Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 767
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 390
  • пловдив
Имам три кода за комплекта за вино 44970,44997 и 44989 Grinning

# 391
  • Пловдив
sunny_g, няма я полата май

Ееее този код с винарските принадлежности е страшен  Peace Поръчах 2 клина, 2 полота за Кали и 3 бодита за едно бебче и ми излязоха към 5 евро общо, е , плюс едно яке, но то не влиза в намалението и ми махна и доставката  Mr. Green
с кой код 44989 ли, на мен ми дава,че не е активен за извън франция ...
Аз тъкмо правя поръчка и съм на проба с кодовете, поръчката ми е за около 115Е, дайде идейки за намаление,което все още работи ,или някой читав подарък.

Точно този код, обаче трябва да го имаш на мейла, иначе е невалиден  Peace
От 3 акаунта само на мъжа ми имаше такава оферта...

# 392
# 393
  • София
Пуснах поръчка и код 64084 ми даде безплатна доставка, други кодове не съм пробвала.
днес пуснах с него 2 поръчки едната около 75 Е другата 25 Е
Пробвах и 17426 - Маха доставката и дава SETS DE TABLE(над 55 Е), но пише че не става извън Франция

Аз бях до тук, чакам януари Simple Smile

Благодаря за линка с равните ботушите от телешка кожа, надявам се да ми харесат и "live"

# 394

Ееее този код с винарските принадлежности е страшен  Peace Поръчах 2 клина, 2 полота за Кали и 3 бодита за едно бебче и ми излязоха към 5 евро общо, е , плюс едно яке, но то не влиза в намалението и ми махна и доставката  Mr. Green
с кой код 44989 ли, на мен ми дава,че не е активен за извън франция ...
Аз тъкмо правя поръчка и съм на проба с кодовете, поръчката ми е за около 115Е, дайде идейки за намаление,което все още работи ,или някой читав подарък.
30570 Peace

# 395

колко общо ти излезе поръчката?

# 396
Това не беше ли онова коледно еленче, имаше снимка в предната тема май newsm78
и аз така си помислих,но все пак исках да съм сигурна 100%.много благодаря Hug

Кода за елена е 41718, поне така съм си записала, а не този който коментирате. Вероятно това е друга плюшена играчка.

# 397
  • Пловдив

колко общо ти излезе поръчката?

35 евро  Peace

# 398
Момичета, не мога да се логна въобще, случвало ли ви се е?

# 399
  • София
Да от половин час ми се случва  Sad

# 400
Ето и нещата от моята поръчка от 19.10.
Много доволна съм от , , , , - туниката става да се носи с панталон, дънки, може и с по-плътен клин, не мога да намеря линк към нея, май я няма вече, давам линк само на колието
Пуловер за брат ми- , Материята е стегната, харесва му- линк
Евтината пола- черна- , и цвят табак Харесва ми, не намирам линк, но всички я знаете  Peace
Този сутчър Не намирам линк, явно и него го няма, беше 6 евро. Хубав е , материята е много стегната и плътна  Peace
Маратонки Адидас за детенцето на едни приятели , , , много повече ми хареса на живо, от колкото в сайта
Панталон за същото детенце Не намирам линк, но беше при намалените стоки и беше 2 евро
Комплектът с ножове за тефлон не съм ги ползвала все още
Подаръка ми е раницата Le coq sportif  с код 25461
Това е от мен  Peace

# 401
Момичета аз мога ли да се включа с поръчка към някоя варненска мама? Ще си платя всички необходими такси  Party

# 402
Ха, днес успях да направя няколко реални снимки на еФтинките неща. Ето ги:

Акрилената блузка
Детската пухенка 1
Детската пухенка 2
Детската пухенка 3
Полата на воланите и евтините ботуши 1
Полата на воланите и евтините ботуши 2

Аз също мога да пратя покани за намалението на найк, ако някай все още има нужда да пише на лични Peace!
това кой цвят пола е, tabac ли?
Моля те ако можеш да ми пратиш линка на тези пухенки. Искам да поръчам още 1 , но не ги откривам никъде. Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-longue-doudoune-matelassee-enfant. … e&pagesize=16  Peace

# 403
  • Плевен
Kod 30570 какви стоки намалява?

# 404
Ненамалени. Аз го ползвах за едно палто - от 100 евро слезе на 60.

Общи условия

Активация на акаунт