Сървайвър - 4 част

• 18 074
  • 437
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Сигурно Дренски ще победи  Peace
Аз доколкото разбрах на финала са двамата Жоровци - Дренски и стриптиза. И естествено печели Г. Костадинов.

# 211
Ама тоз остров на мъртвеца ми е много подозрителен, все едно са решили на всяка цена да докарат Дренски до финал.
Как му ги водят един по един да ги бие, в една обща игра където има много фактори няма да му е толкоз лесно. Що няма примерно някакви игри в които и жените и по кекавите мъже да имат реален шанс, за съобразителност, за баланс, нещо такова. Ако трябва примерно да висят, той ще окапе като зряла круша.

# 212
  • Berlin
ми довечера дрейк ще висят...
тва за 2мата жоровци на финал за 1ви път се споменава в тая тема.. е, ако е така, поне наш'то момче ще е 2ри.  Thinking

# 213
Може ли някъде да се гледа снощния епизод и лайфа? Стана ми интересно.

# 214
Само аз ли не съм видяла как Дренски крие храна?

# 215
Когато даваха тримата участници как се видяха с жените си беше много мило да погледнеш за миг какви семейства са всъщност. Сашо и жена му се награбиха, беше обърнато внимание както на жена му така и на циците и, говориха за децата, за семейството и т.н. - домошари. Лъчо и жена му след първите прегръдки веднага извади цигарките и запалиха, явно си падат по софрите и табиетите - пофтаджии. Станислав и жена му обърнаха внимание на външния си вид и вида на другия - няма точна дума за тях, но ми стана драго като видях 3 двойки с хора, които имат или са придобили с времето общи интереси и това ще ги крепи като семейства.

# 216
  • София
Може ли някъде да се гледа снощния епизод и лайфа? Стана ми интересно.

В нетера http://www.neterra.tv/bg/media.php?id=1&bm=2

# 217
  • ВАРНА
ми довечера дрейк ще висят...

да, разпънати на кръстове. е, това ако вече не е гавра, то не знам кое Е !!!

# 218
Само аз ли не съм видяла как Дренски крие храна?
Naughty И аз не съм видяла да го дават как крие ама като знам стратегията да лъже,че не знае какво се случва на Острова на мъртвеца нищо чудно да е крил храна.

# 219
При всички положения Дренски ще бие Миро днес -за Дренски съм сигурна че ще е на финал,знам го със сигурност! Peace

А иначе за гащите на Биляна  така и няма да разберем-Сашо да си беше казал какво има в пред вид-Финдо няма да отговори на този въпрос със сигурност!
Незнам дали Финдо и жена му са лудо влюбени или не но  предполагам е ужасно да си в нейните обувки в този момент и особенно след намеците и на другите че е имало нещо между Финдо и Биляна-смятам че няма да има край с лайфа и жена му.

# 220
Тази която отговаря за игрите е жената на Димитър Рачков http://media.actualno.com/news_130087.html

# 221
Е имам чуството,че наистина гледат да добутат Дренски до финала.Дават само силови игри в които е логично той да победи.

# 222
Оф много ме кефи наистина Дренски как се е нахъсал да ги победи ама това че ги лъжи е наистина много тъпо и подло.Дано не съжалява. ooooh!

# 223
Оф много ме кефи наистина Дренски как се е нахъсал да ги победи ама това че ги лъжи е наистина много тъпо и подло.Дано не съжалява. ooooh!
Ами ако стигне до финала не вярвам тези лъжи да не повлияят на избора на комисията,като се има впредвид,че в нея ще участват всички излъгани от него

# 224
Миро ми спечели уважението,защото въпреки загубите не се изказа отрицателно за нито един от учасниците.
Дренски ме кефи как се е надъхал,дано успее и в следващите игри.
Кой ли ще си тръгне на племенния съвет?

Общи условия

Активация на акаунт