Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 616
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 1 035
Моля, който беше дал отзиви и реални снимки на мъжкия панталон ACTIVE WEAR, веднага да си признае. Обърнах цялата тема и не мога да ги открия  Crazy
този - http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7181701& … ue&ksource=-1

момичета, ами аз след моя злополучен опит с дънките, мерих пак, мъжа ми е за 44, да му взема ли точния размер или 1 по- малък?

по талията ли се определя размера на панталона, моя уж трябва да е 46 или 48, но си спомням че дънките 50 бяха огромни  newsm78

# 1 036
в таблицата тези см са на талията да

# 1 037
  • Sofia
Моля, който беше дал отзиви и реални снимки на мъжкия панталон ACTIVE WEAR, веднага да си признае. Обърнах цялата тема и не мога да ги открия  Crazy
този - http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7181701& … ue&ksource=-1
точно страница на зад...Галя е пуснала снимки на панталона.

# 1 038
Убих се да го търся   Tired , много благодаря  Hug

# 1 039
Някой дали е поръчвал от тези панталони? Чудя се дали не са със сатенен ефект...

http://media.laredoute.fr/product/picture/34021187o_aix.jpg

# 1 040
  • Все на втория етаж
Момичета, искам да поръчам маратонки същите, като тези от вчера, които са й малки. Но само тях, друго няма, искам да ползвам кода на абажура.
Опитвам да платя с кредитна карта ПИБ - мастеркарт, нова е, но ми я отхвърля, има ли проблем със сайта или нещо картата ми не е ред. Но не би трябвало, просто мъж ми си я е подновил.

п.п. Дуци, абажура тежи ли? Дали ще дойдат в пощата, ако изобщо успея да поръчам де  Sad

# 1 041
Току що пуснах поръчка в нея има и пантофки за малката,и като влязах в Suivi de commande, видях, че ми пише номер 24, а аз сложих в кошницата 25, сигурна съм. Моля някой да ми каже как да го поправя, откъде, докато не е късно.
Някой беше питал по- назад /май Дуци/ в темата нещо подобно, но май никой не отговори.
 Praynig Praynig Praynig

# 1 042
  • пловдив
Чоча ,от двойката пижамки кой номер поръча,че гледам до 42 размер липсват

# 1 043
  • Sofia
Току що пуснах поръчка в нея има и пантофки за малката,и като влязах в Suivi de commande, видях, че ми пише номер 24, а аз сложих в кошницата 25, сигурна съм. Моля някой да ми каже как да го поправя, откъде, докато не е късно.
Някой беше питал по- назад /май Дуци/ в темата нещо подобно, но май никой не отговори.
 Praynig Praynig Praynig
Късно е вече, няма как да се оправи, трябва да ги изчакаш да дойдат и да им ги върнеш да ти ги заменят с желания от теб номер.
Общо взето на мен така ми отговориха за едни блузи и аз спрях да се занимавам  Peace

# 1 044
 Praynig Praynig Praynig
Ми какво да отговаря. И аз питах преди и все тая. Има указания за смяна на артикул, но бутон няма. Така, че продавалник и после поръчваш нови. Няма опция за смяна.
Аз когато сбърках номера им писах няколко часа след това и дори не си направиха труда да ми отговорят. Даже си позволиха да ми пратят още един номер по-голяма дреха. накрая имах арикул с 2 номера по-голям. Ужас просто. Ядосах се и метнах туниката в кофата за боклук още на митницата.

# 1 045
 Praynig Praynig Praynig
Ми какво да отговаря. И аз питах преди и все тая. Има указания за смяна на артикул, но бутон няма. Така, че продавалник и после поръчваш нови. Няма опция за смяна.
Аз когато сбърках номера им писах няколко часа след това и дори не си направиха труда да ми отговорят. Даже си позволиха да ми пратят още един номер по-голяма дреха. накрая имах арикул с 2 номера по-голям. Ужас просто. Ядосах се и метнах туниката в кофата за боклук още на митницата.

#Cussing out Crazy
Пуу, тъкмо взех да им пиша, но след постинга ти се оказах. ooooh!
Благодаря все пак , и на Валерия също.
Ще пия 1 студена вода явно .

# 1 046
Кари, кои пантофи поръча?

# 1 047
  • София-Лагера
Цитат
п.п. Дуци, абажура тежи ли? Дали ще дойдат в пощата, ако изобщо успея да поръчам де 

Иренка ,мисля да ти купя един абажур Joy Joy Joy

# 1 048
аз получих пратката от 2.11. на митница, а предната ми от 28.10. още я няма.
нашата поща пък твърди, че забавянето на пратките е заради новия сортировъчен център на пощите...

И аз чакам от 2.11 и понеже ми е за първи път - тръпна. Само дрехи за госпожицата съм поръчала /близнакът й обяви, че няма интерес от дрехи, иска играчки/, но се чудя дали съм уцелила размерите - всичко 138, ще стане на 8 след три седмици.  newsm78

Според вас бермуди, сукман, мини жилетка и 4 блузки вместват ли се в 2 кг newsm78

# 1 049

Тези

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 23:30 от Кари

Общи условия

Активация на акаунт