Детски рожден ден във Варна- 2

• 107 142
  • 834
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
chockolina, а костюмите от Портокал ли са? Ние ходихме прди седмица там, но децата нямаха костюми.

# 331
tsve_te , отваря се началната страница на СНИМКА.БГ. Би ли проверила линка ?!
Извинявам се !Ей сега ще го оправя!
Na sнимките не се вижда много добре какво точно представлява сладкарницата.Оказа се ,че нямам такива снимки.Дано от тези да добиете някаква представа!

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 01:22 от tsve_te

# 332
Dahlia    странно че сте нямали , техни са костюмите да , имат цял гардероб

# 333
  • гр.Варна
Стелито е много приятно и свежо ,но е тясно за малки деца.  Може би за големи деца няма да е проблем над 8 години или ако рисуват всички на маса. Мисля, че по напред в темата имаше снимки ,ако няма ще ви пусна. Бяхме там за Коледа.
Ние също празнувахме в Портокал. Имахме динозавърско парти. Мина добре,децата се забавляваха чудесно. Костюмите са според партито, Dahlia може би вашето парти е било такова което няма костюми.

# 334
  • Варна
Ние празнувахме в "Портокал" в неделя. Доволна съм, децата (всички на възраст между 3 и 5 год.) се забавляваха добре, рожденичката беше много щастлива!

Много добре изглежда! Добре са прекарали децата.

# 335
  • Варна
Geiza, какво те интересува за клуб Усмивка - ще отговоря, ако мога.

Ами какво сте поръчали като сандвичи и сладки например,затваря ли се за външни посетители.Наем за залата плаща ли се,Всъщност ако успея на място ще го посетя.

260 лв в Портокал?Ние горе-долу толкова човека ще бъдем.Мислех че излиза по-скъпо.Може да се ориентирам натам

tsve_te ,аниматора в Стелито вие ли си го наехте или там си работи?

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 15:33 от Geiza

# 336
  • Варна
В Усмивка сандвичите бяха с кашкавал и шунка, оформени на място, затоплят ги в тостер, а сладките и соленките - тип "дребни сладки", поръчват се на килограм (вероятно има възможност да избереш точно определен вариант), пуканки, ядки - по твой избор и количество. Да, затваря се за външни посетители и не се пуши Simple Smile Наемът за залата е, доколкото помня, 10 лв/час

# 337
Аниматорт е от стелито-45лв за час и половина,но аз мисля ,че жената се занимава с децата поне 2 часа.И рисува страхотно-на всичк им направи невероятни рисунки-маски.

# 338
Ние бяхме 26 човека възрастни и 14 деца.Мисля ,че това е максимума ,който може да побере заведението.Всъщност  newsm78 можеше и още 5-6 човека да се присъединят Grinning
ShockedКак се събрахте толкова народ?
Особено децата ooooh!
Залата долу е по-малка от нашата детско-спалня,а като ми дойдат гости с 2 деца става пренаселено там Wink

# 339
и аз това се чудя?

# 340
  • Варна
chockolina, а костюмите от Портокал ли са? Ние ходихме прди седмица там, но децата нямаха костюми.

От "Портокал" са костюмите. Не всички деца поискаха да се преоблекат, но костюми имаше за всички. Peace Нашето парти беше "Принцеса" (естествено! Mr. Green).

На предпоследната снимка се вижда и изненадата, която бяха подготвили за рожденичката - картон със залепени принцеси, вясо дете си избра по една, оцветиха му едно пръстче с боички и си остави отпечатъка, а аниматорката му написа името. Много хубаво стана. Simple Smile

260 лв в Портокал?Ние горе-долу толкова човека ще бъдем.Мислех че излиза по-скъпо.Може да се ориентирам натам

От тях тортата е 30 лв., имаше сандвичи и сок за всяко дете + дребни сладки и соленки, а родителите бяха на свободна консумация (само кафета и коли повечето, т. к. беше сутрешно парти).

# 341
Ние бяхме 26 човека възрастни и 14 деца.Мисля ,че това е максимума ,който може да побере заведението.Всъщност  newsm78 можеше и още 5-6 човека да се присъединят Grinning
ShockedКак се събрахте толкова народ?
Особено децата ooooh!
Залата долу е по-малка от нашата детско-спалня,а като ми дойдат гости с 2 деца става пренаселено там Wink
JoyУспяхме и  дори не ми направи впечатление ,че е толкова тясно,колкото го изкарвате.По-големите деца от време на време се качваха и при нас -горе.Някоя от майките надничаше при малките.Не е чак толкова тясно!

# 342
chockolina благодаря за информацията  bouquet
Аз също си мислех,че там е по-скъпо.Утре мисля да отида на място, да разпитам за условията.
Моята 5г.щерка ,ще бъде щастлива ако има " принцеско" парти Grinning

# 343
Тази "Усмивка" май много ми допада. Ще видим как ще е наживо...

# 344
някой има ли инфо за това

''Пробвайте и с детски център Слънце. Намира се на ул. Воден 28, ет.2
Момент така и телефон да дам:0885335915.
Аз ползвам тях, за моето слънчице.''

цитат от темата за частните детски градини е

Общи условия

Активация на акаунт