Отговори
# 270
Вени, не си ли на работа?

Да, Мамчето роди на 03.09. бебе Десислава. Добре са. Баткото много бърборел на малката и искал, да я гушка. Не ревнувал. Hug

И Велина е в асоциален период, но заради яслата - не иска никой, освен мен. Но и в най-социалните си периоди не ходи, да гушка други деца. Спазва някаква дистанция, без да съм я ограничавала или насърчавала.
Thinking

# 271
  • София
Енви, сутрин ходя, докато Лора е на у-ще, за да може после да я взема! И днед се прибираме в 2 часа и той буден вече! Shocked

Гъста Лондонска мъгла падна над София! Мразя я в мъгливите дни тая София! Как може да е толкова мъглива!

# 272
Урааа, Милена е официялно zдрава, ниЩо й няма на уШите, раzмина ни се  Grinning  Grinning  Grinning Детето се държа отли4но, подаде ръка на педито и после когато й преслуШаШе гърдите, си со4еШе корема и му обясни, 4е това е корема  Laughing 

# 273
  • Русе
Лелееее, Ванче, голям кошмар сте преживели!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Откъде таз салмонела, бре?!? ooooh!
Дано никога повече не преживявате подобно нещо! Praynig

Вени, норамлно е да намаляват съня вече. И Диди спи по 1,5-2 часа следобяд, вечер ляга към 10ч.

Браво на Миленка! Sunglasses

# 274
  • София
Стига бе, Лора спеше по 2-3 часа до 6-тата си година! И сега, ако легне и заспи може да откара толкова! То е до дете, разбира се, но така изведнъж да редуцира съня си... newsm78?

# 275
И Милена си го намали иzведнъж, от 2 4аса на 4ас, 4ас и полувина това лято  Tired
Но на 6 години да спи оЩе толкова си е 4ист късмет  Laughing

# 276
zdraveite ,as sam ot novodo6lite, nadiavam se 4e 6te me priemete v aprilskata drujina i 6te si prekarvame gotino v svobodnoto vreme ,kogato 6tur4ovcite si po4ivat newsm10

# 277
  • Варна
Уф, 2 на 1 за мен. Два мъдреца паднаха, остава един.
Вени, Ники днес не е спал изообщо Shocked. Стана в 8.30, после към 4 го оставих при баба му и чак преди малко заспа. Много лошо ми действа  това неговото сомнамбулстване.
Добре дошла на новата мама welcome

# 278
И аз съм нова, но все пак- добре дошла на Надя!

# 279
Е Наде крайно време беше и тук да се разпишеш и представиш,та ти си точно за тази банда,от кога ти казвам,ще видиш първо колко са гостоприемни всички и колко са активни и бързо изписващи темите. hahaha
Добре дошла тук и от мен!  bouquet   Hug  bouquet

# 280
  • София
Юлчеее, честито бебче!
Пожелавам ти да си имаш най-добрите мъже на света!

Добре дошла на мама Надя28  welcome

Наде, в един БГ сайт видях такова с инструменти, точно на Блек енд Декер беше, утре ще се пробвам да го потърся.

Миленката е страшна с тея пъзели!  Peace Жалко, че нямам с какво да го снимам Вальока да го видите и той колко е добър - хваща парчето по възможно най-неподходящия начин и като види, че не влиза, почва да го натиска и блъска с всичка сила, чак пъшка от зор  Joy На мама генийчето!  Mr. Green Wink

Вальо сега спи доволно добре - през деня около 2 часа, а вечер ляга в 9.30-10.00 и спи до 7.30-8.00. Той пък като пораства и си увеличава съня! пу, пу!  Whistling

# 281
Добро утро! Grinning

Надя 28, добре дошла!  bouquet Разкажи повече за себе си!

Сънят - Вече не мога, да й следя следобедния, но нощният засега е променен - заспива и се буди по-рано - от 20,30 ч до 6 часа. Днес се събуди в 5,45 ч, добре ще поспа още малко при нас.
Едва от това лято Пепи понамали следобедния си сън. Преди заспиваше моментално за по 2-3 часа. Сега доста се върти, докато заспи, и то за 1 1/2 - 2 часа.

Тук днес е мъгливо, но ви желая слънчев ден и ведро петъчно настроение!

Hug Heart Eyes Hug

# 282
  • Русе
Добро утро дружина!
Разхвърлях малчовците по ясли и градини, и се разписвам докато съм сама в офиса. Sunglasses

welcome на мама nadia28 и Гого! Разкажи ни повече за вас! Hug

Наде, работилницата на Метро, за която ти каза Данчето, хич не ми се стори лоша. Peace Има и колела и може да се тика. Определено ми хареса и беше от порядъка 70-80лв. М-хъъъъъм, става и като подарък за 2 деца  Mr. Green, само дето моите ще се избият с инструментите по главите. Вчера за малко да поръчам един батут, ама нещо се размислих... Thinking

Вени, чист късмет си извадила с поспаливата кака (както и енви с Пепи) Wink Преслав отдавна не спи следобяд когато си е вкъщи, а в градината с голям зор заспива (ако изобщо заспи). Срам, не срам  Embarassed, налагало се е една от лелите да ляга при него да го баламосва докато заспи, защото иначе се изнизва тихомълком от спалното, укрива се някъде и хвърля в потрес целия персонал.  #Crazy

# 283
  • София
ДОбро утро!  kaffeetrmker_2

Излъгах се да похваля Вальо за хубавия му сън и той взе, че се събуди преди 7.  Tired

... защото иначе се изнизва тихомълком от спалното, укрива се някъде и хвърля в потрес целия персонал.  #Crazy
И аз правех така  Mr. Green Беше ми голяма тръпка докато ме търсеха и огромен шок, когато веднъж не ми се вързаха и се направиха, че не забелязват, че ме няма. Много добре си спомням, колко гадно ми стана и след второто отсвирване им се обидих и престанах да се крия.  ooooh! Това детската мисъл си е уникално нещо!  Laughing

Наде, ето работилници. Предпоследната е на Б&Д. В един магазин за играчки видях още 2 вида, бяха по-малки и доста по-евтини, което за нас е по-удачния вариант, че страдаме сериозно от липса на място.

А шейни взехте ли вече и какви?

# 284
  • София
Добро утро!

Соня спи всеки ден по 3 часа следобед от 1 до 4 ч. Така казва свеки. Но това е откакто става в 7:30. Преди спеше до 8:30. Вечер заспива в 10ч.
Тази сутрин стана в 6:15 - наспана и гладна. А на мен ужасно ми се спи. Tired
Добре че е петък!

Добре дошла на новото Наде.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт