Плодове и чай с мед - 20 част

• 16 657
  • 362
  •   1
Отговори
# 255

Незнам защо се разциврих Cry
Беше от радост Hugвсе едно че Българи са спечелили световно така ми подеиства моето Албенче   bouquetА за това че е с няколко грама само по малко но е съвсем друго като си в шейсетте Winkобичам те и аз миличка Heart Eyes Hug
Не мога да ви обесня как се радвам когато нашата диета ни прави красиви и нови хора отвсякъде необеснимо е чувството,нали Бени?Ето е това чувство исках да мога да ви прехварля на това което почувтвах когато махнах 40.....необеснимо е трябва да се усети.ПОжелавам всеки му !

Фрозенце аз пия твойте чайчета златце ...за лека нощ но пак ми е кеф  Hugа лунката взе едно цяло килце и възира Wink

Добре дошли на новичките ,тук са чудесата само трябва да повярваме  и хоп в света на приказките сме (при късите поли,дългите ботуши и какво ли не още Simple Smile )

Сладурести отивам да се надупвам до другото дупе Simple SmileЗарадвахте ме много и сега ще заспя усмихната  Hug
Щастлива съм ,че сме тук всички и ,че това което е ,е действителност!
Благодаря ВИ!
  bouquet Heart Eyes Hug

# 256
Добро утро и от мен  Hug
Благодаря за вкусния чай  Hug
Аз от днес първи ден,но вече без издънки  Embarassed ще трябва да проявя прословутия женски инат  #Cussing out

ПетяП,Миранди с мен ли сте  Heart Eyes

Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 257
  • София
Добро утро момичета  Cry няма 8 кантара даже 90.5 тази сутрин или кантара не е в ред или съм надебеляла от 2 ябълки вчера  Laughing
Може би утре ще я видя тази 8-ца. Важното е че днес ми е 8 ден и досега нямам никакво прегрешение въпреки че ми се налага да готвя на милото  Joy  Joy  Joy
Взех решение че ще плодувам 3 седмици щом устоях 1 седмица значи мога още 2 изобщо не ми се прияжда което е много добре. Явно този път съм се стегнала и ще надвия лакомията  hahaha
Весел и успешен ден от мен момичета   bouquet   bouquet   bouquet

# 258
Добро утро милички GrinningПожелавам на всички успе6ен ден Heart EyesАз 0ще от 2-рия ден почнах да се отчайвам, че нчма да отслабна с тея плодчета #Cussing outСтискам ви палци на вас момичета.УСПЕХ

# 259
Здравейте милички,
Да видим кой е на хорцето - има много нови -  welcome и успех
Аз увиснах - пълен застой събота и неделя (даже + 0.200  Thinking), а бе знам си аз, че мине ли 10-я ден кантара започва да ми прави номера, ама няма да му се дам  Crossing Arms продължавам с плодовете до 04.12 и това е (е след това захранване  Wink )

Миранди - не съм ходила никъде - само нямам интернет в къщи и затова изчезвам от полезрението по уикенда - ти започна ли? Ако ли не ще те цитирам : "Започни!!!"

PetyaP - не е страшно да плодуваш, няма да припаднеш  Laughing - само в първите дни може да изпиташ глад, но тогава ограничението в плодовете и меда не е страшно - ако си гладна яж повече плодове това е. А колкото до продължителността - не се започва постепенно - най-добре е първото плодуване да е 20 дни на плодове и след това захранване за да се изчисти организма от натрупаните токсини и след това вече можеш да правиш по кратки серии, но който е направил веднъж 20 дни след това знае, че това не е никак дълъг период - просто в един момент започваш да чувстваш прилив на енергия и ти се струва, че можеш да направиш всичко.

pipy - ами то само с воля не става, трябва и инат  hahaha - мъжете казват, че ние жените нямаме воля - имаме нещо по-страшно и по-силно - имаме инат.

ka6mir - не се отчайвай - ще успееш. Ако нямаш кантарче няма да усетиш началото, но пък финала .....

Е успешна и плодова седмица на всички

# 260
Здравейте, момичета,
ето ме и мен току-що стартирала, да видим. 68кг съм в момента  Rolling Eyes Embarassed, излишни са ми минимум 10. 20 дни не знам дали ще издържа, но на 15 ще се радвам, дано устискам  Crazy

# 261
Блонди има6 много сладичко детенце Hug FlutterИ аз мисля да я изкарам 15 дена Tiredееее ще се подкрепяме взаимно така ще ни е по-лесно.Успех  bouquet

# 262
Блонди има6 много сладичко детенце Hug Flutter

Благодаря ти.
Направих си чай, сега ще си го пия и ще се опитам да не точа лиги по кашкавала в хладилника  Crazy

# 263
                    Аз не мога да почна и туй то. Направо ще се застрелям вече... Последните две-три седмици качих още 4 кг... Утре пак ще пробвам  cry...

# 264
 Grinning Здравейте момичета.От известно време следя вашия форум и се вазхищавам на волята и резултатите ви.от днес и аз започвам на плодове и чайчета и дано имам вашия успех.Много ми е интересно килограмите,от таблицата в началото на форума, за какъв период от време ги свалихте??

# 265
arveen_ - Всяка една от нас е свалила за различно време - всичко зависи от собствения ти организъм и от теб. Моите кг. ги няма в табличката - защото никога не съм си правила пълните измервания за нея, а иначе свалила съм 22 кг. за 3,5години ( с прегрешенията и всичко останало), размерът на дрехите от 42-44 (немската номерация) на 38 (давам немската защото звучи по-добре, иначе добави 6 и ще получиш българската)

Блонди - забрави за кашкавала - като свършиш плодуването - няма проблем, но сега просто го игнорирай.  newsm10

# 266
  • София
При първото ми плодуване за 14 дни свалих 9 кг, но тогава бях над 100. После съм сваляла по 7-8 кг за 17-20 дни. В рамките на 1 година с няколко плодувания от близо 105 стигнах 75. Но миналата година ги качих за отрицателно време след хормонална терапия. Сега за 7 дни съм свалила 3 кг мисля че е нормално при толкова килограми да се сваля по 1/2 кг на ден надявам се за 20 дни да сваля 10  Crazy

# 267
Желая ви успех, Момичета преди година и аз бях на подобна на тази диета и свалих доста Simple Smile но трябва търпение и воля, защото не може изведнъж даа се откажеш от навиците си Embarassed поне при мен беше така
Желая успех на всички, ако не от днес , то от утре Simple Smile

# 268
  • Някъде там, ела и провери...
Момичета да ви питам днес ми е втори ден захранване и в менюто имам зеле, което обаче горе -долу колко като грамаж 200 -300  newsm78 и може ли нещо малко лимон.....поне да има малко вкус като се има предвид, че солта не става.
 Hug

# 269
Здравейте плодчета  Hug

Нова темичка искате ли да си направим за 1 Декември?  newsm78 С нови и актуални данни на таблицата, хем нов месец и т.н.  newsm78

Успех на всички започващи днес  Hug

До тук 70 минути крос от мен и грейпфрути, да видим по късно обаче  newsm78 Хайде до утре, аз отивам на гости и по далеч от ладилника  Mr. Green

Лека вечер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт