Детски рожден ден във Варна- 2

• 107 260
  • 834
  •   1
Отговори
# 570
Цитат
За тези, които празнуват в Еко Парка информирам, че работи до 19.30 вечер.

Но пък рождения ден си продължава до по-късно, ние бяхме миналата събота ,тръгнахме към 22 ч.Тъмно беше,но домакините си бяха предвидили свещи.
Така ли? Утре ще звъня да резервирам масите, ще питам!
Ама ако затварят как ще си излезем по-късно?

# 571
    спокойно мамчета - еко-парка затваря в 19:30, но кйото празнува рожден ден остава до към 21-22. преди седмица играх на един детски рожден ден там. гостите бяха поканени в 19, аз отидох в 19:30. беше заключено, но охрана ме пусна и ме насочи на къде да отида. свърших в 20:30, а празнуващите останаха. имаха си и музика дори.
  за предпочитане е ако празнувате в еко-парка, наистина да е привечер, защото през деня или следобед е ад. бях и на обеден рожден ден там и всички щяхме да умрем - родители, деца, клоуни Laughing такава жега, че не се търпеше.

и един съвет - купете си нещо против комари. спрей, мазила или каквото и да е. ще ви потрябва!!! пък и ще се чуствате по-добре.

# 572
Здравейте искам да попитам някои знае ли каде се намира Портокал и как стоят нещата с рожденните дни там?

aз бях там преди около 2 месеца. Буквално ни изгониха след 2 часа, защото нямало възможност да продъкжим, щели да си теръгват. Не може и дума  да става за анимация, да ме извиняват. Децата бяха пръснати, не можаха изобщо да им задържат вниманието, макар че бяха от различни възрасти. Обстановката също е 5 за 4. Не бих го препоръчала и досега не знам за някой познат който да е празнувал там и да го е препоръчал.
Партито на нашият рожденник беше договорено за час и половина/олково било стандартно/.
Всеки 30 минути след това се заплащат допълнително/мисля,че 25 лева струваха/.
На втория час ги извадиха от залата,а масата на гостите-родители беше за минутки раздигната.
Можеха поне да ни оставят навън на спокойствие да си допием и доядем платата/силно казано/,но не би..,дори чашите и пепелниците прибраха.
А децата бяха големи и се заиграха на терасата-криеха се и се правеха на индианци.
Не виждам какво им пречеше още 30 минути да ги оставят да тичат навън при положение,че залата беше празна вече и почистването напълно възможно.
За тези пари,които плати майката можеше 4 часов РД да направи в Бизнес хотела с ангажиран аниматор поне за час,с игри,музика,играчки/които в Портокал се прибират и не се ползват по време на партита/,торта,украса и в пъти повече хапване.

# 573
Здравейте искам да ви попитам някой правил ли е рожден ден в детски парк Младост?защото на нас ни предстои рожден ден на дъщеричката ми която ще стане на 2 години и вчера бяхме в този парк и видях че празнуват рожденни дни.НО се притеснявам че децата от всички възможни люлки и пързалки ще забрават че са на рожден ден. Ако някой има наблюдения моля кажете.

# 574
Здравейте искам да ви попитам някой правил ли е рожден ден в детски парк Младост?защото на нас ни предстои рожден ден на дъщеричката ми която ще стане на 2 години и вчера бяхме в този парк и видях че празнуват рожденни дни.НО се притеснявам че децата от всички възможни люлки и пързалки ще забрават че са на рожден ден. Ако някой има наблюдения моля кажете.
Ами то заведението май съвсем скоро отвори-съмнявам се вече да има празнували.
Аз преди 2 дни водих хлапето там,но беше затворено.

# 575
Много съм учудена от негативните отзиви за Портокал. Аз, както съм писала и тук, и в другата тема, бях много доволна. Защо така се е получило? Станало е много вървежно и натоварено и управата не може да реагира? Или и те са тръгнали през просото....? Жалко, наистина,з ащото бе различно и оригинално.....

# 576

Защото колкото хора, толкова и мнения. Тази тема е доста показателна - в нея си пишат не повече от 10 човека, но дори и те не успяват да постигнат консенсус по въпроса за дадено заведение/торта/аниматор и прочее. 

Все още се чудя, как е възможно да се разсъждава така:
Не виждам какво им пречеше още 30 минути да ги оставят да тичат навън при положение,че залата беше празна вече и почистването напълно възможно.

Когато свърши филма в киното, да не би да молите да ви оставят да си доядете пуканките на спокойствие, съветвайки ги да си чистят, какво толкова?? Или смятате, че определена сума пари гарантира неограничени права? В Портокал сигурно на 100 места е написано колко продължават РД-тата и не виждам защо някой изобщо резервира, щом предварително е убеден, че са кратки... Аз не ангажирам заведение, когато искам да си правя разни неща на спокойствие и когато искам да разполагам с времето си - мога да посъветвам и другите същото.

# 577
  • Варна

Тъй като всяка вечер съм там с малкия,виждам вече няколко рожденни дни да се празнуват.Наистина ще ви е трудно да съберете децата на едно място и да усетят празника,още повече ако са 2-3 годишни.
Единият рожден ден беше на по-голямо дете - 6-7 годишно и децата заедно се забавляваха,но...   имаше и рожден ден на малко детенце и родителите не успяха да седнат.Непрекъснато обикаляха по детските съоръжения. Simple SmileА те все пак не са съвсем близо до заведението.
Иначе според мен ще е приятно за празнуване,най-вече след 18,00часа,защото там става много задушно и за малко по-големи деца,които можеш спокойно да наблюдаваш.

# 578
  • варненка от София
Тъй като и ние всяка вечер сме в детския цетърв Младост, та ги виждам "горките" родители на празнуващите, търчащи из целия комплекс. За мен там не е много удачно за празнуване, защото има много забавления, пръснати на голяма площ, както и мнооооого дечица, играещи си там. Предполагам, че зимата, когато е вътре рождения ден ще е друго, но сега лятото е малка лудница.

И искам да отбележа, че там цените са доста височки, една минерална вода от 0,500 л е 1,10 лв, колата е 2 лв и т.н. Явно със заведението се надяват да си избият безплатните атркации.

Знам, обаче, че почти няма свободни места за празвуване през август месец, сега май записват за септември. На предните страници бях писала условията им. Куверт на дете е 6 лв, включващ сандвич и сок или минерална вода, родителите са на свободна консумация и тортата си я внасят празнуващите, те за сега торти не предлагат.

# 579
Благодаря ви много аз също сама стигнах до извода че не е изобщо удачно да се празнува там.Децата няма да разберат въобще че са а детски рожден ден, може би ще потърся друго заведение или по скоро в къщи където мисля че ще им е най забавно даже.

# 580
  • гр.Варна
Аз съм доволна от рожденния ден в Портокал,децата се забавляваха чудесно.  Учудвам се на отрицателните отзиви по назад в темата. Прецених ,че за нашата групичка 1ч. и 30 мин. е малко и си платих предварително за 2ч. АКо искаш 4ч. плати си ги. Казах ,че ще има и деца под 3 г и извадиха играчките за тях не е имало проблем,защото е ясно ,че тях аниматор няма как да ги забавлява дълго време. А в другите заведения като си наемеш аниматор за 1 час,той остава ли 2ч,защото им харесва на децата. В Бизнес хотела далеч няма да ти стигнат същите пари. Имаше ги цените някъде из темата.

# 581
Здравейте, много полезна информация открих тук, но моля да помогнете и на мен. Предстои ни втори рожден ден и ми се иска да наема аниматор. Предпочитам да е някой, който би успял да задържи вниманието на толкова мънички дечица. Ако имате конкретни препоръки, ще съм много благодарна. Мернах нещо в темата напред, но сега не  мога да го открия. Прочетох, че се стресират от клоуни, така че си мисля за фея или нещо такова, не знам и аз.
Благодаря ви предварително   bouquet

П.С. Честит рожден ден  на Цецо на Афродита, да е жив и здрав, палав и щастлив.

# 582
  • гр.Варна
Мадонка  Hug . Ние скоро празнувахме втори рожден ден.Украсихме с балони ,от едно магазинче под Електрон поръчахме балони във формата на цветенца-бяха много ефектни. На наш терен поканихме аниматори от детски клуб "Радост и Усмивка"   http://radostusmivka.dir.bg/_wm/basic/?df=273421 - дойдоха две много мили дами, аз не исках клоун ,прецених ,че за толкова малки дечица не е подходящо .Поне пет пъти ги притеснявах по телефона,за да уговарям детайли,те ме успокоиха,че са първо педагози и ще преценят кое е най-доброто според ситуацията .Помолих ги да наблегнат на танци ,песни ,весели игрички .... Сигурно съм била много досадна,но все се притеснявах да не стане скучно на всичките около 20 деца на различни възрасти .И останах очарована-всичко беше толкова забавно,имаше малко театрално представление, музика и танци и честно казано незнам още какво,тъй като децата( и малки и големи)  просто забравиха за нас и много се забавляваха. Извикаха ни чак за тортата- а тя беше великолепна - пак от тази тема ,благодарение на estrela се сдобих с телефон на Галя,от чиито ръце излезе великолепно и (подчеравам) -адски вкусно творение! Много съм доволна ,а и малката все повтаря,че иска пак рожден ден ,торта,танци и деца ! Явно и тя доста се е впечатлила   Laughing Успех на всички празнуващи! Няма по-красиво нещо от детски рожден ден!

# 583
Аз съм доволна от рожденния ден в Портокал,децата се забавляваха чудесно.  Учудвам се на отрицателните отзиви по назад в темата. Прецених ,че за нашата групичка 1ч. и 30 мин. е малко и си платих предварително за 2ч. АКо искаш 4ч. плати си ги. Казах ,че ще има и деца под 3 г и извадиха играчките за тях не е имало проблем,защото е ясно ,че тях аниматор няма как да ги забавлява дълго време. А в другите заведения като си наемеш аниматор за 1 час,той остава ли 2ч,защото им харесва на децата. В Бизнес хотела далеч няма да ти стигнат същите пари. Имаше ги цените някъде из темата.

Подозирам,че репликираш на моето отрицателно мнение за Портокал... Thinking
Първо:РД беше на детето на приятелка-ние бяхме гости.
Второ:Тя си плати още половин час допълнително.
Трето:Имаше и малки,и големи деца-играчките бяха прибрани-такива били правилата.
Четвърто:Никой не говори тук за удължаване на програмата/анимацията/,а за оставане на гостите да си довършат питиетата и хапването на терасата.
Пето:Цените в Бизнес хотела са ми известни,именно аз ги споделих в темата малко преди РД на сина ми,така,че мога от първа ръка да правя сравнения Wink.

# 584
ще ли прибират играчките в портокала когато има рд
е това не мога да го разбера?
обяснението за да не се карат децата е  абсурдно ooooh!
вярно че имат много костюми и на момиченцата им е интересно да ги рисуват, но на един празник има всякакви деца и да няма пукната играчка никак не е добре.

Общи условия

Активация на акаунт