Плодове и чай с мед - 20 част

• 16 671
  • 362
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, на всички въб форума.Прочетох всички мнения и много ми допадна форума, защото всички сте много милички.ще се радвам ако мога да се присъединя към вас GrinningОт днеска съм на плодчета и чайчета сега съм 62кг 1.66 височина искам да отслабна поне 6 кг.Благодаря ви предварително  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 241
  • София
Днес ми е 7 ден успешно издържан Simple Smile. Сутринта кантарчето показа 90.3  Praynig Дали утре сутринта първата цифра ще е 8  Crazy
Лека вечер от мен   bouquet

# 242
няма никой......... newsm45
но от утре знам,4е пак сме на линия,с нова седмица и мноооого минуси  smile3503
миранди в настроение ли си от утре за старт?????аз по4нах,дано и ти да се вклю4иш  thumbsup
калинка малинка  smile3501 със сигурност ще е 8
ка6мирдобре дошла!ще видиш,4е много бързо ще постигнеш желания резултат  Hug  Hug
лека и успешен ден на вси4ки  утре Hug  Hug  Hug

Последна редакция: нд, 25 ное 2007, 23:48 от keti_

# 243
кети поздравлейния за старта  Hug Hug Hug

Аз утре пак тука, обаче НЕ успея ли незнам ...  Crossing Arms Само да съм посмяла да се издъня и ще има вече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 244
Здравейте момичета,
много ми допадна темата. Аз напоследък много нашишкавях. Направо не мога да се гледам. Станах и доста нервна от това. Не мога да си намеря дрехи, нищо не ми става, пък и не мога да повярвам, че удрям 50 та мярка. Като си избирам дрехи, все си търся старите номера. Винаги съм си мислила че 50 та мярка са дрехи за дебели тетки. Е, стигнах дъното - точно в такава се превърнах - от лакомия. Чак се мразя. Преди години правих диетата на Лидия Ковачева - за 1-2 месеца отслабнах 9 кг. и това ми стигаше. Дълги години си стоях на едни и същи килограми, но сега след раждането, нещата много се промениха. Стоп! Почвам с вас! От понеделник - 3 дни на плодове и чай?  newsm78 Как е за начало или направо 5. Е, да изкарам 3 ще съм доволна. Момичета присъединявам се към вас!!!

# 245
кети поздравлейния за старта  Hug Hug Hug

Аз утре пак тука, обаче НЕ успея ли незнам ...  Crossing Arms Само да съм посмяла да се издъня и ще има вече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И аз,и аз!

# 246
 Права си Кети,че няма никой  ...нещо се случва незнам какво е но...може би зимата е виновна  newsm78

За мен Луната беше чудесна  PeaceОще не съм яла дори от кеф  Flutter
Иначе няма нищо ново SadПия си оцета и вече не ми се подува корема ,но ....ще видим .Отдавам се на шиене  яко че и днес съм почивка и после няма ,чак до партито.
 Вие как сте защо се изгубихте?Радвам се за успяващите от все сърце ,това доказва ,че диетката ни си е сила Simple Smile
 Лека нощ ви желая и сладки сънища!Успешна нова седмица! Heart Eyes  bouquet

П.с. Петя здравей ...ако питаш мен мисли за 14 дни защото 3 са нищо:((а пет са недостатъчни ,но ти си знаеш най добре!Добре дошла при нас!

# 247
П.с. Петя здравей ...ако питаш мен мисли за 14 дни защото 3 са нищо:((а пет са недостатъчни ,но ти си знаеш най добре!Добре дошла при нас!

CryЩе мога ли от изведнъж да изкарам 14 дни. Мислех че трябва постепенно да увеличавам дните. А по скоро си мислих да пробвам по три дни на седмица. Всеки понеделник, вторник и сряда. Но ти ме отчая Shocked

# 248

CryЩе мога ли от изведнъж да изкарам 14 дни. Мислех че трябва постепенно да увеличавам дните. А по скоро си мислих да пробвам по три дни на седмица. Всеки понеделник, вторник и сряда. Но ти ме отчая Shocked

Започни!!! Това е най-важното и тнай-трудното и колкото дни повече направиш, толкова по добре! Успех   bouquet  bouquet  bouquet

Диорела успех и на теб утре  Praynig

Гери добре, че си ти, че иначе незнам...  Heart Eyes

# 249
Почвам Миранди, почвам!!! Simple Smile

Утре ще докладвам, ако не припадна на работа от глад Simple Smile

Успех на всички!

# 250
Хахахахах Миранди не бе миличко ,но ето ,че има момичета които съвесм не са наясно с диетата.Щом кава ,че съм я "отчаяла" newsm78,би трябвало да те амбицирам с отговора си Simple Smile
Петя не е нужно да се почва малко по малко напротив ,ако е да е ,ако не ...зарежи Simple SmileSimple Smile
Нищо няма да ти стане и няма да припаднеш ,но от това което прочетох ми се струва ,че не знаеш нищо за начина по който се прави и действа тази диета...намери една книжка на лидия ковачева (в темата на 1-ва страница мисля че я има и онлайн)
и чети ...чети ,чети!!!Тази книга прави вълшебства!!След нея идва силата!
Как говоря а ти незнаеш за какво newsm78ами.....ти започни сега с плод,чай,плод ,чай после ще видим Simple SmileSimple Smile  bouquet

# 251
Здравейте, цяла седмица се канех и аз като някои от вас дза зцапочна, но разни поводи, оправдания за слаба воля винаги се намират, но днес и сега съм в дружинката до 15 декември, ще бъда дама на коледното парти, само не зная как ще се справя със стандартните менюта по такива поводи, но ще измислим нещо, вие как излизате от ситуацията, когато не искате да обяснявате, но не желаете и да се изолирата заради диетата. newsm78
Иначе ви чета всеки ден, заредена с  любов въпреки срещата със свекито, която е винаги права #2gunfire, и обикновено после се вкисвам за известно време, сега някак си дали от звездите или от плодовете не се влияя толкова от мнението на околните.
И така на старта на новата седмица нека сме заедно - плодови и ширпоко скроени, медени дни момичета и от мене Peace

# 252
ДОБРО УТРО,МИШИЛИНЧИЦИ ЗЛАТНИ!!!!!Ето дойде и новата седмица!Желая тя да бъде успешна за всички!!!!Бъдете усмихнати ,успешни и себе си ! И най-важното-нека има любов в сърцата ни-това е универсалния лек за всеки проблем и всяка болежка.Както съм казвала не веднъж всичко щеше да е много по-лесно и хубаво ако хората се обичаха.То така и ще стане,просто са нужни малко повечко време да узреят нещата.Та освен да ви пожелая седмицата да бъде удовлетворителна и стремителна !!!!!! Стремежа към истинското аз е невероятно силен стимул!Нека намерим себе си и се усъвършенстваме-нима не е това смисъла!!!!!УСПЕХ НА ВСИЧКИ ВИ,СЛАДУРАНКИ МИЛИЧКИ!!!!!

Пуффи,добре дошла отново и успех!
Кашмир, при нас е готино и ще постигнеш целта си !  bouquet На добър час!
Кети,успешен старт!!!
Доста хубав отбор се събирате ,така че давайте смело!!!!
ПетяП, първата стъпка в тази диета е да се обичаш! Плодолечението не е диета на волята и ината,а на вярата и  истинското убеждение ,че вървиш в правилната посока!Съветвам те да не бързаш да започваш преди да си се подготвила!
Изтегли книгата на Лидия-тази жена е страхотна .
Иначе от глад няма да пукнеш,в началото е нормално да имаш световъртеж заради токсиноотделянето.На добър час и успехи!!!!  bouquet
Гери,честита лунка!!!1 Heart Eyes Hug
Мирандейййй,ари стига си гърмяло ами муай плод!!!!  bouquet Hug Heart Eyes
БЕНИИИИ,ЧЕСТИТО 69!!!!! ЗНАЕХ СИ ,ЧЕ ЩЕ УСПЕЕШ !!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ 65!!!!!!  love001  love001  love001 newsm51
А за всички вас сладки зайчета,ето първото чайче за седмицата с много любов и добри пожелания:

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 08:25 от Frozen_lady

# 253
Пропуснах да отбележа, че днес ще си купя кантар и ще ви информирам за движението в някаква посока, за да се почувствам малко виновна, ако реша да кривна от пътя, макар че мисля, че най-важна е вътрешната мотивация, а аз в момента я имам, не винаги е така, но сега съм твърда и ентусиазирана

# 254
  • София
Добро утро добро утро плодчета!  bouquet  bouquet  bouquet

Хайде да се изфукам и аз най-после 69 килограма-цял месец се лутах, но вече ги достигнах-хубаво е мечтитети да се сбъдват, още по-хубаво е сам с много труд и постоянство да си ги сбъднеш-така победата е по-сладка

И сега продължаваме към целта, която е близко-58-60 кг.

Геринка вдигай купон, това е нашата победа над килограмите-обичам те Hug

Фроузинка благодаря за подкрепата и обичта-това е и твоя победа  Hug Гушшшшшшшшшш, ама много гушшшшшшшш

Сега отивам да карам велоергометър-да стегнем новото тяло  bowuu

Лека плодова седмица-ех голям кеф е да знаете
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт