ОКТОМВРИ рожден вече дойде, купонът с пълна сила тече

• 51 145
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Иренка,
я да се стегнеш миличка, какви са тези хормони и мисли, проблема не е в теб!  Hug
Първо този инструктор не става за инструктор изобщо, как така ще ти се кара и ще те подтиска, я, не му обръщай внимание!  #Cussing out #2gunfire #Cussing out
Моят едно време беше пък много флегматичен, чак ме дразнеше, тоооолкова бавен и спокоен човек не съм виждала, и това изнервя да знаеш!  Twisted Evil Гледай много много да не ти пука както казах вече, да вземеш изпита, пък то е ясно, че за толкова малко време шофьор не се става, на днешно време само гледат да ти вземат парите, а този нервак си го псувай тайничко и си карай спокойно  Flutter За мен до сега, най-добрият учител - шофьор е мъжа ми, баща ми и той един нервен се опитваше да ми дава акъли с по-рязък тон веднага като взех книжката, ама аз нали не се давам първо му се хилех като тиква, после като ми прикипя и му дадох ключовете и му казах, че неговата кола няма да я карам!  Crossing Arms Ами той не спираше да мрънка за нещо! А пък Деянски (нали така си му викам на мъжа) ...  Heart Eyes Човека един два пъти се вози до мен като карах в началото и едва като сгреша и вече съм спряла колата, на слизане ми казваше най-спокойно: това и това не го прави така. Един ден ми даде ключовете и ми каза: Хайде, вече сама се качвай! И аз:  Shocked стресната малко, ама най-добре се научих и ми беше най-спокойно, че няма кой да ми се кара като изгася на някое кръстовище колата!  Mr. Green Така, че има време да се научиш с лекота да караш, най-важното е спокойствиетоPeace
Колкото до Никол, напълно те разбирам, толкова сме си свикнали с диванетата, че колкото и да ни ядосват пак ни липсват ужаааасно много!  Tired
Хайде целувки от мен!  Heart Eyes Hug

# 196
  • София
Ехоооо, може да е рядко, но важно е да е качествено.
Бяхме на море през юни, в Приморско. Много ми хареса, бях си запазила един хотел от Интернет, но се оказа, че до него има страхотен строеж и на улицата беше кално и ужасно. Затова се отказах още като стигнахме. Намерихме си квартира при една баба, много симпатична - 10 лева леглото. Беше един етаж - 4 стаи - 2, 3, 3, 4 легла. И на всеки 2 стаи - баня. Ние бяхме сами до десетия ден, после дойдоха други,  но не си пречихме... Simple Smile . На Стаси най-му хареса в Аква парка. Наистина е много готин, но водата в най-малкия басейн беше хладничка, защото от средата извира водичка от пързалките. Той хвана малко хрема, но това не бе "болка за умиране". Но водата в морето бе прекрасна, рибките ни плуваха в краката. Ходихме главно на Северния плаж. Ходихме 2 пъти и до Перла, но там преди да си тръгнем точно някакви яки момчета влизаха с коли и пускаха джетове. Май започнаха да го приватизират плажчето Sad .
После ходихме във Велинград за 5 дни - върнахме се сега в понеделник. Какво да ви кажа, малко мърлява история в този град - много цигания, и улиците са мръснички. Но квартирата, която намерих беше страхотна - с детски кът, нависоко и спокойно, само 2 петела и 2 кучета имаше в близост, но това изобщо не ни притесни. Всяка сутрин хазяите носеха кафе за нас и мляко за децата (бяхме с племеника и майка ми). А апартаментчето беше с две отделни помещения (без врата помежду им). Цените в града са приемливи, дори на моменти забелязах, че е по-евтино от София. Централния минерален плаж е страхотно място за децата! И двамата не излизаха от водата почти, в детския басейн водата е много топла, а в големия - судена. Единственото, което не ми харесваше бе, че много възрастни хора се топяха в детския басейн, киснат в близост до извиращата гореща вода. Предпочитам когато пише детски басейн, да не се допускат възрастни вътре. (Както е в Сандански например).
В общи линии така си изкарваме лятото, пак ще ходим на море в края на август и нач. на септември.   bouquet  bouquet  bouquet
Поздрави за вас трите, които сте верни поддръжнички на темата.  Embarassed

# 197
цък...записах се...
рапортувам..че върло не ми се пише из никакви теми..тотално съм се омързелила..и влизам само за да нохокам КУЧЕГОНКАТА..що не ни е казала за медийните си изяви..та щракам една вечер каналите на поразия и хоп наща хубавица... че и с Ками до нея..сещате се че темата беше за уличните помиари..ама да си каже таз жена че да и се радваме от екрана..като не влиза тук....  ooooh!

ще гледам да пиша отново ама кога знам ли и аз..готвя се да заминавам по морето с Диди, че каката е вече там...
  bouquet

# 198
  • София
Здравейте бе редовни и нередовни съфорумки! Къде сте???
На море сте, явно...как ви завиждам  Heart Eyes

Да се отчета с малко инфо около моя милост - продължавам да се срамувам от себе си и от невежеството си в областта на бременеенето - след като попрочетох що е то "Фетална морфология" и "Доплер" и най-накрая реших, че ще отида се оказа, че то не ставало така - от днес за утре. Прочетох мнения из форума за някакъв прехвален д-р Марков, за който се оказва, че трябва да почакам толкова, че става безпредметно да ходя - и да види някакъв проблем няма да може да се реагира  ooooh! Аз сега съм 22 седмица, а се ходело до 23, мах 24...хората си записват часове месеци по-рано...
Иначе вчера ходих на редовния си преглед - всичко е нормално според моя доктор, и той даде диагноза МОМА! Така се беше нагъзила срещу екрана, че едвам й видя главата и ръцете - все се дупеше, с опънати крака - стриптизьорка ще я правим  Mr. Green
Вече се е обърнала с главата надолу, аско щете вярвайте - усетих - такива къчове бяха докато направи рокадата.

Тези дни каквото и да се опитам да свърша - не се получава, явно трябва само да си стоя в офиса и да си се прибирам в къщи пред телевизора...а съм станала една невротичка - избухвам с повод и без повод и да не си ми насреща!
Вчера се вдигнах от нас до практикер за едни кошове за Мишовите играчки, че в събота и неделя изхвърлих 2 чувала счупени боклуци - коли без гуми, спукани топки, камари с "гениални рисунки", оцветени книжки за оцветяване, стари списания Мечо Пух, Дъмбо и всякакви такива - та за кошовете - бях ги харесала преди време, ама що ли не ги купих! Вчера отивам триумфално и - ми свършили били. Имало ги и в Бриколаж (отговор в Практикер  Mr. Green) Отивам в Бриколаж - там останал само 1 и то - малко пукнат  Crossing Arms И вместо да ми го подарят, те си го пазят и го продават за 32лв - колко струват и здравите между впрочем.
Отивам в Кауфланд - огромен магазин, 2 часа го обикалям, пълня една количка като невиждала стоки, ама не съм планирала, че ще пазарувам толкова, даже не бях планирала да ходя до там - отивам на касата, подавам си кредитната карта - "не може да платите с тази карта  Shocked отвън има банкомат, изтеглете си пари и елате с кеш"  ooooh! Теглих им една нашенска, зарязах си "покупките" до касата и си тръгнах - в нашия квартелен мини-неизвестен-супер пазарувам с карта, в най-близката ни Била също, зареждам на една умряла газостанция с една колонка и плащам с карта - в огромния Кауфланд не можело  ooooh!
Онзи ден исках да купя едни тонколони е един магазин на Мадрид - разгледах, харесах едни - казвам "искам ги" - "ми няма от тях"  Shocked Как няма, бе това какво е - нали ги виждам - "Това е мостра"  Shocked Е, на какво е мостра - питам аз, на това, дето не го продавате ли  ooooh! "ми наредете - казвам й аз - малко картофи, дини - така, за мостра, вие и това не продавате" отговора на продавачката беше - "не сме виновни, че сте станали с дупето нагоре, отидете в Техномаркет и си купете оттам"  ooooh! Така и направих, ама....
Отивам преди малко в 17 поликлиника да взема болничния на една приятелка - питам на регистратурата къде е "216 к-т, трябва да е д-р Еди-коя си, педиатър" - вижте по коридора в ляво, ако не е тук трябва да е на 2 етаж - обикалям аз като гламава по всички коридори (кабинетите с 200 се оказват на 2 етаж, ЕСТЕСТВЕНО!), накрая попадам на някакво информационно табло с номера на кабинетите и разположението им - ми то изобщо няма такъв кабинет  ooooh! Аз съм търсила 116 - какво съм запомнила не знам, ама тази на регистратурата за какво е - 1. Не знае, 216 к-т изобщо не съществува, те свършват до 213; 2. Не познава лекарите, които работят (не реагира на името, което й казвам, че търся); 3. Всички детски кабинети са един до друг - тя и това не знае, не ми казва "детското отделение е - еди-къде си"
Та явно съм станала много емоционална, такива неща ме изкарват от равновесие, много се ядосвам - аз така ли си върша работата, мама му стара  Crazy

Веси, благородно ви завидях за курортите, които сте си направили  Hug

Вили хайде де, сезона свърши - ти още се моташ в тази прашна София! Събирай багажа вече  Mr. Green
Онзи ден подреждах едни снимки и гледах едни от Патиланци - Мишо и Диди още не са можели да ходят, Петя нещо ги занимава - много се смях.  Hug Трябва да вземем да ги заведем пак някъде, ама като се завърнете, че то по-големи срещи вече май трудно ще организираме, ама поне някакви импровизирани театри, клубчета - що да не може  Peace

Маргоооо да не си на Слънчевия Бряг? Къде си? Щом се изявяваш по Телевизията явно си тука - Рапортувай!

Иренка вие няма ли да поемете към морето? Ти имаш ли отпуска? Какво стана с шофьорския курс?

Стели как е коремчето, рита ли?  Hug Хайде, последни метри - още има-няма 20-тина дена! Стискам палци и на краката всичко да мине бързо и лесно!  Hug

# 199
Ади, така като гледам можем да си спретнем един бременелски диалог  Joy

Аз вече се каня да раждам, имам си контракции от доста отдавна повече от месец! Пия една шепа хапчета, за да задържим положението, ама моята мома (може и момък да излезе  Embarassed) много тежка ще дойде и иска май да излиза! Като прочетох началото на поста ти за феталната морфология и т.н. се сетих за един мой стар пост тук, същата работа като теб бях... Е, аз отидох в 20 г.с. , но пък изобщо не останах доволна, може би очаквах повече разяснения  Mr. Green Корема ми е огрооомен, краката са ми тройни, с два номера по-големи чехли нося и пак ми отесняха, сега ще ходя да си купя някакви смотани джапанки, но поне да ми стават да изкарам още две три седмици, дано са толкова де!  Crazy Вкъщи още сме в ремонт, не знам защо на моя мъж му е адски спокойно и хич не си дава зор  #Cussing out Двете спални са готови, но хола не е, щори още не сме и поръчали, а комарниците си ги чакаме още! Tired Да не говорим, че трябва да купим още един скрин, че толкова много дрехи, не знам къде ще ги поберем вече...  ooooh! За емоционалност не ми говори, че както ми е весело, после ми става нервно, а тази сутрин пък ме подгониха едни предродилни страхове и ревнах... Даже спрях Вальо от детска градина, да е малко до мен в последните ми дни...  Blush Откачам аз... Crazy

Хайде и другите да пишат, че не само аз, ами и Ади ще роди в тази тема!  Mr. Green

