Детски рожден ден във Варна- 2

• 107 294
  • 834
  •   1
Отговори
# 585
Май съм пропуснала цените в Бизнес парка, ама ми се върти нещо към 350лв минимум.Имаха някакво изискване за бройка. А играчки там има ли?

# 586
ellica,копирам си поста с цените...,по-напред в темата съм писала подробности Hug
Полезно инфо за цените на детски рожден ден в Голдън Тюлип/Бизнес хотел Варна/,до Полиграфията.

меню за детски празник
Куверт „1 възрастен + 1 дете”
Салати:
италианска, свежа зеленчукова
Хапки с:
кашкавал, филе елена, буше с пилешка паста
Дребни соленки:
млечна фунийка, кашкавалчета и сиренца в панировка, цариградски кюфтенца,                                      баничка със сирене и спанак
панделки с мак и сусам
Плата с:
колбаси, сирена
Десерти:
плодови тарталети с шоколадов и ванилов крем, бисквитени сладкишчета
Напитки:
минерална вода, натурален сок - чаша
Цена: 16.00 лв.     

Куверт „1 възрастен”
Салати:
италианска, свежа зеленчукова
Хапки с:
кашкавал
Дребни соленки:
млечна фунийка, кашкавалчета и сиренца в панировка, цариградски кюфтенца,                                      баничка със сирене и спанак
панделки с мак и сусам
Плата с:
колбаси, сирена
Десерти:
Напитки:
минерална вода
Цена: 12.00 лв.     

Куверт „1 дете”
Салати:
италианска
Хапки с:
кашкавал
Дребни соленки:
панделки с мак и сусам
Десерти:
Напитки:
натурален сок - чаша
Цена: 8.00 лв.     

Провеждат се само в събота и неделя,минимална бройка куверти-15 двойни,т.е. едно дете плюс родител.
Продължителност-4 часа.

# 587
Мадона, благодаря ти за честитката  bouquetда ти се връща!
Да споделя сега за РД, мина прекрасно, децата са много доволни, но и ние също Wink
Ох, от къде да почна...
Кетъринга беше на ниво, донесоха ни го на място, сандвичи и хапки, всичко беше Ок! Само дето децата почти не ядоха от игра, та всичко остана за родителите Mr. Green
Сладките бяха пробвани,
а тортата, ах тази торта, беше по-прекрасна и от модела в каталога Peace Peace Peace надминаха ми очакванията, и на вкус, и на външен вид (всичко беше изпипано до най-малкия детайл) и това, което бях представила допълнително като изисквания (тънки и сочни платки и много крем). Снимка ще ви пусна до няколко дни, не съм качила нищо още.
Живко Драгостинов се погрижи за забавата, мериха се с балони пълни с вода, шегуваха се, падаха, ставаха Joyама накрая един сандвич не пожела да изяде Mr. Green
Рожденика получи много подаръци, които нямаше търпение да отвори... Mr. Green
Накратко Mr. Greenсме доволни всички!

# 588
ще ли прибират играчките в портокала когато има рд
е това не мога да го разбера?
обяснението за да не се карат децата е  абсурдно

Не, не е абсурдно. Това е място за организирани тематични партита, а не за индивидуално забавление. При положение, че съм поискала Ориенталско парти за детето си, очаквам ангажираща атмосфера, подходяща музика и тематични игри - не съм съгласна половината деца да се мъчат да чуят някакъв оракул, докато другите трополят с пластмасови коли, карат се заради кукла или музицират с пластмасова пералня. Пиратско парти с бебета и плюшени мечета също не върви... Нямам представа кой и защо очаква деца на различни възрасти да се забавляват заедно, но определено тематичните партита не са за тази цел. Само за малките си има бебешки партита с купища играчки, както пише по-горе. Така или инак, всички тези дебати по темата са изключително странни, защото се сравняват несравними неща и има несъвместими очаквания. Най-важното нещо за един хубав рожден ден са самите родители и тяхната мотивация. Родител, който иска да си хапва и пийва необезпокоявано и протяжно, докато друг забавлява детето му, трудно бива задоволен - това е моето лично, субективно и немеродавно мнение.

# 589
  • гр.Варна
Подозирам,че репликираш на моето отрицателно мнение за Портокал... Thinking
Първо:РД беше на детето на приятелка-ние бяхме гости.
Второ:Тя си плати още половин час допълнително.
Трето:Имаше и малки,и големи деца-играчките бяха прибрани-такива били правилата.
Четвърто:Никой не говори тук за удължаване на програмата/анимацията/,а за оставане на гостите да си довършат питиетата и хапването на терасата.
Пето:Цените в Бизнес хотела са ми известни,именно аз ги споделих в темата малко преди РД на сина ми,така,че мога от първа ръка да правя сравнения Wink.
Това което  казах и по горе е, че  всичко което си изброила  е можело да бъде уточнено предварително ,ако си наясно какво искаш. Цените аз не мога да ги сравнявам ,само храната в Бизнес хотела е колкото ми излезе целия рожден ден с включено всичко. Разбира се   въпрос на лична преценка и възможности е къде да празнуваш. Аз също имам забележки към Портокал,но са далеч по малко от останалите зимни заведения във Варна.

# 590
Аз имам две деца за зимни рожденни дни и повярвайте изпадам в голяма чуденка. Не е проблема в парите, а в това което се предлага. Но действително най- добре сме изкарвали на Портокал и на Гранда. И когато бяха по- малки на Гес, ами тази година пак тези заведения ме чакат и ако имам късмет после ще ги различа на снимките по дрехите. Не чакам да отварят всяка година нови заведения заради такива като мен, но все пак мисля, че няма голям избор.

# 591
Здравейте, по ваши съвети проверих Анжелика. Изядохме по  торта и не останахме доволни по следните причини:
Детето си се умириса на цигари.
-Нямам да ви върна 2 лева!
-Платете за детския кът-без дребната да е стъпвала вътре.
Безрадостно нещо ми беше, дори децата , които играеха в къта  ми се видяха унили.
И кофти торта за моя вкус.

Открих нашето място-бара на басеина на Бриз! Има детски басеин 60 см, люлки пързалки -вярно малко паянтови,хората - любезни , торта си носиш откъдето искаш. Засега само капарирах.Но  парка ме кара да се чувствам като на почивка- свобода и блаженство...

# 592
  • варненка от София
Хайде да споделя и аз за Вики, като цяло не е лошо място за празнуване, но от нашия рожден ден останах с малки забележки, ще ги напиша, за да не ви се случава и на вас.

Първо, когато отидохме да празвуваме с изненада установих, че вече има друг рожден ден там  #Crazy, съответно, докато ние се подготвим детето искаше да ходи при другите деца, да играае с техните играчки и нямаше как да й обясня, че тя ще си има свои гости, все пак на две годинки става. Когато дойдоха нейните гости, тя вече не искаше да седи при тях, абе лудница голяма.

Едно от изискванията им е да поръчаш килограм соленки или сладки, които се слагат на масата, когато отидохме бяха сложени значително по-малко от килограм и когато рождения ден приключи не ни предложиха да вземем това, което е останало, а започнахада си го прибират. И последното нещо, което ми направи лошо впечатление, че вместо 26,50 лв торта, бяха маркирали 29,50, дори и да са вдигнали цените от тези в каталога, то би трябвало да информират за повишението, това е дребна сума, не съм се и разправяла за това, но принципно дразни токова нещо. За това не им оставихме никакъв бакшиш, ами си платихме до стотинка.

# 593

Открих нашето място-бара на басеина на Бриз! Има детски басеин 60 см, люлки пързалки -вярно малко паянтови,хората - любезни , торта си носиш откъдето искаш. Засега само капарирах.Но  парка ме кара да се чувствам като на почивка- свобода и блаженство...
Ние сме там всяка събота и неделя и доста често виждам празнуващи РД.
Много е приятно-има си сенчица,подухва леко от морето,децата си играят на люлките или се плацикат в басейна,паркинга е безплатен,оградено и далеч от минаващи коли...,определено е подходящо за празнуване.

# 594
gal4w чудна идея ми даде за този басейн на бриз, точно такова търсих да не е само басей ами да има и нещо друго да се прави за да не седи само във водата
засега се сещах само на гранда за детския басейн, има поляни , детски кът...

а за анжелика направо ме учуди , да чукана на дърво на мен не ми се е случвало подобно нещо
радвам се че работят до 9 , късмет като ходим  все е спокойно и не съм усещала цигари , това е единственото място на което мартин играе дори когато няма други деца , и винаги го занимават и не го оставят да скучае

# 595
gal4w и аз се зарадвах на идеята ти Simple Smile
на нас в края на август също ни предстои Втори детски РД и съм в чуденка къде, как...?
Макар че имаме хубав двор подходящ за детско парти ми се щеше сякаш да е на заведение.
Другата седмица ще правя тур из набелязаните ми, благодарение на вас, местенца.
За басейна обаче исках да запитам - какво има в менюто, тоест има ли неща за хапване или е само "кафе"? Задължават ли с някаква поръчка или не?
И изобщо приемам всякакви идеи и предложения подходящи за по-малки дечица Simple Smile

# 596

Много ми хареса тази идея!Благодаря ти!Може ли да ми кажеш къде точно се намира този Бриз?
Утре искам да изпратя сестра ми да провери,че аз от Сф малко трудно ще го организирам!РД е на 19.08,предполагам ,че не сме закъснели за резервации?!?!
Ще ти помоля,ако знаеш повече подробности за този басейн!
Благодаря много  bouquet Heart Eyes Hug!

# 597
Момичета къде се намира това заведение Мишел...... newsm78.И да ви питам имате ли някъкви впечатления от заведението срещу Зоологическата градина.Скоро ще празнуваме 6ти рожден ден и направо в чудо се видях къде да ги каня тез дечурлига......направо се изчерпах..... ooooh!Затова моля ви давайте идеи....... Praynig Praynig Praynig

# 598
  • гр.Варна
Мишел е над Хоризонт. Ти кое заведение имаш впредвид срещу зоологическата градина -Салтанат ли?
Защо не отидете в Екопарка -чудесно се забавляват децата.

# 599
Адееее ми незнам как се казва,ами дето е срещу входа и има кът с пързалка и там разни джунджурии. EmbarassedТам не съм сядала вообще и незнам как е......А Мишел се сетих май,но там май няма много катерушки или аз греша....... newsm78А Еко парка къде се намира и там на какъв принцип е...... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт