и ей ме на на Босфора, да гледам куполи и минарета..пълно е ви казвам още ги сънувам нищо, че вече минаха две седмици от както съм се завърнала, за 3 дни що джамии видох.. стига ми за цял живот...
гледах, забавлявах се и най вече ядох - баклави , локуми и разни други вкусотии .(... още не мога да вляза в нормата на килограмите дето налях по време на кулинарния си воаяж 

сега не знам какво и колко ще успея да сътворя пак
Спрях да се притеснявам, ама напоследък много ми тежи вече - и кг, и големия корем и постоянните подскоци и ритници отвътре
Ходихме в някаква клиника до нас (забравих й името), при един д-р Цонев, препоръчван уж детски лекар (страхотно предразположи Мишо, станаха приятели
) прегледа е с онази машина, дето й викат просто "компютър" и после на таблото с картинките, разширяваха му и зениците, за да се уточни диоптъра...абе отседяхме си 2 часа и половина в клиниката

и сега ходи пон и сряда от 17.20-18.00 на английски, и пон, ср. петък от 18.00-19.30 на гимнастика и аз тичам като луда от работа да го взема от анлгийски и с мръсна газ се изтрелваме на гимнастика, той се преоблича на задната седалка (добре, че са на близо, ама все пак...) закъсняваме малко, ама нали гимнастиката е час и половина, та какво са 15 мин.. 
(всъщност всичко що има гуми го подкарваме)
Гипсовите формички много ми харесват, ама Мишо не е толкова прилежен в оцветяването, мисля, че му е рано...не знам ще измисля нещо

...ама ми липсвате 
Препоръчани теми