Плодове и чай с мед - 20 част

• 16 673
  • 362
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте
Миранди, keti_, pipy - надявам се, че като се върна в понеделник да ви видя здраво хванати на хорцето  newsm19 - лунатае добър начин за начало.

Чета, чета и виждам колко много историите на всички ни си приличат. Всяка (всеки - макар, че май мъж не ни е гостувал) е достигнала да положението, в което сама себе си не може да търпи (оприличавайки се на слонче или прасенце), пробвала какви ли не диети и разбрала истината - не са важни само кг., важно е и здравето, а единственият начин да свалиш кг. и да решиш много здравословни проблеми започва с т. нар. форма на олекотено гладуване, или както ние си казваме плодуването. Всички ние знаем, колко трудно може да бъде началото - глада, в някои случаи отпадналост, прилошаване, но това само в първите дни и след това чувството за лекота, приливът на енергия и накрая прекрасните резултати - не говоря само за кг. и дрехите които ни стават широки или успехът да влезем в някоя по-тясна дрешка, говоря и за здравето. Правили ли сте си напр. кръвна картина в началото? А в края? Ако не сте - направете си - ще останете изумени. Но ще останете изумени и от още нещо, нещо, което си е чистата човешка завист и злоба. Затова на всички които започват искам да кажа бъдете готови за всякакви коментари от рода на: "Това е лудост! Добре си си така" , "Ти да не си полудяла - ще се разболееш" , "Ама ти сериозно ли? Е хайде сега - една пържолка - нищо няма да ти стане?" "Ама човек не може да живее без месо - откъде ще си набавяш белтъчини" и т.н., и т.н. Да знаете - всичко това е един страх, страх от всички които са постигнали нещо, страх от Вас. Затова никога не се предавайте, вдигнете горда глава и кажете: "ДА луда съм, ДА сериозно, Да ще успея напук на всички" и да знаете наистина ще успеете.
А да Блонди по твоя въпрос - за първоначално изчистване на организма е най-добре 20 дни, но нека бъдат толкова, колкото на теб са ти приятни ( макар че след 7-я ден темпа на спадане на кг. намалява, но пък изчезва и чувството за глад)

# 211
Наде, благодаря ти за страхотния пост  Hug
Ще се опитам 20 да са, много искам да успея, и да, вече чух коментари колко е вредно и глупаво гладуването  Mr. Green

# 212
  • София
Здравейте на мен ми е 5 ден и не чувствам никакъв глад, надявам се да успея да издържа 20 дни. Предишните пъти когато съм го правила към 16-17 ден ми се виеше свят и се чувствах отпаднала. Трудно ходех 3-4 км които по принцип всеки ден вървя от както се помня. За 4 дни съм -2 кг мисля че е добре защото от една диета преминах в друга и няма как рязко да сваля първите дни.
Благодаря на всички ви   bouquet   bouquet   bouquet ,като ви чета се надъхвам още повече. За 3 път ми се налага да сваля 30 кг и съм убедена че ще се справя. Остават още 16 кг до 75 пък последните 10 ще видим, никога не съм била под 70  Joy Joy Joy

# 213
Здравейте,аз от днес плодувам и лунувам  #Crazy

Svear,Портокалка погледнете ми линийката и ще видите ,че и аз съм от вашия отбор  Heart Eyes/само че там не се разбира,че тръгнах да отслабвам от 97 кг. Embarassed/

Малинка-Къпинка чудесно е ,че не усещаш глад,дано все да е така  Peace

# 214
Блонди - занимавам се с плодуване от май 2004 година. Всички около мен знаят, че плодувам и въпреки всичко въпросите звучат. Затова казвам, че съм инат, че съм решила и че ще го направя (ако ще и на пук, но го правя)

От моята линийка също не личи - кг. в началото са от декември миналата година. Сега започнах от 55.7кг. иначе:

Затова твърдя, че който иска да успее - ще успее, останалото са оправдания

newsm10

# 215
  • София
Гледам има някакво затишие този следобед. Да не би всички да се скътават като мен,защото са сгафили Embarassed Да бе да-да не са всички несериозни като мен. В крайна сметка не бях взела твърдото решение да започна точно днес,но все пак имах по-лек режим на хранене отколкото по принцип.Но като се разрових днес видях,че утре е пълнолуние и ще е чудесен старт на диетуването ми. Та мацки започвам плодолечението от този момент насетне Laughing
Благодаря на radi slava  за милото посрещане,а и на другите момичета. newsm51
Надявам се скоро да се похваля с някакъв резултат.Утре след дежурното преминаване през WCто  ще се отчета от колко точно кг стартира борбата.Айде лека засега

# 216
  • София
Ха така да метна и аз едно око тук  #Crazy

Плодче съм  и днес, ама си купих един мед дето бая ометох  Joy

Утре очаквам линийката ми да мръдне ...и ще е голям кеф, че от месец се лутам

лека вечер   bouquet  bouquet  bouquet

# 217
Здравейте момичета  Hug

Срам не срам, аз си ям... не си изкарвам тиквата от хладилника и по цял ден се тъпча с нещо... Сега веерта пак се наядох като за последно, да видим утре каква ще я свърша... То това мойто сваляне и качване, край няма  #2gunfire

Случайноооо някой започващ утре да има?  newsm78

Успех на всички   bouquet

# 218
привет сладурки,
аз се намръъъъзнах в работата и един глааад.....ужас.
миранди от утре нали знаеш-лунна и ново на4ало!!!!!!!! Naughty никакво ядене пове4е,много сме се усвинили.яденето няма да ни избяга,ами дай да се стегнеме и да се захванеме сериозно,после като се погледнем в огледалото да сме доволни от това,което виждаме а не само да мрънкаме  Whistling моля те,стегни се,нали направихме по4ивка сега е време и коремите ни да по4инат   bouquet
ради аз съм готова и тоя път сериозно   bouquet
гери много цунки......
албиетааз след лутане нагоре надоло после най лесно свалям.пожелавам ти и на тебе едно голяяямо спускане надоло  Hug
малинка къпинка пу пу.....само така.....и аз искам да не ми се яде ама .... #Cussing out
галкаайде с нас,по4ваме заедно  Crazy
frozen lady kъде си?  newsm78
 nadya kдано да ти се похваля в понеделник,4е съм по4нала а даже и свалила  Heart Eyes
на вси4ки цунки и лека нощ
миранди утре те 4акам за старт Heart Eyes  Hug

# 219
Кети и ти ли не започна днес? Казвам ти, ако не започна утре няма да свърша добре... Това ядене ми носи само нерви и трупам яко кила, зор ми е да почна, почна ли съм песен после...  Tired Ти колко дена мислиш, колко кила са ти за сваляне?   bouquet

# 220
мирандии аз съм така-трудно по4вам......имам да свалям 11-12 кг .варирам непрекъснато с тоя 1 кг  Embarassed еми,и аз като тебе си казах,4е по добре от утре,защото е и лунна.... Mr. Green но мисля да се заема сериозно,не се понасям и ми е криво а за това само аз съм си виновна.само дето сутрин не мога без кафе и пуша много,но с времето и това мисля да променя. Naughty ти нали ще пробваш утре  Praynig моля те  Confused:

# 221
Дано Кети, дано  Praynig Praynig Praynig

Нагласила съм си сокоизтисквачката + няколко грейпфрута и ще започна деня с кафе, после с вода и фреш нещо и дано не направя някоя глупост по късно  Tired

Успех на теб и на всички започващи утре   bouquet Hug  bouquet

Сладки сънища момичета  Heart Eyes

# 222

Здравейте и лека нощ момичета Heart Eyes
Също и Добро Утро и Успешен Лунен ден  Peace
Май сега е време да кажа отново ,казвала съм го и преди Момичета опитайте да започвате диетата не от утре а от СЕГА без значение кога е това.Това е единственото което прави започването по лесно.На мен също ми изглеждаше ужасно трудно не можех и се тровех.Тогава намерих това ,казвам и започвам няма утре няма от луната няма от понеделник или от 1-ви .Сега веднага дори да е точно на самият обяд,като казах обяд ето един трик който съм споделила с някой от вас ЗАПОЧВАЙТЕ от следобедното време(така заопчването става по леко)

Ще ми простите,че съм като някаква дърта мърморана ,но искам да съм в полза (и това съм казвала Sad(( #2gunfire)  по добре е да си мълча май  newsm78

Успех момичета Peace

# 223
ДОБРО УТРО, СЛАДКИТЕ!!!!!!!! ТУК СЪМ РАЗБИРА СЕ !!!! В ХУБАВАТА СЪБОТНА УТРИН ВИ ПОДНАСЯМ ХУБАВО ЧАЙЧЕ С МЕДЕЦ!ПИЙНЕТЕ И СИ МИСЛЕТЕ ХУБАВИ И ПОЛОЖИТЕЛНИ НЕЩА! ЗНАЕТЕ ЛИ МОМИЧЕТА,СЪВРЕМЕННАТА СИСТЕМА ПРЕДЛАГА НА ЧОВЕКА ВСЕ НОВИ И НОВИ НЕЩА,НО УСПЯВА УСПЕШНО ДА ГО ЛИШИ ОТ СЪЩЕСТВЕНОТО-ДУХОВНОТО РАЗВИТИЕ И ЛЮБОВТА!КАРИЕРА,ЗАБЪРЗАН ЖИВОТ,СТРЕМЕЖИ ДА ИМАМЕ ПО-ДОБРА РАБОТА,ПО-ГОЛЯМА КЪЩА,ПО-ХУБАВА КОЛА,ПО-НОВ ТЕЛЕФОН,КОМПЮТЪР И Т.Н. НО ТЕЗИ НЕЩА ПОГЛЕДНАТИ ОТ СПЕКТЪРА НА ВЕЧНОСТТА СА НИЩО,DUST IN THE WIND КАКТО СЕ ПЕЕ В ЕДНА ИЗВЕСТНА ПЕСЕН.СМИСЪЛА Е ДРУГ И СЪМ УБЕДЕНА ,ЧЕ КОЙТО Е НА ПРАВ ПЪТ И МИСЛИ ПРАВИЛНО ВРАТИТЕ СЕ ОТВАРЯТ ЗА НЕГО!БЪДЕТЕ БУДНИ ЗА ИСТИНСКИТЕ НЕЩА,ТЕ НЕ СЕ ПРОДАВАТ В МАГАЗИНА И ЩЕ Е НУЖНО ДА ВЛОЖИТЕ ПОВЕЧКО ОТ СЕБЕ СИ ,ЗА ДА ГИ ПРОЗРЕТЕ!НО ПЪК СИ ЗАСЛУЖАВА!!!!!!!!! ХУБАВ ДЕН И ПРЕКРАСЕН WEEKEND! БОРБАТА СЕГА ЗАПОЧВА И КРАЙ НЯМА!!!!!
ЕТО ГО И ЧАЙЧЕТО , С ЦЯЛАТА МИ ЛЮБОВ И ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ!

# 224
здр плодчета, на мен ми е 3 воден ден, исках да ги съчетая с луната тези водните............... след неделя или още по добре  след понеделник ще съм на ябълки................стискам палци на всички нас от днес свалянето на гадните кг. да започне по мнОООООго.

Общи условия

Активация на акаунт