Плодове и чай с мед - 20 част

• 16 672
  • 362
  •   1
Отговори
# 225
Днес е подходящо да се започне заради пълнолунието, така ли?  Thinking

# 226
Днес е подходящо да се започне заради пълнолунието, така ли?  Thinking

Както Гери казва подходящо е тогава когато си готов,а днес от 16.30ч. започва лунната   Mr. Green

Dudy само на вода   #Crazy newsm78

Frozen_lady благодаря за ведрото послание  Heart Eyes

# 227
  • София
Да...Гери е много права,че трябва да започнем от днес,сега,а не все да отлагаме.
Аз сутринта се претеглих,кантара отчете 94.5 Embarassed Убедена съм,че ще се справя с вашата помощ,а и с моята воля-ще трябва да я търся някъде hahaha

# 228
Здравейте момичета  Hug

Дано днеска успея да започна едно плодуване, че 8 Декември наближава и тогава ще има едни маси, едно чудо... Миналата седмица бях 73 и нещо, а сега съм с 4-5 кила отгоре  Sick Ще ми се да се експедитирам на някъде, да не виждам кантар и храна и после хоп да видя 70 кг.  Mr. Green

Гери
ти как си? Сега плодуваш ли или не? На какви кг. си?  newsm78

Алби има ли 69 вече?!?  Praynig

Кети ще слабеем ли или ще се чудим и маем още?  Laughing

Фроузи страхотна си   bouquet  bouquet  bouquet

Дуди брао за издръжливостта, може да си писала по горе, но колко кг. си и колко искаш да свалиш и колко време плодуване ще правиш?  newsm78

Блонди успех   bouquet

Галка портокалка, ще успееш, само трябва да приведеш в действие цялата си воля и устрем и резултатът няма да закъснее   bouquet

А Джиото тук ли е?  newsm78

Надя май замина на някъде, ама като не четох внимателно назад не разбрах на къде отива...  Rolling Eyes

Пипи ти каво направи? До къде стигна с кг. и с дните? Обърках се вече  Rolling Eyes

Приятен следобед плодченца сладки  Hug  bouquet Hug

# 229
Ще ми се да се експедитирам на някъде, да не виждам кантар и храна и после хоп да видя 70 кг. 
Пипи ти каво направи? До къде стигна с кг. и с дните? Обърках се вече  Rolling Eyes

И аз Миранди се обърках  Crazy,все започвах и се дънех,та вече от вчера си го броя първи ден  Embarassed в къщи все ми се подиграват  hahaha като искам да се запиша за Сървайвър с цел да отслабна   Mr. Green

# 230
Ще ми се да се експедитирам на някъде, да не виждам кантар и храна и после хоп да видя 70 кг. 

И аз Миранди се обърках  Crazy,все започвах и се дънех,та вече от вчера си го броя първи ден  Embarassed в къщи все ми се подиграват  hahaha като искам да се запиша за Сървайвър с цел да отслабна   Mr. Green

Браво  Hug Hug Hug

Аз не успях и днес...  Tired Почна се пак еййй...  Confused

# 231
  • София
Ей ме на и мен-след вана, мазилца, подстрижка и плодуване...

Миранденце няма 69, ама още 300 грама само-ох тез 69 кг ги чакам от месец все едно гости ще идват  Joy

Фрозузинка ама какав кеф е деня ми да започва с теб  Hug

Геринка запали ме-и аз си търся машина да си шия дрешкив Heart Eyes

Джото стига с туй щи романеще бе? Дай едно рамо тук  Hug

Кети лутам си се месец аз а да стана 69  и а съм се надумкала като поничка Успех миличка  bouquet

