Плодове и чай с мед - 20 част

• 16 651
  • 362
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро и от мен!Вчера като ви прочетох се надъхах и реших този път да не чакам понеделник, щото знам как ще издъня нещата и така днес ДЕН 1!
До момента 1 чай с мед, че станах късно! Отивам да пия кафе, но ще е с мляко щот не мога чисто, но пък дано само това да е издънката!
До после!

# 301
Здравейте и от мен плодоранки newsm51 минавам да ви прочета и да ви почерпя едно чайче съжалявам, че толкова късно но аз съм 1 час по назад от времето в бг.И да ви се оплача, всеки ден си пийвам кафенце пусто без нега не мога е поне е с мед.Вчера се чувствах много зле (повръщаше ми се с извинение) незнам при вас имало ли е такъв момент днеска съм 4 ден.трябва да изчезвам по задачи.ЦЕЛУВАМ ВИ    love001

# 302
Здравейте, днес ми готино и като ви прочета се чувствам като в оазис, как се справяте с това, заредени с позитивизъм сте внимателни с хората, а те ви обръщат с обратното и то "приятели", които сте подкрепяли и ви става кофти, какво правите с този негативизъм наоколо, Cry
Желая ви меден ден, от сърце с много плодчета и подкрепа във вятъра, а навън е наистина доста ветровито
  bouquet

# 303
Момичета,можете ли да отваряте страниците на www.dar-center.com ?
Искам да си сверя часовника за екадашито,пък шрифта един мъъъъъъъъничък,що така newsm78

# 304
  • София
Здравейте момичета  Hug
Бавно и славно свалям килограмите днес 89.3кг  Laughing надявам се да ги докарам до 85 и след нова година 2 тур плодуване.
Весел ден от мен   bouquet

# 305
                   stisha, хайде заедно мацка  Hug. И на мен днес ми е първи ден. Две ябълки дотук, едно кафе и никакъв чай...

# 306
Ето ме и мен,
Малко набързо, че замествам едва колежка и...  #Crazy, но да се отчета - пълен застой  #Cussing out
Миранди откога те чакам да стартираш - бягай от хладилника, ако ще и в странство  Heart Eyes
Честито на всички свалили и кураж на тези в застой - ще свалим.

# 307
 Здравейте плодчета.    bouquet
 Бих искала да се присъединя към вашата дружинка. Както се вижда от лентичката станах мама преди по - малко от два месеца. И както сигурно се досещате имам страшно много да свалям, повече от колкото би ми се искало  #Crazy. Вече съм твърдо решила да плодувам и дори днес ми е втория ден на ябълки и чайчета, засега се чувствам добре и се надявам да изържа още доста. Ще се включвам пак при вас стига да не досаждам.  Laughing 

# 308
Здравейте сладурани!!!

Днес ми е втори ден!То трябваше да е трети,ама пусти понеделник ,едни черпни бяха  Thinking и аз не успях да издържа.

Днес ми е много ведро и весело на душата!Чувствам се като снежинка, толкова лека и пъргава.
Ех да можеше винаги да сме на този режим....

Та сега си пийвам чайче от мента и ви чета ...

Лека вечер,топла и незабравима и мнооооого минусчета утре сутринта...

Целувки и всииииииииииииииички наййййййййййй на всички ви !!!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 16:46 от Пуффи

# 309
Здравейте,днес- ден трети продължавам успешно да диетувам  Grinning

# 310
Здравейте плодчета.    bouquet
 Бих искала да се присъединя към вашата дружинка. Както се вижда от лентичката станах мама преди по - малко от два месеца. И както сигурно се досещате имам страшно много да свалям, повече от колкото би ми се искало  #Crazy. Вече съм твърдо решила да плодувам и дори днес ми е втория ден на ябълки и чайчета, засега се чувствам добре и се надявам да изържа още доста. Ще се включвам пак при вас стига да не досаждам.  Laughing 

Beerbaby, welcome в нашите редици !!!

Виждам,че с теб вървим заедно !!!

Успещно плодуване  мнооооого минусчета ти желая!

И честито ти бебче !!!Да ти е живо и здраво и много да те радва!

# 311
BEERBABY добре дошла и от мен и честито  newsm32 pacifierи аз от скоро съм във форума но всички са страхотни сама ще се убедиш.пожелавам ти успех  newsm10 newsm10 newsm10

# 312
Момичета,време е за едно чайче!  chef  chef  chef

# 313
Здравейте  Hug

У дома съм си  Whistling Прецаках диетата  Confused

Как да е, аз продължавам с краката, с ръцете както мога  #2gunfire

Лека вечер   bouquet

# 314
Тук съм сладурки малко натоварено иначе ви бях прочела Simple Smile
Ще ви пиша подробно по късно ,сега само минавам да кажа че съм жива Hug

Общи условия

Активация на акаунт