Плодове и чай с мед - 20 част

• 16 652
  • 362
  •   1
Отговори
# 285
здравейте и от мен  Hug
След вчерашния ден само - 0,500 кг.  Sad,но това си е трудно смъквам  #Cussing out

PetyaP как си днес, и аз съм втори ден   bouquet

Гери ти ли си свалила 40 кг.  #Crazy това е супер  Peace

На всички лек ден  Hug

# 286
Е-хо,

pipy - не се отчайвай - ще успееш, ако не от първия път от някой следващ. Ако се бях отказала, досега да си бях   261uu . Още от първата серия започнаха разликите в начина на сваляне - става въпрос за мен и мъжо - при първото плодуване аз -7, той -14, така че да знаеш всичко е индивидуално. Колкото и да се ядосваш - не си по-зле от мен - в петък сутринта бях 53.00кг. а днес 53.4 - от два дни качвам  newsm78 без нарушения съм (е може би пия малко течности - знам ли - нали трябва да пием ако сме жадни  newsm78 ), а бе всеки път след 10-я ден започвам да си задавам тези въпроси: +0.200, -0.300, +0.100 - кантара започва да ми играе номера ама нали съм си инат  Crossing Arms

Gerri68 - снимките от онзи период съм ги скрила някъде - ще трябва доста да поровя

PetyaP - направи дългата серия. В сайта на Емилова, в раздел рецепти има една рецепта при грип и простуда, но тя върши работа и при намален имунитет:
"ПРИ ГРИП И ПРОСТУДА

1 ч.ч. изцеден в момента лимонов сок и 3-4 с.л. пчелен мед се разбъркват на водна баня до сгорещяване. Течността се сваля от огъня преди да е завряла. После се пие на малки глътки в продължение на 1-2 часа, може да се разреди с вода. При децата - по-малка доза и винаги се разрежда с вода!" Пробвай го.

Миранди - все някога трябва да си направя измерванията, така че за 1-ви ще ги имаш

# 287
pipy - не се отчайвай - ще успееш, ако не от първия път от някой следващ. Ако се бях отказала, досега да си бях   261uu . Още от първата серия започнаха разликите в начина на сваляне - става въпрос за мен и мъжо - при първото плодуване аз -7, той -14, така че да знаеш всичко е индивидуално. Колкото и да се ядосваш - не си по-зле от мен - в петък сутринта бях 53.00кг. а днес 53.4 - от два дни качвам  newsm78 без нарушения съм (е може би пия малко течности - знам ли - нали трябва да пием ако сме жадни  newsm78 ), а бе всеки път след 10-я ден започвам да си задавам тези въпроси: +0.200, -0.300, +0.100 - кантара започва да ми играе номера ама нали съм си инат  Crossing Arms

Няма да се отказвам,но ме е яд  #Cussing out ,че и моя мъж само малко да се ограничи в храната/не да прави диета/ и веднага сваля и то по много, а аз с триста мъки някакви мижави грамчета  Mr. Green,но и на това съм доволна все пак  Wink

# 288
Ехоооо, сладките...къде сте бе? По-скоро,май аз къде съм!? Аааа, наминавам аз от време на време и ви наглеждам...

Пак се е увеличил отбора и гледам всички активно "се стягат" за празниците.Браво момичета, гордея се с ваааас!

Сега, няма да изброявам поименно, защотото малко съм на работа и освен това имам работа Joy

"Отбих се"само да ви кажа, да хвърлите едно око на албумчето ни. Най-сетне си взех пустия card reader и успях да си прехвърля някоя друга снимка на компа. Та...има я вече и моята плодова мутричка в нашето албумчееее  Heart Eyes

иначе при мен нищо ново...не съм преяждала, спазвам си мое си режимче някакво и още съм си 53кг. Ама мисля до Коледа да посваля още някое друго лице. 50 звучи някак по-приятно, а...какво мислите smile3521 newsm62  Ами що не,нали сте с мен, та си знам че мога да направя каквото си пожелая...защотото знам че вече е лесно и нямам право на"Не мога,...От утре и....други такива" .Че Геринката ще ме сръчка от Флорида, Фроузито ще викне от морето, Мирандуци и тя ей я къде е у Русе, а за Бенито да не говорим- тя може ей сега да дойде и да ме нашляпа smile3534. Така че , започне ли се...посочена ли е целта веднъж.... караме до откат smile3513

Айде маймунки, аз ще бягам....ама пак ще дойда, че си ви бичам и без вас не мога, нали знаете.

