекъсва .. трябва ли да ми каже нещо, започва .. мамо ... , мамо... , мамо ... ,и когато говоря с друг човек съм й казала милион пъти вече да чака, че е грозно и само простите хора така прекъсват .. ама като ми пееш Донке ле, кой ли ми те слуша ...
Та така, ако ни видите на някой софийски пазар, значи е решила да ни продава ..  Laughing

Ехааа, поузорих се от писане, ще ида да си видя новата шоф. книжка и да позяпам един филм докато стане 17:30ч .. че после грабвам фотото и ще ходя да гледам какво е научила таз година .. само да не ме излага  Naughty  Laughing Laughing
А Драго казва, че ни е време за ВТОРО и като е задавал зор  Laughing ... но като Никол ще кажа: АБСУЛЛЛЛД  Laughing

Поздрави на всички вас, стегнете се като мен и драснете някой ред ... много обичам да ви чета, ама ВСЕ НЯМА КАКВО  Thinking Laughing
Еее, похвалих ви се, пооплаках ви се ... може да е малко неясно на моменти, но няма време за редакция, тъй че до следващия път ...  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 16:29 от Irena80

# 178
Аз на бързо, да изпробвам на майка ми интернета, че днес го пуснаха, а ние сме в Павликени на гости Wink До Созопол не стигнахме, че моят Деян го извикаха на работа, после пък тръгнахме на сам, че той има изпити, а ние на гости!
Иначе сме ок! Само, където ме заболя корема ниско долу преди няколко дни и отидох на гинеколог тук в Павликени, прегледа ме човека и каза, че бебето ме ритало долу в пикочния мехур, та за това така ме боляло от време на време, но върха на всичко беше като каза, че е МОМЧЕ  Shocked Направо изпаднах в шок, ама аз казвам до сега три пъти са ми казвали, че е все момиче как така момче, ами аз това виждам каза... и му обяснявам, че и на триизмерен съм ходила два пъти... вече не знам на кой да вярвам какво виждат  ooooh! Та сега съм направо в неведение и размисъл, че като съм накупила и някоя розова дрешка...  Rolling Eyes

# 179
Нема кой да се излъже и тва си е ...  ooooh! Crossing Arms Whistling

Общи условия

Активация на акаунт