ОКТОМВРИ рожден вече дойде, купонът с пълна сила тече

• 51 127
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
И аз съм изпуснала какво е станало с наша Руска!   Sad Стискам палци всичко вече да е на ред!  Hug
Марго, това с хемороидите е много кофти, и аз си ги отглеждам от доста години, ама на Вожда работата май е по-зле от моята, щото аз си открих едни билкови хапчета от един билкар в Плевен, и си ги поръчвам по телефона нон-стоп като видя зор! Само с тях се оправям!  Tired
Хайде, това беше на бързо включване от мен, че покрай нашите безкрайни ремонти ще се побъркам! Crazy
В събота сутринта съм на последни уточнения за секциото, после ще намина да ви докладвам, но и да не вляза да знаете, сигурно ще е за понеделник 25 август, та да ме мислите цял ден и да ми стискате палци да скачам бързо на крака!!!  Heart Eyes
Сега отивам да прибера Вальо от градина, че пак ще ме пита: Излезе ли бебенцето?  Laughing

# 211
Здравейте Hug Heart Eyes
Виждам, че всичко сте прочели в подробности,
за това ще ви спестя гадната част Confused
Ивка вече е добре. Махнахме всички лепенки,
дори и коричките й вече паднаха (почти).
Разреза много я притеснява, щото щял да остане белег Confused
Започва от под ребрата, заобикаля пъпа и има още 5 см на долу...
Повече от 20 см. е. Има 22 шева...баси ooooh!
Повече ме притесняват, обаче дупките от страни от дренажите. Confused
Ухххх, поръчала съм най- хубавото (надявам се)
мазило за белези, което не е и никак евтино и се надявам да има ефект... Praynig
Иначе и на килограми започва да наваксва. Беше стана 24 кг Confused

Благодаря ви. Обичам ви Hug Heart Eyes

п.п...и вижте кво! Давайте да се съберем най- после... Crossing Arms
(добре, че октомври наближава Whistling)

Извинявам се, че не мога да пиша повече, щото ме бутат от компа,
ама по- късно пак ще седна Crazy

# 212
привет на всички  bouquet  bouquet  bouquet

и аз минах в нелегалност но от днес съм работна бабичка и обещавам да съм от редовните....

Стели, почвам с тебе че както си писала днес ти е бил великият ден..надявам се всичко да е минало леко и скоро да ни съобщиш за новото попълнение на семейните ви редици  Hug

Миленка, аз знаех за сполетялото ви с Ивка, че от време на време поглеждах в нета през GSM -си..но понеже немога да пиша от него, пък и реших, че едва ли ти е било леко , та само се молех и се надявах всичко да мине бързо и безболезнено за Ивка.. и се радвам, че вече лошото е назад и дано и белезите да се залечат 
Praynig колкото до СРЕЩА ..знаеш че аз съм от редовните ..само казваш и съм там... hahaha Joy

Ади, пожелавам ви едно весело лято ..макар и септемврийско и всичко с резервацията ви да е на ред.а колкото до ревноста, няма да споря с никой ..как и да подготвиш едно дете..тя винаги се появява...просто трябва да се балансира между децата че да не прерасне в ненавист и злоба  ooooh!

Иренка, честито ти нова работа..само дето не споменаваш каква точно ще е..но дано да се харесаш там и всичко да е на шест,   bouquet

Марго, май го е закъсал твоят вожд..но дано да се  възтанови бързо и да не го боли  Praynig, колкото до морето гадно е ако не стигнете до него..но пък здравето е по-важно  Hug