Цункам ви милите ми...  love001

# 289
  • София
Привет на всички мацки!
Аз малко изчезнах тези дни,но на диетата държа стриктно.Днес ми е четвърти ден и засега нямам особени проблеми,няма и никакви прегрешения. Като се има предвид,че за тези 4 дни бяхме на два купона с доста съблазнителни софри,а аз най-примерно си ядях крушите и мандарините-направо си е геройство за моя милост. От 94.5 вече съм 92.Мисля да изкарам на плодчета до 10 Декември,после захранване до 17-18. Около Коледа мисля да карам доста ограничено и след това пак да направя някое по-дълго плодуване.Ама това са само планове.Уж сега съм достатъчно сериозна и надъхана,но...винаги има едно НО. Надявам се с вашата помощ този път да изкарам всичкия си инат на показ и най-накрая да докажа на себе си,че мога да бъда дисциплинирана и отговорна и да бъда с фигурата,за която мечтая от години. Успех на всички! Peace  в плодуването.
Аз изчезвам да готвя на мъжлето заешко.Нещо ме е хванала тези дни музата с готвенето-шантава работа.Даже мисля утре да правя и торта  chef

# 290
Здравейте на всички отново newsm51 искам да ви питам тъй като сте по-запознати кои плодове са най-подходящи, защото аз наблягам на портокалчета и ананаси, а ябълки още не сам яла smile3506

# 291
Здравейте, мишилинки!!!Утре сутринта ,няма да имам възможност да ви зарадвам с чайче ,затова ще ви заредя от сега да ми е спокойна съвестта.Как сте вие????
Аз весела.
Станси,за кръвното няма да се плашиш.И аз уж с ниско бях ,ама след плодолечението в момента съм с нормално.Супер за билкитееее,дай малко насам  Laughing Желая ти успех,имаш добра нагласа ,така че успеха ти  е гарантиран!!! Hug  bouquet
Кашмир,честито минусче . А за плодовете-каквото ти е кеф ,това е подходящо.Според мен ябълките са супер,но и цитруси и грозде!Каквото ти душа иска.За мен единствено банана не е подходящ. bouquet
Малинка-къпинка,хехеее кво ти казах.Браво,продължавай така и още ще падне!!!1  bouquet Надъхвация му е майката!!!!!  box
Стиша,сега покрай студенотое нормално да имаш апетит,с всеки е така.1-2 кила нищо не са -2 дни плод и ги изчистваш.Идвай по-често при нас. Peace
Пипи,че половин кило не е зле.И аз си мислех ,че трудно смъквам ,ама на....аре бой на килата!  box
Галка,само така !!!! Щом на софрите си издържала ти си човека.А за готвенето абсолютно си на прав път !!!!! Това е незаменим ефект с музата за готвене  hahaha Плодоранческа му работа!
Геринкооооооу, ще ти изпращят кокалите от стискане  Hug Hug Hug
Бени,оо слаботелесното.Удари 6 на кантара и никва те няма,къде ли си вееш малкото дупенце. hahaha  Heart Eyes
Миранденценценце,где си мо моме?  Hug
Суитнееес,липсваше тука.Де се губиш??Много си сладка,докара ми на Анджелина Джоли в първия момент. Hug
Цункам ви всичките ,сладки малки зайченца.Ето го и чайчето за утре  от мен.А може и сега да си пийнете.

# 292
Здравейте сладки  Heart Eyes

Пиша ви от гостито  Laughing

Ден 2 успешен  Flutter Не смея да се прибера в нас, че да съм по далеч от хладилника  Mr. Green

До скоро   bouquet Hug  bouquet

# 293
Pipy, браво на теб. И аз да се похваля, че нямам прегрешения и днес. Не искам да си правя планове, колко ще бъда на диета, но като цяло 15 дни ми се виждат супер много. Най - вероятно ще се придържам към старата си техника по 3-4 дни на седмица. Гладуването ми влияе страшно много върху концентрацията, а работата ми е много напрегната, не мога да рискувам. Как се справяте вие с това? Взимате ли допълнителни стимулиращи неща, като витамини например?

Миранди, ти така както е караш няма да се прибереш скоро у дома Joy Joy

Поздрави на всички и целувки на всички плодчета. До утре.  bouquet  bouquet  bouquet

# 294
Здравейте, момичета, издържах днес, ще издържа и още 2 седмици, няма как. Най- трудното обаче идва като трябва да готвя, и то за един човек ooooh! Правих и грис, а после храних и малкия... и гледам да не близвам от нищо... тежичко е, но ще се справя. Не знам обаче после как ще се върна към някакъв нормален и здравословен режим на хранене, защото именно това ми е целта...

# 295
привет моми4ета,
ето ме набързо.......малкия е много болен,аз се държа,не се меря за сега....
цунки на вси4ки  Hug  Hug

# 296
Добро утро,фъстъчки!!!!!Ето ме и мен пия си чайче в хубавата утрин и реших по стара плодоранческа традиция да ви зарадвам!!!!! Hug
Бъде усмихнати и положителни и днес.Няма по-ценно от хубавото настроение!!!Нека бъдем добри и зарадваме някой.Нека даряваме околните с топлината ,от която така горещо се нуждаят.

ХУБАВ ДЕН И УСПЕШЕН РАБОТЕН ДЕН ЗА ВСИЧКИ !!!! НА МЕН ДЕНЯ МИ ТРЪГНА СУПЕР НЕОЧАКВАНО ДОБРЕ! А ДОБРОТО НАЧАЛО ВЕЩАЕ ХУБАВ КРАЙ ,АКО ЗАДЪРЖИМ РАДОСТТА В СЪРЦАТА СИ!!!! ОБИЧАМ ВИ!!!!

# 297
Здравейте  Hug
Вчера отново бях по план и днес с нови сили ще продължа  Crazy

# 298
Здравейте стари и нови плодоранки!
Браво на тоя грип,че ме свали,иначе и тази седмица нямаше да се появя...сега си ви прочетох на спокойствие,даже и пиша Mr. GreenПриветствам новите играчи в отбора!  bouquet От как ходя на тоя курс и се връщам към 21.30 все не ми остава време да пиша,поне от време на време плодувам.
Гери,имало криза на оцет в Щатите,верно ли? Heart Eyes
Бени,да знаеш,че обещаното си го търся като завещано,Коледа наближава Hug
Фрозито,ти си желязна,всве си на линия Hug
Скоро пак ще се включа,бягам,че окихах монитора #Crazy

# 299
  • София
Привет и от мен на всички плодоранки!

Изкарах 10 дни на плодчета и продължавам напред с моето отборче  Hug Hug

Гери защо не си се вихрила днес в темичката-сутрината като отворих очички и нямаше пост от теб-не така аз сутрин с твоите думички се събуждам-ей така за да е як старта на деня  Hug Hug Hug

Фроузинка миличко слънчице  Hug

Миранди кефя ти се, че отново си в крачка  Hug

Суитче -хвърлих едно оче на снимките ти-невероятно красива, лъчезарна и чаровна дама е нашето плодче-ама забелязвам друго излъчване имаме всички плодчета   bouquet

Джото миличка бързо да оздравееш, но първо да си починеш, че като дойда ще ти се карам лично - и съм една страшна  Joy

Лек плодов ден!
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт