все пак. А и това са ми първите стъпки в цифровата фотография
Ще мЪ прощавате!
та чак до ноември.
А Ками като я видях на снимките с кучето и направо ревнах, много ми е миличка!
Колкото до продажбата на апартамента и до финландските къщички, ама изобщо няма да ни досадите. На мен лично ми е много любима темата със сглобяемите къщи и даже живо ме заинтригува с тези "корекомските" от Финландия. Ние живеем в къща, по-скоро етаж от къща и си искаме нещо самостоятелно широко на един етаж, така че коментирайте смело и аз ще се включвам
А за апартамента колко квадрата е и колко парички му искате, да знам и аз, че може да излезе някой познат клиент!
... колкото до къщата , ами ние искаме някаква съборетина за малко пари, която да ползвам за да си подържам селското в мен... не искам да живея целогодишно в такава....аз за разлика от теб ПРЕДПОЧИТАМ да си живуркам в АПАРТАМЕНТ...
а къщата да ходя събота , неделя с децата да си отпочиваме и за разнообразие....съответно да е на близо около Софето..., до горичка с рекичка..абе идилия..ама май скоро няма да ме огрее че много искам а малко давам
със строителство не ми се занимава така че търся нещо което да не падне в близките 10-20г.... че мисля да изкарам още толкова че и отгоре 
може да изкочи някой заек..току виж из храстите на БГ.МАМА 
а колко е учтива думи нямам..след всяко мое действие казва БЛАГОДАРЯ мамо... МОЛЯ мамо...да паднеш от срам..че не си му ти учителя... каго говори наужким по телефона такива ги ръси ... пак от учтивите форми..което е нетипично за мене..явно от другаде попива тези знания и качества 

се е съсипала Палечка.
За уикенд се е утепало. Ще се ровна из имотите и ще ти дам линк към някоя оферта със снимка, ще се убедиш сама. А, забравих да ти кажа, че м/у двете села има язовир. Ако мъж ти е рибар- това е неговото царство
За цените само като ориентация да ти кажа, че в нета има оферти на по 15-20 евро/кв.м барабар с къщите. Нашия парцел е точно до реката, почти в центъра на селото, но е 500м. В съседство е парцела от 500м на братовчедка ми /баща ми и чичо ми си поделиха този декар/, а тя е опасна хиена
Намерила била купувач за целия декар на 25 евро
Моята е същата мини- махленска дама
Айде за моята да кажеш, че е като майка си...не спира да
Но твоята наистина незнам на кой?
Я върни времето назад да си спомниш,пък няма да казваме на никой,
нали знаеш. На мен можеш да кажеш спокойно
. Виж на Руска не казвай, че и в Русия ще разберат.
На Драганова също- Правец се гръмне 
Само ЧАНЧ те чака после. С тази малка разлика от 4г да не мислиш, че ще си четеш книжки? Важното е да сте здрави и всичко да мине нормално, пък кг. са най- малката беля.
Но може пък да сме дебели, щото са ни големи разликите между децата. Ако знеш какъв рахат е да има на кой да си оставиш бебока за 1 час и изтичаш до фризьорката, до пазара, до комшията
за захар
Ей такива щуротии, но не е като да гледаш непрекъснато дали няма да направи нещо на бебето, защото самия той си е още почти бебе.
сама. Отивам да ги нахвърлям по въжетата и да се трупясвам. Бях дневна, станала съм в 6ч. В момента съм с 4 чистак- бърсак нови колежки, още се учат и мн.се изморявам. А и нали вече съм си
та бързо ми свършват батериите.
мерси за загрижеността, аз се успокоих след онези "мили думи" на г-жа доктоцирата, ама не съм ви занимавала. С 2 думи - след като ми каза милата женица, че не се вижда още сърдечна дейност се изтрелях в Токуда и си записах час за някакъв д-р Димитров, доста го спрягат из форума - обаче чак за днес, т.е. беше за след месец. За другите прехвалени от Токуда имаше часове за още по-нататък, та затова се спрях на Димитров. Ама не можех да чакам толкова - то е ясно. Ходих до личната да ми даде направление за ЖК (в Токуда съм на платен прием), звъннах на кумата ми, че техния пък кум е акушер-гиноколог в Майчин дом - оказа се, че напуснал човека, не се занимава с раждания вече, направил си фирма за лекарства
, но все пак (за да му тече лекарски стаж) дава ЖК в някакъв диагностично-консултативен център Полимед (на Руски паметник, до тогава не подозирах за съществуването му). Та ходих там, записах се за ЖК по здравна каса, гледа ме човека (д-р Праматаров се казва) - имаше си сърдечна дейност, всичко си е нормално, има пъпна връв - виждала се
Даже каза, че май прилича на съседа, ама да си трая за сега
Беше адски любезен, много спокойно и отпускащо ми подейства
Даде ми направление за изследвания и тези дни трябва да взема да си ги направя вече 
до сега преглеждах камари с калкулатори, ама карай, това не е никак важно.
дано ми останат сили - така де, ще си почивам следобед, на фризьор мисля да ида
(това май вече гхо писах
)
Няма да е трудно да го продадете, виж с новата покупка няма да е толкова просто...
или трябва да хвърлиш мноооого пари за укрепване на свлачището...Друго - ако е много наклонен терена - също се хвърлят доста пари за вертикална планировка - да си заравниш алеи, трябват доста подпорни стени - пари в земята заравяш!
Ако пък е построено - узаконено ли е, имало ли е проект, още повече ако е калкан - съседните може да кажат, е не са били съгласни и тогава...бутате в най-лошия случай, или безкрайни гонения и жалби в местната община.
И нека е в темата, какви са тия скайпове
тъкмо ще я бутаме напред, че иначе съвсем не върви 
Остава и да не ми се спи толкова и да не съм толкова разсеяна...
и дори и да ви няма - аз пак ще си пиша, пък 

Колкото и пъти да се пробвам да пиша, нещо все минавам незабелязана! Ама нищо здраве да е! Колкото до сънливостта, не се тревожи, аз пък от прекалена сънливост минах на будуване, спя по много малко нощем, а само като си помисля какво ще е после
А за къщичките можеш ли да ни препоръчаш някоя фирма, за да мога да разгледам проектите им и т.н. Нещо средно като цена, да не са от най-луксозните, но все пак да са качествени
Вторник ще си тръгва на обратно към Църгвие ( Гърция на Вальов език, което аз лично трудно произнасям), и окончателно го очакваме да се завърне на 30 май, а специално за рожденния му ден на 1 юни съм подготвила подарък, уикенд в ето този хотел в Созопол: http://www.theseushotel.com/ Какво ще кажете за интериора
??? И така аз си казах, каквото имах да казвам, сега са на ред тези, които само четат

а и от събота съм отново с кичури... направи ми ги една мама от Спамърската тема.. даже ми изправи косата да се видя кво съм чудо ... не можах да се позная..а Диди като ме видя..първо се ококори
Петя определено не ме хареса..но повечето защото приличам на Диди , а не на нея... либов...дъщерна ви казвам.. 
Ще чакаме снимки. От 6-ти до кога? Нали щяхме да си правим срещичка
, че на 12.05. не сме се сетили
за рожденния и ден. Права си е- егати оФсите сме
Ти самата правиш ли проекти по идея на клиента или само по типови проекти? Мога ли да използвам мнението ти, ако си харесаме парцел или къща за преустройство? Иначе как да преценя дали си заслужава
И какво ти Кокаляне, Бояна, Драгалевци...Аз се оглеждам по северната дъга- Нови Искър /заради свеки/, Мировяне... Даже в събота привечер ходихме с чичото на Вожда да гледаме един обявен в имот.бг парцел, пък то като наизкочиха злобни съседи...та ни заведоха и по други няколко наоколо, които не са обявени в агенциите. Продават се от уста на уста, по махленски. И то с по 10евро/кв.м. по- евтино. Шашнах се като видях какви къщи вече са струпали, като Боянските. И въздуха чист, тихо, зелено...мечта! Говоря за високото на Курило, на баира. Не си мислете, че е далече или диво. Точно на 17 км от МОЛ София е
, демек от нас. А от нас до Младост 3 например е 15км. И до Нови Искър стигаме по- бързо, отколкото до Слатина /при бившата зълва/.
на дечковците!!!
Ще чакаме снимки. От 6-ти до кога?

поздравления за отдавна отминалия Рожден Ден! Да си все така чаровна, весела и обичана майка и съпруга!
), т.е. виждала съм реклами на разни фирми, което изобщо не е гаранция, че са най-добрите. Имам и един колега, ама отиде да си живее в Хасково, баща му работи във фирма-вносител на такива къщи от Турция. Малко съм му позагубила дирите на въпросния колега, но мога да го потърся и да го питам какво предлагат.
около 600лв/месец за осигуровки - мъкааааа

..
До Созопол не стигнахме, че моят Деян го извикаха на работа, после пък тръгнахме на сам, че той има изпити, а ние на гости!
Та сега съм направо в неведение и размисъл, че като съм накупила и някоя розова дрешка...