Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 735
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 375
Запис  Simple Smile,пак в средата на темата  ooooh! А някой спомня ли си кода за несесер с линийка,химикалки и още нещо "Карибски пирати",че намерих кода само за Раничката "Карибски пирати"? 22276,ако някой го интересува,но не съм го пробвала още.

75256 - Ученически пособия Карибски пирати (3 папки, калкулатор, моливник-метална кутийка, вътре линия, молив и гума, подложка за мишка и тетрадка)

# 376
някои знаели какъв е подаръка на код 49751-пише PELUCHE
мисля,че е някаква играчка,но коя точно?  моля, кажете ми   Praynig
peluche означава плюшена играчка Peace

# 377
Това не беше ли онова коледно еленче, имаше снимка в предната тема май newsm78

# 378
Мами, някой дали е поръчвал тези мъжки обувки - дали си отговарят на номера?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8014787& … ue&ksource=-1
половинката носи 42.5
поръчахме 43 и му стават - стелка - 28 см

Skrita, благодаря, сега ще примеря стелката. А относно самите обувки - заслужават ли си? Каква е кожата? Изглежда естествена, ама ме съмнява на тази цена.
поръчах ги за брат ми,страхотни са леки меки,удобни,вътре вън естествена кожа

# 379
благодаря, аз този цвят реших да поръчам след голямо умуване  Crazy харесва ми на снимката, благодаря ти че си си направила труда за реални снимки   bouquet
Hug

Дори е още по-кафява в действителност, абе много приятен цвят е.

Момичета, дайте линк към полата - нещо не мога да я отрия в сайта!  Praynig

# 380
  • някъде
Ама как ще я заплашват,бее!Тея кодове са публикувани толкова явно,че всеки,всеки може да ги види и съответно да ги ползва.Иначе защо ги има сайтовете с кодовете!Финти,дори да е шега е мноого кофти!Заслужава да идеш в полиция или както се процедира при интернеттормоз.

# 381
  • Пловдив
Това не беше ли онова коледно еленче, имаше снимка в предната тема май newsm78
и аз така си помислих,но все пак исках да съм сигурна 100%.много благодаря Hug

# 382
благодаря, аз този цвят реших да поръчам след голямо умуване  Crazy харесва ми на снимката, благодаря ти че си си направила труда за реални снимки   bouquet
Hug

Mr. Green

# 383
Якенцето е страхотно  Hug Поръчах на малката бежовото, вътре е цялото пухено, стига до коляното на дължина.

http://www.laredoute.fr/vente-parka-enfant.aspx?productid=324124 … e&pagesize=16
Накои да е поръчвал това якенце? Някакви отзиви? Praynig Има едно, което върви като подарък  с код 24236 На мен ми изглежда подобно, но дали е така  Rolling Eyes
Благодаря! Hug И аз бежовото поръчах! Чакам го с нетърпение. Дано да съм нацелила и размера.

# 384
  • В една Дупка.
Ха, днес успях да направя няколко реални снимки на еФтинките неща. Ето ги:

Акрилената блузка
Детската пухенка 1
Детската пухенка 2
Детската пухенка 3
Полата на воланите и евтините ботуши 1
Полата на воланите и евтините ботуши 2

Аз също мога да пратя покани за намалението на найк, ако някай все още има нужда да пише на лични Peace!
това кой цвят пола е, tabac ли?
Моля те ако можеш да ми пратиш линка на тези пухенки. Искам да поръчам още 1 , но не ги откривам никъде. Praynig

# 385
  • Пловдив
sunny_g, няма я полата май

Ееее този код с винарските принадлежности е страшен  Peace Поръчах 2 клина, 2 полота за Кали и 3 бодита за едно бебче и ми излязоха към 5 евро общо, е , плюс едно яке, но то не влиза в намалението и ми махна и доставката  Mr. Green

# 386
а на живо добре ли изглеждат? кой цвят имате кафяво или черно?

Ееее този код с винарските принадлежности е страшен  Peace Поръчах 2 клина, 2 полота за Кали и 3 бодита за едно бебче и ми излязоха към 5 евро общо, е , плюс едно яке, но то не влиза в намалението и ми махна и доставката  Mr. Green
kod   bouquet

# 387
Пуснах поръчка и код 64084 ми даде безплатна доставка, други кодове не съм пробвала.

# 388
Hug

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7216491& … ue&ksource=-1  Peace

# 389

с кой код 44989 ли, на мен ми дава,че не е активен за извън франция ...
Аз тъкмо правя поръчка и съм на проба с кодовете, поръчката ми е за около 115Е, дайде идейки за намаление,което все още работи ,или някой читав подарък.

Общи условия

Активация на акаунт