Плодове и чай с мед - 20 част

• 16 678
  • 362
  •   1
Отговори
# 195
 Благодаря на всички за насърченията. Ще се отчета след няколко дена. Успех на всички в умния избор. wavey

# 196
Здравейте милички,

dudy - благодаря за пояснението за луната, аз се чудех защо върви едва, едва (за 8 дни 2.5 кг.), е обяснението може и да е в МЦ, който дойде днес, така че ме очакват само добри новини на кантара  Joy

Фроузи е хайде сега, тук не бием (само от време на време смъмряме) - хайде пак на хорото, спъваш се, изправяш се, изтупваш праха от коленете и смело напред  newsm10 . Pipy, това се отнася и за теб

radi_slava - признавам без бой - не спазвам лунуване,  когато плодувам (никакъв ефект в кг.), затова и не знам кога е  Embarassed Колкото до плодуванетото наистина е начин на живот - помогна ми не само за кг. - аз съм алергична към слънчевите лъчи (представяте ли си как ходех на море - слънце защитен фактор 50 и нагоре и под чадъра, на сянка и никакво къпане в морето - ужас) с плодуванията тази година ходих на плаж почти като "бял човек" - с противоалергично слънце защитно мляко с фактор 25 и по 2 часа на слънце и във водата  newsm44 . Няма начин да спра плодуванията smile3521

Миранди, keti_ - хайде на хорото  newsm19 - липсвате на групата

# 197
  • София
Само наминавам и отлитам  Joy

Гледам добре се справяте и без мен, Гери играе ролята на Биг Систър докато Биг Брадър отсъства  Hug

Аз съм плодче и днес, сега едни мандаринки хапвам и изчезвам-утре е важен ден-имам изпит

Стискайте палци на ръчички и краченца

# 198
  • София
Да се отчета днес изобщо нямам апетит, 1 ябълка и 4 чайчета с мед и никакъв глад newsm78. Май ще издържа  Party
Между другото като съм у нас на компа не виждам линииките в подписите. Какво ли е направил скъпия някой да даде идея как може да се оправи това  #Crazy

# 199
миранди от кога по4ваме,4е е зле положението.......айде,4е ще ни бият накрая  Heart Eyes а и аз се пробвам да си изсветлявам косата и сега съвсем на нищо не прили4ам-рижаво прасенце  #Crazy

# 200
Keti утре давай да почваме викам аз  newsm78

Алби успешен изпит   bouquet

Ради за 13 дена колко свали?  newsm78

...

Аз няма да ви казвам как качих ВСИЧКО пак за отрицателно време  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 201
Миранди мерих се сутринта на 11 ден от 90.500кг. бях станала 84.900кг. като в тези 10 дни имах и един лунен. Ще се меря пак на 21 ден сутринта. Пожелавам ти утре един успешен плодов ден айде не се отказвай ние сме с теб.  Peace

# 202
миранди то4но на време ,заедно с лунната и ние по4ваме. Hug

# 203
  • София
Здравейте и от мен Hug Най-накрая се престраших да пиша,защото досега (да не кажа голяма дума,но от няколко месеца) следях зорко темата. По едно време с Миранди заедно бяхме в Японското чудо,но аз се  отказах,а и резултата  беше плачевен-само качих още килца към цифрите на кантара. Та с две думи: на 22 съм,по принцип винаги съм била слонче,но до преди две години се въртях около 65-67кг при ръст 167...Не беше много зле положението,но заради здравословен проблем се наложи няколко месеца да пия хормонални лекарства и неусетно станах 90кг.След доста неуспешни опити,включително и то с "Чудото" вече съм 95...Трагична гледка.Всеки ден уж започвам някаква диета,до следобеда волята ми се е изпарила и съм се натъпкала като за последно,все едно на следващия ден свършва света,после идва чувството за вина и т.н. и т.н.....
Надявам се да ме приемете и заедно с вас да успея да сваля килцата....Нямате представа колко близки ви чувствам всичките. newsm10Сега искам да тежа 65-66кг,но....без воля и усилия няма да стане.Даже половинката ми купи кростренажор,а аз съм толкова несериозна и толкова рядко го ползвам... спирам да досаждам,че и без това стана доста дълъг пост. Надявам се да станем добри дружки Rolling Eyes

# 204
Дааа  newsm78нещо позакъснях днес ,но то едни празници едно чудо:)

Иначе всичко е наред диетата му диета в очакване сме на луната започвам подготовката след няколко часа почистили сме ДЧ днес .Смъкваме полекичка,но ми се иска по бързо ще наблегна на фитнеса от утре ,че ми останаха само 9 дни ,а и съм готова вече с шивачеството и вместо една рокличка си уших две Crazyа дебелите крака са дебелиииии. ShockedНО ще се справим  Peace
Хайде милички ,че съм пребита ,а сутринта пак сме на работа
Бени очаквам да ме зарадваш като се събудя.Да ме треснеш с една книжка в главата Crazy
Обичам ви лека нощ  bouquet Heart Eyes

# 205
Здравейте  Hug
И аз от днес заедно с луннта да започна на чисто  #Crazy

Миранди съжалявам за качените килограми,но ти си боец знам ще ги свалиш  newsm10

Nadya K аз няма да се обидя от едно яко  fight

Весел и диетичен ден на всички   bouquet

# 206
Здравейте момичета ,плодчета   bouquet

Миранди как мина защитата

Алби успих на изпита

Чета ви отдавна ,започнах от миналата седмица по малко Вдхновението ми е Миранди ,ама като се оттегли пред миналата седмица и аз се поизкалпазаних Плодувах,гладувах  и хапвах
Хапвах си от изкушенията на децата ми в обяда или в следобедната закуска като на втората хапка се замислях а третта я пропусках,след това пак плодувах и чаювах
Само ви се оплаквам,ама да знаете колко сте ми мили Рузултата е минус 2 за една седмица
Сега когато е с нас Миранди пак ме зареди   bouquet newsm44

Гери  newsm51

Портокалка и аз бях на 96 сега вече 92 кг но имам и  newsm63да са ми живи и здрави Обаче мъжлето това не го интересува много Така че на помощ ooooh!

Много много целувки и плодчета txtloves

# 207
Добре дошла в отбора Галка портокалка.  Hug
Все едно аз съм писала твоя пост.Моето "представяне" е в предишната тема и е почти същото като твоето. На 29г. ръст 163см. 90кг. Всеки ден почвах от утре, а вечерта ядях като за последно ама наистина като за последно и така година и половина. Когато бях 64-66кг. и аз се чувствах добре, за това и мойта сегашна цел са тези килограми.
Вече 14 ден съм на плодове и се чувствам така добре както никога до сега. След десетия ден и чувството на глад го няма и дрехите стават широки и килограмите бързо се стопяват. Направо летя, летя...... smile3535
 Така че почвай с нас и скоро ще се похвалиш с добри резултати. goodscale
Още нещо плодовете ни правят и по-добри. Пробвай и ще се убедиш сама.
Успешен, красив и слънчев ден на всички плодоранки! newsm51

Миранди, Кети с нас ли сте?

Svear хайде с нас ама сериозно само на плодчета.

# 208
Момичета, привет и от мен  Hug
Приемате ли нови?  Flutter
От понеделник съм решила да се включа, настроила съм се за десетдневно галдуване и 5-дневно захранване. Досега два пъти съм опитвала (преди години) и само по 3 дена изкарах, а много ми се иска да успея. Освент ова имам и излишни колца за сваляне, имам нужда от прочистване на организма, така че ида в групичката ви  Simple Smile
Знам, че след 7-мия ден тялото започва да се чисти най-хубаво, но десет дали са достатъчни или по-добре 15, даже 20?  Thinking

# 209
здравейте момичета, аз в момента пробвам нещо (дано не за сметка на здравето) искам да направя 5 дни глад, само на вода, 5 дни плод и чай, 5 дни захранване и 5 дни зелева супа (без месото де) след това разделни пости и до коледа се надявам на -8. днес съм на 2ри ден водичка и ми се ще да си кажете мнението, и ако може да получа и вашата подкрепа.

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт