Плодове и чай с мед - 20 част

• 16 704
  • 362
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мацки   bouquet
От днес и аз ще се включа във вашата компания  lalalala
до тук съм изпила 2-2,5 л течности/вода,чай и кафе/  Mr. Green и хапнах 2 ябълчици,дано устискам до довечера  Praynig

П.П Скорпи докато пиша и ти хоп тука  Heart Eyes

# 136
  • София
Малки сладки плодчета!  bouquet

Аз малко се губя от темичката, опитвам се да ви следя-както съм отпуска имам повече работа от очакваното.Днес съм плодче отново, чувствам се добре, свежа, лека, щастлива-плодовете са природно чудо.

Фроузинка и Геринка заформихме отбора нали? Обичам ви приятелчета мой невероятни.

Джото ти къде си бе милинко?  bouquet Диетката какви резултати даде?

Миранди знам къде е  на върха на щастието  Heart Eyes

Хайде плодови мадами лека вечер!  Hug

# 137
  • София
Така newsm78 мисля да се присъединя към вас за 10 дни.

# 138
Така newsm78 мисля да се присъединя към вас за 10 дни.

И аз съм от днес тук  Grinning

# 139
Здравейтееее Hug
Минавам за една секунда само ,но искам да отговоря на Скропи,защото си мисля че това което си успяла да направиш е.....
Ами нека започна така ,ако искаш да има резултат трябва да са поне 10 поредни дни.Повечето момичета тук знаят ,че всяко едно прегрешение дърпа обратно много бързо килограмите.Та ти си направила 5 дни което...е успяло да изчисти стомахчето ти и да те подготви за плодолечението,но после си го напълнила пак и после пак това .Според мен не очаквай резултат Sad((не искам да те отчайвам ,но е така .За това винаги казвам ,ако имаме сили да решим да започнем ,трябва да имаме сили да продължим и да не грешим ,защото не си заслужава гладуването за нищо Sick #Cussing out
А за това ако сега захранваш дали ще падат... newsm78според мен не или ако падне още едно килце ще го качиш веднага .
За успех начина е.Поне 10 дни глад с поне 7 дни захранване та да можем да се поздравим с резултат Peace
Пиши пак миличка,дано успееш да се навиеш да се борим заедно Heart Eyes  bouquet

На останалите муцунки ...бягам да пазарувам ще се върна късно да ви нагледам кой ял кой пил кой...други неща Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 140
Днес успях да се преборя с лакомията  Grinning ,утре дано пак  е така  Praynig

Лека нощ на всички   sleepuu

# 141
Здравейте, и аз поработих, досега се мотах над един превод,  #Crazy, ве че беше нещо особено, но покрай задачите вкъщи, днес беше страхотен снежен ден, Гери, ти си много красива на тази снимка, цветът на косата и зелени очи, както ми се струва, а за плодовата усмивка да не говорим,
Днес прегреших, и понеже ме е срам, слятам утре да съм особено стриктна, иначе ще заприличам на гиф-а от поста на Гери, много мобилизиращо действа #2gunfire
Знаете ли какво било щастието - начин на пътуване, а не крайна спирка, защо се опитваме да уловим нещо, което е движение.
Желая ви уютна вечер с любимите  или приятелите, а може и с чашата чай, важното е да сте в хармония със себе си, аз напоследък не успявам, ... #Crazy
Радвам се, че ви има и не гледам на себе си като на полезно изкопаемо...
Чао  bouquet

# 142
Ето ме обратно след пазаруването Wink
сега да кажа :
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИЧКИТЕ МОМИЧЕТА Hug  bouquetИ дано тази диета ви доведе до желаните резултати :peace:Geleva,Pipy,Scorpi i Малинка-Къпинка мале с този си ник си точно за нашата диета  Hug
На останалите ...липсвате ,липсвате губите се нещо newsm78дали не се "скатавате" защото сте прегрешили Thinkingхм......ще видим тази работа  Crazy,ми какво и аз дето уж съм железо и аз греша,но после се наказвам и продължавам пак Simple Smile
Па от днес съм и на оцет с мед,оооооооо бързо да кажа какав мед си купих страшен малеее нямам думи незнам в Бг дали го има ,но отворих буркана и набих език в него още в колата докато се прибираме Simple Smileхахахаха Портокалов мед мммммммм страшна работа!
Та купих си оцет и мед сега ще умешам едно към едно и ще мятам в хладилника,но......нещо ми е дисконфортно на корема днес и май че е от оцетчето,но......ще свикне то Simple Smile))
 Дианмам тя косата винаги си е била такава червена,но зелените очи ги придобих онзи ден ,само дето не се харесвам нещо с зелени опитах и сини същият резултат,ставам една злоботия със светли очи ooooh! Joy Joy...но за разнообразие бива WinkА и бабките въздишат като дойдат на работа Simple SmileБай дъ уей метнала съм зеленооки снимки в албумчето ни,нали знаете аз на снимки не се свидя(пфу ,чак ме е страх да погледна в оцетената тема да видя кво става с онези снимки там Simple Smile )
 Ами Фрозито нещо се ската тази вечер сигурно е заспало некъде уморено Simple SmileSimple SmileНо сутринта ще мине да раздаде чая PeaceЛЮбя те и аз малко шилце дано само си успяла да се вземеш в ръце ,че малко остава идва новата година ,ако ни завари красиви ..охооооо отиде цела година да сияем от красота Flutter
 Албенка злато мое,гордост наша как я караш,глад му е майката за такива като нас,който квото да ми говори има си организми и организми е ние сме от онези....животинските организми хихихихихи баси колко съм груба ,но това е защото съм в настроение
и аз като всяка друга бях СЪГРЕШИЛА онези дни и сега вече ми се възвръща щурото настроение и еуфорията на плодовете.
Юууууу-Хууууууууу  Crazy
а и друго Гери шивачката познавате ли(нали помните испанската рокля Wink )сега шия панталон и риза на мъжлето и рокля на кака гери(опс две рокли са май че не мога да избера от две та и двете ще ги направя).Ще са готови другата седмица ,че имат довършителни нещица и ще ви зарина със снимки след партито Simple SmileШабара-ба рап-ти-та ти,ша-ба=-ра-ба рап -ти та ти...песни чудесни.Лелеее луда работа ви казвам .Връщайте се в темата ,че нямам удържане Simple Smile newsm68 smile3532
 Добре,де добре махам се ,но може по късно пак да мина Simple Smileда ударя по едно око,ако не Успешен ден и ви обичам всички ,ВЯРВАМ ВЪВ ВАС,ВИЕ СТЕ МОИ ПРИЯТЕЛИ ДРЪЖТЕ ФРОНТА!!! Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 02:57 от Gerri68

# 143
Добро утро момичета  Heart Eyes
Време е за

лек и диетичен ден на всички   bouquet

# 144
  • София
Добро утро!
Аз си изпих чайчето с домашен мед и след малко мисля да похапна мандаринки. Странното е че не съм гладна, а е само 2 ден  #Crazy

# 145
Здравейте момичета, не съм писала от няколко дни но нали не сте ме забравили. Нали скоро ще почвам работа и имах много неща да свърша пък и съм в стрес от това събитие /година и половина си бях в къщи да си гледам слънчицето/ та не исках да мрънкам и на вас колко ме е ........ страх от промяната и други подобни ето отплеснах се.
Да премина по същество, момичета днес ми е 11 ден без нито едно прегрешение. Много съм горда от себе си и в същото време ме е страх да не оплескам нещо. Сутринта се премерих от 90.5 сега съм 84.9 повече от 5 кг ги няма, само Вие може да разберете радостта ми. И слънцето така напича през прозореца и в душата ми е едно топло топло.
Редовно Ви четях особено когато губех надежда, толкова много килограми имам да свалям че 10 повече или по малко външна разлика няма кой знае каква. Но Гери от твоите постове разбрах че дори да не стане от първия курс на плодове ще стане от втория или от третия и т. н. Много ми помогнаха твоите постове в смисъл че аз съвсем съвестно си плодувах но не виждах ъ-ъ-ъ как да го кажа ... как ще сваля 25 кг. това просто не можех да си го представя да го повярвам, защото за това трябва да съм на плодове без нито едно прегрешение поне 70 дни /нали колкото повече отслабваш толкова по-бавно става/.Но ето разбирам че дори да не стане от първия път от някой следващ ще стане.Извинявам се за повторенията и всичко останало което не е наред но искам всичко да си кажа.

Мили нови плодоранки добре дошли при нас аз също съм нова но да ви окуража тук е много хубаво/слаба дума но друга не ми идва в момента/."Старите" плодчета са чудесни дават много сила кураж и винаги отговарят ако имаш някакъв въпрос. Ако тази диета не ви понася няма страшно сигурно просто не е Вашата/ще намерите някоя друга по-подходяща за вас/ но вярвам че много момичета ще открият че плодуването е точно за тях и че това е било чудото което са търсили толкова дълго.

Мили "стари" плодчета /не се сърдете за думата но не мога в момента да измисля друга а бързам да изведа дедето пак се отплеснах извинете/ знам че се повтарям но Ви благодаря че просто Ви има . Няма по-хубава темичка толкова е топло уютно при вас толкова много сила ми давате.  bouquet

# 146
Ради слава,Гери благодаря ви за милите думи   bouquet резултатите ви са страхотни  Hug

# 147
  • София
За мен няма да ми е за 1-ви път да плодувам. Преди 3 години свалих 30 кг ( от 105 станах 75 ) с няколко плодувания в рамките на 1 година. Но миналата година ми откриха ендометриоза, последва операция и лечение с хормони и за отрицателно време качих 30 кг.  #Crazy Е то и аз #2gunfire си помогнах ядейки като прасе Embarassed 13 години бях вегетарианка проядох месо  Twisted Evil  незнам какво ми стана беше на психологична основа. В деня в който ме изписаха от болницата проядох месо. Абе дълга история.
Успях да сваля 12 кг спазвайки една от диетите на Байкова: 1 месец и 90 дневната: 3 седмици.
И сега при вас, но повече от 2 седмици няма да издържа само на плодове.... Ставам непоносима  #2gunfire

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 12:14 от Малинка-Къпинка

# 148
Здравейте момичета  Hug

Днес се теглих и съм качила около 2 кг. Планувам да започна пак няколко дни на плодчета, но ако нещо евентуално не мога ще карам каквото стане, докато стане...  Praynig

Нямам време да ви прочета, Желая весел ден на всички   bouquet

# 149
 Малинка-Къпинка , извинявай ако въпроса ми е невеж, но защо не опита да пребориш ендометриозата с плодолечение? Или този проблем не се повлиява от глад?

Общи условия

Активация на акаунт