. Ама и понеже нашия тати и той е с дълга коса, та се успокоиха нещата...
ама друг път ще разказвам по-подробно, че днес нещо хич не съм добре. От сутринта зверски ме боли главата и цял ден си подремвам, добре че двамата мъже отидоха на гости на кумовете.... а сега като си премерих Т - 37,2 от тази най-гадната. Дано се оправя до утре да мога да отида на работа, не че ми се ходи много ама после ми се струпва всичко на веднъж.

Наистина никой не е казал, че момчетата трябва да са с къси коси
Още повече като са толкова сладки
и после като питах какво са правили - гледали филмчета - цял ден
Единият на компютъра, другият - сам да се отглежда
После, вечерта ходихме на РД - аз отидох направо от работа. Първо - доведе Мишо по анцунг, както си седяли в къщи, след това по пътя джапали в локвите (дойдоха пеша, че бях взела колата) и Мишо беше мокър - изпотен и половината крачоли бяха във вода, НО, естествено не се бяха сетили да вземат резервни дрехи...а бях ги ПРЕДОПРЕДИЛА! Безотговорна работа, бе! 
Аз нямам много ваши мобилни тел, само на Вили (ако й е същия от преди 2 год), и на Маргото. Пиша си моя "в ефир", който иска да ми прати ЛС с тел, че да си пускаме поне по един смс. Тук по-трудно се организираме, че по-рядко влизаме всички. Та моят тел е 0888/94-24-74
откачих. Може ли сутринта нищо да му няма, а следобед вече да е болен и пъпчасал.... на всичкото отгоре ми се накараха като че ли нарочно съм го разболяла...
при положение, че само леко да ми кихне и ако каже лекарката го спирам от яслата.....
Много се надявам всички да сте здрави, но като една отговорна майка съм длъжна да ви предупредя все пак.

,да си седя аз тука на евтинко в Търново.Малко ме поизнерви тоя градски транспорт в началото,но накрая и аз се ,,зомбирах,,като другите.Бяхме в Младост 3.Голямо пътуване ми се струваше до Александровска(тук си ходя пеша почти навсякъде).Жалко,че не вземах някои ваши тел, да се срещнем.

Е, ферари-то, разбира се не пристигна, но си имаме НОВА КОЛА! Джип Гранд-чероки. Много е грозен, ама мъжете май са болни на тема големи коли, поне моя. За мен остава старата - един добър, стар форд-ескорд. Не е първа младост, ама днес с кеф го карам - ходих на фитнес рано-рано, после на работа, на обяд карах колегите до една пицария да хапнем
Нашата е Рено Лагуна, а старото Нисанче остана за мен, но като горд собственик мисля да го заменя за по мъничка кола!
Да ми е по-лесно да си я карам! 

от къде го измислих - не знам, ама сега се чудя какво тесто се забърква за такава цел
надявам се, че в добрия стар форум ще изровя нещо. Защото пластелина вече "се изтърка", да разнообразим програмата. А ако случайно направим произведение на изкуството може да си го закачим на стената, примерно
аз се развиках "какво правиш бе Мишо", а той ми вика - "Остави ме РАБОТЯ! Имам много работа!" 

Препоръчани теми