Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Кои са препоръчителните помпи за кърма?
Какви са мненията за използването на обиколничета за бебешко креватче или кошара?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Кои са препоръчителните помпи за кърма?
Майките с опит препоръчват помпата Avent, като я описват като удобна и лесна за употреба. Освен това е съвместим с бутилките Chicco и може да се монтира дори на някои малки буркани. Може да се намери втора употреба в продавалник. Важно е да се отбележи, че инвестицията в по-добра помпа може да бъде от полза, особено за майки, които се връщат на работа рано, отсъстват от бебето си или имат плоски зърна.
-
Какви са мненията за използването на обиколничета за бебешко креватче или кошара?
Мненията относно използването на обиколничета за бебешко креватче и кошара варират. Някои майки изразяват опасения, че те могат да причинят задръствания или да позволят на бебето да пъха краката си в дупки. Въпреки това, други смятат, че осигуряват комфорт и е важно да се прецени индивидуално за всяко дете. Препоръчително е да се консултирате с лекар относно потенциалните рискове и ползи. От съществено значение е да вземете предвид индивидуалните нужди на бебето и внимателно да изберете и използвате обиколничета за бебешки кошари.
-
Какви са препоръките за болнична чанта и какво да включите в нея?
-
Какви са мненията относно пазаруването за бебето и кога е подходящото време за това?
Не знам как ще издържа до тогава. А като си помисля че мислех да работя и малко след болничния, абсурд. Бебо така ме рита и се върти, ох и с тези контракции много се притеснявам като ви слушам, имам ли нямам ли, не мога да разбера, а уж съм раждала жена. 

.
,
и не успях да се включа досега. Сега малко ще разтоваря и продължавам. 
или изпускам по някое "Ох". В интерес на истината не си спомням такова ритане и шаване от страна на сина ми.

А това, което си му харесала от Ла Редут много ми хареса, страхотно е направо.
- пак съм се сдобила с гаден целулит, ама то нали от бременността се задържат течности, та с това се успокоявам
, но според мен това са глупости . "Памет на матката"
?!Боже , боже ...
Само за сведение : дъщеричката ми се роди 3.740кг. и 54см. , а синът ми 2.600кг. и 46см. Разликата м/у двамата е 4 год. А може би пък матката ми да е започнала да забравя по-бързо?!
Вашите бебоци са доста големички, ние явно вървим по мънчики в 27 седмица бяхме 950 гр, сега незнам колко сме но съм на фм чак на 4 декември!Нямам търпение отново да видя бебка
За обзавеждането ни остава да вземем креватче и скринче и сме готови със всичко но мислим да е другият месец.