а за нас какво да разказвам, мога да показвам..ама малко, ча Дидата ми счупи апарата още първата седмица от почивката ни и после снимах с телефона...не съм ги сваляла на компа да видя дали стават за нещо...но добре че повредета беше отстранима и за седмица ми го ремонтираха, че иначе щях да остана без най-важвата си вещ при пътуването си до Италия. #Crazy .. newsm78 да ходих отново и този път за 1 седмица  на Европейско по карате , не ме питайте ква го играх аз там.  hahaha Joy .и за фото нямаше да ставам ако не беше станал фотоапарата...но той взе че издържа и сега е поочукан ама още върши работа... бяхме в един курорт на 90км от Венеция - Линяно Сабиадоро, страшно готин и като плаж и като море и като всичко, починах си прекрасно- без деца и мъж, абе живот... даже и до Венеция стигнахме с корабче за един ден, поразгледахме и опитахме от красотите и вкусотийте му, като се върнах от това си пътуване отново стигнах до морето, където бях зарязала семейството , изкарахме още една седмица, после ходихме на сватба на моя братовчедка във Варна, забавлявахме се на Злантите където беше купона и от вчера сме софийски момичета, а днес Диди беше даже и на градина... има само една функционираща група..цялата градина е в ремонт, и имаше рев като я оставих..но нямам избор като неще сама при бабата ще ходи в сборна група... снимки като кача ще ви покажа, а сега мога да ви пусна един линк от италиянското си фиаско...
 bowuu hahaha Joy

цък за още....

ако имате нерви да разгледате че са много... но пък децата бяха страхотни от 14 състезателя се прибрахме с 12 медала  Hug

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 00:51 от wily

# 213
  • София
Хей, къде сте бе хора!
Снощи се прибрахме от почивка - бяхме на Албена, много ми хареса курорта, имам някои забележки към хотела (все пак за 4 звезди очаквах повече явно), но като цяло всичко беше супер, начело с времето! Мишо разказва на майка ми от половин час - как хващал вълните с кофичка, как скачал, ама на пясъка не било толкова хубаво, най-хубаво било на басейна - и така се вълнува милия! "Имаше една пързалка и аз се качвах с пояса по стълбите, ама внимателно (аз само виках внимавай-внимавай) и после се спусках във водата ей така жжжжж (и с ръчички плиска във въздуха), ама пързалката имаше един завой НАТАМ (сочи) и после плувах до стълбите, ама с пояса, защото без пояс не мога, защото съм малък, нищо че бях в детския басейн"  Joy реди безкрайно изречение, смесва малко дни и събития - включва блъскащите колички ни в клин ни в ръкав, ама става разказ, аз превеждам от време на време  Mr. Green
Сега си дадох сметка, че за първа година се прибира наистина с много впечатления, до сега като че ли е приемал ходенията ни тук-там като нещо от ежедневието, нещо, на което не си струва да се обръща толкова внимание, ама сега помни всяка минута, разказва за всички атракции - бънджита, блъскащи коли, лодки, лови патета с едни въдици, картинг - абе всичко що е на 4 гуми  Mr. Green не го влекът синджирени люлки, влакчета и клатушкащи се патета.
То и моя разказ стана като неговия - от тук, от там. Ама само поглеждам към куфара, дето ме чака да го оправям, имам да пускам перални - поне 3бр, а в хладилника няма НИЩО - трябва да излезем с Мишо да ядем някъде и да напазаруваме, че сега не ми се готви и за обяд.
Аз съм на работа в понеделник ЧАК и имам амбициозен план да изчистя основно в кухнята, ама като гледам как успешно се мотая вече няколко часа...
А съм гладнааа - с това хранене по 4 пъти на ден  ooooh! а и храната беше страхотна - много избор, много вкусно - не смея да се кача на кантара, че...ще кача някоя снимка, да видите какъв кит съм станала  Embarassed

Очаквах да прочета новини Стели, надявам се, че всичко е на ред, само времето е малко и трудно се нагаждат на три-часовата бебешка програма  Mr. Green

До скоро!

# 214
  едно здравейте и от мене...
от кога чакам някой да напише два реда...че да не се получат ДВЕ поредни мои писания...

АДИ, радвам се за вас че сте си изкарали добре почивката, чакаме снимки..да те видим , апропо кога ти е термина..че не си спомням, ако си го писала преди ..де...  newsm78
иначе това с впечатлението и опита за подробен разказ и аз го забелязвам в порасналите ни деца... даже наблюдавам че помни страшно много неща , при това случили се много отдавна...

