Нещо много "яко" против бръчки?

• 72 423
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
  • по пътя на светлината
Тази вечер си намазах лицето с пшеничено масло,ще пиша за отзиви утре -обикновено сутрин след сън най добре разбирам дали даден продукт ми е подействал благоприятно. Simple Smile

# 31
на тампонче или само с пръсти, но слагаш мъничко - няма смисъл от много, защото така или иначе няма да попие съвсем всичкото. най-добър ефект има вечер, ако не ползваш нощен крем и си прежалиш възглавницата, която ще се изцапа Grinning

И аз нанасям по същия начин, но маслото от пшеничен зародиш ползвам за околоочния контур, а маслото от грозоздови семена - за лицето и шията. След около час забърсвам с памуче и розова вода. Не ги оставям за по-дълго време, защото кожата ми е смесена.

# 32
  • в зоната на здрача
Значи дали правилно съм разбрала,пшениченото за около очите,а гроздовото за лице и шия...така ли.
Значи помагат и за бръчките, newsm78да спра ли да се притеснявам че съм изместила темата.
Да купя и розова вода ,а тя ква работа ще върши...

# 33
Да, поне аз ги използвам по тази начин за моя тип кожа. А розовата вода използвам и като тоник след измиване на лицето и преди нанасяне на крема. На мен много ми помогна срещу разширените пори по лицето - евтин и ефикасен продукт.

# 34
  • по пътя на светлината
Пшениченото масло ми се отрази невероятно-кожата е много нежна и подхранена,явно ще си го ползвам редовно. Peace

# 35
  • София

[/quote]Ама сега статии ли ще си разменяме?Колко смешно.http://news.fashion.bg/article/216/6/skin_care_in_winter.php
http://news.fashion.bg/article/667/5/winter_face.php
[/quote]

Извинявам се за отклонението   bouquet
Ако беше прочела наистина статията ,която пусна щеше да стигнеш до :"Специалните козметични средства за студено време, които съдържат малко или дори изобщо не съдържат никаква вода, запечатват порите, защитават кожата от дехидратация и до известна степен и от замръзване. "
По точно при студено време течността в клетките  става прекалено студена или дори замръзва, което би могло да доведе до измръзване -самото кристализиране може само в планината на жесток студ да се получи -но не е някаква измислица .
То е логично, защо да си предразполага човек кожата към измръзване  Peace
Аз лично ползвам хидратантни кремове, но стоенето ми навън се свежда  до слизането от колата за 2 мин докато вляза или изляза от къщи, офиса или друго място. Но ако се налага чакане по спирките на градския транспорт ...не само че не е подходящ хидратантния крем , но и в зависимост от температурата може да спомогне за увреждане на кожата.
Нищо лично Chanel ,но жената не написа нещо което не е вярно.

# 36
# 37
аз съм доволна от Адванса на Ести Лаудер,както и от кремчетата на Шанел Peace
не е лош в никакъв случай пшеничния залодиш на Икаров,но според мен не може само на него да разчиташ Peace

виши,рок,-въобще според мен -медицинската козметика  е слаба за бръчки
може би на юсерин новите с хилуроновата киселина да са нещо по-силно, newsm78

# 38
За суха кожа има много хубав крем за бръчки на RoC-не знам дали познавате марката,френска е,медицински клас козметика. Крема се казва Retin-ox и е с масло от карите и глицерин. Ползвала съм го и ми действаше супер.

Да определено Рок или Лиерак-това на този етап и с този бюджет би ти свършило работа.Авен вършат работа за много други проблеми,но за бръчки  Naughtyса слаба работа Галеник горе-доло също.Даже освен Лиерак бих ти препоръчала "Хиалурон Филър" на Еусерин-много добре са се представили немците този път-тъкмо за  80 лв ще можеш и околочен да си вземеш от същата серия. Hug 

# 39
Ако можеш да си го позволиш бих препоръчала козметиката на Шанел. Дълги години се борих с тъмните кръгове и ползвах какво ли не, единственото спасение беше грима. Откакто обаче ползвам Шанел лицето ми има съвсем различен вид и тъмните кръгове изчезнаха . Не , че ще ти изчезнат бръчките  (такъм крем няма) , но определено ще почувстваш разликата.

# 40
  • София
Медицинската козметика е много добра за хидратация, но не и за превенция или за бръчки. Нещо "яко" трябва да търсиш при много по- тежка артилерия козметика.  Peace

# 41
кремът strivectin си купих от Франция- на 60 години съм и за 30 дни се подмладих с 10 години,страхотен е,резултатите са видими още на 3-тия ден,струва 70 евро.

# 42
  • някъде под слънцето...
кремът strivectin си купих от Франция- на 60 години съм и за 30 дни се подмладих с 10 години,страхотен е,резултатите са видими още на 3-тия ден,струва 70 евро.
супер...
страхотно е 4е ти е подействал..., аз изоб6то не останах доволна от него...
не видях никакви резултати от него и след 3 седмици, а го ползвах в комбинация със серума

# 43
  • София
супер...
страхотно е 4е ти е подействал..., аз изоб6то не останах доволна от него...
не видях никакви резултати от него и след 3 седмици, а го ползвах в комбинация със серума

И на мен не ми подейства, но после прочетох отзиви и хората, при които има изключителен ефект и страхотни резултати бяха главно на възраст 50+ .

# 44
  • някъде под слънцето...
Ето ви стривектина....
http://www.kleinbecker.com/

Общи условия

Активация на акаунт