Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 759
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 750
  • varna
Почвам да се притеснявам, за последните 3 поръчки от 8.11, 13.11 и 14.11 не са ми изтеглили парите. Айде за последните 2 да е рано, ама тази от 8-ми я чакам вече да дойде, а те само са ми блокирали парите и не ги дърпат  newsm78 Иначе пише, че се обработва поръчката.

Аз бях писала и преди - имам поръчки от 4 и 6. Чак в понеделник са ми дръпнали парите за поръчката от 6, а за тази от 4 все още стоят блокирани. Притеснявам се, че има някакъв проблем с тази поръчка  newsm78 Писах им преди 2 дни, но все още нямам отговор  newsm7
и аз чакам поръчки от 6,9,13 последна ще почака Simple Smile нямам още известие в пощата-ама парите май са дръпнати,поне за тази от 9ти са ги дръпнали. офф дано да няма проблеми с поръчките Confused

# 751
  • На черешата

По този повод Кате,след обед ще мина да ти оставя нещата Laughing

Благодаря мила,погледна ли ги,как ти се струват?казвай,че нямам търпение да дочакам сама да ги видя. Mr. Green

# 752
  • varna
момичета някой плаща ли с master card-кредитна?
интересувам се дали всичко е наред там с плащанията Peace

# 753
А тпва е прословутата им анкета. Като кликнеш на 10-те евро ще ти се отвори анкетата и накрая нако я попълниш ти пращат код за благодарност. На мен този код ми направи сметката от 200 на 300 евро. Де да знам може и на 310 да я е направил и после да са ми дали 10-те евро благодарност  Joy

Мерси   bouquet Значи няма да полълвам - от такива благодарности нямам нужда  Mr. Green

# 754
  • София
Получих известието за поръчката от 02.11. не ми приеха поръчката за доставката след понеделник да се обадя. Sad
А аз като видях пощенското известие се бях настроила от пощата да взема пакета...

# 755
аз  Peace от ОББ - нямаше проблем

# 756

И аз плащам с такава - не съм имала никога проблеми.

# 757
Здравейте,
може ли някой да ми припомни как беше кода за еленчето,което го дават като подарък???
Благодаря ви

# 758
  • София
41718 e еленчето  Peace

# 759
  • София
Ох, аз имам митническо за поръчката от 4.11 (най-вероятно, де, че чакам още от 6, 8 и 10), но пък за сметка на това тази от 30.10 все още ми я няма.

Някой беше писал по-напред, че също чака от 30.10 - изглежда е някаква кофти дата Crazy.

# 760

Аз съм пропуснала нещо това еленче.
Плюшено ли е?

# 761
# 762
  • София
Моля да ме извините - въпросът ми е за тези ботички http://media.laredoute.fr/product/picture/32044415o_aix.jpg, за които имам спомен, че са вече коментирани в предишна тема, но вече е непосилно да се търси в темите за Редут.
Та, питането ми е - топли ли са, пропускат ли мокро /предполагам, че е така/ и отговарят ли на размера си /ако имат дебела подплата, това прави ли ги по-тесни от очакваното/. Момичетата, които вече сте купили от тях - харесват ли ви?
Моля ви - отговорете ми.

# 763

Аз съм пропуснала нещо това еленче.
Плюшено ли е?

Ей, дано е и толкова сладко, като на снимката. Май ще го пускам в най-скорошната ми поръчка, дано да е хубаво Crazy

# 764
  • varna

И аз плащам с такава - не съм имала никога проблеми.
благодаря на откликанали те   bouquet просто се сдобих и с такава , другите са ми визи и за туй питам Peace

Общи условия

Активация на акаунт