За мен до сега, най-добрият учител - шофьор е мъжа ми, баща ми и той един нервен се опитваше да ми дава акъли с по-рязък тон веднага като взех книжката, ама аз нали не се давам първо му се хилех като тиква, после като ми прикипя и му дадох ключовете и му казах, че неговата кола няма да я карам!
Ами той не спираше да мрънка за нещо! А пък Деянски (нали така си му викам на мъжа) ...
Човека един два пъти се вози до мен като карах в началото и едва като сгреша и вече съм спряла колата, на слизане ми казваше най-спокойно: това и това не го прави така. Един ден ми даде ключовете и ми каза: Хайде, вече сама се качвай! И аз:

. На Стаси най-му хареса в Аква парка. Наистина е много готин, но водата в най-малкия басейн беше хладничка, защото от средата извира водичка от пързалките. Той хвана малко хрема, но това не бе "болка за умиране". Но водата в морето бе прекрасна, рибките ни плуваха в краката. Ходихме главно на Северния плаж. Ходихме 2 пъти и до Перла, но там преди да си тръгнем точно някакви яки момчета влизаха с коли и пускаха джетове. Май започнаха да го приватизират плажчето
.

Аз сега съм 22 седмица, а се ходело до 23, мах 24...хората си записват часове месеци по-рано...
И вместо да ми го подарят, те си го пазят и го продават за 32лв - колко струват и здравите между впрочем.
Теглих им една нашенска, зарязах си "покупките" до касата и си тръгнах - в нашия квартелен мини-неизвестен-супер пазарувам с карта, в най-близката ни Била също, зареждам на една умряла газостанция с една колонка и плащам с карта - в огромния Кауфланд не можело 
"ми наредете - казвам й аз - малко картофи, дини - така, за мостра, вие и това не продавате" отговора на продавачката беше - "не сме виновни, че сте станали с дупето нагоре, отидете в Техномаркет и си купете оттам"
Така и направих, ама....
Аз съм търсила 116 - какво съм запомнила не знам, ама тази на регистратурата за какво е - 1. Не знае, 216 к-т изобщо не съществува, те свършват до 213; 2. Не познава лекарите, които работят (не реагира на името, което й казвам, че търся); 3. Всички детски кабинети са един до друг - тя и това не знае, не ми казва "детското отделение е - еди-къде си"

Трябва да вземем да ги заведем пак някъде, ама като се завърнете, че то по-големи срещи вече май трудно ще организираме, ама поне някакви импровизирани театри, клубчета - що да не може 
Хайде, последни метри - още има-няма 20-тина дена! Стискам палци и на краката всичко да мине бързо и лесно!

Вкъщи още сме в ремонт, не знам защо на моя мъж му е адски спокойно и хич не си дава зор
Двете спални са готови, но хола не е, щори още не сме и поръчали, а комарниците си ги чакаме още!
Да не говорим, че трябва да купим още един скрин, че толкова много дрехи, не знам къде ще ги поберем вече...
За емоционалност не ми говори, че както ми е весело, после ми става нервно, а тази сутрин пък ме подгониха едни предродилни страхове и ревнах... Даже спрях Вальо от детска градина, да е малко до мен в последните ми дни...
Откачам аз... 
На Стели вече съм и го пожелала! 
И, Стели, за ремонта да не ти пука. Ние бяхме почти без баня. Нямаше кой да налепи 15кв. плочки. Чак 10дни след като ни изписаха се намери един човечец. Къпехме се на мазилка, тя се стичаше и запушваше сифона- ужасно беше. Но нали Ками я къпехме в спялнята, в коритце, та голям праз, че няма плочки в банята! Това да са ти ядовете!
И това по 2 пъти на ден. Незнам дали съм готова да го отнеса
да стане с този оглед. Човека го хареса, но понеже го купувал за старците си, та не посмя да го капарира преди те да са го видяли. До края на седмицата ще се развият нещата до края, предполагам. Стискайте палци!
ме побъркаха. Има и нормални брокери, търсещи за реални техни клиенти, но има и егати нахалниците
Да ме представлявали, да ми вземели 3%,
Да, ма не, с мен са ударили на камък
Ако ми водят техни клиенти- добре дошли на оглед, ако не- да си слагат комисиона над цената. Аз не давам нито цент комисион от посочената цена. От нея може да сваляме при пазарлък, иначе
И така днес от 10 до 11ч имах 3 огледа.
Няма гаранция, че ще стане бързо и сега, но все пак са си 3 загубени месеци! Бях се влюбила в един парцел в Нови Искър, но го изпуснах. Кой ще ме чака мен 
. Е, мие съдове /дори и измити/, чисти на канарчето клеткта, олепва с пластелин масичката в хола, пълни лигени с вода и къпе внучетата ми /куклите/. Те милите вече ще мухлясат от миене, все са си голи и мокри. Иначе пък не пипа контакти, препарати. Е, не се знае до кога, де
Като огладнее идва до мен и вика:Мамо, стани само да ми направиш сандвич, аз съм приготвила всичко. Изважда от хладилника каквото иска за сандвича, подрежда ги на масата едно до друго и чака
Като се наяде, пишка сама, мие си ръцете и се пъха при мен в леглото. Абе, какво да ви кажа- ДЕТЕ МЕЧТА!!! Дано го прочете сватята Мили

Предполагам, че Вили и Иренката ще го потвърдят и за техните моми.
Сега ставам, че имам работа, а довечера съм нощна.
на всички!!! 

Колко нерви изхабих тогава - и защо ли? Сега нямаше да има какво да разправям 
Много хубаво си и го казала, че аз като съм вече +20 кг, да се самоубивам ли!?! И моята лекарка ме посъветва да се огранича, с много по-любезен тон, ама сега какво пък да спра да ям ли??? Айде де, те ще ми кажат, килограмите са са си мои, на мен ми тежат, после ще си му мисля аз!!!
Пък за ехо-кардио не знам какво си да си гледат работата, аз с Вальо като не бях и на половина колкото сега просветена, че сякаш не ми беше по-добре!
Хич, не ги слушай тези пишман доктори, аз за това и спрях да ходя, само ме ядосват! Чакам си още с корем, че при мен задължително ще е секцио, ама ще е след 25, ако не стане нещо по-рано де! Колкото до това, че било седалищно, тази докторица чувала ли е, че и в деветия месец даже има случаи да се обърнат бебетата, пък до 7 месец свободно си се връткат, при мен до 8мия си беше "чисто седалище", ела да видиш сега какви сме с дупето нагоре!

ама поне да набъбва темата! Много ще ми е интересно да разказваш за реакциите на Вальо след появата на бебето. 

щото май само те намират време за тук, не са НЕСЕРИОЗНИЦИ като вас 

как какво да ни кажеш - кажи как е Ивка! Как се чувства сега, боли ли я разреза, възтановява ли...

Мине ли и то без кръв- вече всичко е ОК!
Дано всичко мине бързо и леко!!!