ОКТОМВРИ рожден вече дойде, купонът с пълна сила тече

• 51 141
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Тя май темата ни стана с търсачка да я търсиш Wink

Иренка, пак май стана време да сменяме заглавието  Joy , то се видяло че не можем да я изпишем!

# 181
голямо затишие настана...кво ли ще  последва след това...........
 hahaha Joy

# 182
Лелееее, сега погледнах темата сме я започнали на 11 ноември 2007 година, че аз още не съм била бременна даже!
Хайде, пишете, че ще взема да си родя в същата тема!  Joy Joy Joy
Ади, колежке по корем, как си?
За kozlyo и Kalida изобщо пък да не говорим, че не са се появявали тук!
Казвайте бързо как я карате в тези жеги? Кой къде ще почива или вече почива?
Марго, ходи ли до морето пак Wink ?
Мили и тя се изгуби... Rolling Eyes
А пък, ако само четете, а не пишете  #Cussing out Mr. Green
Вили, има ли някъде снимки от Рим да се порадвам, нали Италия ми е любима!  Heart Eyes

А на Иренка предлагам да промени заглавието на: Слънцето напече, скри се Октомврийското човече! ( и най-вече майка му  Blush )

# 183
Стели, то заглавието само Ади може да го промени, тя е почнала темата ... ама и тя е една сериозница по писане, че нема накъде повече  Laughing Laughing Laughing

Аз минавам през темата всеки ден, ама като вие не пишете, аз кво да кажа .. вземете групово се стегнете, че да мога и аз да разпусна ...  Grinning

Иначе в тия жеги, аз се чувствам много добре .. обичам жегата, необичам студа ... Тия 3 дни бяхме при нашите и даже Никол я оставихме тази седмица, че да си поиграе наволя ... а ние се прибрахме, че работата да не избяга  ... Laughing
Футболистите на Левски са при нас на лагер, напълнили са целия хотел и няма кво да се прави по цял ден и нощ ... добре че е и-нета, иначе незнам ... и сега съм на работа, по между впрочем ...  Laughing

Айде стига съм писала, че ако няма и кой да го прочете, язък за изгубеното време ...  Laughing

# 184
Как няма кой да го прочете, аз съм на среща  Mr. Green
Пък аз даже не съм забелязала, че ти не си пуснала темата, а иначе кой да ти помни една година назад  Joy
Аз качих малко нови снимки от моренцето, което направихме за един ден в събота: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259120 Ето!   bouquet

# 185
здравейтеееееееееее

май останахме ТРИ майки на фронта...

Стели, и ние така отскочихме за два дни до морето - събота и неделя..че бяхме на рожден ден..и се попържихме..ама след 2-3 седмици пак ще ходим, но за повечко... а снимки от Рим..съм качила..и ще пусна линкче в края на дългия си пост....  hahaha Joy добре че ми напомни че от работа не ми остава даже да ги споделя с вас верните форумки...
Стели, снимките ги разгледах с голямо удоволствие, много е пораснал кандидат баткото , а таткото колко е грижовен....напрово ти завиждам.... ако ми остане време ще кача и аз малко от нашите морски приключения...

отчетно какво да ви кажа......ежедневието ми е предимно работно..Диди я оставям в градината и там е на самоотглеждане..после какат я взима , а аз след работа съм труп..и изобщо не успявам да ги забавлявам..което е минус ...ама кво да се прови и аз душа нося...

целувки на коремчетата на бременелките..и слънчеви дни на само четящите...

снимки от Рим

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 20:46 от wily

# 186
  • София
Здравейте и от мен - виден представител от отбора на несериозните  Embarassed
Смених заглавието, че наистина беше много неактоално вече, даже си позволих малко да го попроменя, ако ви се вижда тромаво - веднага го оправям (е, то моето веднага...след 2-3 седмици)

Ама защо не ми излиза темата в "нови отговори на моите публикации"  newsm78 аз си мислих, че вие сте потънали в дън земя...

