Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 699
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 360
Някой беше заплашвал Финти и тя ги е махнала от сайта! Peace

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

момичета, никой ли не си купува жилетки, на предната страница пуснах 4 линка и немога да си избера, та се чудех вие дали сте вземали някоя Rolling Eyes

# 361
Ха, днес успях да направя няколко реални снимки на еФтинките неща. Ето ги:

Акрилената блузка
Детската пухенка 1
Детската пухенка 2
Детската пухенка 3
Полата на воланите и евтините ботуши 1
Полата на воланите и евтините ботуши 2

Аз също мога да пратя покани за намалението на найк, ако някай все още има нужда да пише на лични Peace!
това кой цвят пола е, tabac ли?

# 362
  • София

Да, но определено си е кафява Peace.

# 363
Заплашвал Shocked? Може би  са и казали, че не е редно, ама чак да я заплашат... newsm78

# 364
Аз пак да се оплача за моята злополучна поръчка от 19.10. Никаква я няма  Sad През ден проверявам в пощата....
Някой ако е поръчвал уреда за варене на пара в микровълновата може ли да ми каже дали е много тежък  Praynig Аз съм поръчала един космонафт, една блуза за мъжо и този уред.
Чудя се дали ще е над 2 кг да знам да ходим ли с малчо и до митница...

# 365

Skrita, благодаря, сега ще примеря стелката. А относно самите обувки - заслужават ли си? Каква е кожата? Изглежда естествена, ама ме съмнява на тази цена.
абе какв да ти кажа  Embarassed той е толкова капризен
не ги харесва  newsm78
иначе са много мекички, лесно се прегъва подметката-стават за всекидневни  Peace

# 366
Цитат на: geri_kkoleva в вторник, 13 ноември 2007, 21:08

Skrita, благодаря, сега ще примеря стелката. А относно самите обувки - заслужават ли си? Каква е кожата? Изглежда естествена, ама ме съмнява на тази цена.
абе какв да ти кажа  Embarassed той е толкова капризен
не ги харесва  newsm78
иначе са много мекички, лесно се прегъва подметката-стават за всекидневни  Peace

Май ще ги поръчам, особено на тази цена изглеждат ОК, както казваш за всеки ден са чудесни  Simple Smile Благодаря за инфото!!!

# 367
Защо цитатът така ми излиза  Thinking Много странно!

# 368
Заплашвал Shocked? Може би  са и казали, че не е редно, ама чак да я заплашат... newsm78

мда, каза, че е получила заплашително писмо на английски

# 369
Мами, някой дали е поръчвал тези мъжки обувки - дали си отговарят на номера?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8014787& … ue&ksource=-1
половинката носи 42.5
поръчахме 43 и му стават - стелка - 28 см

а на живо добре ли изглеждат? кой цвят имате кафяво или черно?

# 370
  • Варна

Ето какво е написала Финти, на мен ми звучи като заплаха. Rolling Eyes

Цитат на: finty
момичета, махнах временно кодовете защото получих предупреждение на английски от неизвестен субект да ги махна защото щели да предприемат мерки
сега се опитвам да разбера дали някой си играе с нас или наистина се следи интернет по някакъв начин (това все пак са цифри и могат да се намерят)

един приятел ми помага, като разбера какво сатва ще пиша тук и надявам се - ще пусна кодовете пак   (
дотогава ги обновявам и допълвам

# 371

Да, но определено си е кафява Peace.
благодаря, аз този цвят реших да поръчам след голямо умуване  Crazy харесва ми на снимката, благодаря ти че си си направила труда за реални снимки   bouquet

# 372
  • Пловдив
някои знаели какъв е подаръка на код 49751-пише PELUCHE
мисля,че е някаква играчка,но коя точно?  моля, кажете ми   Praynig

# 373
Запис  Simple Smile,пак в средата на темата  ooooh! А някой спомня ли си кода за несесер с линийка,химикалки и още нещо "Карибски пирати",че намерих кода само за Раничката "Карибски пирати"? 22276,ако някой го интересува,но не съм го пробвала още.

# 374
  • София
благодаря, аз този цвят реших да поръчам след голямо умуване  Crazy харесва ми на снимката, благодаря ти че си си направила труда за реални снимки   bouquet
Hug

Дори е още по-кафява в действителност, абе много приятен цвят е.

Общи условия

Активация на акаунт