ОКТОМВРИ рожден вече дойде, купонът с пълна сила тече

• 51 104
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Честит Рожден Ден и от нас на Никол/ на Иренката- работлива, не ни забравяй, чули, красиво и амбициозно майче?!/, пловдивското Вики, Вальо, Нети, софийското Вики, бургаското Танче и на Мариелката на Волната душица!
Бъдете здрави, палави и много късметливи мили пораснали деца!

...аз от деца вече нямам време да пиша..., но и това ще се промени...
Стелисима, от сърце Ти го желая това, при мен не може да се получи нещо. Как е при мама, Тати липсвате ли му вече? Как мина РД на баткото?
Тъмни Лорде, червено и черно гледам в аватара Ти, проява на характер- силен и непреклоним ли чуствам?! Така е, стисни зъби и продължи напред и скоро да смениш картинката, чули?!
Ванковото Майче, желая бързо оздравяване на сем- вото. Как върви работата, заради нея ли ни забрави така? Няма ли скоро да ходиш към красивият Ботевград при мама?
...записах го на английски и на спортна гимнастика...само дето те ЕСТЕСТВЕНО съвпаднаха по дни...
Бременелке, как ще спазваш тоз режим като се появи новото попълнение?! Намали малко темпото и почивай повече.
... на Ради благодаря...
Руската Миленка, със съседката Ти не можем да се съревноваваме, така че приеми и нашите поздравления послучай порасналата Ти красавица, става ли?! А ако се чуете с Пимпата прати й поздрави и дано се сети и за нас. И а така, продължавай с броенето, че да ги събереш на една срещичка рожденна, че снимки на пораснали дечица ми се гледат.
Вили, страхотни морски снимки. Петята е невероятна, а пък Дидката е пораснала и доста променила, много самостоятелна изглежда. Каката ходи ли на английски? Поздравления за Турцията, време е да започнеш да си обръщаш повече внимание, не само 1/2 Ти ще я посещава на служ. командировки.

Бъдете здрави и да организирате среща, моля!

# 241
Момичета,пак всички изчезнахте,аз тъкмо стана по-редовна и всички се изпокриете Whistling

На призива на Миленка за обща среща няма Никакъв отговор Crossing Arms Е хайде де....да се организираме нещо Rolling Eyes

Скъпа Кали,ти както винаги не забравяш никой.Ванко бързо оздравя,слава богу и без АБ,само с хомеопатичните Peace

Кажете как организирате рождените дни на малчуганите? Ние последно ще се в домашна обстановка Wink

Останете си със здраве   bouquet

# 242
Вили, Честит Имен Ден на Петята! Да Ти расте здрава, все така красива и умна!

Ади, ако си спомням правилно и Твойта половинка май има ИД! Ако е така здраве и късмет му желая! Ти стягаш ли двойният РД в края на седмицата, как е коремчето?

Маморени, Ванко доволен ли е от детската градина? Започнаха ли да учат буквите и цифрите?

Честито на всички именници и нека Света Петка да Ви закриля далечни мами и дечица! Хубава седмица Ви желаем!

# 243
Време е и аз да понапиша нещичко, че вече трети път започвам да ви пиша и все тичам при малчо! Благодаря за пожеланията за рожденниея ден, които мина в доста тесен кръг, тъй като тук при родителите ми познаваме само едно момченце на възрастта на Вальо и той му беше гостенче. Тортата естествено беше със Спайдърмен  Crazy Подаръкът му от мен също беше на вълна Спайдърмен, всъщност той сам си го избра! Та рожденният ден мина добре, лошото е, че след като ми изчезнаха всичките снимки от снимка.бг, сега пък нещо му стана на фотоапарата и изчезнаха всички снимки, които бях правила, включително и от РД  #Cussing out Не ми върви тази година поне от към снимки  Confused
Ади, и аз съм така с дългите постове, за това или не пиша дълги  Mr. Green или като напиша първо си копирам написаното, за да може послед да си го пейстна на ново  Mr. Green За диоптрите на Мишо, може и да е прав доктора, защото и аз 2-3 години съм носила очила като малка, само че заради изкривяване на едното око, нещо като физиологично кривогледство, тогава само с помоща на очилата не ми се изкривяваше окото, ама ей ме на, сега виждам като орел (да чукна на дърво)  Flutter  А за водите ти какво се притесняваш толкова, гледай по-скоро да не намалеят, тогава е лошо, чак толкова не е зле да са ти в повече, само където бебчето ще се движи повече и ще се обръща! Heart Eyes

Кали, радвам се че си намерила малко време да ни навестиш, но само питаш как сме, разкажи малко вие как сте? Дай ми някой съвет за кърменето - как да отслабвам докато кърмя, на всякъде чета, че при диетите токсините се отделяли лесно в кърмата!  Confused Между другото един колега на мъжа ми ще заминават за Канада, другия месец им е интервюто, та ни се прокрадват и на нас едни идеи щури...  Crazy Вие как попаднахте там, лесно ли се адаптирахте, трябват ли много финансови средства за начало? Ако не е за публичен разговор може и на лични да ми пишеш  Hug

Марго, наистина и на теб не ти е хубава тази година!  Tired Какво стана с вредителите?

Вили, да не замина пак по странство някъде  Mr. Green

И хайде организирайте една среща, че да ви видя  Flutter Забравихме се!

Още щях да пиша, ама ме викат.... Crazy Crazy Crazy

# 244
да ви почерпя за вчерашният ни имен ден на каката...
че за писане време нямам, но обещавам да го сторя тези дни... Hug

# 245
  • София, откъм тъмната страна
Да ви почерпя и аз днес за рожден ден на Давид Simple Smile

да са ни живи и здрави малките слънца, да растат здрави, усмихнати и обичани!

# 246
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАВИД И МИШО, ЗДРАВЕ ИГРИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО МИЛИ ДЕЦА

Ади, Честит рожден ден и на тебе, леко бременеене и много щастие

# 247
Честит 4- Рожден Ден на порасналите два юнака- Давид и Мишо! Здрави, палави и вечно усмихнати деца да сте!

Ади, мила и работлива Везничке, честит Ти РД и на Теб! Какво мога да пожелая на една красива, амбициозна, вечно бързаща Шефка?! Може би здраве, леко и безпроблемно раждане и повече почивка. Как Мими още ли е при Вас, или Тя ще продължи с грижите за Мишо и бебчето?
...как да отслабвам докато кърмя...Вие как попаднахте там, лесно ли се адаптирахте, трябват ли много финансови средства за начало?...
Стелисима- белисима, искаш съвет за кърменето, явно не съм правилният човек, може би в Кърмаческият ще са Ти по полезни от мен. Аз диети не пазя- от 7год съм на РХ и съм доволна, а явно и Дана и Никол, защото все още не съм започнала никакво захранване с малката. Но за добра форма са важни и упражненията, аз не съм ги спирала нито докато бременеех, нито сега. А колкото за др. въпроси- минах процедурата и ме класираха. Адаптацията за нас беше сравнително лека защото преди това живяхме 1г в ЛА, а и бяхме без деца. Фин. ср- ва трябват навсякъде, не само за имиграция, пък и особено сега в таз глобална криза, която се усеща и тук.

Приятна и спокойна неделя Ви желая, Момичета и мислете за срещата да организирате скоро, моля!

# 248
Честит рожден ден на Ками и Виктор здраве, щастие и безгрижно детство

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 09:44 от wily

# 249
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАВИД, КАМИ И НАТАЛКА!
МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛУДИ ИГРИ!

# 250
ЕТО ВИ МАЛКО ПОЧЕРПКА ПОСЛУЧАЙ РОЖДЕНИЯТ ДЕН НА ДИДИ !!!

# 251
Честит Рожден Ден на малките ни юначета: Ками, Давид, Мишо, Диди и на всички, на които не съм честитила!

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 21:39 от Steli_Meli

# 252
Честит Рожден Ден на порасналите малчугани- Ками, Виктор, Наталката! Да растат здрави, усмихнати и весели!

Честит РД и на Дидката! Вили, честито Ти пораснало момиче, работно Майче! Само радостни мигове с двете красавици Ти желая! Стягаш ли Петиният РД, нали и той беше скоро?

# 253
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички сладки октомврийчета! HugДа са живи и здрави,много усмивки и весело прекарване!
Хиляди извинения,че рядко пиша,но все не остава време!Започнах нова работа и ми е още дискомфортно.
Стели,Кали,порастнаха ли бебоците?Ади,наближава и твоят велик ден,стискам палци всичко да е наред!
Целувки на всички мъничета и мами!  bouquet

# 254
    Черпя за милата ми щерка. Днес става на четири годинки! Да ви е сладко,хапнете си за нейно здраве!

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 15:09 от maraidara

Общи условия

Активация на акаунт