Деца с муковисцидоза! Родители, подкрепете се!

• 38 721
  • 365
  •   1
Отговори
# 225
Честита Нова Година мили майчета и дечица!

Много здраве и постигане на започнатото с успехи!

# 226
                ЧЕСТИТА НОВА 2008-ма .
Иска ми се да ви пожелая най-хубавите неща ,но пак успявам само да кажа-желая
много,много здраве на нашите дечица.!!! newsm10 smile3525  love001

# 227
Леле,това е ужасно   Sad горкото дете!!! На мен ми се зачервява и ме сърби мястото където е постаевн абоката и после се и подува,но май в повечето случеи е било от лекасртвото,а не от лепенката.....
На колко време му сменят абоката? Аз в повечето случеи с абокат издържам само няколко дни ,не ще да тече по тея вени пустото му лекаство и направо на игла......  Ей лоша работа,знам колко е неприятно,пък за малко дете още повече.
Значи лекувате вкъщи Светли? Ох защо мен все ме вкарват в болница.....?

Колкото до псеудомонас......Ние които го имаме сме по-зле,а? А аз нещо съм се позаблудила.
Много целувки на малкото човече и дано бързо позакрепне  Praynig Heart Eyes
И много сили на вас родители!

Peace

# 228
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ

# 229
Честита Нова 2ОО8 година на всички !Пожелавам ви 12 месеца без болести , 53 седмици - щастие , 365 дни - без ядове , 8760 часа - любов , 525600 минути - хубави мигове мили майки ,които винаги сте покраи нас!   bouquet Hug Heart Eyes Blush

А сега за абоката .Преди две седмици излязох от болницата ,бях с бактерялна плевмония и бяха открили Псевдомонас.Лекуваха ме с един антибиотик който сега не се сещам как се казва + гентамицин.Преди да почнат да ми слагат гентамицина нямах проблем с абоката стоя 6 дни без проблем.След гентамицина всеки ден ми слагаха нов  Shocked .Общо 6 абоката ми минаха през вените още имам топчета и синьо където са били и ме наболява Thinking ooooh! ... Та си зависи от лекарството  и как се повлиява организма от силикона на абоката .Може да се появяло алергия  newsm78 .Всичко си зависи от човека де.... Хайде аз изчезвам чао и да оздравявате!!!  bouquet

# 230
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!  Flowers Four Leaf CloverЖелая от сърце на всички които посещават този форум да бъдат  по сибирски здрави , истиснски силни и много много  упорити!

# 231
Vikince благодаря ти за хубавото пожелание.Радвам се че се включваш,така да се каже от името на децата.Повярвай ми много се радвам ,че пишеш тук,защото децата и по големите с муковисцидоза,освен Ками и Виолка разбира се ,не дават и дума да се каже за заболяването и връзката им с него .Малко сложно се изказах ,но вие ме разбирате, newsm10 Свалям ти шапка.newsm74
Желая ти и на теб много любов,защото съм сигурна ,че това искаш да ти пожелава всеки..
Много ми се иска един ден и моята дъщеря ,която също е на 16 ,някой ден да се включи в наша тема.....

# 232
Съвсем я разбирам.То при мен може да се каже ,че още е така .Хората извън моето семейство, учители и доктори ,които знаят ,че съм болна се броят на двете ми ръце.Просто ни е страх от реакцията на околните и то главно на връстниците ни - нали знаете какви са повечето тинейджъри...няма нужда от обяснение .Сега съм в ново училище и исках да кажа на съучениците си ,но ме фана шубе - какво да направя .Но все пак се престраших макар и онлайн (така ми е по лесно ,сигурно защото не виждам моментната реакция на човека)казах на един мой съученик и го прие доста добре .
Нещо се притеснявам,както в предния пост написах преди 2 седмици излязох от болницата бях ОК дажи много добре.Обаче вчера и днес дигнах температура и утре ще  ходя при личната лекарка .Дано не е нещо сериозно ... Пазете се има два много тежки вируса в БГ .Единият води до пневмонии ,а другият до мозъчно възпаление !!

annette ,благодаря ти за пожеланията.Надявам се по-скоро да се престраши дъщеря ти.

Хайде аз отивам да нанкам..лека и спокойна нощ  Hug  bouquet Heart Eyes

# 233
Vikince много ми е гадно че си вдигнала температура,явно има някакъв грип.Светли на Милица и той не е добре и ние тука се борим от известно време с нещо...Дано дойде по бързо лятото че да ходим на плаж,ах колко е хубаво да се гмурнеш в топлите вълни под яркото слънце...  sport027
Освен да ви пожелая да си мислите за хубави неща,ид а ви посъветвам да ядете много ,да пиете много фрешове,чайове,всякакви течности,да правите много инхалации... sun

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 13:33 от annette

# 234
Здравей Вики! Hug  На колко години си?
Аз вече по-спокойно казвам на хората че имам някакво заболяване,така ги и тествам,до колко са хора.... На мен лично гентамицина не ми действа вече.

# 235
Здравейте Виолка и Вики! Радвам се че имате смелостта да говорите за себе си! Аз съм майка на 22 годишно момче с М.И той като дъщерята на Анет не иска да се знае  за заболяването. Предполагам че ще има какво да си сподели с хора които имат неговите проблеми, но не желае... PraynigМоля се да не Ви тревожат често  симптомите, но... ние и в момента си имаме проблеми! Дано сме уцелили АБ и скоро да отшуми...

# 236
Честита Нова година на всички!!!
http://yoocards.com/details.php?image_id=2578&sessionid=20b1 … 3399f15757e635e84
Това пожелавам на всички нас.
И ТОБИ за децата ни!
http://www.102podaraka.hit.bg/koleda.html
Ние сме заедно вече. Това е важното. Нека се подкрепяме и вървим напред и нагоре!!!
ОБИЧАМ ВИ!   bouquet

# 237
Здравейте Hug
И добре дошли на новите ни членове. Дано тук намерите утеха и успокоение, което аз намерих и намирам всеки ден Praynig

bonitaC , дано се оправи синчето ти и да няма усложнения, дано умерите антибиотика Praynig

vikincetu  пиши как си. Температурата спадна ли, на лекар ходи ли, какво казаха, ти как се чувстваш? Дано се оправиш бързо и да няма усложнения Praynig. Пиши ни скоро, че да не те мислим Wink

Милица, как е Светли, не си писала, притесняваш ни. Моля те пиши и ти Praynig

# 238
Здравей aynur! Аз сам добре ,просто някакъв грип .Пия чайчета ,сиропче и много витамини.Чувствам се добре рядко дигам темп. и то незначителна.. особено сега от сиропа какво става в белият дроб всички знаем, може и от това да е темп. тя е 37'С ,37.1'С  нищо не е ..

Violka ..,на 16 съм след месец правя 17 ...  Laughing newsm44

Дано maatete няма проблеми .. стискам палци всичко да е ОК и с абоката  Praynig

Хайде Чао за сега...  Hug Heart Eyes

ps.Ако някои иска да ми пише по скайпа да драсне ЛС  ..

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 17:49 от vikincetu

# 239
vikincetu , радвам се че си добре Heart Eyes. Лекувай се и оздравявай бързо.
Ще те потърся на скайпа, но не да те питам нещо, но просто така Wink

Общи условия

Активация на акаунт