ОКТОМВРИ рожден вече дойде, купонът с пълна сила тече

• 51 123
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Господи, Кучегонка направо ме разби.... Леле кви гадини лазят... А ние спим на ТЕД от 2 седмици. Сега ще почна всеки ден да ги въртя матраците да ги преглеждам, че и ново легло имаме... Милата, каква гадост!!!  Sick #2gunfire

# 226
ЕХООООООООООООО ОКТОМВРИ ДОЙДЕ... АКТИВИРАЙТЕ СЕ

bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

папорт на една съвестна Октомврийка.......... чета ви и поглеждам тук всеки ден , но както се досещате време за писане не остава...  ooooh!
да се похваля..отново излязох извън пределите на страната... този път посетих истанбул..не че е голяма работа, но за мене си е преживяване... за което огромно благодаря на съпружеството, че отново гледа децата.. тази година прекалих..ама крайно време беше и аз да видя малко свобода.. та така съвсем не планирано тръгнах с една колежка , че си нямаше компания , а аз нали съм на всяка манджа мерудия, пък и имах желанието да ходя до Цариград за семки  bowuu hahaha и ей ме на на Босфора, да гледам куполи и минарета..пълно е ви казвам още ги сънувам нищо, че вече минаха две седмици от както съм се завърнала, за 3 дни що джамии видох.. стига ми за цял живот...  Joy гледах, забавлявах се и най вече ядох - баклави , локуми и разни други вкусотии .(... още не мога да вляза в нормата на килограмите дето налях по време на кулинарния си воаяж  Crossing Arms

децата много бяха слушали таткото и добре че няма вече финанси иначе веднага бих хукнала в друга дестинация...

сега се оглеждам за клуб за рождения ден...че наближава..  Hug

Марго, очисти ли гадинките.. ужас кво те сполетя.. апропо на връщане от Истанбул се возих на такси от вашата фирма, даже ти пратих поздрави по шофера.. получили си ги  Heart Eyes Hug Heart Eyes

отивам да поработя..а вие драснете по ред...

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНА , МНОГО ЗДРАВЕ  И ДЕТСТВО ИЗПЪРНЕНО С ИГРИ И ВЕСЕЛИЕ

Кали, пропуснах точния ден..но както казват по-добре късно отколкото никога, да ти са живи и здрави момичетата и много семейно щастие

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 13:10 от wily

# 228
Вили, много Ти благодарим с Дана за вниманието/ права си, няма значение деня!/. Целувки за двете Ти красавици Дидката и Петята. Отново Вили, голямо благодаря, искам повече да пиша, но Ти си минала по моят път и знаеш че е трудно да си сам с две деца и сега времето ми е много кът!

Весси, честит Рожден Ден и на твоето момченце, макар и с голямо закъснение!

Биби, да са Ти живи и здрави двете близначки- Плами и Цвети!

Мили, честит Рожден Ден на Андреята! Здраве, късмет и усмивки желая на малкият пораснал мъж в сърцето Ти.

Бъдете здрави и късмет Ви желая!

# 229
Честит рожден ден на всички Октомврийчета с несериозни майки като мен!
  Mr. Green

Да са ни живи и здрави децата и много да ни слушат, аз от деца вече нямам време да пиша толкова, но и това ще се промени  Flutter

# 230
  • София
Октомврийски майки на пораснали вече дечица - простете за закъснелите поздрави, но все пак да кажа:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНА, НЕЛИ, СТАНИСЛАВ, ПЛАМИ, ЦВЕТИ, АНДРЕЯ, НИКОЛ, ВАЛЬО, НЕТИ! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ИГРИВИ, УМНИ, ЩУРИ И ЩАСТЛИВИ!