Седнала съм за малко, че цяла вечер ме боли корема - то внушението - голяма работа. След като от месец бачкам като изоглавена - включително съботи и недели и си пропуснах месечния преглед (забравих да отида  Crazy ), а трябваше да ме пратят на биохимичен скрийнинг (убийте ме, онзи ден разбрах какво е това) - та вчера най-накрая се замъкнах на доктор - и човека се хвана за главата. Оказа се, че съм с постоянни контракции, само дето не ги усещам, а аз упорито се хвалех, че вече усещам бебето  ooooh! не мога да различа ритник от контракция  Embarassed на всичкото отгоре съм с яка гъбична инфекция - изписаха ми вагинални глобули, че друго не мога да пия, прати ме и на прослувутия биохимичен скрийнинг, че вече няма време за реакция (то да не дава Господ, де). Та така, бетер циганките - гъби, контракции - а аз нехая  Embarassed Ама откакто ми каза, че даже ме предопреди, ако ги усещам - веднага да му се обаждам - сега постоянно за това мисля, и все си мисля, че нещо усешам - вече ще психясам, мисля другата седмица пак да ида на преглед (че тази ме е срам). То като ме нямаше месец и половина - поне да наваксам  Mr. Green

А Мишо е решил да се изпотроши тези дни, че и аз усилено му помагам. Онзи ден (петък) го замъкнах да му купувам още едни сандали (че с едни - за никъде), минах покрай едни колчета на тротоара, от тези, дето ги слагат за да не паркират колите, аз го тегля, той блее и така го засилих, че той уцели едното колче централно  ooooh! за секунди му порасна цицина на челото колкото ОРЕХ, ама от големите. Натоварих го в колата и в Исул, там пък - катастрофа  ooooh! едни окървавени, полубинтовани лежат в коридора на едни колички, в травматологичния кабинет един го шият - щях да колабирам, как няма да получа контракции  Rolling Eyes излезе лекарката, каза, че сме за пирогов, за неврохирургия, пита дали е губил съзнание, дали е повръшал, щтрака му нещо с пръсти, пита го колко чичковци има там - да види вижда ли и ни отпрати да го следим 10 часа, дали ще е сънлив и дали му се гади. Слава Боги - нищо му няма, дебела му е главата явно, само една лилаво-синя подутина остана за спомен  Crazy
На другия ден (събота) в един детски клуб до нас, ама на вън - решиха да се гонят с едно дете, ама в градинката, и там в едни храсти, в едни рози - падна, изподра се. Престана с тази игра, отиде на люлките - и както се досещате - падна от люлката. Видях го как се преметна и нищо не можех да направя...а те от най-тъпите люлки, дето нямат облегалки отзад, та падна назад, разбира се - на главата си.
Неделя - баща му го завел в Макдоналдс (аз - на работа). Приходило му се до тоалетна - отишли, докато се чудят в коя да влезат - изхвърчало някакво дете от едната, а там вратите едни летящи - отнесло Мишо. Докато реве (близо до вратата на влизане в тоалетните) - влетял някакъв "батко" и го довършил в гръб - яко го ударил с вратата, Мишо отхвръкнал - хайде пак рев, че не могъл да си поеме дъх...
Понеделник, след работа отиваме на хапнем навън в едно квартално заведение с пързалка и катерушки. Едни по-големи деца се люлеят на някакъв лост, деста висок, деца на по 12-13год го стигат с подскок. Нашия, обаче, се прехвърлил от катерушката на лоста и виси и вика - ще паднаааааааа, явно усеща, че се изпуска. Пак се втурнах и докато се шашкам как ще го хвана, че е тежък, а трябва да се пазя - той се стовари като круша на земята, ама не падна на крака, а по дупе и назад - последното нещо, което падна на земята бяха краката  ooooh! пак голям рев, яко се натърти, сега го боли опашката (казва, че го боли дупето).
Днес - само в къщи, до сега стоя на компютъра, че по-безопастно  Crazy
Та това е - при нас е весело.
Исках да разгледам снимките на Вили, ама утре, че Мишо ме е задърпал с някаква книжка, още не е легнал, даже още е по хавлия, преди малко се къпа САМ - ходих да го снимам, клипче му направих - как си мие с душа краката, пишката, подмишниците, дупето и вика "какво друго да си измия мамо"  Joy
Хайде до скоро  Hug
лека нощ!

# 187
Да ви почерпя днес имам рожден ден, ставам на 29 години!  Hug                             И по едно слааабоалкохолно коктейлче!  Mr. Green

# 188
Стели, честит рожден ден, здраве, щастие и най-прекрасното бебе да попълни редиците на вашето семейство

# 189
Стели, честита да си!
Щастие и здраве на всички в семейството!
Да си родиш най-кроткото и красиво бебенце!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Зная, че съм виновата, защото нямам никакво време да ви пиша и чета и ви моля да ми простите  Embarassed Embarassed Embarassed Това не означава, че с Андреята не си мислим за вас и не ни липсвате  Hug Heart Eyes Hug

Като настъпи летният период, и на мен ми става много "антиотпускарско", защото колегите наизлизват в дълги почивки, а за списанието това е най-важният период. И настъпва един зор...нищо лятно няма в него, повярвайте ми  Tired

Иначе сме добре. Андреята ходи в сборна група в детската, гледаме максимално често да сме в Правец и преди Иренка да ме застреля, ще кажа, че няма уикенд, в който да нямаме гости там, покрай което на мен ми е трудно да се измъкна и да й се обадя. Даже скоро срещнала майка ми с детето - аз отново съм си шетала в това време на гости   chef bowuu  chef

На всички бремеещи и наскоро родили завиждам от все сърце. Около мен също всички приятелки народиха, да са им живи и здрави бебетата - главно момиченца. Миналата седмица ходих в Джъмбо и дадох цяло състояние (което си е успех и почти мисия невъзможна за този магазин) за подаръци за новородените бебенца  Grinning

Простете, че не мога да изчета всичко назад. Но ще опитам тези дни.
Разбирам само, че Мишо е имал много инциденти и му желая никакви цицини поне до другото лято  Hug
Вили, специално ще разгледам още сега снимките от Рим. Целувки на двете принцеси  Hug
Иренка, какво става с шофьорските? Направо не питам за "А Драго казва, че ни е време за ВТОРО и като е задавал зор   ", а само стискам палци  Wink Hug
Стели, снимките ви са много весели. Докато се връщах леко назад в написаното, успях да ги разгледам. И понеже със сигурност съм пропуснала, какво бебче очакваме?  Simple Smile Hug
Ади, а ти, мила?  Simple Smile Hug

Целувки и до скоро, обещавам!!!!!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 190
Мили, момиче трябва да е, но има и предположения за момче, така че и аз съм малко в невидение!  Rolling Eyes
На 21 юли съм на консултация, тогава излизам в майчинство и ще видим какво ще кажат Simple Smile

# 191
Здравейте, и аз се домъкнаха в темата най- сетне ...  Laughing
При нас що годе е добре .. Никол започна от днес 2-ра седмица, в която е при нашите в Берковица и то без нас .. трябваше да си дойде в събота, тя реши да отложи за неделя, вчера я питам кога ще се прибере, че ни е мъчно без нея, тя ни вика: след 2 седмици ..  Laughing Откачам без нея, но всъщото време ми е спокойно, щото знам че там й е гот, и е страшно щастлива .. като  направи беля и я сплашат да си събира багажа, че ще тръгват да я прибират Правец и веднага спира с белите ...  Laughing При нашите винаги е имало ред и дисциплина, но явно тоя период е бил само за нас с брат ми, не се отнася обаче за Никол ... кой знае като си дойде каква лигла ще е станала .. насила ще ме кара да ставам "лоша майка" отново ...  Laughing И така, убедих се че няма нищо по- хубаво от къща с двор, особено за дете ... рай  Peace  И на Драго му е мъчно, но като вижда, че й е хубаво там и не настоява като мен да се прибира ...  Grinning
Днес се разбрахме, че в петък ще я докарат, пък да видим КОЙ петък ще е  Laughing

