Стискам палци всичко вече да е на ред! 

)

колкото до СРЕЩА ..знаеш че аз съм от редовните ..само казваш и съм там...

, колкото до морето гадно е ако не стигнете до него..но пък здравето е по-важно 
..
да ходих отново и този път за 1 седмица на Европейско по карате , не ме питайте ква го играх аз там.
.и за фото нямаше да ставам ако не беше станал фотоапарата...но той взе че издържа и сега е поочукан ама още върши работа... бяхме в един курорт на 90км от Венеция - Линяно Сабиадоро, страшно готин и като плаж и като море и като всичко, починах си прекрасно- без деца и мъж, абе живот... даже и до Венеция стигнахме с корабче за един ден, поразгледахме и опитахме от красотите и вкусотийте му, като се върнах от това си пътуване отново стигнах до морето, където бях зарязала семейството , изкарахме още една седмица, после ходихме на сватба на моя братовчедка във Варна, забавлявахме се на Злантите където беше купона и от вчера сме софийски момичета, а днес Диди беше даже и на градина... има само една функционираща група..цялата градина е в ремонт, и имаше рев като я оставих..но нямам избор като неще сама при бабата ще ходи в сборна група... снимки като кача ще ви покажа, а сега мога да ви пусна един линк от италиянското си фиаско...

цък за още....
реди безкрайно изречение, смесва малко дни и събития - включва блъскащите колички ни в клин ни в ръкав, ама става разказ, аз превеждам от време на време
а и храната беше страхотна - много избор, много вкусно - не смея да се кача на кантара, че...ще кача някоя снимка, да видите какъв кит съм станала 

с което мисля че направихме едно добро дело.. с всеобщи усилия - мои и на Диди... 
че с тази пършива коса , израснала , изсветляла от слънцето и безформена причоска на нищо не приличаше...

Снимки имам в подписа
Роди се 4000 гр и 52 см, голяма изненада беше, нали уж щеше да е момиче, добре че не им вярвам на докторите аз

добре че е Кали да ни напомни..че съвсем те забравям, че имаш днес празник... 

Имала съм много околоплодни води, бебето е в мини басейн и непрекъснато се върти безпроблемно - затова толкова мърда и все не е с главата надолу. Лошото е, че многото води са сигнал за някакъв проблем - не в 100% от случаите, но достатъчно често. Днес бях на изследвания - кръв и урина, вчера ми взеха вагинален секрет и т.н. Възможните диагнози са - увеличена захар, недобре функциониращи бъбреци (мои), голяма вагинална инфекция (която обаче щеше да има е други "външни" белези - миризливо течение, зелено и т.н., а такова няма...) - това са по-добрите диагнози, по-лошите са проблем с отделителната система или нефункциониращи бъбреци на бебето...всичко това са предположения, в понеделник пак съм на преглед и вече май всяка седмица така....другото опасно е риск от преждевременно раждане, защото мехура е много надут, натиска - не знам какво си, а и често сам се пукал от тежестта си, а ако се спука и изтече - лошо...аз влезох в 7 месец, бебето се развива нормално, даже изпреварва седмиците си с 9 дена (това е нормално, термина се определя условно, може да съм забременяла в началото на уволацията и т.н.) сега бебето е 1.5кг, но все пак не е добре да излиза още
Ако тенденцията продължи 8 месец ще карам на легло...абе яко съм се ошашкала, най-вече за възможен проблем с детето - дано с НЕЯ всичко е наред
другото е бял къхър. 

обичам ви 
Знаех, но сега вече оФициално да те поздравя и да ти пожелая успех в кариерата! И да не вземеш да зачезнеш сега от тук с оправданието, че имаш мн.работа, че трябва да "броиш морски пясък" на кметО 

Незнам, обаче как ще разбре, като не влиза тук???
Вдигнах матрака, изхвърлих целия катун отдолу- нищо. Дръпнах леглото и раклата почти до средата на стаята- нищо и отзад.

Борбата с дървениците била почти безуспешна. Е, какво да правя сега- матрака няма 2 год и трябва да го изхвърля. Еднолицев е с чамова рамка. Явно са били в суровия чам, друго сурово дърво по това легло няма.

, и заради високосната, и заради Топлофикация, и заради Екоравновесие, и заради атентата в х-л Мариот в Пакистан......и....дайде идея заради още какво!
Деянски ( моя любим Биг Папа
) си е в отпуск и си виси нон стоп на компютъра, и аз не мога да седна да пиша, само наминавам да чета, пък и другите мъже като ме "викнат", някои с рев от глад ... става чудо! Другата седмица сме в Павликени на гости при нашите, че моя човек е на очни, после на изпити и ще откараме един месец там, та ще ви пиша по-подробно!