Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 862
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 795
Може ли кода за оранжевите чанти? Получих ги, много са хубави. Малка/ с изолиращо фолио от вътрешната страна/, и голяма.

# 796
  • на пистата
Може ли кода за оранжевите чанти? Получих ги, много са хубави. Малка/ с изолиращо фолио от вътрешната страна/, и голяма.
26190,26271

# 797
  • София
А от какво материя са?
Nameika, а кой код за коя чанта е?
 Peace

# 798

Колко см е стелката на маратонките ?

Стелката я меря 13, 5 см.максимум 14 см. Подметката е 16, 5 см.
Направо ще се пръсна от яд, сега ги огледах подробно, наистина са невероятни  Sad . Даже сертификат за камъчето имат... Crazy
Много странно сега измерих нашите №22 -стелка 14см.,подметката е близо 16см. newsm78

# 799
  • на пистата
А от какво материя са?
 Peace
и двата са за оранжевите

# 800
ами хубава е материята. Плат е, много хубаво ушита, с капси отстрани, за да се разширява и свива. Не може да се сравни с онези боклучави розови чанти
Голямата е с размери 42 височина на 33 ширина.
Много ти благодаря, намейка.

# 801
  • varna
и аз ги чакам тез чанти Simple Smile то не останаха сносни подаръци вече Rolling Eyes

# 802
  • София
А от какво материя са?
 Peace
и двата са за оранжевите
тоест с всеки един от двата кода получаваш и двете?   newsm78

# 803
  • София
Ей. Разгеле. Мъжът ми се прибра и донесе ПРАТКАТА  Joy Да се отчета.
Тези обувки:
http://www.laredoute.fr/vente-derbies-taillissime.aspx?productid … e&pagesize=16- поръчах ги ненамалени, ама да живеят кодовете. Нося 42-ри. Поръчах 42-ри. Лепнаха ми- и слава Богу. Струват ми се качествени- произведени в Мароко, каквото и да значи това. Времето ще покаже. Разходих ги само из стаята  Flutter
Тези балеринки:http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme.aspx?productid=32 … e&pagesize=16- същата работа с номера. Пасва на дължина, на може би в началото поне ще убиват малко в най-широката част на крака отгоре по ръба. Цветът ме изненада- нещо между тамно кафяво и черно. Трябва да проверя какъв съм поръчала  newsm78
Тази пижамка:http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-savane-cocoon.aspx?pro … e&pagesize=16- размер 81. Бебчо е на почти 7 месеца. Преди около месец го изкараха 71 см., но тази пижама ми се струва огромна. Сигурно е за дете поне на годинка и нещо..... Ще чака. Иначе е сладка. Има си собствена торбичка.
Тази пижамка:http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-heros-cocoon.aspx?prod … e&pagesize=16- и тя е 81, но е с около 5 см. по-къса от дпреднта, а са един размер уж и на един производител  #Crazy И тя ще чака да и дойде времето, но поне по-малко  Joy.
Във фактурата има и някакъв код 41629, хич и не го знам за какво е. Който иска, да го тества. Пише с някакъв миниатюрен шрифт, дето и да знаех френски, пак нямаше да разбера  hahaha
Има и подарък парка- не я знам кой номер, ама малка. И от евтините полонца за момченце, но тях ги знаете предполагам.

# 804
  • varna
момичета код 49808 ми дава 2 подаръка: някакво бяло одеало и няква розова чанта newsm78 някой да ги знае,ай одеалото ще става горедолу ама чантата надали Laughing
иначе съм гледала подарък одеало на so'home май -не беше зле  Wink

# 805
Монде ,ако имаш вьзможност снимай чантите Embarassed Praynig Praynig

# 806
liana, писала съм ти на ЛС за якето! Peace

# 807
  • София
zazu, честити придобивки, със здраве да си ги носите  Hug
И аз на Зизи съм поръчала пижамката с жирафа - много е сладка  Grinning
 Peace

# 808
Монде ,ако имаш вьзможност снимай чантите Embarassed Praynig Praynig
чантите

# 809
  • София
zazu, честити придобивки, със здраве да си ги носите  Hug
И аз на Зизи съм поръчала пижамката с жирафа - много е сладка  Grinning
 Peace
Мерси. Дано ти по-си нацелила номера, че 81 е огромна....

Общи условия

Активация на акаунт