Ние сме като младоженци вкъщи, то от друга страна готино бе ... да намира човек време и за себе си, не било лошо ...  Embarassed

Иначе с шоф. курсове що годе се справям, все пак съм имала само 2 курмувания до момента, а вчера ходих на теория, но покрай нощните така научих правилника, че вчера за пръв път решавах листовки, а направих само 2 грешки ... сега трябва да пренеса теорията в практиката, но това не става лесно ...  Grinning Половината от курмуванията ще са в София, изпита също и като знам какъв ужас е там и се отчайвам ... гледам само да не мисля за тях от сега, щото ще изкрейза  Laughing

И последно за днес, но не и по важност ...

СТЕЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН .. сори за закъснението!!!
От сърце ти желая безкрайно много здраве, радост и щастие и най- красивия подарък - една малка сладка принцеса!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Приятна вечер на всички и до следв. път  Grinning

# 192
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН, СТЕЛИ, МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И НАЙ-ХУБАВОТО, СПОКОЙНО И СЛАДКО БЕБЧЕ НА СВЕТА!!!!!
Сори за закъснението, ама нали съм от най-редовните  Embarassed

Днес ходих по спешност на лекар, че си внуших, че имам контракции, пипнах някакъв стомашно-чревен вирус, вчера съм спала от 3 след обед до тази сутрин, само ставах да повръщам, не си спомням кога последно съм яла - някакъв кошмар е! А днес едни срещи бях си подредила - едвам издържах. Вчера се скатах от работа, че главата щеше да ми се пръсне. Това добре, ама като реших, че не усещам бебето, че не рита, че ме боли корема ниско и кръста, като го свързах с менстроални болки, оттам - контракции. Дойдох в офиса - ми не мога да мисля за друго, потя се - добре, че сме точно срещу ВИта, пак там се изстрелях - срам не срам, обясних какво ми е. Лекаря се посмя, прегледа ме, разгледа бебчо - нали съм отишла, оказа се, че нямам никакво контракции, просто ми бушува корема от вируса.
Бебчо е добре и по негови прогнози е МОМИЧЕ. Аз (признавам си без бой) съм леко разочарована, исках пак момченце, не че ще го върна, де  Mr. Green И той каза, че е с главата нагоре, не се е обърнало, ама още много рано ми се струва за такива твърдения...

Мила, радвам се да чуя новини от теб! Целувки на Андрея!

Иренка, стискам палци с кормуването. Голям стрес е в началото, а и всички бибиткат усиолено със и без причина  #Crazy аз оше си мисля подсъзнателно като чуя клаксон, че нещо съм направила  Joy обикновено не е за мен, ама аз за всеки случай!

Даже онзи ден возих мъжо и стоим в едно задръстване, до нас трамвай с отворени врати - на спирката си е, обаче задръстването се раздвижи, аз се поколебах, не тръгнах (нали при отворени врати не се кара, че може някой да скочи в последния момент от трамвая), обаче този зад мен - зорлия, бибитка ми и аз първосигнално трънах - ей, като ми се развика моя благоверен, не се карало при отворен трамвай, който щял да бибитка, като се размаха през прозореца - да му прави "ку-ку", не му е показвал пръсти  Mr. Green та така - не всеки път си в грешка, просто сме заобиколени от отвратителни шофьори - нагли и и неграмотни...важното е да не им се впрягаме!
Не знам защо го написах това, да ти вдъхна увереност, може би, поне това исках.  Hug

# 193
Благодаря за пожеланията, макар и със закъснение, в нашата темичка си е нещо нормално, така че не се брои за закъснение  Joy

Иренка, най-важното за един шофьор, особено жена шофьор е да си спокойна, направо трябва да си пълен непукист и да си караш спокойничко!  Mr. Green Аз от 11 години съм с шофьорска книжка, иначе съм активен шофьор от около 2 години, но усещам, че с времето шофирането все повече ме успокоява, даже сега като съм бременна повече ми се кара кола  Shocked За ужас на мъжа ми!!! Crazy Като беше в Гърция за месец, и нали нашият ще се прибира точно за рожденния си ден и аз решавам да отида до Ямбол до Технополис да му купя една ел. самобръсначка за подарък. Хубаво, но не ми се ходеше самичка с колата и за компания вземам една бременна приятелка, която тогава беше в края на 8-мия месец, аз края на 6-ти!  Mr. Green Отидохме, помотахме се, кафенце пихме, сладолед ядохме и се прибрахме, все пак е на 40 км само! (без да отчитаме трафика Ямбол - ГКПП "Лесово"  Crazy) Подарих си аз бръсначката като се върна Деян, но по едно време човека се усети и ме пита: А бе ти откъде я купи тази машинка?  Thinking Ами... от Ямбол! - казвам аз! Той:  Shocked И сама ли ходи? Аз: Аааа не, с Пепа! preggo И той милия:   #Crazy ... И така... Ама миналата седмица като ходихме до морето, на връщане го возих аз, че леееко беше махмурлия от вечерта  Sunglasses И вика: Браво, добре караш! Пък на мен си ми е едно хууубаво да си карам!  Flutter

Ади, това с вируса и аз го преживях, наистина много кофти не можеш да различиш какво те боли, няма какво да се смее лекарят, той бил ли е бременен???   #Cussing out
Моето човече, до началото на седмия месец си беше все седалищно, ама после се обърна и сега си виси с главата надолу  Mr. Green
Аз да ви кажа моето събитие се очертава (нали ще е пак операция) около 20 август! Да стискате палци  Flutter

Всички да нацелувате малчуганите и да пишете повече, че такива като мен без работа, където само се търкалят вкъщи... много се радват да четат във форума!  Mr. Green

# 194
Много ви благодаря за успокоението ... все едно ви бях казала, че точно от тези думи имам нужда .. нацелихте момента, защото се чувствам, че аз съм единствения човек на света, от който няма да стане шофьор .. и ми е едно ревлило и отчаяно .. ей сега преди има - няма 10 мин. се прибрах от курмуване, много грешки правя .. т.е. правилника и листовките ги научих на 99% без грешка, но сега ми е трудно да пренеса теорията в практиката, правя елементарни грешки, които ги знам като правила, но ... имам чувството че трябва да мисля за милиони неща и от страх че няма да се сетя нещо важно и правя нещо което не трябва .. инструктура ми се кара като на малко дете, това ме вбесява още повече, хем си казвам, че така се учи по- добре, но яко ми лази по нервите, особено днес, като се има предвид, че бях нощна и въобще не съм спала ... В момента съм на такъв етап, че питам всеки, който знам че има книжка и кара, ДАЛИ И ТОЙ СЕ Е ЧУВСТВАЛ ОТНАЧАЛО ТАКА или само аз се чувствам като некадърна ... Само като си помисля за колко неща трябва да следя във всеки един момент и се сковавам да не пропусна нещо в настоящия .. Драго ме успокоява че при всеки началото е било така, той също е мислил че няма да се справи, но идвало един момент в който всичко ти идва механично на момента, без да се замисляш, без да се притесняваш ... а аз невярвам че това ще стане при мен някога  Cry

Май доста се разчувствах ... мен пък що ме удрят хормоните .. това е ваше право сега, а пък и имате оправдание  Laughing  Може би липсата на Никол вече ме довършва съвсем и все ми е ревлило ...   Cry
Сега преди малко говорих с нашите и може би утре ще си я докарат .. вече направо полудяваме ... не съм вярвала, че перфектната чистота в къщи може да ме дразни до ер-та степен .. за пръв път в живота ми се случва това .. хубаво ми е като гледам, че всичко е на място в идеален вид, а немога да се радвам ... тишината е ужасна без Никол ... утре да си идва и ще й позволя да обърне всичко наопаки, ако така й е кеф ..  Grinning

Еее ужас, немога да пиша повече ... идва ми в повече, явно трябва си се наплача на воля ..

Радвам се че сте добре и че всичко с бебочковците е наред .. все така да е  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт