Отговори
# 240
Наде zа София не zнам, но със сигурност го има в интернет магаzини с доставка до БГ  Peace

# 241
Наде, натъпчи го някъде и това си е!Да търсиш тук и да не търсиш...дай линк къде го има там, за да потърсим тук.

# 242
  • София
Наде, в Метро каталога гледах такава играчка, не беше на същата фирма.

# 243
  • Boston, MA
Ох, страхотна е Милена! И малкото бебче - на Реа приятелчето колко е оформено!

Дата и вбокс не можем да отваряме от чужбина, да знаете - не можах да видя Емо.

# 244
Юлче, честит ти втори син. Много здраве и късмет в живота му пожелавам   bouquet

# 245
Момичета, напоследък само ви чета-нямам никаво време да пиша/надявам се да ми простите Rolling Eyes/
Юленце, честит ти Дани  bouquetЗдраво и щастливо дете да расте и още по-кротък от батко си да е Hug Hug Heart Eyes.Чакаме те скоро при нас, възстановена и по-щастлива от всякога.Пък отсъствието за коледното парти ще ти го  извиним  Hug.С нетърпение чакам снимков материал Peace.
Да ви понатоваря сега с нашите неволи Cry.В събота вечер Юли ми вдигна Т и през нощта започна разстройство.В неделя всичко продължи и се притесних и бегом в Педиатрията./нали изкарахме края на отпуската със същите симптоми и ентероколит в болницата лятото/.От там ни казаха, че не приемат такива като нас и да отидем в Инфекциозна/а повярвайте ми-гледката там е потресаваща/.Въпреки това бяха мили, прегледаха го, изписаха ни лекарства, пуснаха му ПКК/която си платихме/  и ни пуснаха с уговорката ако диарията продължи и не приема течности да бягаме в инфекциозна.Прибрахме се ние със свити сърца, купихме лекарстваха/Нелидикс-лятото пи същото/ и антипиретици и Ентерол и ги давахме.Обаче през нощта Т се покачи на 40, смъкнахме я с компреси, но диарията стана ужасяваща.И щем-нещем в инфекциозна.След 1 час процедури по приемането ни, се оказа че места няма и детето трябва да лежи на кушетката за прегледи/с размери 100/50 см/, а аз права до него за да не падне на плочките.И всичко това с уговорката да си платя по 5 лв за моите нощувки  Twisted Evil
Докторката, която ни прие и прегледа обаче прецени, че след като няма повръщане и пие течности може да се приберем у дома.Изписа ни Тримезол/Бисептол/Тук е мястото да похваля тази жена, която ни звъня по няколко пъти на ден да пита за състоянието на детето.Продължи да вдига Т, като понеделник ми вдигна и 42, направо пред гърч.Направихме влажно обвиване и спасихме положението отново.Тръгнах пак да събирам багажа за болницата, но Денислав категорично отказваше да ни остави там в тази мизерия.Познайте какви нощи съм изкарала-не съм мигнала да му меря Т и да сменям памперси.Вчера състоянието му се подобри и днес излезнаха резултатите-САЛМОНЕЛА ShockedЗа щастие тя се лекува томно с това и положенитео е овладяно.Сега предстои карантина 10 дни и здраве и живот след  това на ясла Flutter
Никому не пожелавам да преживява такива кошмори с рожбичката си Sad
Простете за дългия пост, но имах нужда да споделя Praynig
Пожелавам на всички мами и дечица мнооого здраве, и на болничките бързо възстановяване Heart Eyes

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 21:29 от ~ВАНЯ~

# 246
Ваня, какъв е този ужас?  Shocked
Леле...как може такова нещо?
И къде го е лепнала тази салмонела?
Как си се справила с тази кошмарно висока температура не знам.
Аз изпадам в див ужас. Confused

# 247
  • 2 етажа над тавана
Ванче, представям си какъв кошмар си преживяла, аз само от една хрема на Маги се побърках.
Радвам се , че положението е овладяно.
Много прегръдки на Юли и бързо да се оправя.

Ама наистина - откъде тая салмонела ooooh!

# 248
  • София
Леле, Ванче, салмонела!? #CrazyОт късе сега в тоя студ, егати! Добре, че сте вече по-добре! Ужас, дано никуму не се случва!

# 249
  • София
Ванче,  Confused Hug!
Дано се оправите бързо!

# 250
  • софия
Лелеее ужасна работа това...Ванче оправяйте се по-скоро Hug

# 251
Малеее Ван4е, какво стои zад вас  #Crazy  42°Т, ужас, герои сте вие. Аz съм лежала в инфексиоzната във Варна с хранително натряване (и съмнение zа салмонела) та zнам, zа какво иде ре4  Sad
А таzи салмонела от къде е? Да не е от яслата?  newsm78  ХЕИ какво каzват?

# 252
Добро утро! Grinning

Ванче, много съжалявам за преживяното от Юли и от вас! Hug Hug Hug
В нашия град имаше бум на салмонела, която уж тръгна от ДК, а после май не било от там. Изследваха всички градински деца. Имаше съмнения, че Пепи е вирусоносител, без да е болен. После се оказа, че нищо му няма, което ми скъса нервите точно преди тръгването на Вили на ДЯ.
Така и не се намери лекар, да ми обясни, как точно става заразяването. Добре че беше една позната мед.сестра, която каза, че заразяването ставало, освен от ядене на лоша храна /млеко, яйца, месо/ и после единствено по фекално-орален път, т.е. не по въздушно-капков, както аз се притеснявах. Но в ДГ е сравнително лесно, да се заразят - ако болно дете не си измие добре ръчичките след тоалетна и си разменят кърпите за ръце, или пък въобще не си измие ръцете и после си разменят играчки, които лапат.

Сланчев ден!
Peace

# 253
Момичета, благодаря за подкрепата Hug Hug.
Енви много добре е обяснила как става заразяването.Аз няма как да знам дали е от ДЯ, защото не знам още дали има болни деца там.Дано няма де-ама никого не мога да обвиня.За съжаление Юли явно е добра "почва"за гадните бактерии Confused.
Енви Hug, добре че Пепи е прескочил това ужасно заболяване Heart Eyes.

# 254
Ванче,
още нещо - ти и мъжът ти, както и ако някой друг гледа Юли - трябва задължително, да се изследвате, т.к. може да сте вирусоносители, без да сте болни, но пак се налага лечение, а и му бършете дупето, въпреки отличната хигиена, в което не се съмнявам.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт