Сървайвър - 4 част

• 17 619
  • 437
  •   1
Отговори
# 150
Каква ли награда пък ще да е за Светла и Джина да ги разходят с яхта с мис Доминикана, от което следва да се предположи, че победителят ще е мъж  Joy
Абсолютно пак ще гледаме сеири... Mr. Green

# 151
Е нали Миро победи newsm78

# 152
жена му, която явно е болна от ревност

Ама как да не е болна,то с такьв мьж Crazy. Ако ми паде Финдо не бих му простила Heart Eyes smile3508

# 153
За приятелката на Дренски - и аз си мисля, че е добре скалъпена лъжа  Naughty Нали уж много му липсвала, а като говориха по телефона с родителите му нито веднъж не попита за нея или пък те споменаха нещо  Rolling Eyes По време на целия Сървайвър до сега я е споменал има-няма 5-6 пъти  Rolling Eyes Абе въобще, Дренски си има въображаемо гадже май  Wink

# 154
Възможно гаджето да не се познава с родителите на Дренски.  Вероятно затова не ги е питал.

# 155
  • Варна
Миро победи, но в играта която дава право на 2 гласа. И понеже е голям "стратег" гласува за Светла и Георги, те щели да бъдат най-малко номинирани. Заради тази глупост той си замина

# 156
Миро победи, но в играта която дава право на 2 гласа. И понеже е голям "стратег" гласува за Светла и Георги, те щели да бъдат най-малко номинирани. Заради тази глупост той си замина
smile3555

# 157
За който и да беше гласувал, пак щеше да си замине. Просто на неговите съплеменници им беше най-лесно да се разделят с него, не се вписваше в обстановката някакси.

# 158
  • Варна
За който и да беше гласувал, пак щеше да си замине. Просто на неговите съплеменници им беше най-лесно да се разделят с него, не се вписваше в обстановката някакси.
Сигурно е така, но можеше поне да се опита да привлече някого, да гласуват различно..

# 159
Сигурно е така, но можеше поне да се опита да привлече някого, да гласуват различно..
Нашите са много зле в стратегиите, трябва да вземат пример от американските сървайвъри.

# 160
Нашите са много зле в стратегиите, трябва да вземат пример от американските сървайвъри.
Забелязвам,че лицемерието е голям враг на всеки участник. Blush
Играят по-метода на нагаждането.
И който и да спечели, ще си е проста случайност.

# 161
  • Berlin
ммда, на предния сървайвър поне беше ясно, че ахмед ще е финалист.. а тука... така като ги гледам и никой не ми вдъхва доверие. видях, че на дренски са му дали куче ! че иначе сигурно ще се побърка там сам. то нали и баща му каза, че не бил добре психически и колко пъти го пита дали ще издържи  ooooh! ох, ох. на станислав жена му са я завели на острова, за да се видят, но тя няма как да знае какво е правил мъж й там до преди това. така че едва ли ще има скандали, просто ще се видят.

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 11:15 от abs

# 162
Около мен всички говорят,че Джина е победителя - в смисъл, че от самото начало се е знаело че е тя??????????????? newsm78

# 163
  • на село
Леле, гледахте ли анонсите  Shocked?  Бъч и Финдо тотално са изперкали!

# 164
  • София
Леле, гледахте ли анонсите  Shocked?  Бъч и Финдо тотално са изперкали!
Не, какво става?

Общи условия

Активация на акаунт