Отговори
# 285
Шейна имаме една стара на разположение, но като имам предвид, че Пепи все още не се е пързалял поради липса на сняг за пързалка - надеждите ми са охладнели. Не, нова няма, да купувам! Crossing Arms

# 286
Коя Софиянка не ме оби4а и прати мъглата насам?  Twisted Evil  Много е мъгливо тук, ина4е времето е топло, 6° някъде. Милена е оЩе беz 4орапогаЩници  Whistling

Наде, таzи игра4ка на Б&Д я има zа 60? в Кидо  Mr. Green  А ако не държиШ да е на Б&Д, има една на БоШ zа 40? http://www.preissturz.at/kinderwerkzeug-Kat219/bosch_kinder_werk … _cm_-Art1909.html  Във форума постоянно правят групови поръ4ки от тоzи сайт, ина4е ако си поръ4ваШ сама, доставката до БГ е 16 ?  Peace  Ако реШиШ да си поръ4ваШ от там свиркай, Ще ти помогна  Wink  В тоzи сайт имат и таzи на Б&Д zа  60? http://www.preissturz.at/kinderwerkzeug-Kat219/smoby_werbank_bla … k_m-Art18262.html  и една не маркова zа 30? http://www.preissturz.at/kinderwerkzeug-Kat219/riesen_kinder_wer … hoe-Art32111.html

Добре доШла на другата Надя   bouquet

# 287
Татянка, мерси много за предложенията   bouquet Точно такова е, но тук е на половин цена и е 30 паунда, а в Бг гледам, че е 219 лв май беше  ooooh! еми аз моя и на детето багажа едва ще прибера, та какво остава за това да нося, ще ме таксуват със свръх багаж и ще ми излезе златно  Crossing Arms
Ванче, не мога да си представа такъв ужас, дано никога не се повтаря нито на вас нито на никой  Praynig
Раче, а аз как го от Peaceворих от тук тогава  newsm78
Добре дошла на новата адашка  Hug разкажи за вас повече.
При нас е слънчево днес и отиваме в парка  newsm68

# 288
Момичета, момичета...отглеждам голям побойник, така да знаете. Непрестанно върви и бута децата, кара се за нещо, все прави бели - я саксия ще бутне и ще рови в нея, я изпочупил бурканчетата за детската кухня и го заварвам насред стъкла, я се катери на невероятни места. Станала съм толкова лоша, че повече няма накъде... Tired Отчаяно се опитвам да вкарам къщата в ред, обаче няма братче - само се рови и непрестанно стъпвам в/у играчки, бисквити и накъсана тоалетна хартия /това е новата мода/ #Crazy Да ви кажа - ако не мета, то минавам всеки ден с прахосмука и после мия де що може да се мие и все по боклуци ходя. Що не си купих аз килими, та да не се вижда колко е мръсно!? Wink

# 289
  • София
Привет на новото Наде!

Днес положенито със спането май е по-добро / да не го урочасам само!/

Да, разбрах колко е добре да ти спи детето, когато Мати започна да спи по половин час от първия месец до 11-12 някъде! Много беше гадно - точно заспиваше и хоп, вече е буден! Нищо не успявах да свърша! Слава богу се оправи с помоща на хомеопатични и си спеше добре до преди една седмица! Да видим днес как ще е!

# 290
Аги, в един момент просто претръпваш и вече не ти прави толкова впечатление  Mr. Green Изчистваш периодично и се примиряваш като мен  ooooh!

# 291
  • Русе
Ахаааа, Ренка, значи и ти си била бандюга  hahaha, после на кого се бил метнал Вальока... Wink

Аги, и аз си отглеждам вандали, ама имам шарени килими  smile3521. Няма начин да чистя всеки ден, но редовно изхвърлям по една торбичка отломки от играчки. Татито редовно се бъзика, че сме като в Индиана Джоунс, серията с хлебарките в пещарата - откъдето и да минеш, все нещо ти хрущи под краката. Joy

# 292
Моят е същия, пускам прахосмукачка по два пъти на ден. Новата мода е да се разлива всичко, да се пускат чешмите. Но не се бие, напротив, иска всички да гушка и да целува.

# 293
Стенли също в момента е на вълна прегръдки и целувки, но.......сме в квартал с много араби и турци и нали знаете те как си пазят момиченцата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Стенли на площадката като награби едното да го целува по устата и да го прегръща и бащата само дето не изпадна в кома  Whistling Опитах се да му обясня, че каката не иска той да я гушка и целува и той просто отиде до нея на пързалката, хвана я за косата и я свали на земяна  ooooh! а аз просто го взех извиних се и се изнесохме от парка. Умрях от срам  Crazy

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 16:47 от Nadeto

# 294
          Юлче, живо и здраво да ти е момченцето  Hug

Ние се преместихме в новия апартамент, пуснахме интернета и вече по-често ще се включвам, обещавам Grinning

# 295
# 296
  • София
Хм да, и видяхме даже кой води класацията!  Mr. Green

# 297
  • 2 етажа над тавана
Айде вече в новата тема, че се раздвоявам в коя да чета Mr. Green

# 298
Бе Април месец е и това си е  Mr. Green ние не сме случайни  bowuu

# 299
Aуууу, хайде в новата тема Party

Общи условия