.
. Малкия още е в къщи и се лекува, много упорити тия стрептококи бе! Изпи един антибиотик - пуснахме втори гърлен секрет - положителен и айде още един антибиотик..... Добре, че свекито се нави да го гледа и вече 3-та седмица са в къщи двамцата. Дано да са се махнали гадините следващата седмица, че не знам какво ще правя вече... ще изпусне Дядо Коледа в яслата, а трябва и да го местят вече в детската градина, а така свикна да си седи в къщи.... Пак ще има драми с адаптацията....

Целуни принцесата от нас с Мишо и да се оправите напълно, че нови празници се задават 

организмът ми се борил да преудолее това, съответно някаква жлеза секретирала в изобилие някакъв секрет, който се събира и в синусите, и всички лекари до сега приемат за гной (откакто се помня имам диагноза хроничен синузит!). Лошото е, че всички капки, инхалации и т.н. влошават положението (не съм си внушавала), защото още повече дразнят лигавицата и тъпата жлеза секретира още повече от онази гадост с вкус на мърша 
със силни (разбирайте скъпи) противоалергични, а някакъв ефект въобще можел да се очаква след около седмица
И на вас скорошно оттърваване от гадните стрептококи - упорити са мръсниците, но да ги преборите бързо 

)
на който се надявям да дадат малко коледни премии
).
ДОйде и моя ред, най- сетне ..
Имаме нови снимки от празника в детската градина! Беше страшно хубаво и си поплаках както винаги, много се развълнувах! 
Темата ни все на опашката си седи 
беше истински ужас. Трябваше да ходя до Техномаркет да купя миялна машина за офиса (от толкова мъже на мен се падна честта да свърша това важно задължение...), и от там използвах да купя на свекитата микровълнова печка, че си нямат, на Пешо на сестра му купих гофретник, на нашите тенджера под налягане, че старата им се развалила, за малко да гръмне в ръцете на майка ми, а на брат ми купих безжичен рутер за интернет и като се огледах се оказа, че ми трябва камион да се пренеса. Мишо трябваше да се вози сред кашоните, защото в багажника влезе само миялната (от най-малките, да не си представите тези с размер на пералня!). После минах през къщи да разтоваря багажа, после да закарам миялната в офиса, после през едни архитекти, да занеса едни папки и тъкмо се прибрахме и си правих кафе - баща ми се обади, че бил оставил колата си на ремонт да й сменят бронята в някакъв сервиз (разбирайте гараж), ама те я преместили в друг, че не можели да я оправят и я дали на "аверите", ама като я закарали забравили да вземат и въпросната броня, а онези я разглобили и сега се чешат по главите и се чудят как да пренесат бронята през 5 пресечки
та ходих до едните да взема тъпата броня (баща ми чакаше там) и я закарахме на другите. От там баща ми хвана за канарче - да ходим с него да купува подаръци на майка ми и на брат ми, та го заведох в Скай Сити, да купи парфюм на майка ми и риза на брат ми.
, нито на детето

много сладък котарак (или тигър!). Препоръчани теми