Разкажете как изкарахте рожденните дни, с какви подаръци зарадвахте дечурлигата, че на нас ни предстои и може да си харесаме някоя идейка  Mr. Green

# 231
  • София
Да СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, мънички сладурчета! Много да ни радвате и да ни слушкате!  newsm51 nbirthday Gift
Ние празнувахме в Мики Маус в Люлин на 2-ри. Беше много страхотно, разбират си от работата каките... Всички бяха много доволни, за два часа имаше песни, танци, игри и много веселие. Направо страхотно. Кака Яна (управителката) беше във вихъра си!   bouquet

# 232
  • София
Подарихме на сина ми от тези скутери (тротинетки) металните, той отдавна я иска, догодина като стане хубаво времето ще си я кара. Освен това Бард са направили един детски компютър на БГ език, в който има различни неща за учене. Има математика, игри, бг език и други елементарни неща. Пише, че е за деца над 5, но смятам, че децата са ни интелигентни и с малко помощ ще се научат. Освен това получи и книжки с пъзели, пъзели (Колите) и една игра с Мечо Пух дето правим гипсови отливки във формички и после ги оцветяваме с боички. Смятам, че всичко е интересно и му хареса. Имаше и дрехи, разбира се, сега имам за цялата зима и съм много доволна!  Laughing Надявам се да съм била полезна.

# 233
  • София
Написах дълъг пост и тъпият ми браузер ме изхвърли  Crossing Arms сега не знам какво и колко ще успея да сътворя пак

Исках да споделя малко ежедневни терзания измежду рожденните пожелания  Mr. Green

Да дам отчет за себе си - аз си бременея с многото води, никой не разбра защо са толкова, всичките ми изследвания са ОК, сега чакаме заветния миг, за да видим дали и с бебка всичко е наред, ама тя да не бърза още  Naughty Спрях да се притеснявам, ама напоследък много ми тежи вече - и кг, и големия корем и постоянните подскоци и ритници отвътре  Mr. Green

Да ви се оплача - заведох Мишо на профилактичен преглед на очен лекар и бях шокирана да разбера, че има 2 ДИОПТЪРА далекогледство  Shocked Нямаше никакви "симптоми", аз го заведох просто така - дори не знам защо...не че е голяма драма, де, ще носи очила, то и аз нося - какво толкова, ама някак - странно ми е, че не бях разбрала  newsm78 Ходихме в някаква клиника до нас (забравих й името), при един д-р Цонев, препоръчван уж детски лекар (страхотно предразположи Мишо, станаха приятели Wink ) прегледа е с онази машина, дето й викат просто "компютър" и после на таблото с картинките, разширяваха му и зениците, за да се уточни диоптъра...абе отседяхме си 2 часа и половина в клиниката  ooooh!
Това детско далекогледство се "израствало", обикновено намалявало с годините, но било по-добре "да му помогнем" с очилата. Така доктора се надява за около година-две да го смъкне толкова, че да не са му необходими очила - така ставало обикновено, ама дано и ние сме от тези случаи  Peace

Иначе нали Мишо не ходи на градина, реших да се погрижа за социалния му живот и да му намеря "занимания" - записах го на английски и на спортна гимнастика  Mr. Green И на двете ходи с огромно желание, само дето те ЕСТЕСТВЕНО съвпаднаха по дни  Crazy и сега ходи пон и сряда от 17.20-18.00 на английски, и пон, ср. петък от 18.00-19.30 на гимнастика и аз тичам като луда от работа да го взема от анлгийски и с мръсна газ се изтрелваме на гимнастика, той се преоблича на задната седалка (добре, че са на близо, ама все пак...) закъсняваме малко, ама нали гимнастиката е час  и половина, та какво са 15 мин..  Mr. Green
Сега пее една песничка за цветовете - РЕД, БЛУ, дрън-дрън, не я помня  Embarassed, ама повече разказва за гимнастиката "и МАМОООО, като се качваш на халките има едно столче, ама първо си мажеш ръцете с МАЗЛИ  Shocked (Това така и не рабрах как се казва,дето си пудрят ръцете с него, усилено му вика мазли  Mr. Green ). Аз като отида да го взема стоя последните 5-10 мин в залата (че пазача вече е на 5 ракии и не прави проблем). Тогава обикновено се разтягат, търкалят се нещо по земята, правят МОСТ, ама са много смешни, защото нали ръцете им са още къси и повечето като надигнат дупетата за мост и главите им опират в земята, защото не им стигат ръцете на дължина  Mr. Green
Доволна съм най-вече от гимнастиката, защото като се прибереме е изморен и адски гладен, а сега зимата като се затворим в къщи има нужда да изразходва енергия някъде  Peace

Веси ние имаме такава тротинетка, Мишо много я кара, беше успешна покупка Peace (всъщност всичко що има гуми го подкарваме)  Mr. Green Аз съм решила да му купя от онези паркинги на нива, ама изведнъж всички роднини ми поръчаха "да измисля" подаръци от тях и се оказах адски безидейна - ми то всичко си имаме   Crossing Arms Гипсовите формички много ми харесват, ама Мишо не е толкова прилежен в оцветяването, мисля, че му е рано...не знам ще измисля нещо Peace
Мисля да поръчам ботушки на моите родители - то заедно ще ги мерим, де нали АЗ трябва да ги избера.

Марго какво стана с дървениците? И ние сме с еднолицев ТЕД (на Мишовото легло, естествено!) ще го наблюдавам - как не ги е срам, заслужават да ги съдиш, да продават такива боклуци - елементарно е да обработват дървесината срещу "вредители", ама нали е скрита и не се вижда...минават метър  ooooh!
Сигурно вече сте решили проблема, ама бих ти предложила да повикаш от тези фирми, дето пръскат срещу вредители...били ефикасни срещу хлебарки, мравки и др, за дървеници..не знам, предполагам доста си изчела вече по темата и си реагирала - сподели как решихте проблема  Peace

Отивам да готвя, че доста се застоях пред компютъра Simple Smile
До скоро!

# 234
Честит Рожден Ден на Анрея!!!
 newsm59  party023 newsm59  bigdance2

Мила,да ти е жив и здрав юнака,много веселие,подаръци ,хубав празник и много усмивки Ви желая от сърце!

Аз вече обмислям вариантите за РД на Ванко,то много време не остана,но още се колебая.Харесала съм едно клубче и май там ще се съберем за по кафенце и да се налудуват децата.В момента сме се натръшкали болни в къщи и не съм много в настроение за организация.Иван е с гнойна ангина и аз покрай него съм хремава с болно гърло. Tired

Ади, нещо са ти се насъбрали доста притеснения,но най-важното е ,всичко да свърши благополучно и да не се шашкаш много.
Добре си намерила записах Ванко на всички дейности в градинат-футбол,танци и английски  Laughing

Останете си със здраве и весели празници на всички скорошно празнуващи!  bouquet

# 235
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ И  ВАЛЬО , МНОГО ЗДРАВЕ, ВЕСЕЛИ ИГРИ И ЩАСТИЕ ЗА СЪКРОВИЩАТА ВИ

със закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДНРЕЯ,  АНЕЛИЯ, ПЛАМЕНА И ЦВЕТЛЕНА  , БЪДЕВЕ ЩАСТЛИВИ МИЛИ ДЕЦИЧА !!!

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 16:40 от wily

# 236
  • София, откъм тъмната страна
Аз много отдавна не съм се включвала, но сега имам разни проблеми и чакам да отминат, че музата ми за писане съвсем е изчезнала. Отделно последния половин месец близо бях командировка на морето на работа и съвсем се разкиснах...
Та искам да поздравя всички от отбора с нашия си месец и да пожелая на малки и големи здраве, весели усмивки, чудесни забавления и много подаръци!!!
Почерпка за момиченцата:

и момченцата:

Надявам се да си организираме една среща.
Ади да знаеш, че въпреки че не пиша чета усилено особено твоите преживявания. Тревожа се и се радвам с теб  Hug

# 237
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕТИ, С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ,ИГРИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО

# 238
Вили, благода ря ти.... Hug Heart Eyes
...и на Маргото и на Ради благодаря... Heart Eyes Hug

от мое и от Нетино име....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето, почерпете се.... Hug

....а иначе ЧРД на всички октомврийчета    Heart Eyes
...и на техните мами- също    bouquet  bouquet  bouquet

п.п...вижте кво!
Ако някой до три не измисли ден и час за среща,
ще бЕрете ядова, да знаете  Whistling Whistling Whistling Crossing Arms

...еднооооо..... Whistling Whistling Whistling

п.п.2...не съм ви чела...признавам си  Blush...ама ми липсвате  Heart Eyes
(а и не ми се чете сега...честно...може би утре...  Embarassed )
...само искам да споделя с Иренката,
че съм съпричастна с трагедията в градчето й,
а именно към загубата на сина на Вени... Confused

# 239
...едно и половина.... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт