Детски рожден ден във Варна- 2

• 107 188
  • 834
  •   1
Отговори
# 600
  • гр.Варна
Да ,това е Мишел -няма много катерушки и пазят тревата Wink Другото/до зоокъта/ е Салтанат,аз съм сядала там на кафе ,но на рожден ден не съм била.Кухнята не ми харесва ,обслужването е много бавно. Мен лично там ме притесняват люлките и малките деца.
Екопарка е близо до Дружба. Има две барбекюта и много поляни.Барбекюто се резервира от по рано . За поляните може да си запазиш 2-3 маси и столчета. Плаща се входа за гостите /мисля беше 1-2 лв на човек/  Недостатък е, че трябва ти да си приготвиш хапването и пийването. А иначе децата се забавлят има достатъчно място за игра.

# 601
Много ти благодаря мила ориентирах се горе долу......Ами май тая седмица ще посетя първо Салтаната да видим как е храната и обслужването и после ще го потърся този парк......че то пък май малко далечко ще ми дойда ама ще измисля нещо......Още веднъж ти благодаря...... Hug Hug Hug
Ако някой има други идеи да казва .......за рожден ден на 6год,за около 10-15деца...... newsm78 Praynig

# 602
И аз събирам идеи за 3 год РД на Алекс!На 19.08 е ,много малко остана,а още не съм стигнала до никъде!Аз до петък съм в СФ и смятам от тук (чрез сестра ми)да резервирам!Но не знам кое място е подходящо!?
Моля ви помагайте! Hug

# 603
Предната седмица бяхме на рожден ден в Салтанат. Останах с добри впечатления от заведението. Пиците бяха хубави, обслужването добро, а децата се набесняха до насита. Цените са сносни. Можеш да останеш колкото време искаш. Подходящо е за по- големи деца.

Днес бяхме на детската площадка в Младост. Според мен не е никак подходящо за рожден ден. В двата края на заведението бяха изложени детски играчки. В първият момент помислих, че това са детските кътове, след това видях етикетите на играчките и двете продавачки.
Още в 12:10 затвориха водните колела, въпреки, че работното им време е до 13:00ч.

# 604
Dariani благодаря ти мила скоро ще го посетя аз това заведение да видя дали ще е подходящо за нашите зверове.... Mr. Green Hug

# 605
  • Варна
Бяхме скоро на детски РД в Максим. Много ми харесва, че пързалките и пясъчника са пред очите ти, има зайци, козле, канарчета, папагал и не помня вече какви още животинки. За рожденните дни обикновенно запазват масите, които са в покритата част. И да завали празникът не се проваля.

# 606
такаааа, след малка почивка (на палатка, Афродита, не се сърди за сандвича, но след рожденния ви ден, потеглих за черноморец, а там ме чакаше барбекю и любимата жена Heart Eyes ) реших да погледа какво става тук и естествено - да споделя лично мнение за заведенията, които сте обсъждали докато ме е нямало Simple Smile
 Салтанат - готино е. бях клиент - бавно обслужват, но пък е вкусно. губаво е, че им огромна поляна и това дава възможност на по-големите деца да беснеят на воля, а на аниматора(ако сте си извикали) да държи децата надалея от родителите(но все пак пред очите им!) и да си свърши работата страхотно. аз лично, там съм правил едни от най-хубавите рожденни дни. винаги е хубаво, когато е открито и просторно.
 Бриз - утре ще правея рожден ден там и после ще споделя мнение. правил съм парти там преди 3 години и беше страхотно. имахме предварителна уговорка с родителите  за "водно парти". всички деца бяха приготвени с бански, хавлии и резервни дрехи. аз съответно направих същото. стана страхотен купон, защото игрите бяха основно във вода - 3-4 в басейна и 1-2 около него. няма да изброявам какви са игрите(конкуренцията не спи Mr. Green ) но определено, такива рожденни дни на басейн са страхотни.
лошото е друго - ако правите рожден ден около басейн, а гостите не си носят бански, а всички искат дда влязат. тогава има много недоволни деца и естествено родители. така че, ако правите подобен рожден ден предупредете всички за да няма изненадани.

П.П.: дано не звучи като реклама, но на 8-ми август бях на откриване на ново заведение с детски клуб. казва се Бийтъл. приятно е, широко(детският кът е малко малък, но аз лично никога не съм разчитал на тези помещения). има видимост към него от всяка маса. обзавеждането е стилно. намира се срщу долния вход на у-ще "Цар Симеон".

# 607
  a у-ще "Цар Симеон" къде се намира ?

# 608

До Макдоналдс

# 609

До Макдоналдс
Под Мак`доналдс посока колхозния пазар след светофара от дясно.

# 610
Заради предстоящият ни Втори рожден ден реших да огледам някой от посочените тук заведения и веднага ви свеждам кратка информация и впечатления:

СЛАДКАРНИЦА АНДЖЕЛИКА в кв. "Чайка"
Има детски кът подходящ за малки деца като моето - закрит. Има и жена при тях.
2лв/час на дете, без значение от количеството деца, а нашите  гости - деца ще са около 15 и малко сякаш не ме устройва този недоговоряем момент
консумацията - 4 лв/ дете
Тортата от тях като тя излиза грубо 30-40 лв.

МАКСИМ Морската градина
Сервитьорките (особено едната - русата) се държа крайно неприятно и фамилиарно, което определено ме подразни.
Куверт 8 лв/стол искат там и за деца и за възрастни.
Празника продължава 3 часа.
До пясъчника има разни животинки в клетки, което много забавлява децата, но и много понамирисва.
Странното беше, че колкото човека си казал - точно толкова трябвало да дойдат?! Какво толкова ако дойдат 2ма човека повече не можах да разбера... Така или иначе и те ще има консумация...
Малко ми се стори мърляво като цяло. Има един навес при евентуално дъждовалне

МИШЕЛ зад Хоризонт
Там самото заведение е на нещо като площадки и наемането на една от тях за РД струва 20 лева. Задължителна консумация - 5 лв/човек. Празникът продължава 2,30 часа.
Чисто е и някак празнично, но точно да 2та детски къта са трите входа за заведението, излизащи дефакто на пътя с колите. Това много не ми хареса, както и, че няма вариант за "скриване" ако денят на РД се окаже дъждовен.

САЛТАНАТ срещу Зоопарка
Не питах за условия, защото не мисля, че е подходящ за малки деца, като моето, а и там винаги е едно мрачно и няма закрита част.

ВИЛА ВИЛЕКУЛА - ДЕТСКО СЪРЦЕ над р-нт Камелия
Така и не стигнах до там.
Това което разбрах от телефонен разговор е само, че наема на терена за 2 часа е 50 лв. За следващите по половин час - 25 лв.

заведението до у-ще Цар Симеон
Пих кафе, но не питах за РД, защото детското помещение не е отделено от бара и дефакто всичкият цигарен дим е при децата. Детският кът е закрит и не е много голям.
За кафенце с детето е добре, но за РД на мен лично не ми допадна  Peace

Друго не се сещам...
За обиколените от мен заведения имам телефони, ако някой иска Simple Smile

В крайна сметка аз заведение така и не съм избрала още  Mr. Green и като нищо ще го спретна пак в двора на къщата ни

# 611
трудна работа е това със заведенията за детски рождени дни.на мен ми предстои след месец да измислям къде да правя празника на щерката.та ще следя инфото и впечетленията ви тук. Hug

# 612
  • Варна
РД на дъщеря ми направихме на Картинг писта Варна. Децата останаха доволни, наиграни, щастливи и уморени. Детският кът е разделен за по-големи и по-малки деца и е достатъчно широко, за да не си пречат и блъскат децата. Малко е шумно при състезания, но и Р. дни не са от тихите занимания. Има и детска картинг писта.

# 613
Ау изпуснала съм какъв детски кът има там  Crazy
Ако може и снимки Blush

# 614
  • Варна
Точно сега не мога да ти пусна снимки /на друг комп. са/, но можеш да разгледаш сайта на картинга.

Общи условия

Активация на акаунт