# 200
Е, хайде, срам не срам да се отчета. Embarassed Embarassed Embarassed
Нямам грам време. Ако можеше денонощието да е поне 30часа. Нали съм се разчекнала на 2 места да работя....Ками не е на градина и през ден я карам и връщам до Нови Искър....спя по 4-5 часа и вече ходя като надрусана.
Първо към Ади: ха, дано да е мома, да видиш какъв е кеф  newsm18 newsm10 На Стели вече съм и го пожелала! Grinning
А Стели така както се описва, че изглежда май наистина носи мома! И аз с Ками бях същия кит- от главата до краката. Бях тройна! После ще се нормализират нещата, още малко... Praynig И, Стели, за ремонта да не ти пука. Ние бяхме почти без баня. Нямаше кой да налепи 15кв. плочки. Чак 10дни след като ни изписаха се намери един човечец. Къпехме се на мазилка, тя се стичаше и запушваше сифона- ужасно беше. Но нали Ками я къпехме в спялнята, в коритце, та голям праз, че няма плочки в банята! Това да са ти ядовете!
Ади, нормално е да си по- голяма оФсЪ от нормалното с тия бушуващи хормони! Така ще е още 15 седм. само Joy
В отговор на Вили, нищо че вече е на морето: не съм ви казала за тел. Европа, защото беше много инцидентно. Писах набързо в "здравния", където е темичката. Борбата си е моя, що да ви занимавам и вас?
На море ще ходим след 1.09. по много съображения- по-тънки цени, по- малко навалица, а и тогава ходим по принцип. Още не съм решила къде. Има 3 варианта: при Здравко, в Поморие на любимите ни бунгала или на Мирамар- Обзор.
При първия вариант недостатъка е само, че трябва да влача 200м разни кофички, надувки, храна, сокчета до плажа и обратно, като навръщане освен всичко това Ками и баща и ще мрънкат за нещо Close И това по 2 пъти на ден. Незнам дали съм готова да го отнеса Mr. Green
Втория вариант изключва това, но бунгалата ми се сториха малко позападнали като минахме от там в края на април.
За Мирамар пък още не са изкарали пакетните цени за след 28.08. Няма да ги изкарат по- рано от 4-5.08. Иначе там надали ще имам притеснения за нещо. Особено като чета отзивите на вече върнали се майки.
Сега да ви се оплача малко с моите имотни историйки. В началото на май дадохме /е, нямамае писменно споразумение,де/ апартамента за продажба на една ф-ма. Уж, за да се възползваме от изключителните права и 2% комисион, а не 3%. Ами, познайте. До сега нито един оглед, презентиран е в нета с 1 изречение. Накрая се ядосах и онази нощ вместо да  спя висях до 3ч на компа и го пуснах в 3 сайта за недв.имоти. Двата парцела /на татко и на свеки/ също. Веднага в понед. сутринта  ми запалиха тел. и ми взривиха пощата разни агенции.
Снощи ходихме на оглед в Белопопци за парцела на татко и Praynig да стане с този оглед. Човека  го хареса, но понеже го купувал за старците си, та не посмя да го капарира преди те да са го видяли. До края на седмицата ще се развият нещата до края, предполагам. Стискайте палци!
За имота на свеки няма обадждания до днес. Ноооо за апартамента.... #Crazyме побъркаха. Има и нормални брокери, търсещи за реални техни клиенти, но има и егати нахалниците ooooh! Да ме представлявали, да ми вземели 3%,  blahblah Да, ма не, с мен са ударили на камък Hands Fist Ако ми водят техни клиенти- добре дошли на оглед, ако не- да си слагат комисиона над цената. Аз не давам нито цент комисион от посочената цена. От нея може да сваляме при пазарлък, иначе finger И така днес от 10 до 11ч имах 3 огледа.
Значи можело, ама защо загубих близо 3мес. да чакам на агенция Banghead Няма гаранция, че ще стане бързо и сега, но все пак са си 3 загубени месеци! Бях се влюбила в един парцел в Нови Искър, но го изпуснах. Кой ще ме чака мен Close
За Ками какво да ви кажа. Общо взето си се гледа сама, милата! Особено, след като съм била нощна и спя до обяд. Тя си стои и си играе сама smile3540. Е, мие съдове /дори и измити/, чисти на канарчето клеткта, олепва с пластелин масичката в хола, пълни лигени с вода и къпе внучетата ми /куклите/. Те милите вече ще мухлясат от миене, все са си голи и мокри. Иначе пък не пипа контакти, препарати. Е, не се знае до кога, де Heart Eyes Като огладнее идва до мен и вика:Мамо, стани само да ми направиш сандвич, аз съм приготвила всичко. Изважда от хладилника каквото иска за сандвича, подрежда ги на масата едно до друго и чака eat Като се наяде, пишка сама, мие си ръцете и се пъха при мен в леглото. Абе, какво да ви кажа- ДЕТЕ МЕЧТА!!!  Дано го прочете сватята Мили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ще се убедят и  Ади, и Стели preggo Предполагам, че Вили и Иренката ще го потвърдят и за техните моми.
Обещавам, че пак ще ви пиша Peace Сега ставам, че имам работа, а довечера съм нощна.
  love001 на всички!!!

# 201
Здравейте работещи, плажуващи и почиващи си в къщи .... и аз да се отчета, че и мен плановете ми за почивка се запълниха с тройна работа ... няма време за нищо, каму ли за нашата темичка ...  Embarassed
Бях нощна снощи, но сутринта като се прибрах никой не ме остави да спя, ходихме и на имен ден до Ботевград и в 15ч легнахме уж с Никол, аз съм заспала, а тя само ме е успала .. а нейното МАМО... мамо ... мамо , го чувах нон стоп за тоя 1 час дето поспах .. на всичко отгоре като си отворих очите, чаршафите които бяхме сменили час по рано, бяха в различни фулмастерни цветове, с преобладаващ СИН цвят, което ме изкара извън нерви, та ме чуха сигурно в Горно Нанадолнище чак ... добре че леля й се обади да я води на игра при едно детенце, Драго и той се измъкна и ме оставиха сама ... и се чувствам супер добре, въпреки че вече трябва да се прибират ...  Laughing
Ади, Стели, потърпете още малко ... кофти е лятото да си бременна, ама вече сме го минали тоя път и знаем как е ... аз не излизах от вкъщи, въпреки молбите на все живо покрай мен, че ми трябват разходки ... кви разходки бе, мен за хляб не ми се излизаше в жегата ..  Embarassed  Стискам палци  Peace
Маргаритке, що неможем да се засечем в скайпа ... аз съм все на линия, ама иначе може и да не съм вкъщи въобще .. това да не те учудва ...  Laughing

Хайде тръгвайте към морето и предайте АКО МОЖЕ НА ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ, че в края на месеца ще ми трябва празна от коли СОфия ... тогава ще насрочим изпита по курмуване и дано в тоя ден, софиянци и пришълци в София да си почиват на море, планина или в къщи ... където искат  Laughing
Иначе тоя понеделник дето мина (28.07) бях в София на изпит на листовки .. за тези които незнаят ще кажа, че изпита вече не е в един ден, ами се определя дата за листовки, после дата за курмуване .. че да може вместо с 50лв изпит, да дадеш 100лв ...
Както и да е ... взех листовките с 0 грешки, прибрах се от София и отидох на нощна, че тогава и такава бях и едвам изкарах нощта .. на сутринта бях като от друга планета ... Grinning

Другото ново покрай мен е, че от 01.09 съм на нова работа, напускам хотела ... на 13.08 ми е последната нощна, от следв. ден излизам в отпуск и след него на нова месторабота ... много се вълнувам, много съм напрегната, незнам какво да очаквам, само знам че последната седмица от отпуската ще трябва да ходя да се пообучавам ... Това с работата се случи точно за 2 дни, без да съм предполагала че ще стане ... бях след нощна един ден от по- мин. седмица , неможех да заспя като се прибрах и се заех с домакинска работа ... в 15ч обаче ми се доспа много и тъкмо съм се унесла и звъни телефона .. а след разговора незнаех на кой свят съм,  първо си помислих че сънувам ... еуфория голяма беше ...   Laughing

Сами се сещате, че 2 дини под една мишница си е зор и първо мислех да зарежа шоф. курс, но после като помислих реших, че прекъсна ли сега, едва ли ще запиша някога, затова веднага насрочихме с инструктура дата за листовки, сега и курмуването да мине и от 01.09 да съм ангажирана само с новата работа ...

Веднага с Драго се усетихме, че морето ще се размине без нас тази година, просто няма друг начин .. добре, че пуснахме отпуската си 2-рата половина на август, та добре ми се нареждат нещата, пък ще видим ... още повече че Никол от вчера е 1 месец ваканция, та ще я заведем тази седмица при нашите, Драго като излезе отпуск отива и той там да си почине (нали е зет като мед  Laughing) , а мен ще ме оставят на спокойствие да си довърша курса и да се пообуча малко ... знам че ще ми е зор, ама за добро е ... или поне се надявам да е за добро ... Peace Grinning

Та ето такива неща при мен ... поне се убедих в едно: когато човек най- малко очаква едно нещо, то се се случва именно тогава ... 1 година знаете бях неплатена, тогава очаквих тия промени 365-те дни на годината, обаче не се случи .. а сега когато тъкмо си наместих пластовете и НОВО 20  Laughing

Ами това е ... пак ще пиша, но кога?! - това немога да кажа .. когато стане  Peace

Целувки на всички от мен и до скоро!

# 202
  • София
Здравейте момичета!

Стели как е коремчето? Да не си родила вече, с тези контракции и това голямо бебе, готово да излиза Mr. Green

не знам защо на моя мъж му е адски спокойно и хич не си дава зор #Cussing out

Е, ние така бяхме докато бях бременна с Мишо. Живеехме на квартира, в една къща, дето през прозорците можеше да те издуха вятъра, в една стая и кухня метър на метър, имахме си апартамент (той всъщност е на баба ми, но тя живее в Хасково, а този го даваше под наем) и трябваше да направим ремонт - ама на празен апартамент е в пъти по-лесно - няма мебели, нищо не местиш, не пазиш да не се изцапа - просто трябваше да боядисаме стените, да си поръчаме кухня и най-тежката част беше банята - там къртихме една стара вана и си сложихме душ-кабина и естествено сменихме плочките. Е, банята отне около 3 месеца, в които моят благоверен все повтаряше, че сега не било време да се прави друго, защото трябвало да се приключи с "мръсната работа" в банята. Това не му е времето, онова не му е времето - аз родих, че и 2 месеца живяхме в квартирата, където с постоянно работеща акомулираща печка и допълнително една духалка в стаята докарвахме около 18-19 градуса. ( Как оцеля Мишо - не знам, сигурно за това сега не е зиморничав и болнав  Mr. Green ) и накрая се преместихме БЕЗ да имаме и един шкаф в кухнята  ooooh! Колко нерви изхабих тогава - и защо ли? Сега нямаше да има какво да разправям  Mr. Green

В сряда ходих на 4Д ехограф при някаква млада и надъхана докторка - и за мен беше голямо разочарование. 70лв струва, не е малко, а нищо съществено не е този велик преглед! Да не говорим, че през 5 мин й звънеше телефона и тя все прекъсваше прегледа, за да говори. Ми - апаратурата им сложна, на един телевизор на отсрещната стена гледах всичко, за бащата масичка и столче приготвени - това ОК, ама ме накара да се чувствам адски тъпа и незаинтересована на здравето си. Първо ме направи на 5 стотинки като казах, че съм качила вече около 15кг - ама какво било това нещо, как така човек да не може да си контролира апетита и какво да яде, не съм ли чувала за салати, плодове, да съм пиела само вода - никакви газирани, сокове с подсладители (само пресно изцедени, представете си), никакви сладки "боклуци!", те и без това били вредни. Изслушах тирадата, какво да правя.
Посл;е ме подхвана за изследвания - кръвна картина - казах, че имам пълна кръвна картина (мислих, че ще я впечатля) от началото на бременността - лелеее...как така в началото, ВСЕКИ месец се правело - кръв, урина, вагинален секрет - това било изключително важно, сега без никакви изследвания - какво съм искала да ми каже  Shocked пак стиснах зъби....
следващ въпрос - кога съм ходила на фетална ехо-кардио-не знам какво си - казах, че не съм чувала за такова нещо - ама как така, било толкова важно, кардиолог разглеждал сърцето на плода със специален апарат, гледал клапи, дрън-дрън. Попитах има ли нещо притеснително, че да трябва такъв преглед - ми то трябвало ли да има, това бил рутинен преглед - е, вече не издържах, признавам си! Казах й, че и десет дисертации да защити (сега отивала в щатите на някаква конференция да си чете докладите), че й още по-сложен апарат да си купи тя специалист НЯМА да стане! Защото с изследвания и не знам какви си прегледи всеки може, а истинските специалисти работят с допотопни машини и виждат в пъти повече неща, че единственото, което научих от нея е, че чакам момиче, ама аз и това вече го знаех, тя само го потвърди!
На всичкото отгоре ми заприказва за секцио, защото плацентата ми била ниска и МОЖЕЛО да запуши отвора, защото бебето било седалищно (в 23 седмица-5 месец!) и защото съм носила очила - е, въпросната плацента моя лекар я наблюдава всеки път, диоптъра ми 1.5 - направо никакъв, а бебето има още доста време да се завърти - то го прави май през ден напоследък.
Каза също, че рядко и се случва да вижда толкова НЕСПОКОЙНО бебе - за миг не спирало, не можела да хване ръка, крак, да измери кости, глава - как да си свършела работата - това означавало, че аз трябвало да си почивам, да не се ядосвам и вълнувам за нищо, трябвало спокойствие - какво спокойствие, тя ме изкара от нерви!
Вече няма да ходя на никакви прегледи (нищо, че великата лекарка ме искала след 1 месец с изследвания и резълтата от кардио...един що си) само на редовните си консултации при моя доктор, спирам да чета каквото и да е, да се впрягам, претендирам, че съм средно интелигентна, а някакви комплексарки ме карат да се чувствам като последната тъпа циганка, дето директно отива да ражда, без да я е поглеждал доктор

Сори, разпалих се, оплаках ви се. Съжалявам, че ви занимавам с такива глупости, явно много ме тресът емоции най-различни.
Реших да си създам и малко положителни, разрових се най-накрая за някакви оферти за почивка - май ще ходим на Албена с едни приятели, те са с 2 деца на 2г и 4г - голям купон ще бъде Simple Smile
Харесахме си 2 хотела - някакъв Магнолия и някакъв Ралица Суприор (този идва по-скъп, ама е с по-големи стаи, че те са голяма банда), за сега има места, в понеделник отиваме да капарираме за от 1 септември! Ще докладвам какво сме си запазили!
Отивам да ям диня, че мъжа ми и Мишо ще я изядът без мен Mr. Green
До скоро и още веднъж извинете, че си излях душата за пореден път, ама да знаете - олеква ми!

# 203
Ооо, Ади!
Съчувствам ти за това, което е трябвало да изтърпиш! Аман от такива "специалисти"  #Cussing out Много хубаво си и го казала, че аз като съм вече +20 кг, да се самоубивам ли!?! И моята лекарка ме посъветва да се огранича, с много по-любезен тон, ама сега какво пък да спра да ям ли??? Айде де, те ще ми кажат, килограмите са са си мои, на мен ми тежат, после ще си му мисля аз!!!  Crossing Arms Пък за ехо-кардио не знам какво си да си гледат работата, аз с Вальо като не бях и на половина колкото сега просветена, че сякаш не ми беше по-добре!  ooooh! Хич, не ги слушай тези пишман доктори, аз за това и спрях да ходя, само ме ядосват! Чакам си още с корем, че при мен задължително ще е секцио, ама ще е след 25, ако не стане нещо по-рано де! Колкото до това, че било седалищно, тази докторица чувала ли е, че и в деветия месец даже има случаи да се обърнат бебетата, пък до 7 месец свободно си се връткат, при мен до 8мия си беше "чисто седалище", ела да видиш сега какви сме с дупето нагоре!  Mr. Green Отивай миличка да си почиваш на моренцето и не се занимавай с доктори, ходи си на редовните прегледи и това е!  Hug

# 204
  • София
Здравейте, бързам да се похваля, че вече знам, че ще ходим на море от 01.09 на Албена в това хотелче: РАЛИЦА СУПЕРИОР
Сега идвам от офиса на Албена Тур, запазих двете стаи, даже че и по-ниска цена ми дадоха, отколкото ми излиза в сайта, ама аз не спорих много, много по този върос  Mr. Green
Само дето тази в офиса им беше голяяяяма овца, ама от най-големите. Поизнервих се малко, и се надявам, че не е оплескала нещо с резервацията, че ще си имат работа с бременна разгневена Аделинка, а това не е никак за препоръчване  Naughty

Седмицата ми почва добре, сега се надявам и така да продължи!

Стели, то само двете си пишем тук, с малки изключения Simple Smile ама поне да набъбва темата! Много ще ми е интересно да разказваш за реакциите на Вальо след появата на бебето.
Вчера си говорихме с моята кума, тяхната голяма щерка много тежко понесе появата на сестра си, а беше на 8 години, даже стигнаха до детски психолог. Та той им дал едно - не знам как да го оприлича, малко странно сравнение, ама ме накара да се замисля дълбоко, че каквото и да направя няма как да не се получи ревност и конкуренция. Казал, че появата на бебе в къщи било все едно мъжа да си доведе още една жена - ей така, изсипва я тук и ти обяснява най-любезно, че той ще си ви обича и двете, че сега ще делите една кухня, едни прибори и най-вече - един мъж и никоя няма да е ощетена - уж, че за първата всичко ще си е по старо му, даже от нея се очаква да се занимава с втората, да я води на кафе и пазар, примерно... Като се замисля - ми то си е наистина горе-долу същото....как ще се справяме - не знам, какво ли им се пише на малките докато започнат да отвръщат подобаващо на нападките на батковците  Mr. Green абе ще разберем!

А за докторката - няколко дена се срамувах от себе си - че съм отишла на преглед, а се заяждам с жената...единственото смекчаващо обстоятелство беше, че поне не съм се развикала (да затвърдя в очите й образа си на първа махленка) а й говорих с усмивка и благ тон  Embarassed ама ще има да ме чака пак на преглед!

Иренка честито ти нова работа! Да ти е много удовлетворяваща и най-вече доходна! И наистина нещата обикновено се нареждат точно когато не ги плануваме. А и ако няма да имаш нощни смени си е по-добре, тя и Маргото е на такъв режим и ви се чудя как издържате. Хайде, преди ДЕЦАТА е по-лесно, наспиваш се когато можеш, домашните задълженния - също когато може, ама сега не е така - дете, къща не могат да чакат да се наспиш, да релаксираш.
За шофьорския курс - шофьор се става зад волата, така че взимай колата и смело по улиците! Е, да мине изпита (стидкам палци!!!!! защото май често използват да връщат, за да може да си плащаш ново и ново явяване - да им имам бизнеса) че поне легално да караш, де, ама не се страхувай, не се впрягай на някакви забележки, никой не се е родил научен, а това се учи НА ПЪТЯ!!! само там!

Вилиии как е морето???? Чакаме снимки, нали знаеш, твоите винаги са като за картички!

Приятен ден момичета, че е време и да поработя малко за днес  Mr. Green

# 205
 Shocked Лелеееееееее, кви са тия дълги постове от вас, бре? Shocked ooooh!
Обещавам утре да изчета всичко и да напиша още по- дълъг Whistling

Гледах Мила в "Перфектната домакиня" Whistling
Лелееееее, щях да се пръсна от гордост, че я познавам Crazy bowuu
Милааааа, супер естествена беше. Поздравления Hug  bouquet
Иначе кво да кажа....?...кво да кажа....? Thinking
Обичам ви Heart Eyes

# 206
Здравейте на всички, но най- вече на бременни сладуранки  Heart Eyes  щото май само те намират време за тук, не са НЕСЕРИОЗНИЦИ като вас  Crossing Arms
Да ви се похваля, тая нощ дето мина, ми беше последната нощна в хотела и от днес съм в отпуск до 01.09 !
Досега се наспинках хубаво и ако не ми се обади инструктурката днес да покараме малко, това ще правя цял ден (сори ама изведнъж спря да ми работи ТОЧКАТА   кво й стана - незнам) та ще я карам като неграмотен !
Друго да ви се похваля - сега в понеделник курмувах в СОФИЯ  Laughing - от средата на магистралата до Подуенската автогара и като за първи път се справих добре - даже ми се струва по- лесно от Ботевград, където всеки кара както знае в тия тесни, ама тесни улички, които направо ме побъркват !
Никол е при нашите, там й е добре, Драго и той в понеделник заминава и аз оставам сам самичка - това до момента не се е случвало, без ангажименти, ще видим как е  Laughing

Ами това е за сега, пак ще пиша, а сега ми се ще да си пусна някой филм и без това съм ги насваляла , та чак остаряха вече  Laughing !

Приятен ден и до скоро!

# 207
  • София
Иначе кво да кажа....?...кво да кажа....? Thinking
Обичам ви Heart Eyes
Миленка  Hug как какво да ни кажеш - кажи как е Ивка! Как се чувства сега, боли ли я разреза, възтановява ли...
Милата - през какво е минала, малко късно попаднах на темата и я изчетох на 1 дъх - преживели сте истински кошмар, важното е, че всичко е минало! Много силно момиче е Ивка, знам, че много се гордееш с нея! Hug
И ние те обичаме и се надяваме бързо да забравяте случката!

За тези, които се чудят за какво става дума си позволявам да пусна линк - направо на страница 11, в която Миленка разказва как Ивка пада от леглото и какво става по-нататък (един от последните постове на страницата)
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=318252.200

# 208
  • София
мама на Мишо - прочетох поста ти за срещата с "докторката"... Ужасна работа, но много се радвам, че изобщо не си се впечатлила! Но, помислете ако започне тая некадърна докторка да говори такива неща на жена, която ще бъде майка за първи път и не е наясно с тези неща! Отвратително!  newsm78
Ние не сме спрели да пътуваме, дори ще отидем на море пак другата седмица. .. Мъжът ми скимти за една салатка с риба (и лук) и отивам в кухнятааааа  Twisted Evil

# 209
Ако още един път напиша тоя пост и той ми изчезне още при писането-
 ще си направя сеКуРо!!! Та, сега пак! И отново.
Миленка, добре, че Ади ме осветли какво сте преживели. Милата Ивка, като знам каква е болката при коремен орган.... А и за теб като се сетя какво си изживяла....Знам какво е да ти грабнат детето и да го отнесат в операционната, а ти да останеш сама със страховете си, да ти бучат ушите, и да не виждаш и не чуваш нищо друго!!! Важното е, че всичко е вече в минало време- история. Дано никога повече не случват подобни гадости в дома ти! Здраве и късмет ви желаем с Ками!

Аз пък, милата, от 7-ми съм "заточена" в Костинброд. Кръстниците ни заминаха за 2 седм. и ни оставиха да пазим къщата. Вместо да си почивам през това време и да се "праскам" /както казва Ками,а не пляскам/ в басейна, аз също се забавлявах по Пирогов. Този път с Вожда. От жегите ли, от що ли като започнаха едни кръвоизливи от хемороидите му.. Shocked Преди година го достраша да ги махне ендоскопски, но сега вече ножа опря в тях. Купихме въпросния стаплер /ушивател/, обаче се оказа, че доктора с който бяха уговорили операцията е отпуск и даже е в чужбина. Прехвърли ни при негов колега. Цяла седмица правиха изследвания, наблюдаваха го и онзи ден, в неделя го опрерираха. Вместо 30 мин. операция, час и 30 мин. Започнаха го с епидурал, но в последствие го приспаха, защото положението е било ужасно. Три от вътрешните възли са били вече огромни образувания и едвам са ги изчистили. На другия ден, в понеделник си го прибрах /с много обещания и уговорки от моя страна/, за да може поне да се наспи. До снощи го болеше доста, не можеше без болкоуспокояващи. Днес е малко по- спокоен. Сега му предстои другото голямо изпитание- първото изхождане Sick Мине ли и то без кръв- вече всичко е ОК!
Та, така, тази високосна година ще ми разгони на мен фамилията. Не свеки, не шефове, не циганите пред прозорците ми.
На всичкото отгоре точно на Голяма Богородица /15-ти/ Ками така се подхъзна на един мокър гранитогрес и така лошо падна и си удари главата, че дясната и страна на лицето е още синьо- зелена. Нещо се мотаех и още не бяхме ходили до църквата. Подсъзнателно знаех, че не отида ли на този ден ще се случи нещо смущаващо. След обяд ходихме в  Костинбродската църква, та се отчетох пред Богородица и като че ли малко се поуспокоих. Знам ли, може и да ми е от болния мозък newsm78

На море незнам все още дали ще ходим. Май нещата клонатят към НЕходене! Гадно ми е, но ще го преживея. Както и да е!

Стискам палци на Стели тези дни Praynig Peace Дано всичко мине бързо и леко!!!

Общи условия

Активация на акаунт