Пожелавам на всички да сбъднат мечтите си, а килограмите поне на мен са ми мечта-сега виждам калко щастлив си когато положиш усилия и видиш реалните резултати-всички можете, не е невъзможно bowuu

bouquet  bouquet  bouquet

# 232
ЗДРАВЕЙТЕЕЕЕ !!!! КАК СТЕ СЛАДКИТЕ МИ МУЦУНКИ МИЛИЧКИ?????????
Аз имах супер ден-сутринта курс ,после дневен спектакъл ,а сега отивам на рожден ден и съм се накиприла с един нов сукман късичък и с ботушки и много си се кефя.
Пипи,няма защо.Затова съм аз да ви давам хубав импулс за начало на деня!!!!Кеф !!!
Мирандинце, не сладка-вие сте страхотнии!!!
Бени, обичкам те !!!!!! Heart Eyes

Айде милинки хубава вечер ви желая !! Бегам да купонясвам ,че ми е едно разлигавено днеееес !!!!!!!! Joy smile3534

# 233
аз момичете започнах от 85 на ръст 180, 8 кг. свалих с дюкан и после запецнах там 2 месеца после за 1 седмица бутнах още 2 до 75 кг.
но, по мой си причини се зарекох да направя коледния пост................
но аз не мога да свалям на въглехидрати и затова го правя това ударното на вода. искам 66 кг, та плана е(не знам до колко ще го изпълня) 5 дни водица, 5 дни плод , 5 дни захранване, 7 дни зелевата супа(без месото от програмата) и дните до коледа на разделни пости................
те това е плана.........
герито ме вдъхнови, ако искаш нещо трябва да се бориш, а и 5 дни на водица не е чак като в сървайвър (аз цял живот съм пюскала).
аз открих моя стимул и ще го изстискам до дупка винаги това ми е липсвало).
аз съм на 28 с едно дете и изглеждам Sick Sick Sick Sick Sick
искам нормален живот, без срам от тялото ми и бонус нови и хубави дрехи.
искам просто да започна да живея (5 години ги проспах)

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet за вас момичета.

# 234
  • Някъде там, ела и провери...
Здравейте,  Hug
каня с ето няколко дена д пиша но все не ми стига времето нещо.Благополучно успях да изкарам 10 дни и от утре започвам захранването, вече нямам търпение да дойде момента с варените картофи (толкова много обичам картоффффки  Blush)
За момента съм изключително доволна от резултат който е -5кг до момента и се е надявам да успея да ги задържа   Praynig, което съм сигурна че няма да е лесно, но ще се старая  Naughty

dudy извинявай ако съм пропуснала някъде по -горе но този план който си замислила от кога го почваш или си го почнала вече? И 5 дена само на вода  #Crazy ужас направо ми се вижда супер много, но стискам палци да ги превземеш 66  thumbsup. Плана ти изглежда доста интересен   пък по натам може и аз да го тествам  newsm78

Лека вечер   bouquet

# 235

Здравейте Гълъбчета и Гълъбички!

Няма ме нещо но това не е свързано с темата ни ,а с това ,че ми е малко времето .Вчерашният ден бе най големият за пазаруване тук са най големите разпродажби,но....като не ми трябва нищо останах капо само с парцалки и обущета:(

Миранди тази сутрин бях 58 но се надявам на луната да ме стопи малко че не ми остана време имам само 7 дни до финала с късата рокля,а колената са ми отвратителни Sad

Дуди аз лично не ти одобрявам идеята ,но това си е моя работа (шантава ми работа  Crazy) защото водолечението е .....знам ли за мен е крайно ,по съм за :peace:10 дни плод от 5 вода WinkПосле за 5 дни плод...ми то след водуването ...????незнам,след това захранване с картофи и ядки ,па после супа newsm78
Не ме разбирай грешно,но спред мен като цяло не е логично изграден плана ти Sadще ти дам пример за по успешен според мен де Simple Smile:)5 дни плод 3 дни вода(използващи да са лунните) още 5 дни плод.10 дни захранване .Моят план е с един ден по дълъг но си мисля ,че резултата ще е по добър просто плодувано-гладуванията които съм правила ме научиха кога и как се смъква най яко,а в реда който го правиш незнам дали ще е така успешно,но ти го пожелавам искрено.Ще те питам и още нещо?Би ли сложила снимки в албума ?не за друго но да виждам резултатите и да ми е кеф(на буци) Simple Smile Hug

Бени няма да ти пиша нищо различно от друг път ти си борец ими е кеф ,че се запознахме .Хваля се пред познати ,че си имам съдружник с който борим заедно килата Heart Eyes...ок,де ок де ....чувам го направо онова малко Шило как вика "а,мен ,а мен ????"""И теб бе и теб  Heart Eyes Heart Eyes...

