Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 670
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Ей, може ли да ви питам нещо малко извън темата  baby_neutral?
Като получавате поръчки на стойност над 45 евро, нямате ли разправии с митници - такси, ДДС и прочие.
Питам, защото се опитвам да се докопам до Виктория Сикрет, а отвсякъде валят предупреждения, че при поръчка над тази сума, се започват едни главоблъсканици с властите.

Сайта на Виктория Сикретс от къде, не е ли от щатите?
Има разлика мисля с ларедута, това тук си е вътрешнообщностна доставка. Другото е внос.

# 721
Като получавате поръчки на стойност над 45 евро, нямате ли разправии с митници - такси, ДДС и прочие.
Питам, защото се опитвам да се докопам до Виктория Сикрет, а отвсякъде валят предупреждения, че при поръчка над тази сума, се започват едни главоблъсканици с властите.

Плаща се мито за всичко, което е над $50 от щатите. Чак разправии не бих казала че ще имаш, просто не е много изгодно. Това пък му е хубавото на Европа, че сега ние не плащаме мито. Специално от Виктория Сикретс са много коректни, пратките идваха бързо.

# 722
няма проблем, стоките идват от Франция
Виктория Сикрет са от САЩ

Мамица, страшен аватар, много ти ходи на темперамента Laughing

ей, всички сме писали за едно и също

# 723
Почвам да се притеснявам, за последните 3 поръчки от 8.11, 13.11 и 14.11 не са ми изтеглили парите. Айде за последните 2 да е рано, ама тази от 8-ми я чакам вече да дойде, а те само са ми блокирали парите и не ги дърпат  newsm78 Иначе пише, че се обработва поръчката.
Вчера (14.11) пуснах поръчка за 95Е и след 5 минути ми бяха дръпнали парите  Crazy

# 724
  • София
Моля да ме извините - въпросът ми е за тези ботички , за които имам спомен, че са вече коментирани в предишна тема, но вече е непосилно да се търси в темите за Редут.
Та, питането ми е - топли ли са, пропускат ли мокро /предполагам, че е така/ и отговарят ли на размера си /ако имат дебела подплата, това прави ли ги по-тесни от очакваното/. Момичетата, които вече сте купили от тях - харесват ли ви?

# 725
Вие замисляли ли сте се колко магазини страдат от това интернет пазаруване? да живее конкуренцията....Кеф!

Мамица, страшен аватар, много ти ходи на темперамента Laughing

ей, всички сме писали за едно и също

Няма да се замислям какво ми казваш. Ще го приема за комплимент Laughing

# 726
  • София
Вчера (14.11) пуснах поръчка за 95Е и след 5 минути ми бяха дръпнали парите  Crazy
Сигурна ли си, че са дръпнати? На мен след 5 минути ги блокираха, ама не са ги дръпнали все още.

# 727
Сигурна ли си, че са дръпнати? На мен след 5 минути ги блокираха, ама не са ги дръпнали все още.
Ахам.. сигурна.. няма ги  Rolling Eyes

# 728
  • София
Тези боти за каката - малко съм я надценила като номер, но си ги обу и ги разходи навън. Мислех, че ще й е студено, защото са без "подплата", но след 2 ч навън й бяха топли крачетата.
Може ли да ми кажеш кой номер си взела от тях и кой номер носи дъщеря по принцип? И на мен ми харесаха но не знам кой номер да взема Rolling Eyes , като сега сме на 24-25
И аз незнам кой носи, май 22... В къщи си носи сандалите 21 (Капчица) и са й точно. Други ботуши има пак 21 (БГ фирма, но незнам коя)- но с дебел чорап не й стават. Маратонките са й ОК - 23 номер на Фишер прайз...
Взех 23 и са й големи, предполагам 22 щяха да са екстра.
Хубавото е, че с връзките може да се напаснат на крачето.

red shoe, за жилетката ти отговорих и на лични - 38-40 нося, но за разлика от пухенката тази търпи разтягане и ми е ок Grinning

# 729
Здравейте! Hug

Днес за първи път се опитах да поръчам и не успях Sad Дава ми следното съобщение "Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse"
Някой имал ли е такъв проблем? Защо не ми приема картата?

Картата ми е дебитна Visa Elektron на РайфайзенБанк...в Пътеводителя пише, че може с такава newsm78 Има наличност и поръчката ми не надхвърля внесената сума Sad

Благодаря ви предварително и хубав ден!  bouquet
Здравей и на теб. А би ли прочела 1-ва страница, която е направена с толкова мерак. Ще ти се изясни.

На мен ми е ясно, че картата е отхвърлена, но от банката казаха, че няма никакъв проблем...Та затова нахлух в темата ви за помощ... Sad

# 730
  • Карлово
Мамице, аз също съм с интернет-банкиране на ЦКБ и ето как следя дали са блокирани и/или изтеглени парите. В салдото ако ги има, но не ги виждаш на банкомат-значи са блокирани, в другия случай ти е ясно.

# 731
Здравейте! Hug

Днес за първи път се опитах да поръчам и не успях Sad Дава ми следното съобщение "Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse"
Някой имал ли е такъв проблем? Защо не ми приема картата?

Картата ми е дебитна Visa Elektron на РайфайзенБанк...в Пътеводителя пише, че може с такава newsm78 Има наличност и поръчката ми не надхвърля внесената сума Sad

Благодаря ви предварително и хубав ден!  bouquet
Здравей и на теб. А би ли прочела 1-ва страница, която е направена с толкова мерак. Ще ти се изясни.

На мен ми е ясно, че картата е отхвърлена, но от банката казаха, че няма никакъв проблем...Та затова нахлух в темата ви за помощ... Sad
Пиши им. Аз им писах и им обяснох, че съм говорила с банката и проблем няма. те ще ти отговорят, че оправят проблема.
От този момент проблем нямам.

# 732
  • София
И аз се радвам, че се запознах с Karimma Grinning
Трябва да ходя по често до митницата Hug

Ама чантите с дръжки от естествена кожа - МНОГО грозни Sick
Другите неща още не съм ги разопаковала, но и те са коментирани много пъти

# 733
  • Все на втория етаж
Момичета , днес си взех поръчката от 03. 11, а тази от 30. 10 все още я няма.
Днешната е всичко за Алекс, анцуга Адидас е изкуствена материя и имам съмнение, че ще стане на топченца  Sad , но като размер даже й леко голям , така че ще си го носи, било то и за вкъщи  Crazy

Маратонките обаче са й малки, а са невероятно бижу. Sad

Поръчах й 25 номер, но отговарят на 23 номер. Продавам ги, ако някой има интерес довечера ще кача реални снимки и размери на стелка и подметка. Невероятни са на живо. Първо питам тук, ако не утре са в Продавалника за съжаление. Цена - 50 лв. Не съм ползвала кодове за намаление, мога да приложа фактурата.

Ако има желаещ може да ги донеса на срещата в събота.

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6373259& … ue&ksource=-1

# 734
Наистина са много красиви маратонките,но за съжаление са ни големи. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт