Отговори
# 195
  • София
Честито на мама Юлче втория юнак. Да расте здрав, усмихнат и да радва всички край себе си.

Днес най-накрая успях да сложа васкината против рубеола и морбили на Емо. Но такова дрямане из болницата направих, та не ми се припарва в следващите няколко месеца, дори се замислям да си сменя педката. Чаках я 3 часа да дойде на работа, а след като дойде ни остави 30 минути и не се вясна.  #Cussing out

# 196
  • София
Страхотна новина! Да е жив и здрав големия мъж!

Брей, сега не се очудвам на големия и корем!

# 197
  • Варна

Честит втори син на Юлчето! Да е жив и здрав юнака и да слушка майка си и татко си!

Много голямо бебе тоз Дани, пу-пу да е жив и здрав!

# 198
Чухме се, чувства се много добре, всичко е минало по-леко от предния път и казва, че Дани е много пухкави пръстчета  Mr. Green Звучеше много добре, чакаше да я раздвижат, а Младен е забегнал да черпи  Mr. Green

# 199
Олеле, браво на Юлчето!  bouquet
Да и е жив и здрав малкия-голям мъж! Само радост да и носи и той, и всичките и други мъже  Mr. Green

Ох, развълнувах се! Blush

# 200
  • 2 етажа над тавана
Юлче, честито за големия малък мъж! Да е едно прекрасно, лъчезарно дете и да ви радва безкрайно!

Бързо възстановяване на теб!

Възхищавам се най-искрено на всички майчета с породени деца! Hug  Аз на моменти само с Маги едвам се справям, а ако имаше и 1 бебе и над него да бдя, сигурно щях да свърша в лудницата Tired

# 201
ЧЕСТИТ СИН НА ЮЛЧЕТО!
ЧЕСТИТО БРАТЧЕ НА ИВО!
ДАНИ ДА Е ЗДРАВО И МНОГО ОБИЧАНО ДЕТЕ!
БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА И БЕЗКРАЙНО ЩАСТИЕ С ТРИМАТА Й МЪЖЕ!

Hug Heart Eyes Hug  bouquet Hug

# 202
  • Русе
Честито 2-ро момченце на юлчето!!!

Да расте здрав, силен и много обичан от мама, тати и бати!
юлче, бързо възстановяване! - чака те невероятен купон и неизмеримо щастие! С теб сме и те чакаме!  smile3525

# 203
Честито бебе на Юлка! Да е живо, здраво и много щастливо. Много да слушка и да радва мама, тати и бати! Ние също сме решили за второ бебе, а от както се регистрирах при вас това е второто бебе, което се роди. Дано да ми е на късмет.

# 204
  • София
Вижте как се забавлява Емо в къщи
До хубавата ми играчка не мога да се вредя от него.

# 205
Мила Юлче, честит втори син! Да расте здрав, хубав и послушен поне колкото батко си Grinning! Много да ви радва!
На теб желая леко възстановяване и много сили да гледаш и гушкаш юнаците си Hug!

# 206
Вижте как се забавлява Емо в къщи
До хубавата ми играчка не мога да се вредя от него.
Браво на детето! Mr. Green

# 207
  • София
Браво на Емчо! Готов е за колоездене!

# 208
Честито   bouquet

# 209
  • Boston, MA
Хайдеееее, дочакахме адаша! Юлче, да ти е живо и здраво момченцето, да радва непрекъснато теб, татко и батко! И да му донесете сестричка на следващия тираж!  Laughing

Чакам снимки на малкото Дани!

Общи условия

Активация на акаунт