.....Фрозинце,и теб бе мъниче и теб споменавам разбирас е не мога да не те спомена все пак съм треньор няма къде да мърдам Simple SmileSimple Smile Heart Eyes

Момиченца сладурести налага ми се да се разкарам на момента   ooooh!...до по късно  Peace  bouquet

# 236
пак аз, херка ами аз съм на 3 ден водица (реших с това да стартирам заради пълнолунието) но май вече не искам да е 5 дни а 4 (демек и утре).
накрая ще ви съобщя резултати (или дотам докъдето стигна де) .
и от понеделник плод, една седмица защото винаги се провалям на 5, 6 ден.
гери, аз вече споменах че не съм много опитна с диетите, всичките ги знам но никога не съм била постоянна.
тази последователност при която съм ги подредила мисля че ще я устискам а и че е добра за мен, НО това само времето ще покаже де.
мноООООООого ги искам тези 66 кг, ама мноООООООООООООООого.
(последно бях на тези кг на 16 г. след диета за на брат ми сватбата, и изглеждах сссссупер).

# 237
ДОБРО УТРООООО!!!! НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ВИ ЧЕТА СЕГА ,НО МИНАВАМ ДА ПОЧЕРПЯ СЪС СУТРЕШНИЯ НЕДЕЛЕН ЧАЙ!!!!! ХУБАВА И СПОКОЙНА НЕДЕЛЯ !!!! ПОЧИНЕТЕ СИ ХУБАВО И СЕ ПОДГОТВЕТЕ ЗА ЕДНА НОВА ГОТИНА СЕДМИЦА!!!!

Бегам на курс, после ще ви навестя !

# 238
добро утро и от мен  Hug
как сте моми4ета?тук при мен дъжд и студ ама няма да се давам на гадното време.....
dudy да ти кажа 4естно и аз заради сватбата бях дълго време на вода.....не хапвах,само вода и се 4увствах добре и свалях бързо.свалих 10 кг,ноооооо......не вярвах като ми казваха,4е се ка4ва бързо след това  Confused така и излезе,ка4их си 6 кг обратно за нула време.ти най-добре си знаеш,не искам да ти казвам какво да правиш,но ако се опиташда редуваш водните дни с плодови май е по добре   bouquet   bouquet
миранди гери е права по4ва се от СЕГА НЕ ОТ УТРЕ.аз те 4акам..... Crossing Arms с пове4е кафета моя първи ден е налице. Crazy
моми4ета приятен ден  smile3525 и до по късно
цунки

# 239
Здравейте отново, красиви дами !

Виждам,че много минусчета сте постигнлаи, Браво !!!! Hug Hug Hug Hug Hug

Аз се загубих от хоризонта, но в никакъв случай не съм ви забравила и не съм спирала да си мисля за вас с мнооого любов newsm51 newsm51 newsm51

Аз докъде стигнах...Ами след 10 дни плодуване и още толкова захранване заковах на 60 килца(това беше и идеята),но... точно тогава трябваше да замина за Германия и малко си промених режимчето! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
То там всичко едно гумено... бананите едни зелени...

Но... добрата новина е,че съм само +1 килце!

От утре пак започвам плодуването, защо от утре ли?
Ами канени сме при свеките днес,заедно с цялата рода и някак не върви да си пия фрешчето и да ме хулят за килограмите и т.н.

Писнало ми е от БГ обичай и манталитет : банкет,моабет, коктейл, парти , но за жалост понякога и аз се подчинявам ...

Та мъчно ми е,че днес няма да лунувам ефективно, сега си пийвам чайче и си мисля за утрешния ден и за новото пречистване на духа и тялото !!!

Последна редакция: нд, 25 ное 2007, 12:14 от Пуффи

Общи условия

Активация на акаунт