не пишете , или все по-рядко се включвате..но аз съм тъпа и опорита и ща ви споделя малко от ежедневието си...
 bowuu

приготвяме се за новата учебна година на каката, и успоредно с това не спираме да се тормозим взаимно, кой на кого смогне ... голям смях пада... hahaha Joy

събота с Диди имахме спасителна акция... като благодарение на желанието на Диди да натисне бутона за пешеходен сфетофар , lв квартала , забелязахме бележка със съобщение за НАМЕРЕНА, котка... , а нашите съседи бяха отървали тяхната и понеже отидоха на море ни помолиха да се оглеждаме за скитника..   Rolling Eyes е обадихме са на оставения телефон, с надеждата че е нашия съседски котарак, и след подробно описание за външен вид, навици, капризи и последвала среща , установихме че е избягалия съсед и си го прибрахме геройски в къщата му...   Heart Eyes с което мисля че направихме едно добро дело..  с всеобщи усилия - мои и на Диди...  Hug
Диди е с нова визия, след като водих дълги преговори и накрая тя склони срещу един ГОЛЯМ шоколад да се подложи на разкрасителна процедура и резултата е нова глава..  Grinning че с тази пършива коса , израснала , изсветляла от слънцето и безформена причоска на нищо не приличаше...
 Stop
това е за сега.... като ми дойде музата , а и като се появи поне един постинг след моя може и пак да пиша...   bouquet

# 215
Здравейте, знам че не съм се мяркала скоро, знам също че "нямам време" не е оправдание, но нали почнах нова работа и мин. седмица незнаех на кой свят съм, много нерви, много притеснение и на всичко отгоре - куп нови работи, тази вече съм по окопитена, а днес даже реших да ви пиша туй- онуй  Laughing
Значи от 01.09 станах секретарка на кмета на община Правец, и докато в хотела работех едно нещо по цял ден, тук са хиляди неща и докато вляза в час .... ужас.
Сега в момента тече в засед. зала сесия на общинските съветници и реших да използвам времето да ви попиша малко.
Ние сме добре, Никол до четвъртък беше хремава та баща й я гледа, невърви онзи ден почнах работа, да остана аз да я гледам ... та се погледаха 3 дни, но от вчера е на градина ... отново .
Тя изкара хубав август при нашите, а аз нямах време да си почина и ден ... 
Последните 2 дни от отпуската ми сменяхме цялата дограма вкъщи и от чистене, пране, гладене и готвене нямах време да седна да ям, каму ли за нещо друго ... Мин. събота администрацията на общината трябваше да присъстваме на един голям пикник, Драго беше зает, та Никол доброволно дойде с мен и ако не беше задължително, нямаше да мръдна от вкъщи, ама ... Мисля утре да се наспя, но не смея да си помечтая дори ...
Ще пусна някой и друга нова снимка ... сега си спомних че май скоро качвах няколко ... www.irena80.multiply.com

Ади, радвам се че сте изкарали страхотно на Албена, целувки на Мишо  ..  Heart Eyes

Вили, много благородна постъпка .. златен медал за вас с Диди ... аз ако съм нямаше да си губя времето с котки, ама аз съм лоша .. Embarassed

Ами, аз пак ще ви пиша, незнам дали ще мога сега почивните дни, но щом намеря време .. обещавам!

Желая ви на всички прекрасен ден и още по- прекрасен уикенд с любимите хора..  Peace

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 10:41 от Irena80

# 216
Тук съм аз, чета повече по-малко пиша! Ще се опитам скоро да ви разкажа за появата на Кирил Simple Smile Снимки имам в подписа Wink Роди се 4000 гр и 52 см, голяма изненада беше, нали уж щеше да е момиче, добре че не им вярвам на докторите аз  Mr. Green
Бягам, че сега плаче! През деня сме така, нощем обаче си спи блажено!  Party

# 217
СТЕЛИ ЧЕСТИТО ТИ МОМЧЕ, ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА ВИ РАДВА

голям е красавец... на снимките дето си споделила с нас... като ти остане време понапиши  как е вече с двама юнаци...

ИРЕНКА  , а на  тебе Честита ти нова работа... дано ти харесва и най вече да имаш повече време за Никол ...и нас ...разбира се...

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 14:32 от wily

# 218
Честито ти бебенце, Стели!  bouquet
Да ти е жив и здрав! Много красиви мигове в семейството!

# 219
Пимпе, Честит Рожден Ден! Бъди все такава- силна и борбена, преследваща целите Си жена. Ками и Здравко са случили на Майка, а Вожда на прелъстителна и страхотна Съпруга. Весел празник Ти желая!
Стели Мели, честито бебче. Да Ти е жив и здрав Кирил и баткото. На Теб раждането и бременноста са Ти се отразили добре, разхубавили са Те.
Иренко, честита нова работа. Николчето е прекрасна, Драго да му мисли с привлекателната Си жена и чаровната си дъщеря.
.... като ми дойде музата , а и като се появи поне един постинг след моя може и пак да пиша... 
Сладурана! Ей, Вили, страхотни снимки! Честита нова визия на красавицата Ти и хубав първи учебен/ тазгодишен/ ден на каката с красивата коса. Изглеждаш страхотно- елегантна и със самочуствие, само така и занапред!
Ади, леко останало бременеене. Поздрави за Мишо, пусна ли го на градина вече?
Руско, успешно начало на новата учебна година за каката/ и дано няма повече такива трагични моменти/ и целувки за Нети. Да поздравиш съседката Си и порасналият Иван.
Мили, работливке, поздрави на Андреята и за Теб.
Козлю, как са Наталито и порасналият бебок? Да поздравиш АБСХУЗ и девойчетата.

Аз Ви чета, но нямам време да пиша, така че Ви желая много, много здраве; хубави и усмихнати мигове и късмет.

# 220
Марго, честит рожден ден, много здраве, любов и пари... другото си го знаеш и ти

Blush добре че е Кали да ни напомни..че съвсем те забравям, че имаш днес празник...

Кали, разбирам че не ти остава време да пишеш , но по постинга ти си личи че си в час със случващото се около нас , за което много ти благодаря... наЦелувай сладураните си и пиши по-често ако можеш..... винаги ми действат положително твоите думи   bouquet

Честита нова учебна година на учениците , и на родителите...че без нас на къде...

ама дъжд се изля днес... определено се очертава вървежна учебна година с тази вода по улиците....  hahaha Joy

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 10:02 от wily

# 221
  • София
Здравейте момичета! Я колко е хубаво да видиш оптимистичнио постове от стари приятели!

Стели, ЧЕСТИТА РОЖБА! Да ти е жив и здрав, много умен, много палав и много късметлия! Да те радват с баткото, да са ти гордост и щастие!
Радвам се, че всичко е минало добре, наистина бременността ти се е отразила много положително - на снимките си сияеща, спокойна и щастлива!

Иренка Честита ти нова работа и на теб! Много доходна и лека и най-вече удовлетворяваща!

Марго пораснала си, казват хората, с още една година - да си все така дейна и упорита, да те слушат мъжете в къщи а щерткати - то е ясно, че тепърва луда ще те прави  Mr. Green Тази година вече без лоши случки - много здраве и късмет!

На Петя и Ивка - честит първи учебен ден! Успешна година - по вода ще ви върви - я колко дъжд се изваля този ден!

Радвам се да прочета нещо от Кали и Креми - с 2 деца сигурно е доста по-трудно и времето все не стига, надявам се и аз да разбера  Crazy

След всички тези празници ще ви споделя и притесненията си - вчера бях на лекар и малко ме поизплаши Sad Имала съм много околоплодни води, бебето е в мини басейн и непрекъснато се върти безпроблемно - затова толкова мърда и все не е с главата надолу. Лошото е, че многото води са сигнал за някакъв проблем - не в 100% от случаите, но достатъчно често. Днес бях на изследвания - кръв и урина, вчера ми взеха вагинален секрет и т.н. Възможните диагнози са - увеличена захар, недобре функциониращи бъбреци (мои), голяма вагинална инфекция (която обаче щеше да има е други "външни" белези - миризливо течение, зелено и т.н., а такова няма...) - това са по-добрите диагнози, по-лошите са проблем с отделителната система или нефункциониращи бъбреци на бебето...всичко това са предположения, в понеделник пак съм на преглед и вече май всяка седмица така....другото опасно е риск от преждевременно раждане, защото мехура е много надут, натиска - не знам какво си, а и често сам се пукал от тежестта си, а ако се спука и изтече - лошо...аз влезох в 7 месец, бебето се развива нормално, даже изпреварва седмиците си с 9 дена (това е нормално, термина се определя условно, може да съм забременяла в началото на уволацията и т.н.) сега бебето е 1.5кг, но все пак не е добре да излиза още Sad Ако тенденцията продължи 8 месец ще карам на легло...абе яко съм се ошашкала, най-вече за възможен проблем с детето - дано с НЕЯ всичко е наред  Praynig другото е бял къхър.
А и снощи четох разни статии, разни истории тук, във форума и още по-зле ми стана...сега чакам понеделник...после сигурно следващия и т.н. Sad

Съжалявам, че развалям настроението, но много ми тежи и ви се оплаках, защото знам, че всички най-искрено ще ни стискате палци  Hug

# 222
АДИ, много се натъжих, като прочетох поста ти ... стискам палци и се моля всичко да бъде наред ...   Heart Eyes  newsm17

Стели, честит ви Кирил на теб и цялото ви семейство ... Жив и здрав да расте и много много да щурее   bouquet

Маргаритке, цвете мило ненагледно, зло да те забрави ... Да ти е честит празника, да си все така убава и устата ...  Heart Eyes

Честит 1-ви звънец на всички ученици! Само успех и 6-ици през новата година, е, може и някоя 5-ца, нема страшно    Peace

Кали, къде се губиш бе скъпа ... много липсваш  Heart Eyes

Момичета, благодаря за пожеланията за новата работа, в момента на едно от футб. игрища каца принца и принцесата на Дания и почти всички са там за посрещането, и тъй като няма какво да правя в момента, реших да поскучая в нета ...  Grinning
Добре сме, Никол е на градина, днес трябваше децата да бъдат с колелетата си, щяха нещо да правят по центъра, но в това време - абсурд ... пък и добре така стана, че днес Никол не е подходящо облечена за спорт, а по скоро за купон  Laughing Кво да правя, като сама си избира дрехите, неще и да чуе аз да й предложа нещо .. все се караме с нея по тоя въпрос ...  Laughing
Чакам с нетърпение почивните дни да изгледам някой филм и да лежааааа  Laughing пък и това време доста ме подтиска ..

Желая ви хубав и приятен следобяд и до следв. път  Peace

# 223
Хей, къде сте, брееее??????? Grinning Grinning Grinning
Много ви благодаря, че се бяхте сетили за моя Ден Рожден!!! Ама нали 40-тия не се празнувал, та нито съм черпила, нито приемах пожелания. Сега вече можело, де. Та, така

благодаря ви много    love001    обичам ви

На Стели    честит ти още един юнак! да папка, спинка и расте! , а ти направо ГРЕЕШ, разхубавила си се newsm10

Ади, мила, не си мисли глупости. Купи си книгата на Кехоу "Подсъзнанието може всичко", прочети я на един дъх и престани да се самонавиваш отрицателно. Даже в "здравната" тема доста обширно са коментирали книгата. Къде ходиш на лекар, що не посетиш още 1-2 места. Не се доверявай само на едно мнение, та ако ще и на "светило" в медицината да е! Ако имаш проблеми с бъбреците, нали знаеш, че краката задължително ще са ти много подути и ще имаш ацетон в урината. Какви са ти изследванията?

Кали, влизай по- честичко тук и разказвай за 2 -те Принцески. Дана на градина ли ходи? Как се оправяш, как ти минава деня? Всичко ще ни е интересно.

Драгановааааа, честито  bouquet Знаех, но сега вече оФициално да те поздравя и да ти пожелая успех в кариерата! И да не вземеш да зачезнеш сега от тук с оправданието, че имаш мн.работа, че трябва да "броиш морски пясък" на кметО Grinning

Ние пък от 27.08. ходихме на море. На Влас, при баткото, естесвено. Във "Вила Теди" обаче. Имат няколко комплекса и Теди е един от тях. Пролетта бяхме в Крим, сега в Теди, а Здравко бачкаше в "Палм Корт" в Сл.Бряг. Не можахме да отидем нито един път заедно с него на плаж- ходеше като сомнамбул от работа и недоспиване. Имам снимки, но не сем ги качвала още. "Теди" е точно над санаториума за белодробни болести, от другата страна на пътя, на 150м от морето. Минавахме за плаж през парка на санаториума. Имаше катерички и Камелия много им се радваше. Даже се опитах да снимам една от тях, ама тя бага, не дава да се приближаваме. Слизаше долу на земята, гризе шишарки и като се подплаши се качва на дърво. Ками изтичва, грабва шишарката и я оглежда дали наистина я е гризала. Докато стигнем до плажа минаваха по 15-ина мин. в парка и още толкова на връщане Grinning
В Несебър пък срещнахме Биби с близначките. Били в "Цезар палас", във Влас. Цвети и Плами са мн.пораснали, станали са големи госпожици, срамуват се. Питаше дали няма да се съберем за рожд.дни на децата newsm78 Незнам, обаче как ще разбре, като не влиза тук???

И сега да ви се оплача. Все на мен ще се случат такива простотии Sick
Откакто застудя с Ками се преместихме да спим на батко и в стаята, по- топла е от спалнята. Там спахме и миналата зима. Леглото е тип "Приста" с матрак, с механизъм. Отдолу съм наблъскала неизползваем багаж. Преди година и половина го купихме нов тоя матрак. Принципно е мн. мек и удобен.  Та, такаааа.... Няколко сутрини подред Ками се събужда с изядени на мн.места лява ръка, лява буза и шия. Мажа с Финистил, пръскам с Райд, пускам машинката с таблетки Райд...тц..все тая. На мен нищо ми няма, само тя изядена. Тази сутрин се събуди с нови огромни и червени мехури. Направо избеснях. Викам си има нещо откъм таблата, щом мен не ме яде Thinking Вдигнах матрака, изхвърлих целия катун отдолу- нищо. Дръпнах леглото и раклата почти до средата на стаята- нищо и отзад.
По едно време гледам някакви черни точки като насрано от бубулечка отстрани на матрака /откъм раклата и таблата/, отпрах хастара- дъно и ООООБООЖЖЕЕЕ #Crazy
цели гнезда с яйца и разни кафяви бубулечки, приличащи на кърлеж Sick
Направо онемях. Разпрах целия хастар, напръсках с Регент /имах едно пликче в резерв/ и сега чакам баща и да се прибере да видим какво ще правим Rolling Eyes Няка никъде другаде- нито в раклата, нито по дъното на леглото. Отворих нета и търсачката рових докато не намерих какви са тия бубулечки. Ориентирах се по снимки- ДЪРВЕНИЦИ!!! Представяте ли си.....и това доживях...детето ми да е изядено от дървеници. Е, тя от какво ли не беше ядена тая година #Cussing out Борбата с дървениците била почти безуспешна. Е, какво да правя сега- матрака няма 2 год и трябва да го изхвърля. Еднолицев е с чамова рамка. Явно са били в суровия чам, друго сурово дърво по това легло няма.
Ба си матраците "Тед".....да ги вземат мътните, дано!
Като казвам, че тая високосна год. ще ме съсипе, Вожда ми се смее, вика, че не съм добре. Аз може и да не съм добре, но...все простии, бре smile3511 newsm61
Сега като си дойде, той ще го отнесе и заради Тед Rage , и заради високосната, и заради Топлофикация, и заради Екоравновесие, и заради атентата в х-л Мариот в Пакистан......и....дайде идея заради още какво!

Айде, изсипах си душевните отпъдъци, после пак ще пиша, ако съм оцеляла в безмилостната борба с дървениците #2gunfire
Чао, останете си със здраве!

# 224
Да знаете, че ви чета, ама нямам време да пиша!  Blush Деянски ( моя любим Биг Папа Wink) си е в отпуск и си виси нон стоп на компютъра, и аз не мога да седна да пиша, само наминавам да чета, пък и другите мъже като ме "викнат", някои с рев от глад ... става чудо! Другата седмица сме в Павликени на гости при нашите, че моя човек е на очни, после на изпити и ще откараме един месец там, та ще ви пиша по-подробно!  Mr. Green
Обещавам!  Peace
Сега в четвъртък сме на консултация да видим малкия голям човек как съм го угоила!  Mr. Green
Хайде: Целувки на всички ви!  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт