, пък вие ако щете идвайте 
запази ми място до ПЕТЕЛА... 

че и Миленка май за тогава можеше... няма да те оставим и тебе без внимание, и без това Диди иска да има отново Рожден ден... та ще броим купоните...
обаче, ако Драганова не си довлече и тогава секретарския задник...
, а? Ми добре, аз съм 
То не, че без торта не може, аз като видна дебелана може да я пропусна спокойно, тя най-вече за децата - свещички да духнат евентоално - абе каквото решиш Марго, на теб явно остава решението, както го измислиш, аз съм за 
100 пъти повече 
и понеже ходя и на работа това го върша вечер и събота и неделя...абе луда работа 
, като последните 3 дни си маах по улиците с 4см. разкритие. Всеки ден ми слушаха тоновете след термина и все при последните дни с това разкритие все ме караха да се подпиша, че си тръгвам доброволно. На 21-ви отивам пак за тонове и преглед, а те ми викат: я оставай, не се прави на ощипана мома, че разкритието ти е вече 6см.
и така в 22,30 вчерта тя изплака- принцеса ШАШ- БАШ я бях кръстила
И все я мереха, че е мъничка, пък си се роди 3200. Влачи си се там по улиците като можеш, че това ще ти остане! И гледай да не раждаш до неделя
, че заради теб бързаме, иначе чак на 16-ти.
После сменяме ролите и аз го питам, много се забавлява! Поне да има някаква полза и от моите науки, като стане на 6 ще започнем и италианския сигурно!
Но тогава метода ще е малко по-друг вече, картинки, тв и т.н.
Ако бях в София, щях да ви спретна един езиков курс за октомврийчета
А за раждането до 38 седмица поне според мен е хубаво да задържиш, реално тогава се влиза в 9 месец, по френските книги така пише, там са 42 г.с., за това тук някои жени пренасят като Марго 

дано и аз успея с тази мисия, защото си спомням много добре какъв ужас беше за мен появата на брат ми
а и всичките ми познати с по 2 деца минават през периода на ревност и тръшкане - ще видим как ще сме и ние, ще помагаш със съвети 
имам силно течение, вече започна да става миризливо
лоша работа. Въобще егати бременността. Днес ходих да давам кръв, 3 сутрини ще нося стерилна урина, в пон ще ми излезе микробиологията, утре имам среща с този, при когото ще раждам - пълна програма, а аз останах без кола - някакъв ремък нещо се прееее...точно сега! Тече антифриз, оставям локви след мен - утре "влизам в бокса" ама как ще се разнасям насам-натам...не знам.
как разбраха, че точно пък втора няма, тя колата си върви, само малко трудно отлепя. На мен като ми се беше прецакала първата скорост - просто не влизаше, тръгвах на втора - така на всички е ясно коя скорост я няма, ама за автоматиците - много разбирачи, много нещо, всички обаче са категорично, че скоростните кутии за автоматик били доста по-скъпи от другите
) прави лек завой първо надясно, после на ляво и след това ОТ ДЯСНО ви остава АРена, няма как да я пропуснете, вижда се от далече (най-много входа за паркинга да й пропуснете
) Пада се преди Вардар, преди тунела за Люлин - това, в случай, че ги знаете - ти или мъжа ти тези "възлови" места 
Прибавям Миленка с 2 чавета и Вяра- 3бр. /с таткото
Станаха 16бр. Значи ЩЕ ИМА торта!
.