Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 830
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 495
Възможно ли е 2 жилетки и 2 блузки да са на митница? Това е поръчката ми от 2-ри. А пък следващата от 5-ти е голяма, ама пък за нея не е ли рано? Питам, защото получих известие сега за митницата и умувам  newsm78

Възможно е, особено ако са от акрил и са опаковани в кашон.

# 496
  • София
момичета има ли някоя от вас снимка на часовника подарък или поне някаква представа как изглежда?

Мисля че е едно сладко розово бижу newsm78 newsm78 newsm78. Ръчен дамски часовник. /намеря ли го ще го кача/Може и да бъркам, че луда станах с тези он-лайн магазини. Вече незнам кое към къде е подарък, добре че цифрите на кодовете тук са 5 че иначе лошо ми се пише.

Мамица - трябва да те обявим  официално за врачка по пристигане на колети. Който каквито  съмнения има за датата на пристигане на колетите да се обръща към теб. /тарифата само да кажеш каква е /.   bouquet

Я дай кода,че почнах съвсем да здавам багажа.

И мойта поръчка от 21.10 е на митницата в Петък я чакам да ми я донесат до вкъщи.
Ако не са ме излъгали на първа страница може да добавите за София доставка до вкъщи само Петък от 9.00-12.00.

# 497
  • В една Дупка.
Hot show, благодаря ти за линка.  bouquet
А д ави попитам има ли определено време, през което продуктите тр да престоявят в кошницата? Миналият път ми изтри всичко в кошницата. Т.е. има ли "валидност"пълната кошница?
И искам да  попитам за Гракото, прочетох че идвало отделно. Какво значи това? Че отделно се таксува транспорта или си е в отделна опаковка? А ще поръчвам 2 броя. И ако някоя майка го е поръчвала да сподели впечатленията си. Благодаря! 

# 498
  • Sofia
момичета има ли някоя от вас снимка на часовника подарък или поне някаква представа как изглежда?
На снимка съм го виждала и изглежда много грозен, на живо не го знам как е да каже някой който го има, но предполагам разлика особена няма да има от снимката  Peace
Честно казано всичките им подаръци ми се виждат смотани, те за това са и подаръци де, определено предпочитам да ползвам код за намаление само или за безплатна доставка.
Галя, днес видях Стела с розовата пухенка и беше като бонбон  Heart Eyes

# 499
Здравейте,благодарение на една много услужлива мама се сдобих със страхотен детски анцунг за моя малчо.Сега искам да взема маратонки и моля ако некой е поръчвал да ми каже отговарят ли си на номера? Praynig

# 500
  • Пловдив
Мисля че е едно сладко розово бижу newsm78 newsm78 newsm78. Ръчен дамски часовник. /намеря ли го ще го кача/Може и да бъркам, че луда станах с тези он-лайн магазини. Вече незнам кое към къде е подарък, добре че цифрите на кодовете тук са 5 че иначе лошо ми се пише.

Нищо подобно - получих подарък-часовник още преди 2-3 седмици, но е ужасен, по-скоро мъжки, но за някой супер слаб мъж  newsm78, кафяв е

# 501
  • София
75914(montre laguiole)20? pour 30 ? d'achat ,marche sur prix verts

А може и да е това newsm78, розовото бижу май е с 4-цифрен код, май не е за тук. newsm78

# 502
  • До хладилника, който обичам
змейковица, по-назад те питах нещо за поръчката ти с кода за виното Simple Smile

# 503
  • София
Опс ясно розовото нещо не е за тук явно е това чудо по-горе. Сори  Rolling Eyes

# 504
  • Sofia

И мойта поръчка от 21.10 е на митницата в Петък я чакам да ми я донесат до вкъщи.
Ако не са ме излъгали на първа страница може да добавите за София доставка до вкъщи само Петък от 9.00-12.00.
Няма такова нещо, казали са ти така защото очевидно куриерите са били свободни само в петък за тази седмица.
Доставят всеки един ден през седмицата, като единствено в петък не приемат поръчки за доставки по домовете.

# 505
Аз на 4-ти ноември направих и вчера си я взех Laughing

#Crazy Поръчките започнаха да идват скорострелно...Аз да взема вече да очаквам моята от 9.11 Mr. Green

# 506
Моля, помогнете ми! Искам да си поръчам пуловер , но се колебая кой номер да взема. Може ли някой  да ми даде реални мерки на пуловер 34/36.  

# 507
  • София
Аз на 4-ти ноември направих и вчера си я взех Laughing

#Crazy Поръчките започнаха да идват скорострелно...Аз да взема вече да очаквам моята от 9.11 Mr. Green

Не знам това ми беше първата поръчка, и майка ми се обади (бях ги пратила във Враца) и каза че имам пратка Mr. Green Дано са по-бързи вече Laughing

# 508
  • София

Няма такова нещо, казали са ти така защото очевидно куриерите са били свободни само в петък за тази седмица.
Доставят всеки един ден през седмицата, като единствено в петък не приемат поръчки за доставки по домовете.

#2gunfire #2gunfire #2gunfire Ей  беше много убедена жената, че само тогава се доставят по домовете.

# 509
Току що взех поръчката си от 6,11 , не мога да повярвам чак #Crazy Явно ме компенсират за голямото чакане на поръчката от 20,10

Общи условия

Активация на акаунт